arrow_drop_up arrow_drop_down
24 februari 2014 

Glazen voorraadpotten van Ball Mason Jars voor al je superfoods

In eerste instantie zijn ze bekend als inmaakpotten, maar inmiddels blijken de glazen voorraadpotten een nog groter succes te hebben als drinkbeker, vaas en dessertpotje. Het grote succes van de Ball Mason Jars in uit de VS overgewaaid en inmiddels een hype aan het worden in Europa onder consumenten, cateraars, restaurants en bars. Deze praktische potjes zijn multi-inzetbaar door upcycle en ze zijn reuseble. Ideaal voor Miss Naturals!

Grote lifestyle merken hebben ze reeds ingezet als promotiemateriaal in creatieve concepten en ze worden veelvuldig gebruikt voor trendy feesten en partijen. Ook grote aanhangers van DIY zijn vlijtig in de weer om er de mooiste creaties van te maken, zoals: lampen en design voorraad- en kaarsenpotten. De Ball Mason Jars zijn hippe, vintage (weck)potten uit Amerika. Deze glazen potten zijn van hoge kwaliteit, mooi door eenvoud en verspreiden zich als een olievlek over Europa.

Veelzijdig potje

De potten zijn er met een ‘regular’ en ‘wide mouth’ opening en in diverse maten qua inhoud. De decoratiemogelijkheden zijn eindeloos! Binnenkort zal Superfood Kitchen op de website ook DIY decoratiemateriaal publiceren, zodat iedereen aan de slag kan om zijn eigen, unieke Mason Jar te maken.

Ideaal is dat deze glazen potjes keer op keer gebruikt kunnen worden en dat maakt het tot een veelzijdig gebruiksvoorwerp. Steeds meer bedrijven, zoals reCAP en The Mason Bar Company, komen met praktische en trendy uitvindingen om de Ball Mason Jar nóg functioneler en duurzamer te maken (upcycle). Voorbeelden zijn: deksels met strooigaatjes, een gat voor een rietje, hengsels & handvatten, tuitdeksels voor kids, zeepdispensers, sladressingbakjes, deksels met lichtcellen om ze als buitenlantaarn te gebruiken en ga zo maar door!

Over Superfood Kitchen

Superfood Kitchen is sinds een half jaar official dealer van deze hippe Ball Mason Jars met zijn multipurpose deksels. Superfood Kitchen is een online gezondheidswinkel met ruim 40.000 producten in Superfood, Biologische (dieet)voeding, natuurlijke Cosmetica, Supplementen en heel veel Non Food producten. Om een Healthy Lifestyle nog gemakkelijker én leuker te maken verkoopt de webwinkel non food producten zoals gezondheidsboeken, thuiszorgmiddelen, aromatherapie én trendy keukenspullen & tafeldecoratie. Bij Superfood Kitchen uit (official dealer van Ball Mason Jars) zijn zowel de Ball Mason Jars in vele soorten en maten verkrijgbaar, als alle nieuwe multipurpose deksels.

Win een Ball Mason Jar met SuperFood Goji bessen

Miss Natural mag van Superfood Kitchen 5 Ball Mason Jars (van 32 oz / 1 L), met daarbij een pot Living Greens Goji Bessen, het SuperFood van de dag, weggeven. De totale prijs van dit mooie pakketje is €22,30.

Wil jij kans maken? Reageer dan onder dit artikel door antwoord te geven op de vraag: wat zou jij doen met een Ball Mason Jar? De vijf leukste antwoorden krijgen de Ball Mason Jar met Goji bessen thuisgestuurd. Je kunt kans maken tot 3 maart 2014.

Schrijf je nu in voor de SuperFood Week

Wil jij ook meer weten over superfoods, wat ze kunnen doen voor je gezondheid, hoe je ze kunt gebruiken en nog veel meer? Schrijf je dan nu met onderstaand formulier in voor de gratis SuperFood Week!

Wat zou jij doen met een Ball Mason Jar?

 

De 5 winnaars zijn geworden:

Suhela, Floor Stoop, Evelien (voor haar bruiloft), Yvonne Douven en Mascha. Gefeliciteerd! Jullie krijgen een Ball Mason Jar met Living Greens Goji Bessen thuisgestuurd van Superfood Kitchen. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
Chantal homburg
Door

Chantal homburg

op 23 February 2014

Sinds ik probeer super gezond te eten zijn mijn kastjes in onze kleine keuken een, ahum, rommel... Misschien is dit stap één naar een iets georganiseerde kast? (^__^)

Iris
Door

Iris

op 23 February 2014

Ik zou de Ball Mason Jarr gebruiken om nog mooiere Instagram foto's te maken van al mijn groene smoothies, overnight oats, chia seeds pudding etc. En de Ball Mason Jarr is helemaal handig om mee te nemen naar school. Ik weet zeker dat al mijn mede studenten dan jaloers zullen zijn, want onze opleiding gaat over voeding en gezondheid.(Voeding en Diëtetiek) En.. het is niet schadelijk voor je gezondheid, zoals alle plastic flesjes met weekmakers die heel je hormoonhuishouding uit balans gooien. Die Ball Mason Jarr zou dus heel goed passen bij mijn 'bezige bij' levensstijl. Wel een biologisch bijtje uiteraard hihi!

janoeska
Door

janoeska

op 23 February 2014

Ik hou er 1 voor lekker verse groene thee uit te drinken. Voor heerlijke groene smoothies in te doen zodat ik hem overal meer na toe kan nemen. Die ik nu heb die lekt (alles groen in me tas ziet er gezellig uit maar gaat zo stinken). 1 voor zuurdesum prutje levend te houden 1 voor fruithapje van me zoontje 1 voor me man (mag zelf weten wat hij ermee doet misschien wel spijkers erin)en natuurlijk 1 voor de heerlijke gojibessen.

Linda
Door

Linda

op 23 February 2014

Ik moet noooodig mijn keukenkastjes opruimen/vrijmaken. De inhoud van alle losse zakjes met bessen, abrikozen, pitten, zaden en havermout zouden dan een ander plekje moeten vinden... Dit rek zou ik graag op één van mijn muren willen maken m.b.v. de Mason Ball Jars: http://www.pinterest.com/pin/107242034846920105/

Jitske
Door

Jitske

op 23 February 2014

Ik zou die mooie potjes voor van alles gebruiken, voor de schoollunch van mijn kinderen en mijzelf, misschien kan ik hiermee zelfs mijn man overhalen een homemade lunch mee te nemen! En die Gojibessen die gaan ook wel op, inspiratie genoeg! Bedankt voor alle interessante informatie, je inspireert me :)

Wendy
Door

Wendy

op 23 February 2014

Ik zou ze gebruiken voor mijn verjaardags picknick feestje wat ik aan t organiseren ben voor ergens in mei! En tot die tijd... Ik kan zoveel bedenken! Ze zullen in ieder geval super good staan op mijn super food plank ;-)

marijke
Door

marijke

op 23 February 2014

Wauw wat een prachtexemplaren zeg, deze potten hoeven echt niet achter een deurtje in de kast, die mogen gezien worden. Sinds in ernstig proberende ben steeds meer natuurlijk en puur te leven, merk ik wel dat een goede voorbereiding het halve werk is. Dit lijkt me ideaal om bijv. een salade in mee te nemen, of een heerlijke smoothie of om een soepie in te bewaren of groeten of fruit te wecken...noem maar op! En de Gojies?! JUMJUMJUM, zeer welkom!

Myrthe
Door

Myrthe

op 24 February 2014

Ik zou een aantal jars vastmaken aan een mooi touw en er wat aarde in doen. Dan zou ik er allerlei kruiden en misschien groenten in laten groeien en in mijn konijnen- of kippenhok hangen zodat zij er lekker uit kunnen eten (samen met mij) en zodat het er geweldig leuk uit ziet om naar te kijken!

Evelien
Door

Evelien

op 24 February 2014

Daar zijn ze! De perfecte manier om de heerlijk verfrissende, home-made, suikervrije limonades in te serveren op onze bruiloft, dat (hopelijk) een mooie zomerdag in mei wordt, dus: Dorstig weer! Dekseltje erop, een gaatje er in boren, rietje erdoor en serveren maar! Kan ik stoppen met sparen van die lelijke conservenpotjes!

Mirjam
Door

Mirjam

op 24 February 2014

Mijn dochters (2 en 4) vinden het heerlijk om te spelen in hun keukentje. Het liefst maken ze echt iets. Met deze Ball Mason Jarr kan ik ze een heerlijk gezond sapje geven voor hun picknick. Daarna kan ik mijn superfoods eindelijk uit mijn plastic doosjes halen en dit als mooi item in de keuken zetten.

Soumaya
Door

Soumaya

op 24 February 2014

Ik zou deze gebruiken voor ''salades'' (laag, per laag), overnight oats of smoothies! :) Het ziet er aantrekkelijk uit, dus dat helpt om er vaak gebruik van te maken.

Annette
Door

Annette

op 24 February 2014

Dat is handig voor de kindjes op school, voor dagjes weg en natuurlijk om het ontbijtje voor te bereiden!!

Malou
Door

Malou

op 24 February 2014

Smoothies, chiapudding, fruithapjes.. Wat kun je er niet mee? Zeer handig en milieuvriendelijk snufje dit :)

Gerda
Door

Gerda

op 24 February 2014

Superleuke potten! zou voor mij ideaal zijn om m´n groene smoothies in mee te nemen! En handig voor het mooi sorteren van al mijn superfoods, en voor het meenemen van salade en... en... oh kan zoveel handige en leuke toepassingen bedenken!

Jouke
Door

Jouke

op 24 February 2014

Ik zou deze vooral gebruiken voor o.a. mijn smoothie, water met iets erdoor of sapje in te doen...ik drink zeer graag uit glas, maar praktische meeneem drinkflessen zijn er weinig in glas, dus deze vind ik ideaal en ook nog eeens heel erg mooi! Wellicht kan ik mijn collega´s hiermee inspireren voor gezondere drankjes ;-)

myrthe
Door

myrthe

op 24 February 2014

De ball mason jarr zou heel handig zijn voor mijn dagelijkse lunch; groene smoothie! Ik kan al een jaar niet meer zonder dit als ontbijt en lunch! Momenteel gebruik ik een glazen fles maar moet dan altijd nog op zoek naar een bekertje wanneer ik op stage/ of studie ben. Onhandig dus!! Deze ball Mason jarr zou de uitkomst zijn om mijn smoothie buitenshuis mee te kunnen nemen zonder daar andere dingen voor nodig te hebben. Een rietje erin en klaar! I like! :)

Marianne
Door

Marianne

op 24 February 2014

Wauw wat een leuke actie! Daar doe ik hééél graag aan mee! Ondertussen komt er steeds meer verontrustende informatie over plastic naar buiten dus ik ben al bezig om in mijn keuken meer voor glas te kiezen. Deze potten zijn dus zeer welkom! Ook zou het mooie design van de Ball Mason Jars de instagram-, recepten- & facebook foto's van mijn gezonde creaties zoals groentesapjes, smoothies, havermout, overnight oats, soepen, chia pudding & healthy toetjes nog mooier maken! Zo hoop ik als foodcoach nog meer mensen te inspireren om stap voor stap gezonder & bewuster te gaan leven!

Caroline
Door

Caroline

op 24 February 2014

Oooh, die mason jars zijn fantastisch! Ik zou er ingredienten in doen om gezonde koekjes mee te bakken, mooi kaartje eraan met bakers twine en dan cadeau doen. Of als dessertpotje, met mooie laagjes yoghurt en fruit en superfoods erin. Of als vaasje voor de zelfgeplukte bloemetjes van mijn kids. Of om mijn zelfgemaakte deo (van kokosolie) in te bewaren. Of om stukjes sinaasappel voor onze baby in mee te nemen. Ik kan wel 100 dingen bedenken, die potjes zijn zo leuk!

Marloes
Door

Marloes

op 24 February 2014

Een mason jar zou ik gebruiken voor: mijn meal-prepping -misstaat niet in de koelkast - voor mijn smoothies on-te-go, maar misstaat evenmin op een onderzetter wanneer ik op de bank zit met een 'me-time' smoothie. Voor de salades die ik nu altijd nog meeneem in niet lek-proof bakjes, voor het restje quinoa dat ik overheb en de volgende dag kan opeten, voor de overnight oats, en waarom niet voor een heerlijk kopje gemberthee? Veelzijdig, hip, praktisch, makkelijk en heel gaaf!!

Danique Castenmiller
Door

Danique Castenmiller

op 24 February 2014

Ik zou hem gebruiken om mijn smoothies mee naar mijn werk te nemen. Nu gebruik ik een plastic beker, maar vind dat eigenlijk maar niks. En de Ball Mason Jarr ziet er ook nog eens hip uit vind ik :-)

Patricia
Door

Patricia

op 24 February 2014

Ik zou deze heerlijk meenemen naar mijn werk om in plaats van met koffie met een gezonde drank te starten.

Sabine
Door

Sabine

op 24 February 2014

Deze jars zou ik voor zoveel dingen willen gebruiken. Waar ik het nu het meest naar uit kijk is mijn juices of smoothies hieruit te drinken. Daarnaast zijn ze ook geweldig voor homemade gifts, waardoor ik ook anderen kan blij maken met de jar. Ik kijk ernaar uit!

Kim
Door

Kim

op 24 February 2014

Leuke actie! Wat ik al een tijdje wil uitproberen is cake in a jar. Ik bak de cake (uiteraard een gezonde) dan in de glazen pot en presenteer het ook daaruit. Eens iets anders!

Yvonne Douven
Door

Yvonne Douven

op 24 February 2014

Met deze leuke potjes zou ik de kinderen op het kinderfeestje van mijn zoon een smoothie naar keuze laten maken en een leuke stickers versieren met de naam erop. En als ze naar huis gaan deze meegeven in plaats van de traditionele snoepzakjes! Gr Yvonne

Fanny
Door

Fanny

op 24 February 2014

met een laagje quinoa, gojibessen, chaizaad, gemengde nootjes , lijnzaad, gedroogde abricozen of pruimen, hennepzaad, cacoanips en dat wat voor handen is in mijn keuken zou ik een mooi gekleurd pot maken om cadeau te geven! Mooi verpakt met een lint en kaartje hoe je hier een heerlijk ontbijtje van kan maken! En vergeet de honing niet zelf toe te voegen over de net geroosterde nootjes mmmmmmmmmm

Mandy Meijerman
Door

Mandy Meijerman

op 24 February 2014

...op mijn keukenplankje gevuld met gojibessen, chiazaad en al mijn andere superfoods! Maar vooral voor het meenemen van mijn smoothie naar mijn werk! Ze passen enorm bij die gezonde roze blosjes die ik draag sinds ik veel bewuster en gezonder eet :-)

Maddy Janssen
Door

Maddy Janssen

op 24 February 2014

Mijn vriendinnen en ik zijn gek op deze potjes! We zien ze op veel sites en abs are made in the kitchen maakt her veelvuldig gebruik van. We zijn natuurlijk niks vergeleken met hun met onze wannabe (jam)potjes. Ik zou dus de meiden er jaloers mee maken!! ;) haha en m'n lagen maaltijdjes kunnen maken. Je weet wel die zand potjes van vroeger met verschillende kleuren maar dan nu met superfoods jeej!!

Alinda Bikker-Kooyman
Door

Alinda Bikker-Kooyman

op 24 February 2014

Wat een superleuke potten voor mijn superfoods! Dus wat ik er mee zou doen? Nog meer kopen en op een mooie plek zetten. Dat supergezonde voedsel verdient natuurlijk een prachtplekje. :)

Barbara Hoofs
Door

Barbara Hoofs

op 24 February 2014

Wat ik zou doen met deze potjes? Je kunt beter vragen, wat niet! Maar - om in het superfood-thema te blijven, mijn officiële antwoord: Maca Aloe vera Spirulina Oesters ;) Nootjes Need I say more?

Monique Koebrugge
Door

Monique Koebrugge

op 24 February 2014

Ik zou er helemaal van gaan genieten want ik ben zo gezond bezig en ga hopelijk binnenkort ook afvallen en deze potjes zouden helpen om mijn gezonde voeding overal mee naar toe te nemen zonder die vieze plastic BPA stoffen

Jinny
Door

Jinny

op 24 February 2014

Ik zou ze eerst gebruiken als decoraties voor mijn bruiloft met infused water. Lekker vers en kleurig fruit met fris water. Lekker om te drinken en mooi om te zien. Na de bruiloft gaan hier mijn superfoods in en zal ik ze gebruiken om mijn groene smoothie mee te nemen. Ik zit al vanaf half december on the green smoothie wagon en ik ben er niet af te krijgen!

Suzanne de Wilde
Door

Suzanne de Wilde

op 24 February 2014

Super leuke actie in deze super food week. De Ball Mason Jarr zou ik gebruiken om het hete gezin te voorzien van een (groene)smoothie. Zelf ben ik nu een half jaar helemaal suikervrij en een gezondere leefstijl aan het ontdekken. Vind het ondertussen heerlijk om mijn dag te beginnen met een groene smoothie. Mijn man, zoon en dochter zijn het ook lekker gaan vinden. Onze dochter kan nog niet uit een rietje drinken maar dat komt vanzelf. Met een lepeltje gaat het ook prima! Voor ons zoontje die in mei 4 wordt ben nu al op zoek naar goede manieren en vervangers voor de ongezonde sappen en koeken/repen. Veel bakken en blenden om te testen wat hij lekker vind voor nu tussendoor en straks mee naar school. Afgelopen half jaar ben ik zo enthousiast geworden over de suikervrije, gezondere en bewustere manier van leven/eten/koken dat ik dat graag voor het hele gezin door zet.

Suzan
Door

Suzan

op 24 February 2014

Wat een mooie potten! Ik zou ze heel graag willen gebruiken voor mijn smoothies! Ik ben nog op zoek naar een goede meeneem beker zodat ik ook op het werk van deze heerlijke smoothies kan drinken! Daarnaast kan ik ze goed gebruiken om mijn voorraad gezonde noten in te bewaren en alle andere gezonde superfoods! :)

Natasja
Door

Natasja

op 24 February 2014

Wat een super leuke potjes! Ik zou er superfoods in bewaren of er mijn overnight oats in doen of mijn heerlijke eigen gemaakte, gezonde salade erin meenemen naar mijn werk en mijn collega's laten zien dat mijn eigen gemaakte salades veel lekkerder zijn dan die in het personeelsrestaurant of misschien lukt het me dan eindelijk om de verse basilicum langer dan 2 dagen groen en lekker te houden :-D

Jolinde
Door

Jolinde

op 24 February 2014

ik gebruik nu nog (de functionele, maar oh zo lelijke) oude mayonaise en honingpotten...de Ball Mason Jarr zal een verademing zijn! Zeker als over een paar weekjes mijn nieuwe buffetkast wordt gebracht ;-))

Giulia
Door

Giulia

op 24 February 2014

Heerlijke superfoodontbijtjes of lunches meenemen voor onderweg natuurlijk! De ideale methode en je wordt er ook nog eens blij van als je het ziet! Wie weet wie je onderweg of op het werk nog allemaal jaloers kunt maken..

Fleur
Door

Fleur

op 24 February 2014

Oeh, hier ben ik al heel lang naar opzoek! Ik zou er heerlijke smoothies mee maken, de zomer vieren en iedereen laten zien dat gezond eten ook nog eens stijlvol is!

Astrid
Door

Astrid

op 24 February 2014

Ik zou er een mengsel van kokoswater en verse zwarte bessen, frambozen en bramen in doen ( kan ook met diepvriesbessen uit de doosjes van AH). Niet helemaal vol, want de pot gaat in de diepvries. Op een hele warme dag ( en die gaat echt nog wel komen hoor) kan de pot er uit en als je dan lekker in de zon zit op je vrije dag kun je met het rietje op je gemak telkens een slokje nemen, en als de vruchtjes gaan smelten natuurlijk ook een hap! Ook handig om mee te nemen als eetbaar koelelement in je picknickmand!!!

Lynsey
Door

Lynsey

op 24 February 2014

Ik zou ze zeker gaan gebruiken om mijn zelf gekiemde zaden (kiemgroenten) in te bewaren

Floor Stoop
Door

Floor Stoop

op 24 February 2014

Als ik de Ball Mason Jars zou winnen zou ik er 'cake in a jar' mee maken. Ik heb dit al vaker gedaan en heb dit recept ook op 2x2 gezet: http://www.2x2.nl/praat-mee/onderwerp/746430/appel-citroencake-met-lemoncurd-in-a-jar Door zo'n mooie Ball Mason Jar te gebruiken zal het er vast nog leuker uit zien. Daarnaast maak ik ook heel vaak smoothies en het zou goed uitkomen in de zomer als je buiten in de zon ligt en ik kan het zo natuurlijk makkelijk mee naar mijn werk nemen.

Rowan
Door

Rowan

op 24 February 2014

Wat een geweldig leuke potjes. Ik zou ze zeker gebruiken om heerlijke "Overnight oats"- variaties te bereiden!!

Yuna
Door

Yuna

op 24 February 2014

Ik zou ze gebruiken voor mijn heerlijk green-smoothies, yoghurt met fruit voor onderweg, lunch salade op mijn werk, quinoa diner in de pauze etc etc! :)

Suhela
Door

Suhela

op 24 February 2014

Oooh zoveel opties!!! Ik zou hem op dit moment gebruiken om een gingerbug-soda te maken, met gember en... goij-bessen! Lijkt me heerlijk! Ik ben dol op mijn vele weckpotten en -potjes, die ik in de loop der jaren vnl bij de kringloopwinkels heb verzameld. Ik gebruik deze vooral voor het mooi-én-handig opslaan van noten, granen, gedroogde peulvruchten, superfoods, etc... Altijd blij met mijn potjes in de weer... :) Voor het inmaken ed kun je deze echter niet gebruiken, dus hiervoor spaar ik lege potten, die ik helaas maar weinig gebruik. Potten van De Kleinste Soepfabriek zijn mijn favoriet. Maar mooiere/ fijnere potten dan Mason Jarrs zijn er voor mij toch echt niet! Ik heb ze uitgebreid leren kennen in de VS, waar ik 4,5 maanden op een biologische boerderij woonde en prachtige dingen leerde maken... Karnemelk, kefir, yoghurt, maar ook ingemaakte zuurkool, augurken, chutney ed... Ik vond het heel fijne potten en ben blij te horen dat ze hier ook steeds bekender worden! :)

Gaby van Gool
Door

Gaby van Gool

op 24 February 2014

Als ik zo'n jar win dat wordt 'ie intensief gebruikt!

Wendy Tiemissen
Door

Wendy Tiemissen

op 24 February 2014

Oké, niet zo gezond maar ik zou de Ball Mason Jar compleet-helemaal-tot-de-rand toe vullen met jelly beans voor mijn lieve vent, die mij quasi plaagt met mijn superfoods kastje ( ja ja een hele kast vol), maar mij desondanks wel 100% steunt in mijn weg naar een gezondere leefstijl. Ik word happy van superfoods, maar mijn vriend van zo'n super leuke Ball Mason Jar vol met vrolijke gekleurde snoepjes, zekerweten!!!

jamaa
Door

jamaa

op 24 February 2014

ik zou mijn smoothies erin doen en vanuit drinken. Daarnaast zou ik ook mijn superfoods erin bewaren. zo is het veilig opgeborgen en ziet het er ook nog eens mooi uit.

kim
Door

kim

op 24 February 2014

ik zou er keuken lamp van maken (gezien op pinterest.com) zodat ik genoeg licht in mijn keuken heb om jullie heerlijke gezonde gerechten te maken.

Claudia
Door

Claudia

op 24 February 2014

Ik zou lekkere alternatieven voor frisdrank eruit drinken. In de zomer lekkere zelfgemaakte aardbeienlimonade (zonder suiker uiteraard) of opfrissers als komkommerwater of water met munt. Heerlijk! Ook ideaal voor op het balkon!

Mascha
Door

Mascha

op 24 February 2014

Deze mooie glazen pot zal ik inzetten om de rest van mijn gezin over te halen gezonder te eten: vullen met gezonde koekjes, overheerlijke gezonde toetjes, lekkere smoothies of met ingredienten voor dit soort heerlijkheden zodat ze er zelf wat van kunnen maken! Wie weet gaat de zon dan ook voor hun een beetje mooier op :-) OOOO OOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO _____________OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO_________________

Marieke
Door

Marieke

op 24 February 2014

In juni ga ik trouwen. Het lijkt me superromantisch om er blauw lintje met een schelp eraan omheen te doen, een ijzerdraadje om op te hangen eromheen en een waxinelichtje erin... Het lijkt me een prachtig romantische aanblik als de kaarsjes aanstaan en de jars in de bomen op de locatie hangen

Nanda
Door

Nanda

op 24 February 2014

Dagelijks gebruiken natuurlijk! Ohja en meer kopen.. En omdat ze doorzichtig zijn en uitstekend om mee te nemen zijn ze meteen uiterst geschikt om anderen te inspireren om gezonder te leven!

Lianne
Door

Lianne

op 24 February 2014

Als ik straks na mijn bevallingsverlof weer moet gaan werken, moeten mijn dochtertje en ik allebei op tijd klaar zijn voor vertrek, spitsuur dus! Waar haal ik dan de tijd vandaan voor een lekker en gezond ontbijt? Met deze Mason Jar kan ik lekkere overnight oats of een smoothie al van te voren klaarmaken, uit de koelkast plukken en gaan! Ideaal!

Antoine Knockaert
Door

Antoine Knockaert

op 24 February 2014

Ik zou de potten gebruiken om lekkere kruidenlikeur in te maken, alsook kruidenwijn.

Iris
Door

Iris

op 24 February 2014

Het lijkt me zo leuk om van die potten een soort superfood-, zaadjes-, pitjes- en granenbar te maken. Dan kan onze drie jarige peuter 's morgens kiezen wat ze in haar yoghurtontbijtje wil. Want ze wil zo graag zelf bepalen wat ze eet, en een boterham met pasta staat nog hoog op haar wensenlijstje...Dat moet het ontbijt toch nog een stuk leuker maken en die boterhammen met pasta zelfs overbodig...!

Esther
Door

Esther

op 24 February 2014

Oooh, Ball Mason Jars! Al heel vaak voorbij zien komen op Pinterest, maar nooit geweten dat ze nu ook in NL verkrijgbaar zijn. Fijn!! :) Wat ik ermee zou doen? Dat heb ik mezelf al menig keer gevraagd sinds ik ze gezien heb op Pinterest. Tijdens het wegdromen bedenk ik dan dat ik er mijn zelfgemaakte sapjes uit mijn slowjuicer erin zou bewaren en meenemen naar mijn werk (of naar het park in de zomer ;)). Of ik zou ze vullen met water en vers fruit als gezond alternatief voor frisdrank.. Ook zou ik ze gebruiken ter decoratie in huis: ze zouden erg leuk staan op mijn vintage tafel als vaasje met bloemetjes of als kaarsenhouder. Of ik zou er een prachtige hangende lamp van maken voor boven de eettafel. Ik zou dan meerdere gloeilampen met snoeren bevestigen aan bijvoorbeeld steigerhout en dan de jars als lampenkapjes gebruiken. Dat lijkt me te gek!

Maret
Door

Maret

op 24 February 2014

Ik zou hem gebruiken om mijn smoothie naar het werk mee te nemen. De heren op de afdeling geven iedere dag commentaar op 'dat groene gras zooitje' dat ik meeneem. "Maret heeft het gras weer afgedaan' is een veelgebruikte slogan :-). In een mooie Ball Mason Jar zullen ze er misschien anders over gaan denken.

Patricia
Door

Patricia

op 24 February 2014

Ik zou de deksels onder de houten plank in mijn keuken bevestigen. De Ball Mason Jarr potten vullen met superfood en de potten "eronder" schroeven. Staat supergezellig, overzichtelijk en lekker opgeruimd!

Sarina
Door

Sarina

op 24 February 2014

Als ik een foto van mijn keukenkast kon uploaden zou dit genoeg zeggen! :) Allemaal potten en doosjes van verschillende formaten met mijn chiazaad/lijnzaad/havermeel/haver/goji/noten en ga zo maar door! Met andere woorden, er is dringend wat orde en netheid nodig ;) en aangezien ze er zo superleuk uitzien ook ideaal om mee naar het werk te nemen en er daar nog wat mee te pronken!

Caroline
Door

Caroline

op 24 February 2014

Er te pas en 'te onpas' mee pronken natuurlijk! Die jar zal shinen net als mijn glimlach :) omdat ik zo blij ben dat ik hem gewonnen heb!

Els
Door

Els

op 24 February 2014

Wat een geweldig idee. Zo wordt een vondst van onze grootmoeders weer hip en volledig in ere hersteld. Zeker de multi functionele functie van de deksel. Veel succes met deze vinding. Gr Els

Patricia
Door

Patricia

op 24 February 2014

Ik zou de deksels van de Ball Mason Jarr potten onder de houten plank in mijn keuken bevestigen. De potten vullen met superfood, of andere bessen of zaden die je dagelijks gebruikt, en de potten onder de deksel vastschroeven. Staat supergezellig, gemakkelijk en lekker opgeruimd!

amy
Door

amy

op 24 February 2014

Ja, heel leuk! Had deze al eerder ergens voorbij zien komen. Leuk om in de keuken alle noten zaden en pitten te bewaren. Ook wel goed voor verschillende recepten; met havermout, sausjes, of met de gojibessen weet ik wl wel iets leuks met kokoswater en chiazaad... ohhh er zijn zoveel recepten waarmee ik ze gebruiken kan... en wat je er al wel niet meet mee kan doen... voor de groente snack sticks op tafel...of met een bloempje erin :D :D ik wordt er blij van! Leukleuk! Vind het idee achter het concept ook nog eens super! Xx Amy

marcia baas
Door

marcia baas

op 24 February 2014

Ik zoek al tijden en handzaam potje om kefir in te maken; dit lijkt mij ideaal omdat ik het met verschillende superfoods kan uitproberen

Marielle
Door

Marielle

op 24 February 2014

Wat leuk! nou...de veelzijdigheid spreekt me aan! Als ik zou winnen: eerst lekker genieten van de inhoud Tegen de tijd dat het leeg is, is het het juiste seizoen om courgettes voor te zaaien in de vensterbank, ideaal denk ik in dit potje! Daarna gezellig een kaarsje erin en als dan van de zomer de aardbeien rijp zijn, een lekkere zelfgemaakte jam! In het najaar vul ik hem met verse noten en 's winters met zelfgebakken koekjes. O..en als hij dan nog leeg is, vullen met mooie steentjes Al met al...superleuk!

Janneke
Door

Janneke

op 24 February 2014

WOW, tover jars!! Alles erin verandert in mijn lievelingskleur. Mason en MissNatural maken me nu al gelukkig, stel dat ik ze win :-) gaan ze gebruikt worden voor al die zelfgemaakte heerlijkheden die ik tot dusver van je site heb mogen halen. Dus ook een jar vol MissNaturalInspiratie!! - Het leven is goed, maar met dit cadeau superfood!!!! -

Susan Overakker
Door

Susan Overakker

op 24 February 2014

Ohhh, deze potten zouden echt een genot zijn, Voor mijn rommelkeuken echt te fijn. Met kids is het leven zo rustig nog niet, Opgeruimd en netjes is waar je dan van geniet. We zouden de gojibessen tijdens Sesamstraat eten, En laten we ook de moeibeien niet vergeten. 's Ochtends havermout uit de Mason Jarr, En voor paps cashews als alternatief voor de candy-bar. Als diner quinoa met linzen uit de pot, En de laatste is voor het ochtendshake-genot. Oe, we zouden waarschijnlijk naar meer op zoek gaan, Voor de inca bessen, amandelen, rijst, walnoten en gedroogde banaan. Ja, de Jar zou echt fantastisch zijn, Voor zowel papa, mama en 2 kids een goudmijn!

Ingeborg Baardman
Door

Ingeborg Baardman

op 24 February 2014

Ik wil ze graag gebruiken voor de decoratie van mijn bruiloft aankomende juni, past helemaal in ons NL/USA thema (Bruce is amerikaan)want daar zijn ze al razend populair, maar ja het is niet zo makkelijk meenemen in je koffer. Ik kan er waxinelichtjes in doen, bloemen, ideeën genoeg!

Ellen
Door

Ellen

op 24 February 2014

Natuurlijk voor mijn groene smoothies en overnight oats. En dan koop ik er een bij voor in de tuin. Op een mooie zomeravond met een gezellig theelichtje genieten van deze mooie Bell Mason Jarr...

Ellen
Door

Ellen

op 24 February 2014

Op een mooie zomeravond met een gezellig theelichtje genieten van deze mooie Bell Mason Jarr... En dan koop ik er een bij voor mijn groene smoothies en overnight oats.

Hikda
Door

Hikda

op 24 February 2014

Wat een goed begin van jullie superfood week!! Aan de vele reacties te zien wil iedereen deze mooie prijs wel winnen.. Mijn reden is dat ik op het blog van Rens Kroes ( de zus van..) een lekker recept zag voor een lunch to go met havermout. Deze beveelde ook de Barr Mason Jarr aan, en het handige is dat je ze gewoon in de oven kan gebruiken, laten afkoelen, en in de koelkast kan bewaren! Hoe geweldig veelzijdig en handig! Suc6 met keuze's maken

Hilda
Door

Hilda

op 24 February 2014

Wat een goed begin van jullie superfood week!! Aan de vele reacties te zien wil iedereen deze mooie prijs wel winnen.. Mijn reden is dat ik op het blog van Rens Kroes ( de zus van..) een lekker recept zag voor een lunch to go met havermout. Deze beveelde ook de Barr Mason Jarr aan, en het handige is dat je ze gewoon in de oven kan gebruiken, laten afkoelen, en in de koelkast kan bewaren! Hoe geweldig veelzijdig en handig! Suc6 met keuze's maken

Amy
Door

Amy

op 24 February 2014

wat een leuke voorraad pot!!! Naast dat ik hem natuurlijk voor de opslag van superfoods zal gebruiken zal ik er eens een warm feest ontbijtje met havermout, fruit en superfoods uit de oven in willen maken.

Ellen K.
Door

Ellen K.

op 24 February 2014

Ik maak bijna dagelijks foto's van mijn ontbijtjes (zoals (groene) smoothies, chiapuddings en overnight oats) voor op Instagram, om mijn volgers te inspireren om zelf ook zulke gezonde ontbijtjes te maken. Ik versier mijn smoothies en ontbijtjes vaak met Goji bessen, blauwe bessen, chiazaad, lijnzaad, moerbeien, enz. en maak er dan een mooie foto voor op Instagram. In een Ball Mason Jarr zouden de foto's waarschijnlijk nog veel meer tot zijn recht komen en mijn volgers inspireren dan dat nu het geval is als de smoothie in een 'gewoon' en 'simpel' glas zit :) Daarnaast lijkt me dat de Ball Mason Jarr een ideale manier is om de smoothies mee te nemen naar mijn werk, waar ik dan helemaal de show steel met mijn bijzondere beker (in plaats van mijn lelijke plastic shake-beker)! En last but not least: de Jarr zou ook geweldig staan tussen de glazen potten met superfoods die ik op mijn nieuwe houten plank aan de muur in mijn huiskamer heb staan :) Ik ga duimen!!

J. de Vaan
Door

J. de Vaan

op 24 February 2014

Ik wordt over een dag of tien 50. Ik zou de potten stuk voor stuk leuk verpakken met daarin een paar favoriete smoothie recepten en een mengseltje van een paar superfood ingredienten en ze aan mijn beste vriendinnen geven als dank voor hun jarenlange vriendschap.

Suzan
Door

Suzan

op 24 February 2014

Wat ik zou doen met een Ball Mason Jarr? Orde scheppen in mijn chaotische Super-Food kast :) Ik heb nu alles in verschillende bakjes en potten zitten. Een set Ball Mason Jarrs zou heel geschikt zijn om al mijn spulletjes in te bewaren. En het staat ook nog eens erg netjes. Eigenlijk is het dan ook zonde om ze in een kastje te verstoppen. Lekker op het aanrecht met die potjes, kan iedereen ze bewonderen :)

Nicolien de Graaff
Door

Nicolien de Graaff

op 24 February 2014

Ik zou de potjes gebruiken voor vrolijke, lekkere en bovenal gezonde smoothies. Makkelijk om mee te nemen naar school om aan mijn mede studenten te laten zien hoe leuk (en makkelijke) het is gezonde smoothies, fruithapjes en groentje salades mee te nemen.

Margreet Rolink
Door

Margreet Rolink

op 24 February 2014

Eerst deel ik ze uit met een lekkere coctail waar ook muntblaadjes inzitten, daarna vul ik ze met een lekker vruchtentoetje. Als ik de hele dag op stap ga neem ik ze mee, gevuld met een (maaltijd) salade en als mijn inspiratie helemaal opgedroogd is maak ik er een fotolijst van! Margroetjes

leanne
Door

leanne

op 24 February 2014

In drie van deze potten wil ik keuken kruiden kweken, wat grond en zaadjes erin en plantjes heb je na een paar weken. Tijm, basilicum en bieslook en misschien nog wat knoflook. In de andere twee potten stop ik mijn moerbeibessen en cranberries, of iets anders als ik daarvoor kies. Deze potten zijn bij mij op het goede plek, deze potten vind ik echt te gek.

Tessa
Door

Tessa

op 24 February 2014

Ik ga deze glazen potjes zichtbaar neerzetten in de keuken zodat ik ze elke dag ga gebruiken. De Goji bessen gebruik ik door de yoghurt en smoothies. Ik krijg regelmatig eters dus deze heerlijke bessen ga ik verwerken in een toetje zodat al mijn gasten aan de Goji bessen gaan en happy mijn huis verlaten en ze daarna natuurlijk ook zelf gaan gebruiken.

Doetie
Door

Doetie

op 24 February 2014

Ik zou ze gebruiken voor het bewaren van mijn superfoods en dan krijgen ze een leuk plekje in de keuken, Iedereen kan deze mooie potjes zien en ook meteen zien dat ik helemaal voor Ball Mason Jarr en superfood ga.

Anny
Door

Anny

op 24 February 2014

Ik zou deze jar voor alles gebruiken waar die voor te gebruiken is. Als voorraadpot, om eten in mee te nemen naar mijn werk. Om deze mee te geven aan mijn zoon om op school zijn tussendoortje te eten. Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets, omdat ik van al die plastic spullen af wil en deze zien er wel heel super uit. Het doet me denken aan mijn moeder die tot nu toe nog steeds op de ouderwetse manier weckt. Supergezond zonder suiker en groenten vers van het land. Gezonder kan eigenlijk niet. Als ik helemaal tevreden ben met de jar, ga ik er haar ook cadeau doen. Dus ik hoop dat ik deze uit mag proberen.

fany van hemelen
Door

fany van hemelen

op 24 February 2014

Ik zou deze geweldige potten gebruiken voor twee dingen: 1) De Gojiibes, waarvan ik als superfood bijna dagelijks gebruik maak bij mijn glutenvrije havermout, meenemen naar mijn werk. Ik werk namelijk in een buitenschoolse kinderopvang en het lijkt me super om de kinderen dit gezonde superfood te leren kennen door samen met hun een lekker dessertje te maken. 2) Als tweede zou ik de Gojiibes en andere lekkere superfoods tonen aan mijn collega's en de ouders van de kinderen zodat zij deze en hun voordele leren kennen.. Superfoods geven namelijk energie en omdat ik merk dat we allen in de "stressmolen" moeten blijven meedraaien en een portie mentale en fysieke "oppeppers" kunnen gebruiken... Ik wil graag het positieve gevoel meegeven... 3) Oh ja,toch nog een derde: ééntje voor mij: ik zou deze geweldige potten gebruiken om mijn gezonde "glutenvrije" productjes te labelen en overzichtelijk te bewaren want deze leuke potten passen goed in mijn keuken... Nu wordt mijn vriend namelijk gek van alles wat overal in alle kasten zit en zo heb ik mijn eigen glutenvrije,zonnige hoekje want ik zou elk potje een leuke sticker geven... Zo word ik alleen vrolijk van de ptotten te zien en denk ik ook telkens aan miss natural.....

Ramona
Door

Ramona

op 24 February 2014

in een Mason Jar zou ik een supergezonde maaltijdsalade voor mijn 19 jarige zoon klaarzetten, zodat hij niet meer hoef te roepen: Ik heb honger mama, heel honger..

Sabine
Door

Sabine

op 24 February 2014

Voor mijn overnight oats, smoothies voor de kids (met daardoorheen gojibessen :-D), amandelmelk etc. Gebruik nu potten van de kleinste soepfabriek. Maar deze zijn natuurlijk nog veel mooier!

Ria
Door

Ria

op 24 February 2014

Wat ik er mee ga doen. Gebruiken! Elke dag. Nu gebruik ik mijn oude schoolbeker (20jaar oud) van een goed merk, wat nooit kapot gaat..... Maar het model is zeker niet meer van deze tijd. Dus een nieuwe pot/beker, hoe je het ook wil noemen komt zeker goed van pas.

Ria
Door

Ria

op 24 February 2014

Wat ik ermee ga doen? Dagelijks gebruiken! Ik gebruik nu mijn oude schoolbekers (20jaar oud) van een merk wat nooit kapot gaat... :) maar het model is zeker niet meer van deze tijd. Dus deze ' drinkbeker' zou een mooie vervanging zijn.

Veerle
Door

Veerle

op 25 February 2014

Ik ben al zoveel keer overnight oaks op verschillende websites tegengekomen. Nog niet zelf geprobeerd, maar mijn nieuwsgierigheid is wel behoorlijk aangewakkerd. Zo'n jar is daarbij uiteraard onmisbaar. En ik denk dat er ook wel wat goji bessen bij mogen dan :)

Joke Schouten
Door

Joke Schouten

op 25 February 2014

Handig om met een staafmixer er zelf mayonaise in te maken.

Reactie plaatsen

Nieuw! Miss Natural 🍀 Awake News ⏳

In 20 min. een update van wat er echt gaande is in de 🌍 wereld. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.