10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Gratis Miss Natural lezing: Geluk en Succes in Overvloed!
10 maart 2015 
in Events
3 min. leestijd

Gratis Miss Natural lezing: Geluk en Succes in Overvloed!

Je hart volgen, doen wat je passie is en resultaat boeken. Dat is het liefste dat ik doe! Ik geloof heel erg in het creëren van mogelijkheden, zien en benutten van kansen, positiviteit en succes aantrekken. Sinds februari 2007 ben ik ondernemer en ik ben heel blij dat ik al weer vier jaar geleden met mijn 2e bedrijf Miss Natural Lifestyle ben gestart. Een van mijn passies is om andere te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en er gewoon voor te gaan, wat jouw droom ook is!

Waar droom jij van?

Veel mensen hebben grote dromen en verlangens. De goede voornemens zijn er vaak. De resultaten blijven voor velen echter uit. Om met succes duurzaam resultaat te boeken heb je een concreet plan nodig. Een plan met een ijzersterke strategie, dat je ook daadwerkelijk met veel plezier kunt volhouden.

Heb jij ook dromen, verlangens en doelen die je wilt realiseren? Heb je het gevoel dat je toe bent aan de volgende stap? Een sportief lichaam waar jij je zelfverzekerd in voelt? Een superrelatie met jezelf? Succesvoller zijn in je werk?

Gratis lezing “Geluk en Succes in Overvloed”

Op woensdagavond 25 maart organiseer ik samen met Alex en Pieter van Gezond Gelukkig de gratis lezing: “Geluk en Succes in Overvloed”. Tijdens deze inspirerende avond ontdek je hoe jij jezelf in beweging zet en hoe je beslissingen neemt die positieve effecten hebben op jouw leven. De lezing kost normaal €47,- en krijg je CADEAU! Let op; We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Durf jij de eerste stap te zetten?

Het begint met het zetten van de eerste stap. En dat kun je al doen in één avond. Ontdek hoe jij jezelf weer in beweging zet en hoe je beslissingen kunt nemen die positieve effecten hebben op jouw leven.

Geen goede voornemens, maar echte resultaten. Je gaat naar huis met een flinke dosis aan energie en een doos vol praktische tips op weg naar een Gezond en Gelukkig leven.

In de Miss Natural lezing ga je ontdekken;

  • Wat jouw grootste verlangen is.
  • Hoe je hoofdrolspeler kunt zijn van je eigen leven. Jij staat op nummer 1!
  • Hoe je jouw overtuigingen kunt afstemmen op de doelen die je wilt bereiken
  • Waarom je emotionele gezondheid net zo belangrijk is als je fysieke gezondheid.
  • Hoe je geluk en succes naar je toe trekt.
  • Hoe je korte metten maakt met je obstakels en JA zegt tegen jezelf.

Gezond Gelukkig

Datum en tijd Miss Natural lezing

Plaats: Bij Jaarbeurs Utrecht, 1e etage van het Beatrixgebouw, zaal 117
Datum: Woensdag 25 maart
Tijd: 19.30u – 21.30 (inloop: 19.00u)

Schrijf je gratis in voor
de Miss Natural lezing

Ben je geïnteresseerd geraakt en ben je klaar voor de volgende stap? Schrijf je hier direct in voor de gratis lezing:
[gravityform id=”48″ title=”false” description=”false”]

Na aanmelden ontvang je een automatische e-mail die tevens dient als persoonlijke toegangsvoucher voor de kennismakingslezing. Let op! Het kan zijn dat de bevestigingsmail in de spambox of reclamefolder terecht komt. Houd hier rekening mee als je geen bevestiging hebt gehad in jouw normale mailbox.

De lezing kost normaal €47,- en krijg je CADEAU!

Let op; We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

*No-show penalty

Bij je inschrijving voor het seminar ga je akkoord met de no-show penalty die geldt voor deze lezing. 
Omdat we willen voorkomen dat we enerzijds mensen moeten teleurstellen en er anderzijds mogelijk lege plekken in de zaal zijn, zijn we genoodzaakt de reguliere seminarprijs van € 47,- incl. btw bij je in rekening te brengen indien je onverhoopt niet aanwezig bent en je niet tijdig hebt afgemeld of hebt laten vervangen.

Je kunt deze no-show penalty echter eenvoudig voorkomen, ook als je onverhoopt verhinderd bent:

*Geef ons uiterlijk 48 uur voor het seminar door dat je niet kunt komen
 of
laat een vervangende deelnemer komen (geef ons even de gegevens door)

.

Uiteraard hopen we je graag te verwelkomen bij de lezing!

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
nettie bom
Door

nettie bom

op 23 Mar 2015

Hallo Eva, ik had me opgegeven voor jouw lezing maar door omstandigheden ben ik verhinderd hem bij te wonen. Ik had je na de lezing willen aanspreken maar ik moet het even voorbij laten gaan. Ik zou samen komen met Klaziena Waerts. Zij kan wél komen en zal je na de lezing aanspreken met een voorstel wat wij hebben. Heel veel succes en ik hoop dat je snel weer een lezing geeft waar ik wél bij aanwezig kan zijn.

nettie bom
Door

nettie bom

op 23 Mar 2015

Hoi Eva, het kan raar lopen. Omstandigheden inmiddels gewijzigd en ik kan er tóch bij zijn. Sorry voor de overlast. Ben heel benieuwd en ben er graag bij. Misschien haal ik het nét niet op tijd maar kom er dan toch aan... Jippieieie!!!! Groetjes, Nettie

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 23 Mar 2015

Goed dat je er wel bij kunt zijn Nettie!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.