datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Gold Finger haarstyling bestaat 25 jaar! De natuurlijke kapper gespecialiseerd in krullen
23 juni 2021 
2 min. leestijd

Gold Finger haarstyling bestaat 25 jaar! De natuurlijke kapper gespecialiseerd in krullen

Heb jij er weleens bij stilgestaan, ondanks je gezonde en natuurlijke levensstijl, hoeveel chemicaliën je via je hoofdhuid tot je neemt alleen al met een bezoekje aan de kapper? De meeste kapsalons gebruiken namelijk haarverf en haarproducten die schadelijke stoffen bevatten zoals sulfaten, parabenen, siliconen, slechte minerale oliën en alcohol.

Hoe fijn zou het zijn als je een kapper kunt vinden die uitsluitend werkt met producten die vrij zijn van schadelijke stoffen, en dus CG-vriendelijk zijn geproduceerd. De gezondheid van je hoofdhuid en haarwortels zijn afhankelijk van producten die voedend en beschermend zijn en niet onnodige belasting geven. Gelukkig kun je op missnatural.nl kijken voor een kapperszaak bij jou in de omgeving die wel met natuurlijke producten werkt. Een groot favoriet en een kapsalon die ik graag in het zonnetje wil zetten is Goldfinger Hairstyling uit Eindhoven.

Gebruik van producten met uitsluitend hoge kwaliteit

Goldfinger Hairstyling maakt gebruik van de haarverzorgings producten van Tabitha. De producten voldoen aan strenge eisen en zijn met veel liefde, passie en toewijding geproduceerd. Als jij gelooft in de kracht van de natuur en zeer bewust bezig bent met jou lichamelijke gezondheid dan is dit merk echt iets voor jou! Het assortiment van Tabitha is samengesteld met de volgende principes in het achterhoofd: de oliebalans en vochtbalans herstellen en het reinigen van de haren op een milde manier, zonder de natuurlijke talgproductie te verstoren. Naast Tabitha bieden ze ook de producten van Marlie aan die tevens hoogwaardig zijn én Cosmebio en EcoCert gecertificeerd.  De dames werken uitsluitend met producten die milieuvriendelijk en haarvriendelijk zijn, hoe fijn is dat!

De Curly's kniptechniek voor twee keer zoveel volume!

De dames van Gold Finger hairstyling werken naast milieu en haarvriendelijke producten ook met de speciale Curly's kniptechniek. De techniek die ervoor zorgt dat je krullenbos twee keer meer volume krijgt dan bij een normale knipbeurt. Zelfs bij steil haar is dit mogelijk met deze kniptechniek! De Curly's kniptechniek houdt in dat het haar geknipt word door een bundeltje haar te pakken, wat al van nature bij elkaar hoort, en deze te knippen met een speciale schaar in een curve. De dames knippen links en rechtshandig met deze speciale schaar. De rechterkant van je hoofd wordt met de rechterhand geknipt en andersom.   Door deze curve eindigt de krul in een penseeltje. Je haar krult écht beter, het  valt soepeler en je krullenbos voelt veel luchtiger aan!

Workshop Hairstyling en vlechten

Je hebt ook de mogelijkheid om een workshop te volgen bij Gold Finger Hairstyling. Ze bieden de workshops Hairstyling en vlechten aan. In de workshop hairstyling die twee uur duurt leer jij hoe je met eenvoudige tips en tricks je haar in het gewenste model kunt brengen. Je leert onder andere hoe je eenvoudig volume kunt maken met een stijltang, mooie krullen maakt met de diffuser en hoe en wat met de curly girl methode. In de workshop vlechten leer je hoe je je verschillende vlechttechnieken eigen kunt maken zoals de vissengraat vlecht en de twisten.  Je leert deze vlechttechnieken op een kappershoofd. Ook deze leuke workshop duurt twee uur.

workshop gold finger hairstyling volgen

25 jaar bestaan van Gold Finger Hairstyling

En het is wel een hele bijzondere week voor Gold Finger Hairstyling. Ze bestaan namelijk op dinsdag 22 juni 2021 25 jaar. En dat vieren ze door 6 weken lang  iedere klant een GOODYBAG cadeau te geven met een leuke verrassing.  Een mooi verwenmomentje voor jezelf én je haar! De dames werken met de Curly's kniptechniek, speciaal voor natuurlijk krullend haar dat natuurlijk pluist en veerkrachtig is.  Ook geven ze zo nu en dan een workshop vlechten of hairstyling. Hoe leuk is dat! Woon je in de omgeving van Eindhoven dan is het zeker de moeite waard eens een afspraak bij ze te maken. Wie weet treffen we elkaar daar.

Ga jij al naar een natuurlijke kapper?

Over de schrijver
Mijn naam is Catherina Carvalho, ik ben natuurgeneeskundig therapeut, kinesiologie en kindervoedingscoach. Mijn missie is om jou te helpen transformeren naar de beste versie van jezelf! Met gezonde voeding, suppletie, accupressuur middels Touch for Health en leefstijladviezen je zelfhelend vermogen activeren en je innerlijke kracht (terug) te vinden. Online via Zoom of offline in mijn praktijk aan huis. Bekijk mijn tarieven en mogelijkheden op www.catherinacarvalho.nl en voor jou kinderen op www.gezondmetkids.nl.Ik werk tevens met EMB bloedtest voor zowel volwassenen als kinderen. Met deze energetische bloedtest kan ik intoleranties, tekorten en onbalansen in je lichaam opsporen en kunnen we die samen gericht aanpakken.www.catherinacarvalho.nl www.gezondmetkids.nl info@catherinacarvalho.nl
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading