datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Gratis Miss Natural Natuurlijk Kerstpakket t.w.v. €240,-
02 november 2015 
7 min. leestijd

Gratis Miss Natural Natuurlijk Kerstpakket t.w.v. €240,-

Ja, ik weet Sinterklaas is nog niet eens in het land en dan heb ik het al weer over kerst! Toch kun je daar maar beter vroeg bij zijn, want een leuk cadeau bedenken om te vragen kan nogal eens lastig zijn. Ook op je werk zal er al nagedacht zijn over het kerstpakket dat er dit jaar weer cadeau gegeven gaat worden. Omdat ik als ondernemer al jaren geen kerstpakket meer krijg, bedacht ik vorig jaar het Miss Natural natuurlijk kerstpakket. Want nog leuker dan cadeaus krijgen, is cadeaus geven!

Het is een geweldig pakket geworden met daarin allemaal cadeaus beschikbaar gesteld door de partners van Miss Natural. De cadeaus passen binnen de natuurlijke levensstijl én die staan in het teken van genieten! Dit is de inhoud;

Bekijk de video met alle cadeaus!

#1. Masterclass ‘Psychologie van succes’
t.w.v. €167,- van Sonnevelt Opleidingen

Sonnevelt verzorgt opleidingen, masterclasses en workshops op het gebied van vitaliteit en gezonde levensstijl. Speciaal voor Miss Natural leden is er in februari 2016 (exacte datum en locatie volgt nog) de Masterclass ‘Psychologie van succes’.

In de Masterclass ga je het volgende ontdekken:

 • Welke 3 manieren er zijn om hardnekkige gedragspatronen te veranderen.
 • Hoe je de motivatie kunt vinden, bij jezelf (en anderen), om in beweging te komen.
 • De 7 factoren die van invloed zijn op duurzaam zelfvertrouwen.
 • 2 eenvoudige methodes om je drijfveren en passie te ontdekken.
 • 3 stappen om succes beperkende factoren te doorbreken.
 • Wat het verschil is tussen wilskracht en discipline.
 • Hoe je negatieve ervaringen uit het verleden definitief achter je kunt laten.
 • Een super effectieve techniek om stemmingen en emoties positief te beïnvloeden.

Miss Natural Lucky Members ontvangen GRATIS het natuurlijk kerstpakket met daarin een toegangskaart van Sonnevelt voor de Masterclass ‘Psychologie van succes’ t.w.v. € 167,- gegeven door Albert Sonnevelt.

#2. Uitzicht Gezondheidsmagazine
Kerstcadeau t.w.v. €5,50 van MMV

MMV (de vroegere Moermanvereniging) bestaat al meer dan 40 jaar en is nog net zo vitaal als toen ze begon. Centraal staat bij MMV dat mensen  door aanpassing van hun voedings- en leefpatroon heel veel kunnen doen om ernstige ziekten zoals kanker te bestrijden. Dat de MMV-aanpak effectief kan zijn, laten de vele ervaringsverhalen van patiënten zien op de website. Uitgangspunt van MMV is dat mensen zélf moeten en kunnen zorgen voor een gezond, vitaal lichaam én een gezonde geest. Zo is het risico op kanker en andere chronische aandoeningen drastisch te verkleinen. Aanmelden als lid? Ga naar mmv.nl

#3. Zonnebescherming voor het gezicht en de lippen
Kerstcadeau t.w.v. €9,95 van Plante System

De Plante System Zonnemelk Getint SPF30 is een 100% zuivere natuurcosmetische zonnemelk speciaal voor het gezicht en de lippen. De krachtige SPF30 beschermt de kwetsbare huid tegen zowel UVA als UVB straling. Plante System Zonnemelk Getint SPF30 is waterbestendig en zeer geschikt voor zowel zomervakantie als op wintersport. Verkrijgbaar bij reformwinkels, natuurvoedings-
winkels en gezondheidswinkels.

#4. Noten-en zadenreep zonder suiker
Kerstcadeau t.w.v. €1,25 van justnuts

Bij Miss Natural zijn we altijd op zoek naar gezonde en verantwoorde tussendoortjes, waar we ook nog eens graag lekker van smullen. Voor onszelf en onze kinderen! Daarom zijn we ook zo fan van justnuts, met hun verantwoord geproduceerde, gezonde en vooral lekkere producten. De repen zijn verkrijgbaar in; almond, goji & chia; cashew, cranberry & cacao nib en pecan, apple & cinnamon via justnuts-shop.com

#5. 100% natuurlijk rijp gedroogd fruit
Kerstcadeau t.w.v. €2,29 van NoCandy

Snoep dat eigenlijk geen snoep is. Een heerlijkheid die niet bestaat uit ongezonde ingrediënten als toegevoegde suikers, kleurstoffen en chemische toevoegingen. NoCandy is gewoon 100% natuurlijk rijp gedroogd fruit. Om NoCandy te maken gebruiken ze heerlijk fruit dat op en top rijp is. Dan is de mango, ananas, appel, kokosnoot en watermeloen namelijk super zoet van zichzelf. En dan hoeft er na het droogproces niets meer aan toegevoegd te worden. Zo krijg je het allerlekkerste maar de meest verantwoorde snoep dat er bestaat! Bestel een proefpakketje met alle smaken via nocandy.nl

#6. Organic Raw Vegan Chocoladereep
Kerstcadeau t.w.v. €2,99 van Lifefood

Deze handgemaakte chocolade is vrij van zuivel, geraffineerde suiker of kunstmatige zoetstoffen, geharde vetten, sojaproducten en gluten. Het is gezoet met natuurlijke rauwe agavenectar of met alleen dadels. Het is een ‘levende’ chocolade, vol met voedingsstoffen, enzymen, energie en liefde. Het heeft eigenlijk maar één bijwerking: een ongelofelijk goed humeur!
Verkrijgbaar in 6 verschillende smaken via lifefood24.nl

#7. Honingcrème voor handen, gezicht en huid
Kerstcadeau #7 t.w.v. €9,99 van La Reine

De honingcrèmes van La Reine kunnen worden gemaakt dankzij ontelbare bloembezoeken van onze ijverige honingbijen en geven je FlowerPower! Bevat Nederlandse honing en ruikt heerlijk naar etherische oliën van mandarijn en sinaasappel! Geschikt voor je handen, gezicht en huid. Meer producten met honing op lareine.eu

#8. Met 1 druppel de Sulfiet uit je wijn
Kerstcadeau t.w.v. €8,95 van Sulfree

Sulfree is ideaal als je wijn liever zonder conserveringsmiddel drinkt. Daarnaast kan sulfiet in wijn nare bijwerkingen geven: hoofdpijn, uitslag, benauwdheid, misselijkheid of een zwaar gevoel. Probeer Sulfree en kijk of het jou helpt, Miss Natural is al fan! Lees hier hoe Sulfree werkt >>>

#9. Biologische Reep met Superfoods
Kerstcadeau t.w.v. €1,29 van Roo’bar

ROO’BAR is een 100% biologische RAW fruit bar met superfoods. ROO’BAR heeft een eenvoudige formule van unieke ingrediënten en is zowel – gezond en lekker. Geen toegevoegde suiker of zoetstoffen – puur natuurlijke fruit zoetheid, vol met superfoods om je lichaam en geest te stimuleren met maximale voedingsstoffen. Het is Veganistisch en Glutenvrij. Geniet van ROO’BAR in elf verbazingwekkende smaken: cacao – rosehip – maca & cranberries – chia & coconut – cacao nibs & almonds – goji -Inca Berry – Hemp proteine – mulberry & vanilla – baobab & ginger – Liquorice & chili. Bekijk ze allemaal op roobar.com/nl

#10. True Superfood Biologische Greens
Kerstcadeau t.w.v. €14,95 van Vitals

True Superfood bevat spirulina, sap van tarwegras, sap van gerstegras, chlorella, brandnetel, appel, acerola, rijsbes, blauwbes, vossenbes, wortelsap, bietensap, tomatensap, peterselie, spinazie, boerenkool, mergkool, reishi mycelia, maitake mycelia, shiitake mycelia, cordyceps mycelia, broccolikiemen, bloemkoolkiemen, amylase, cellulase, lipase en protease. En verder niets! 100% natuurlijk en biologisch. Geen goedkoop vulmateriaal, geen hulpstoffen, geen gentechniek en geen hittebehandeling. Échte supervoeding dus!

Bestel met 10% voordeel met kortingscode: missnatural via allesvanvitals.nl

Gratis Natuurlijk Kerstpakket voor Lucky Members

Miss Natural Lucky Members ontvangen GRATIS het natuurlijk kerstpakket t.w.v. €240,- met daarin alle cadeaus beschikbaar gesteld door de partners van Miss Natural. Dit cadeau is voor alle bestaande én nieuwe Lucky Members (met een jaarlidmaatschap) en geldig t/m zondag 20 december 2015 of zolang de kerstpakketten beschikbaar zijn.

Bekijk snel hoe je het natuurlijk kerstpakket gratis kunt ontvangen >>>

Geef het Natuurlijk Kerstpakket gratis cadeau!

Graag geef ik jou ook nog de mogelijkheid om het natuurlijk kerstpakket t.w.v. €240,- cadeau te geven aan een vriend(in). Wat moet je hiervoor doen? Heel eenvoudig! Laat mij weten in een reactie onderaan dit artikel aan wie jij het natuurlijk kerstpakket cadeau zou willen doen en waarom die persoon een natuurlijk kerstpakket verdient. Uit alle namen zal ik uiterlijk 20 december een winnaar trekken!

Wat zou jij graag zien een natuurlijk kerstpakket?

Handtekening-Miss-Natural

Dit zijn de winnaars van het Natuurlijk Kerstpakket

 1. Anouk geeft haar vriendin Chris graag het Natuurlijk Kerstpakket cadeau omdat zij al tweemaal haar partner is verloren.
 2. Jacqueline geeft haar moeder het Natuurlijk Kerstpakket cadeau omdat zij het moeilijk vind om gezond te eten, maar dit wel graag wil.
 3. Odette geeft haar dochter Linda het Natuurlijk Kerstpakket omdat zij voor haar stiefdochter met een uitkering de complete bruiloft gesponsord heeft gekregen.

Het Natuurlijk Kerstpakket komt jullie kant op. Geniet er van!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Jose
Door

Jose

op 03 Nov 2015

Eigenlijk zou ik hem graag aan mijzelf geven. Vorig jaar heb ik een burn-out gekregen en ben ik gestopt bij mijn werkgever. In augustus bleek ik zwanger te zijn. Vanwege een aangeboren afwijking stond ik onder strenge controle. Op 16 dec ben ik met 23 weken zwangerschap opgenomen. Onze kindje hebben ze met 33 weken gehaald. Door alles wat we mee hebben gemaakt werk ik helaas nog niet en krijg ik ook komende kerst geen pakket. Maar los daarvan hebben is Noah ons aller grootste en dierbaarste cadeau wat we hebben mogen krijgen dit jaar.

Mo
Door

Mo

op 03 Nov 2015

Graag zou ik het pakket aan mijn zus geven. Vorig jaar is borstkanker bij haar geconstateerd. Amputatie volgde en zware chemo's. Na de chemo's is ze weer een beetje aan het opklauteren, maar de naweeën van de chemo's en de hormoontherapie die ze nog 5 jaar moet slikken, zijn zwaar en ze raakt ervan in een flinke dip. Afgelopen maandag heeft ze de uitslag van de mammografie, die ze nu elk jaar maken, gekregen en dat was gelukkig goed. Het is toch elke keer weer spannend. Daarom het mooie kerstpakket voor haar om haar het gevoel te geven dat het er toe doet en ze door moet zetten en niet de moed opgeven. Bedankt voor deze mogelijkheid. Liefs Mo

Annemieke
Door

Annemieke

op 01 Dec 2015

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van Noah wat een moeilijke start voor jullie.Maar als je een paar maanden verder bent dan genieten jullie samen dubbel,!Fijne feestdagen en sterkte met alles.Liefs Annemieke

bibibora
Door

bibibora

op 03 Nov 2015

Ik vind dat een goede vriendin van mij het kerstpakket verdient. Ze kan zelf geen kinderen krijgen waardoor ze zich ging verdiepen in gezonde voeding. Daardoor is ze zo geïnspireerd geraakt dat ze een opleiding voor voedingsdeskundige heeft gevolgd. En mij nu helpt met haar voedingsadvies waardoor wij hopen dat onze kinderwens nu wel in vervulling kan gaan. Door haar heb ik Miss Natural ontdekt en voel ik mij in ieder geval veel beter dan voorheen.

Marian Teunissen
Door

Marian Teunissen

op 03 Nov 2015

Ik gun het mijn schoonzus en zwager Wilma en Tom. Mijn schoonvader is ernstig ziek en zij staan altijd klaar voor mijn schoonouders. Wij wonen verder bij mijn schoonouders vandaan, dus kunnen minder doen. Het is echt heel fijn dat Wilma en Tom met zo veel liefde mijn schoonvader verzorgen. Ik heb zo veel respect voor Wilma en Tom, zij verdienen een mooi pakket! Lieve groeten, Marian

bianca
Door

bianca

op 03 Nov 2015

Hoi Eva, Ik wil het kerstpakket aan mijn man (jeehhee sinds 1week) gunnen. Sinds twee jaar ben ik al vegatarier en mijn man is een echte vleeseter. Zonder vlees, geen maaltijd; was zijn gezegswijze. Maar sinds een tijdje wonen we bij een varkensboer in de buurt en hij is als een blad aan een boom omgeslagen. Hij zegt dat hij geen dierenleed op zijn bord wilt hebben. Heel goed. Want wat die levende wezens moeten doorstaan voor ons plezier, dat doet pijn. Vooral als je ze hoort huilen. Maar goed dat tezijde. Maar hij heeft nog steeds niets met mijn natuurproducten. Wellicht en hopelijk dat hij naartoe kerstpakket hier anders over denkt en gaat waarderen, als hij dit kado krijgt en niet het bonnetje ziet van de natuurwinkel😊. Dank je wel dat je dit mogelijk maakt.

André
Door

André

op 03 Nov 2015

Beste Eva en redactie, ik gun het mijn vrouw, omdat ze altijd klaar staat voor mij, ondanks mijn karakteristieke uitingenen andere problemen. Ook omdat we best een lastige tijd doormaken. Ons huis is afgebrand in 2013, en nu in de aannemer failliet. Dus twee keer heel veel geld kwijt. Haar moeder is onlangs ongeneeslijk ziek gediagnostiseerd. We zijn er pas achter dat we geen kindjes kunnen krijgen en ondanks alle problemen redden we het nog steeds en zijn we gelukkig En dit verdient een kado voor haar inzet, doorzettingsvermogen en positiviteit. André

souhaila
Door

souhaila

op 03 Nov 2015

Hoi, ik vind dat mijn moeder het verdient, omdat ze nogal depressief is vanwege bijzondere thuisomstandigheden. Ik wil haar eigenlijk verassen met dit pakket, zodat ze weer gezond gaat eten. Je voelt je namelijk ook lekker in je vel als je vaker gezond eet. Ik wil haar eigenlijk niet meer depressief zien. Vandaar dat ze dit pakket verdient!😄

Sander
Door

Sander

op 03 Nov 2015

Ik wil het kerstpakket graag aan mijn beste vriend Tommie cadeau doen. Ondanks dat we elkaar niet vaak zien omdat ik nog in Maastricht studeer in hij in Amsterdam woont en fulltime werkt, zijn we al jaren beste vrienden. We hebben elkaar leren kennen toen we allebei werkzaam waren in een restaurant en hebben ook allebei de hotelschool gevolgd. Sinds ik de cursus 'Natuurlijk! suikervrij' begonnen ben vorige week, voel ik me beter dan ooit te voren. Samen met Tommie droom ik al jaren om ooit een eigen bedrijf op te starten, wellicht een restaurant. Nu heb ik hem al warm gemaakt met mijn persoonlijke belevingen tijdens deze cursus, maar dit kerstpakket kan wellicht de basis zijn van het eerste officiële missnatural natuurlijk suikervrije restaurant... Een balletje kan gek rollen als je gepassioneerd en ambitieus bent... Het zou mij in ieder geval een geweldig idee lijken!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 05 Nov 2015

Wat leuk Sander! Klinkt zeker goed jullie restaurant.... ik kom graag eten bij de opening :)

Jessy
Door

Jessy

op 03 Nov 2015

Aan mijn lieve mamma. Omdat we sinds zij ziek is alles op een natuurlijke manier willen doen Weg met alle onnodige toevoegingen etc Dus het pakket zou een mooie aanvulling zijn Ook gun ik het haar enorm omdat ze ondanks alles nog bijna dagelijks voor mij, mijn 3 kinderen, mijn zus en haar 2 kinderen klaar staat....

M Bloemendaal
Door

M Bloemendaal

op 03 Nov 2015

Beste Eva en redactie, ik gun t kerstpakket aan mijn moeder! Zijn heeft mij onvoorwaardelijk bijgestaan tijdens de zware behandelingen tegen een kwaadaardige kanker. Telkens al ik zo ziek van de chemos was, stond ze ook midden in de nacht voor me klaar! Ik ben haar altijd dankbaar! Verder is ze niet zo exotisch met t proberen van andere producten, dat kan nu veranderen met zo'n mooi pakket!

jacqueline
Door

jacqueline

op 03 Nov 2015

Ik zou hem graag aan mijn moedertje geven. Zij vind het moeilijk om gezond te eten maar wil het heel graag. Met de gezonde dingen kan ze lekker maar goed genieten. Ook de cursus zal haar heel goed kunnen helpen gezond te worden door een permanente levens stijl. Ik gun haar dit heel erg omdat zij ook alles voor mij en mijn man heeft gedaan wanneer nodig. En ook omdat zij veel gezondheidsklachten heeft.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 19 Dec 2015

Hoi Jaqueline! Ik stuur het Miss Natural Natuurlijk Kerstpakket naar jouw moeder :) fijne Feestdagen!

Anna
Door

Anna

op 03 Nov 2015

Ik gun het kerstpakket mijn vriendin José. Ze heeft 6 kinderen waar ze helemaal alleen voor staat. Ze werkt heel veel omdat haar ex weigert om bij te dragen aan de opvoeding. De alimentatie slaat hij vaak over. Als ze thuis komt ligt daar ook weer genoeg werk te wachten. Koken, wassen e.d. het gaat maar door. Ze werkt via een pgb zodat ze geen kerstpakket zal ontvangen van een werkgever. Door het weinige geld heeft ze bijv. geen droger of afwasmachine, dit zou haar werk natuurlijk kunnen verlichten. Haar kleding komt van kringloopwinkels. Kortom, een zwaar leven maar ze klaagt nooit, is altijd blij.

Marijke Haring
Door

Marijke Haring

op 03 Nov 2015

Wat n lief aan bod,ik zou hem heel erg graag aan mijn liefste zus willen geven.lekker om haar ook eens in het zonnetje te zetten dat heeft ze echt verdient.Wat zal ze verrast zijn.groetjes Marijke

Lucienne Ruigrok
Door

Lucienne Ruigrok

op 03 Nov 2015

Ik zou het kerstpakket heel graag aan mijn lieve dochter willen geven. Ze is super goed bezig en een grote inspiratiebron voor veel jonge mensen om haar heen. Met de fantastische Masterclass ‘Psychologie van succes' zou zij een heel goed zetje kunnen krijgen om dit alles nog meer kracht bij te kunnen zetten.

Eve
Door

Eve

op 04 Nov 2015

Hi Eva, Aan mijn schoondochter ten eerste omdat ik veel van haar hou. Ze verdient het. Ze heft vaak migraine, en is al een tijd bezig met gym en gezond eten. Ze doet veel moeite om gezond te eten met veel groente.

Marike Aalbers
Door

Marike Aalbers

op 04 Nov 2015

Voor mijn beste vriendin Bianca! Omdat ze met haar 33 jaar al twee keer kanker gehad heeft, probeert ze zo gezond mogelijk te eten. Maar door haar ziekte-verleden kan ze niet full-time werken en zijn goede, biologische, natuurlijke producten voor haar vaak niet te betalen. Ik gun haar daarom dit mooie kerstcadeau! Dan kan ze zonder angst eens lekker genieten.

Dewy
Door

Dewy

op 04 Nov 2015

Beste Eva, wat een leuk pakket!! Ik zou het pakket het liefst aan mezelf geven. Een beetje egoïstisch misschien maar ik zou er zelf heel blij mee zijn. Na een zoektocht van ruim 16 jaar heb ik 4 jaar geleden eindelijk een juiste diagnose gekregen; de ziekte van lyme, welke door de lange zoektocht chronisch is geworden. Na 3 jaar onafgebroken antibiotica te hebben ingenomen en een drastische verandering van mijn eetpatroon in verband met allerlei intoleranties begin ik nu langzaam de zin in het leven terug te krijgen. Ik ben me nu voornamelijk aan het oriënteren in gezonde voeding. Deze box sluit daar goed bij aan!! Lieve groet, Dewy

sabine van engen
Door

sabine van engen

op 04 Nov 2015

Ow yes wat een gaaf pakket! ik wordt altijd zo blij van deze site...zoveel mooie producten! Ik zou het pakket aan mijn allerliefste moeder geven...ze is zon enorme bikkel , ondanks haar kanker blijft ze altijd positief in het leven staan....ik probeer haar zo vaak mogelijk bij te staan en zou haar met alle liefde dit kerstgeschenk willen geven...een mooi pakket voor een mooie mama...

Anouk
Door

Anouk

op 04 Nov 2015

Ik gun mijn vriendin Chris dit pakket. Zij heeft nu tweemaal haar partner verloren. Vijf laar geleden overleed haar grote liefde met wie ze altijd samen was en alles deelde, een heel bijzondere relatie met een man die een ongelooflijke levenslust had maar uiteindelijk de strijd tegen cystic fibrosis (taaislijmziekte) moest opgeven op 45-jarige leeftijd (terwijl de voorspelling was dat hij niet ouder dan 18 zou worden!). Ik vind het prachtig om te zien hoe Chris haar verdriet en gemis toelaat en tegelijkertijd zoveel liefde en sprankeling verspreidt in alles wat ze doet. Ze heeft bijna altijd sterretjes in haar ogen en ze geniet heel erg van het leven en alles wat erbij hoort. Ze overlaadt me altijd met lieve kadootjes en raw foodlekkernijen en ik zou haar heel graag dit prachtige kado geven.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 19 Dec 2015

Hoi Jaqueline! Ik stuur het Miss Natural Natuurlijk Kerstpakket naar jouw vriendin Chris :) fijne Feestdagen!

Marieke vemeulen
Door

Marieke vemeulen

op 04 Nov 2015

Mijn moeder verdient zo mooi pakket. Is in augutus paar maanden opgenomen geweest on ziekenhuis op de pygieatrie(sorry voor verkeerd schrijven dilexy). Ze mag nu thuis slapen moet wel drie dagen terug komen voor hulp. Ze gaar scheiden van mijn vader en moet op naar een huisje voor zichzelf.

Alies
Door

Alies

op 04 Nov 2015

Ik zou dit pakket heel graag schenken aan mijn vriendinnetje Bleep, die haar kind op 5 jarige leeftijd heeft moeten begraven na een tragisch ongeval. In de loop der jaren is deze traumatische ervaring als een blokkade in haar lijf gaan vastzitten wat een reeks van onverklaarbare klachten en ziekte teweeg heeft gebracht, waardoor ze geen energie heeft en zich voortdurend brak voelt. Dit werkt natuurlijk op alles door en moet voortdurend haar grenzen bewaken. Een opkicker in de vorm van zo'n mooi cadeau zou ik haar van harte gunnen!

Marjolein van Oord
Door

Marjolein van Oord

op 04 Nov 2015

Ik wil dit mooie natuurlijke pakket geven aan mijn man Marcel. Hij heeft een moeilijke periode achter de rug en is die nog aan het verwerken en afsluiten, wat niet gemakkelijk gaat. Om hem een steuntje in de rug te geven, dat alles weer goed komt vind ik dat hij dit mooie en fijne natuurlijke pakket verdient en kan hij ook een start maken met gezonder leven. Liefs, Marjolein

Anja van den Doel
Door

Anja van den Doel

op 04 Nov 2015

Ik zou het pakket graag aan mijn dochter Patricia geven zij heeft een stressvolle periode achter zich wil heel graag gezond leven leiden maar door de stress lukt dat vaak niet

Pascale
Door

Pascale

op 04 Nov 2015

Aan mijn vriendin Cora, zij is o.a.sportcoach en adviseert in voeding en beweging en geeft inspiratie. De producten kan zij als mooi voorbeeld gebruiken.

Isa
Door

Isa

op 04 Nov 2015

Zou zo graag het pakket aan mijn vriendinnetje Eva geven! Zij heeft al ruime tijd gezondheidsklachten (oa fibromyalgie) Daardoor ook geen werk en een zeer beperkt inkomen. Zou haar graag willen helpen door haar (meer) kennis te laten maken met natuurlijke producten die zeker waardevol voor haar kunnen zijn. Ook zou ik haar graag een opkikkertje willen geven in deze tijd, die wegens temperatuurdalingen ed nog lastiger voor haar zijn! Superleuk dat je dit soort acties initieert!! Ben benieuwd.... Groetjes, Isa

Ellen
Door

Ellen

op 04 Nov 2015

Ik zou het graag aan mijn ouders (81 en 82) willen geven. Zij hebben ons (4 kinderen) altijd onvoorwaardelijk gesteund als we bv. vegetariër werden, terwijl zij dat niet waren. Zelf stopten met roken om het goede voorbeeld te geven. Altijd interesse hebben in onze voedingsgewoonten en we hen proberen op de miss natural style te laten leven ipv de "schijf van 5". Ze hebben het niet breed en zo'n mooi kerstcadeau is heel erg welkom. Past ook wel bij de kerstgedachte.

Eline
Door

Eline

op 04 Nov 2015

Ik zou het miss natural kerstpakket graag cadeau willen doen aan mijn moeder! Ze is enorm geinspireerd door jouw gezonde platform (heeft mij er ook op gewezen) en is keihard aan de slag met de groentechallenge naast haar fitnessroutine..ik ben ontzettend trots op haar en haar doorzettingsvermogen en dit pakket heeft ze volgens mij dan ook meer dan verdiend! Ze is een supermoeder die hiermee weer een extra steuntje zou krijgen in haar fitjourney!

Frieda
Door

Frieda

op 04 Nov 2015

O wat een prachtig pakket Deze gun ik mijn dochter; sinds januari suikervrij, sojavrij, tarwevrij, lactosevrij op advies van een orthomoleculair arts en ze houdt zich er zo goed aan (Lyme ) en mijn man, die samen met haar heerlijk alle natuurlijke producten klaarmaakt, omdat ik dan nog aan het werk ben.

Sjieuwke
Door

Sjieuwke

op 05 Nov 2015

Ik zou dit kerstpakket heel graag aan mijn ouders willen geven. Met dit pakket kan ik ze bedanken. Ze hebben altijd goed voor ons gezorgd en staan altijd voor ons klaar. Dit zou een heel mooi cadeau voor hun zijn. Ik zou dit ontzettend mooi vinden als ik dit kon geven.

ilse mol
Door

ilse mol

op 07 Nov 2015

oh wat een prachtig mooi kerstpakket !!. wat zou ik graag willen dat mijn vader dit wint !. hij heeft epilepsie en nog eens een zware hartaandoening met nog maar 25 % pompfunctie. krijgt hij een paar maanden geleden te horen dat hij ook nog eens prostaatkanker heeft, gelukkig niet uitgezaait !, mijn vader heeft al een keer een basiscursus psychologie gedaan en vond dat zo erg leuk, dat hij zich heeft aan gemeld als maatje voor ex gedetineerde zodat hij al pratend hun kan helpen. wat was ik trots op mijn vader dat hij dat deed, met de cursus in dit pakket kan hij nog meer mensen helpen nog meer leren. en natuurlijk in het huis een leuke motiverende bezigheid hebben, de rest van het pakket mag hij dan een beetje delen met mijn moeder en met mij ha ha ;-) , al met al mijn vader verdient het voor zichzelf maar vooral ook om andere mensen te helpen in de toekomst !!!

Amber
Door

Amber

op 07 Nov 2015

Ik zou het pakket heel graag aan Anita geven, een goede vriendin die veel voor haar kiezen heeft gekregen. Ze wil graag natuurlijker leven maar heeft de financiële middelen er niet voor. Omdat ze zo'n groot hart heeft verdient ze letterlijk een 'hartverwarmend' pakket!

Joyce
Door

Joyce

op 10 Nov 2015

Ik zou hem graag aan mijn vriendin Eline cadeau doen. Zij weet hier wel raad mee. Ze is enorm geïnteresseerd in natuurlijke producten en kan de inhoud van dit pakket goed gebruiken. Ik gun hem haar van harte!

lucie
Door

lucie

op 10 Nov 2015

Hallo Eva,.....graag zou ik dit pakket aan mijn njichtje willen geven omdat zij jaren lang heeft gevochten met kanker en uiteindelijk is zij geopereerd aan haar darmen en is nu langzaam aan het herstellen,ze zal er zeker blij mee zijn als ik haar deze overhandig.

Mandy
Door

Mandy

op 11 Nov 2015

Ik zou het Pakket aan mn moeder willen geven. Ze is altijd ongezond aan het lijnen of doet een crash-dieet. Ik hoop dat ze met dit pakket kan ondervinden hoe ze gezond en lekker kan eten. Dat gun ik haar zo!

Odette
Door

Odette

op 15 Nov 2015

Graag zou ik dat pakket aan mijn dochter Linda geven.ze heeft voor haar stiefdochter Anouk een trouwchallenge georganiseerd omdat die van een Wajong uitkering moet leven en graag ook een mooie bruiloft wilde.ze heeft het voor elkaar gekregen dat ze jurk, trouwkostuum , ringen trouwauto ,make up en feest gesponsord kregen.De ringen werden aangevlogen door een uil,Ze zijn zelfs bij hart van Nederland geweest en in de regionale krant gestaan.ze heeft keihard gewerkt om dit allemaal voor elkaar te krijgen.ze heeft zichzelf weggecijferd hierdoor en ik vind haar een echte bikkel.Daarom gun ik haar dit pakket van harte zodat ze zelf ook eens verrast kan worden.

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 19 Dec 2015

Hoi Odette! Ik stuur het Miss Natural Natuurlijk Kerstpakket naar jouw dochter Linda :) fijne Feestdagen!

Karlijn
Door

Karlijn

op 16 Nov 2015

Mijn lieve vriendin Ingeborg verdient dit pakket dubbel en dwars. We wonen nu al een aantal jaar met onze gezinnen in Texas, waar Ingeborg altijd voor me klaarstaat. Inmiddels heeft ze haar draai hier wat betreft natuurlijke voeding perfect gevonden, maar in de zomer verhuist ze terug naar Nederland en ze vindt het heel spannend om daar weer op zoek te gaan naar goede natuurlijke producten. Dit pakket kan haar daarbij volgens mij perfect op weg helpen. (verzending naarTexas kan fam. uit Nederland regelen)

Vicky
Door

Vicky

op 20 Nov 2015

Ik wil hem graag cadeau doen aan Hilde. Ondertussen al jaren een ex-collega, maar we houden contact door af en toe gezellig eens samen te gaan eten. Zij was een soort van mentor op het werk voor mij. Niet voor de werkzaken, maar voor alles erbuiten. Leren relativeren en genieten van het leven. De laatste jaren zijn we beide onafhankelijk van elkaar op zoek gegaan naar nieuwe inzichten rond gezond leven en tot onze verbazing kwamen we er onlangs op uit dat we toch nog steeds in dezelfde richting denken. Heb ik haar meteen aangespoord om met de groentechallenge mee te doen :-) Ze blijft mijn vertrouwenspersoon als het gaat om leefstijl. Bij haar kan ik alles kwijt zonder oordeel. De steun die ik van haar krijg verdient een cadeautje!

Debbie
Door

Debbie

op 26 Nov 2015

Ik zou het kerstpakket willen delen met een goede vriend van ons, Peter Dekker. Ik ben dit jaar begonnen met de opleiding gewichtsconsulent en hij vroeg me om mijn proefpersoon te zijn, want hij wou graag afvallen. Een hele uitdaging, ook voor mij, want hij was echt obese en ik had alleen nog dieten gemaakt voor mezelf en mijn man. Uiteindelijk is hij in 3 maanden tijd 12 kilo afgevallen en nog steeds gemotiveerd om door te gaan tot het einddoel: een gezond gewicht! Ik ben zo trots op hem (en ook op mezelf hoor) en daarom verdienen hij en ik dit pakket, vind ik!!!

anna
Door

anna

op 26 Nov 2015

Het pakket zou ik graag aan mijn man geven. Hij is inmiddels al 2 jaar zonder baan en krijgt nu dus ook geen kerstpakket meer. Dit was altijd een hoogtepunt voor ons om uit te pakken en te kijken wat er nu weer voor leuks en lekkers inzat. Komt bij dat hij altijd alle boodschappen moet doen en daar een bloedhekel aan heeft. Met een kerstpakket scheelt het weer een stukje boodschappen doen, nietwaar? ;-))

anna
Door

anna

op 26 Nov 2015

P.S. ik zag dat naast alle geweldige natuurlijke producten ook een cursus psychologie wordt aangeboden en dat kan mijn man natuurlijk ook heel goed gebruiken om eindelijk zijn droombaan te verwezenlijken!

carlijn
Door

carlijn

op 30 Nov 2015

Wat een heerlijk pakket! Ik zou het aan mijn lieve zus willen geven. Zij heeft 't om heel veel redenen verdiend. En ze is ook bewuster aan het leven en net begonnen met ontdekken wat er nog te veranderen is op 'schoonheidsproductengebied', dus dit is een mooie inspiratie voor haar. Dank je wel!

Marion Roos-Bakker
Door

Marion Roos-Bakker

op 04 Dec 2015

Ik zou het erg leuk vinden om dit pakket te krijgen, er zitten leuke en nuttige dingen in en waar begin je het nieuwe jaar beter mee, dan met gezonder en lekker te eten en drinken!

Robin
Door

Robin

op 10 Dec 2015

Dit zou een fantastisch pakket voor mijn moeder zijn. Na haar ongeluk jaren geleden heeft ontzettend haar best gedaan om mij en mijn broer op de plek te krijgen. En met succes! Via deze manier wil ik haar bedanken voor haar geweldige inzet en daadkracht om telkens door te gaan ondanks de tegenslagen.

Jacqueline
Door

Jacqueline

op 16 Dec 2015

Ik zou dolgraag mijn moeder gelukkig maken met een kerstpakket. Zij is wegens versleten rug al jaaaaren afgekeurd en heeft dus al een jaar of 30 geen kerstpakket meer gehad. Daarnaast woon ik met mijn man nu half bij haar op zolder omdat we onze woning niet meer konden betalen, dus wil ik graag iets leuks terug doen! Ze is ook bezig met gezondheid en voeding (nog in ontdekkingsfase) dus dit zal een extra leuke stimulans zijn, en komt zeker ten goede!

Karin
Door

Karin

op 16 Dec 2015

Aan mijn moeder omdat ze tot een maand geleden zoveel voor mijn oma heeft gedaan die 102 mocht worden. Mijn moeder, zelf al 77 probeer ik vaak wat gezonde tips te geven, dus dit prachtige pakket zou een mooie aanvulling zijn.

Karin
Door

Karin

op 16 Dec 2015

Ik zou dit absoluut aan mijn moeder geven omdat ze tot een maand geleden zoveel voor mijn oma heeft gedaan die 102 mocht worden. Mijn moeder, zelf al 77 probeer ik vaak wat gezonde tips te geven, dus dit prachtige pakket zou een mooie aanvulling zijn.

krista
Door

krista

op 16 Dec 2015

Hallo Eva,Graag zou ik mijn moeder het pakket gunnen. Zij doet heel veel voor ons, past op onze kindjes en helpt mij af en toe in het huishouden. Na vele jaren van geen nee kunnen zeggen, heeft zij nu te kampen met lichte overspanningsverschijnselen. Ze is angstig en bang dat haar iets overkomt, of dat zij ziek wordt. Gelukkig wijzen alle tests bij het ziekenhuis uit dat zij super gezond is. Ook leert zij veel uit deze situatie. Ze neemt wat meer rust, en denkt meer aan wat zij wil. Ik ben super trots op haar dat ze het positieve uit deze situatie haalt en ervoor gaat om er sterker uit te komen! Om haar nog heel lang gezond op deze aarde te mogen houden, hoop ik dat zij nog gezonder gaat eten. Het pakket zou een blijk van waardering zijn en een stap in de goede richting naar een gezondere levensstijl.

Peyta
Door

Peyta

op 16 Dec 2015

Ik zou zo'n pakket van harte gunnen aan mijn vriendin Ria die al lange tijd tobt met haar gezondheid, en ontzettend veel moeite doet voor een gezonde levensstijl. Best lastig met veel kosten rond medicijnen, therapieën etc., en een uitkering. Dus van harte gegund, zo'n verrassing ook!

Aafke
Door

Aafke

op 16 Dec 2015

Wat een top cadeau miss Natural! Ik zou graag mijn schoonmoeder blij willen maken met dit fijne kerstpakket. Wij hebben twee jaar geleden ons hele eetpatroon omgegooid en veel bewuster en gezonder gaan eten. Elke woensdag eten we bij mijn schoonmoeder en die tovert elke week een lekker (paleo) gerecht op tafel voor ons. Ook zijn we erg bezig om ons verzorgingsproducten ook langzaam te vervangen voor producten zonder meuk. Dit bevalt ons erg goed! Om haar te bedanken zou dit het ideale kerstcadeau zijn!Groetjes Aafke

George Keijzer
Door

George Keijzer

op 16 Dec 2015

Hallo Eva,ik zou het kerstpakket willen geven aan mijn lieve vrouw die 4 weken geleden ons 4e kindje te wereld heeft gebracht. Wat een respect, wat een opdracht. Maar wonderlijk alles heel erg goed. Dankzij de nieuwe levensstyle die we ook met jouw producten doen sinds een half jaar ziet ze er stralend uit. Ik had respect voor vrouwen, maar nu weet ik weer precies waarom. Wat een prestatie. Een goede kerst en een gezond 2016.Hartelijke groet,George Keijzer

Maaike Hofsommer
Door

Maaike Hofsommer

op 16 Dec 2015

Lieve Eva, Wat geniet ik toch altijd van alle informatie die er wordt gepubliceerd op jouw website en in de emails, en ook deze keer is het fijn om een emailtje te krijgen over het kerstpakket. Ik had al eerder gelezen van je super actie en nagedacht over wie ik hem zou willen schenken. Mijn moeder! Zij heeft haar hele leven last gehad van migraine en andere lijflijke klachten, en is sinds ongeveer 2 jaar overgestapt naar 'gezond eten'. Dat deden we altijd al! Maar wisten wij veel dat aardappels, groente, jus en een stuk vlees niet het meest gezonde is wat je kunt eten! Inmiddels zijn haar migraine aanvallen heel erg teruggedrongen, ze zit een stuk beter in haar vel en heeft veel meer energie! Ik ben heel blij dat het zo goed gaat, en gun haar een leuk presentje om haar op de goede weg te houden. Het is altijd heerlijk om verrast te worden, en al helemaal met allerlei goede producten!Ik wens je het allerbeste met de website, en succes met het uitzoeken van de winnaars!Maaike

Mandy
Door

Mandy

op 16 Dec 2015

Ik zou het aan mijn moeder geven dat ze altijd een gever is en ze niet veel terugkrijgt en veel op haar bordje heeft gekregen de laatste jaren en ze er toch altijd is voor ons! Ik ben zelf al jaren bijstandsmoeder en heb het ook zwaar op het moment maar ik kan altijd op haar rekenen! Ze is gewoon onmisbaar! Ik zou heel dankbaar zijn! Lieve groetjes

Damen Hilde
Door

Damen Hilde

op 16 Dec 2015

Ik zou dit mooie kerstpakket graag cadeau willen geven aan mijn moeder. Ze is er altijd voor mij geweest gedurende mijn moeilijke jaren van de scheiding en heeft mijn kinderen daarbij altijd prachtig opgevangen. Woorden kunnen niet altijd weergeven wat je juist wil zeggen maar hopelijk dit kerstcadeau wel.

Natasja
Door

Natasja

op 16 Dec 2015

Mijn vriendin Dina verdient dit pakket omdat ze al 2 maanden iedere dag voor mij en mijn kindjes klaar staat. Ik heb eind oktober een heupoperatie gehad en ik kan haar iedere dag op haar hulp rekenen. Ze verdient het dubbel en dwars om met de kerst heerlijk te ontspannen en te genieten van heerlijke, gezonde producten.

Tessa
Door

Tessa

op 16 Dec 2015

Het zou zó fijn zijn als mijn moeder in de prijzen valt! Zij kan wel wat gezonde hulp gebruiken : )

Annette Driessen
Door

Annette Driessen

op 16 Dec 2015

Graag wil ik het pakket aan mezelf geven omdat ik vorig jaar worstel met lage rugpijn dat nu eindelijk grotendeels over is maar blijft gevoelig. Nu een jaar met ontstekingen en kalk in mijn schouder en arm en opgezette klier inderdaad oksel en borst. Ik heb het gevoel dat ik steeds in een cirkel ronddraai met vervelende dingen in mijn lichaam waardoor ik niet goed kan functioneren. Werken is lastig en al bijna 2 jaar niet meer kunnen sporten en fietsen terwijl in erg sportief ben.lastig om positief te blijven. Maar ik probeer het toch. Vandaar dat ik wel een opkikker asn mezelf cadeau wil doen.

Annette Driessen
Door

Annette Driessen

op 16 Dec 2015

Voor mijn vriendin die net gezwellen uit haar borstel heeft laten haren en nu 1/5 over heeft en ze zijn erg bobbels geworden en het niet meer ziet zitten. Te lelijk om te zien vind ze. Ik heb erg met haar te doen vandaar de box voor haar.

Patricia
Door

Patricia

op 16 Dec 2015

Ik zou hem heel erg graag aan mijn vader willen geven. De reden hiervoor is dat hij deze maand zijn bedrijf failliet heeft moeten verklaren, op 66 jarige leeftijd......pensioenleeftijd..............dus nu heeft hij zijn hele leven lang gewerkt en moet hij zijn werkend leven zo afsluiten. Hij kan ook niet samen met mijn moeder genieten van zijn pensioen, want mijn moeder is 10 jaar geleden aan darmkanker overleden......................Sinds die tijd is het bergafwaarts gegaan met mijn vader. Hij let goed op zijn gezondheid en sport veel, dus ik zou hem met dit pakket een steuntje in de rug willen geven :-) :-) Hij verdient het!!!!

Astrid
Door

Astrid

op 16 Dec 2015

Hoi Eva, Ik zou dit mooie kerstpakket schenken aan mijn mama. Ze is mijn idool id e manier waarop de haar drukke job en het huishouden met twee opgeroeiende kinderen decennia lang heeft kunnen bolwerken. En dit steeds met de glimlach. Het enige wat hierin miste was echte gezonde en biologische voeding. Ik spreek over de voorbije 30 jaar. Intussen is de beschikbaarheid van dit voedsel enorm gegroeid en introduceer ik dit nu bij mijn mama. Om haar te bedanken én een duwtje in de rug te geven, zou ik haar deze box willen schenken. Groetjes, Astrid

Aline
Door

Aline

op 16 Dec 2015

Wat zou ik blij en verrast zijn als mijn dochter een pakket zou krijgen. Zij heeft ME en kan daardoor maar twee keer drie uur per week werken. Daarbij komt dan ook nog dat ze heel veel last heeft van eczeem en alleen vreselijke hormoonzalf haar verlichting kan geven, wat zou ze daar graag vanaf willen. Ook haar darmen zijn al lange tijd niet wat ze zouden moeten wezen allerlei dieeten maar ze blijft tobben. Zelf is ze nu nog optimistisch, maar af en toe merk ik toch ook wat deprie. En dan te bedenken dat het om een leven van een vrouw van nog geen veertig jaar gaat. Ik als haar moeder zou het helemaal super vinden als zij zo'n verrassingspakket zou krijgen. Komt hopelijk ook ten goede van haar gezondheid .Een warme groet van mij Aline

Linda
Door

Linda

op 16 Dec 2015

Ik wil graag een kerstpakket geven aan mijn jongste zus. Zij heeft sinds een jaar haar grote liefde gevonden en ze willen graag een kindje samen. Dat gun ik hun van harte. Het zal waarschijnlijk niet zo makkelijk gaan, dus daarom wil ik met dit pakket hen een hart onder de riem steken.

Magreth Rozenveld
Door

Magreth Rozenveld

op 16 Dec 2015

Ik zou het mijn dochter heel graag cadeau geven. Ze is zwanger en heeft het heel erg zwaar, baan kwijt, en zwangerschap met een verhoogd risico op een miskraam door de vele aanhoudende bloedingen. Hooikoorts die mega opspeelt, eczeem in het gezicht, CVS en pijnsydroom die nu toch wel zwaarder zijn. En ze is echt niet zielig hoor...Ze blijft rotsvast geloven in een goede afloop, is vrolijk en optimistisch. Maar ze kan wel wat afleiding en bovenal gezonde producten gebruiken en ook waarderen!!! Daarbij: ik houd ontzettend veel van mijn dochter en gun haar het beste.

Anne-Tjerk
Door

Anne-Tjerk

op 16 Dec 2015

Het is geweldig als het natuurlijk Kerstpakket gaat naar een vriend van me die herstellende is van darmkanker. Ik wens hem van harte beterschap, inclusief het natuurlijk kerstpakket!

jitske meinema smid
Door

jitske meinema smid

op 16 Dec 2015

ik zou hem aan mijn gezin willen geven, het was voor ons allen een druk en moeilijk jaar. Door de erg hoge werkdruk in de zorg zit ik nu thuis bijna een burnout en daarnaast heel veel zorg om mijn naaste familie, heb 2 zwagers en 1 schoonzusje alle drie ongeneeslijk ziek , mijn schoonvader is net geopereerd aan darmkanker en mijn moeder is dit jaar twee keer erg psychotisch geweest met alle gevolgen vandien, dus u begrijpt een heel naar jaar achter de rug. Ik ben nu herstellende van de burnout en wil mijn gezin verassen met de doos, wij zijn sinds verleden jaar gezond gaan eten ook mede door kanker in de familie wat je erg aan het denken heeft gezet.jitske

Femmie van Engeland
Door

Femmie van Engeland

op 16 Dec 2015

Voor mijn zus Gerda ze kan wel wat extra gebruiken om te stimuleren. Gr Femmie

Nienke Zamouri - Zwaan
Door

Nienke Zamouri - Zwaan

op 16 Dec 2015

Ik zou dit kerstpakket erg graag willen laten bezorgen bij één van mijn lieve vriendinnen (Susanne - achternaam geef ik door mocht ze een winnares zijn-). Zij zet zich tomeloos en geheel belangeloos in voor Jan en Alleman. Een mooi voorbeeld is de SamenLoop voor Hoop, bij velen bekend. Dit is een 24-uurs loop waarmee gesponsord geld naar de Kankerstichting gaat. Naast haar eigen drukke leven, heeft zij zich bijna fulltime heel lang ingezet voor dit mooie, maar zeer intensieve project. Ze is een fijne vriendin voor mij die me graag bijstaat met nuttige tips en informatie o.g.v. gezondheid, lichamelijke klachten e.d. Door een lichamelijke aandoening, is ze van tijd tot tijd zeer beperkt en toch pakt ze het leven weer elke keer op met volle kracht en moed. Zij verdient dit pakket meer dan! Ik hoop dat je er iets mee kunt.

Carola
Door

Carola

op 16 Dec 2015

Ik zou het graag willen geven aan mijn dochter Sterre die al sinds haar geboorte suikervrij eet (net als haar broertjes) en tegenwoordig zelf lekkere recepten maakt uit de receptenboeken van Miss Natural zodat ze op elk feestje ook kunnen genieten van allerlei lekkere verantwoorde hapjes. Omdat ze dit altijd vol overgave doet wil ik haar graag een lekker pakket geven zonder dat ze de keuken in hoeft.

Jan
Door

Jan

op 16 Dec 2015

Voor mijn vriendin die zeer zware tijden achter de rug heeft , en nu eindelijk na lange wachtlijsten een opleiding kan gaan doen voor een maatje voor haar ptss , zodat haar leven iets makkelijk zal worden en zij een beetje kan genieten van het leven ipv altijd maar aan het overleven zijn , en hoe mooi zou het zijn als ze dit pakket zou kunnen winnen . Want het zal niet makkelijk worden om het te doen maar ze gaat er wel voor en daar heb ik veel respect voor zeker omdat ze al 2 hondjes heeft en nu dus een derde er bij heeft die haar straks gaat helpen

Alise
Door

Alise

op 16 Dec 2015

Wat een super pakket, dat verdient mijn supermoeder, die dit jaar heel veel tegenslagen heeft gehad, zowel privé, als ziekenhuisbezoeken/opname. Iedere x probeert ze de stap naar gezond, iedere x komt er iets heel vervelends tussen, waardoor ze weer in t oude patroon vervalt. Mijn moeder wens ik een goed en gezonde en liefdevolle start toe. Maar dit wens ik voor iedereen........want als we met zijn allen gelukkig en gezond zijn.....komen we een heel stuk verder en wordt net leven voor iedereen mooi...... Iedereen hele fijne en gezonde dagen en een heel gelukkig en gezond nieuwjaar alise

Anouk
Door

Anouk

op 16 Dec 2015

Hoi Eva, Wat een mooi pakket heb je weer samengesteld! Vorig jaar heb ik het pakket zelf gekregen, omdat ik member was, en het heeft voor mij veel in gang gezet. Ik was naar de masterclass van Albert geweest en ben zelf persoonlijk door hem gecoacht. Heel erg bedankt daarvoor! Dit jaar zou ik dit pakket gunnen aan Sander. Hij is een echte mister Natural aan het worden doordat hij steeds meer op zijn voeding is gaan letten en probeert zoveel mogelijk natuurlijk en biologisch te eten ondanks zijn gebrek aan budget. Ik gun hem vooral ook de deelname aan Albert zijn masterclass omdat ik uit ervaring weet dat dit veel in beweging kan zetten en Sander kan dit na 7 zware jaren erg goed gebruiken. Ik hoop dat jij me kan helpen om hem 7 goede jaren in het vooruitzicht te stellen! Fijne kerst alvast! Groetjes Anouk

Monique
Door

Monique

op 16 Dec 2015

Ik gun mijn moeder Astrid dit, omdat zij een moeilijk tijd doormaakt op het moment. Zij heeft kort geleden een lichte hartaanval gehad en dat hoort niet als je begin 50 bent! Zij is goed bezig met haar leven en levensstijl omgooien en dit kan een mooie toevoeging zijn! Ik vind het fantastisch hoe zij zich hier doorheen probeert te slaan en gun haar alle steun en leuke dingen die zij maar extra kan krijgen.

Mandy
Door

Mandy

op 16 Dec 2015

Ik zou mijn moeder het heel erg gunnen omdat ze altijd heeft en te weinig terugkrijgt! Ze heeft het de afgelopen jaren niet makkelijk en ikzelf ben ook al jaren bijstandsmoeder van drie kinderen wat op het moment echt soms overleven is maar ik kan altijd op haar rekenen! Ze verdient het echt en ik zou heel dankbaar zijn! Lieve groetjes

Harma
Door

Harma

op 16 Dec 2015

Graag zou ik mijn zusje het prachtige pakket cadeau geven. Ze is zwanger van haar eerste kindje en zit nu in haar zwangerschapsverlof. Vooral zo'n klein kwetsbaar wondertje verdiend een gezond en puur leven. Zelf ben ik voor mezelf, man en kinderen al bewust met pure en gezonde producten bezig. Ik gun iedereen deze mooie levenswijze. Ik zou dit vooral willen meegeven aan mijn lieve zusje en haar toekomstige kwetsbare wondertje.

joke duivenvoorde
Door

joke duivenvoorde

op 16 Dec 2015

ik zou het pakket graag willen geven aan een vriend van mij. jaren ging hij dagelijks naar zijn vader in het verpleeghuis, zette hem in de rolstoel voor een wandeling. er was niets van die man over, wel nog humor en als mijn 50 jr vriend belletje ging trekken en snel met de rolstoel verder had de oude zieke man zo'n plezier. hij heeft altijd gedacht dat zijn vader die zaterdag een jaar geleden is overleden, een begrafenis verz. had. een prachtig graf, maar nu moest hij zelf de begrafenis betalen. net in die tijd werd hij ook nog ontslagen en gaat nu naar de voedselbank. koken is zijn lust en leven. nooit klaagt hij, als er dingen in het pakket zit, wat hij niet eet en geeft dat weg. uiteraard gun ik het ook alle mensen hier waarvoor gevraagd wordt. fijne feestdagen.

mel
Door

mel

op 16 Dec 2015

Ik zou zo super graag het kerstpakket voor mezelf wensen. Ik heb gezonde voeding sinds een jaar 'ontdekt' en zo veel gezondheidsklachten al verholpen. Ik zou het liefs alles biologisch en ecologisch gebruiken. Mijn financiële situatie is zodanig dat dit niet mogelijk is. Door mijn lichamelijke klachten die er nog wel zijn kan ik geen baan vinden, ik werk wel op vrijwillige basis maar helaas is er geen werkgever die mij in dienst zou willen nemen voor een betaalde baan. Daarom vind ik eigenlijk dat ik dit verdien. Lieve groetjes Mel

Miriam
Door

Miriam

op 16 Dec 2015

Ik zou graag een kerstpakket aan mijn vriendin geven. Zij en haar man zijn aan het verhuizen, maar omdat haar man 40 uur werkt en dus weinig thuis is heeft ze het gevoel dat ze alleen verhuisd. Ze hebben ook 3 jonge kindjes waar zij voor het grootste deel voor zorgt. Haar man werkt 40 uur in de week en moet vaak overwerken en is daardoor erg moe. Mijn vriendin is ook erg moe. Eigenlijk zitten ze er allebei doorheen. Daarom gun ik hun allebei dit pakket om lekker van te kunnen genieten in hun nieuwe huis als de rust straks weer is teruggekeerd!

Natasja Billet
Door

Natasja Billet

op 16 Dec 2015

Ik wil het kerstpakket graag aan mijn huisgenoot geven. Hij heeft net als ik gezondheidsproblemen en ik doe heel erg mijn best om hem over te halen ook biologisch te gaan eten. Daar zal het kerstpakket zeker bij helpen!

carmen
Door

carmen

op 16 Dec 2015

Ik zou het kerstpakket graag kado doen aan de vriendin van mijn vader. Carolien is er altijd. Zij is al heel lang ziek alleen zie je dat van de buitenkant niet. Van haar heb ik veel geleerd over een natuurlijke leefstijl en positief denken en handelen. Zij verdiend dit pakket omdat ze is wie ze is. Liefs Carmen

Monique
Door

Monique

op 16 Dec 2015

Hoi Eva, Ik zou heel zien dat mijn vriendin een kerdtpakket kreeg. Ze heeft vorig jaar in de zomer darmkanker gekregen. Ze is 42 jaar en heeft 3 kinderen in de leeftijd van 8 tot 14 jaar. De prognose was niet goed. Maar ze heeft gevochten als een tijger om er boven op te komen. Juist voor haar kids. Sinds 2 weken hebben ze haar stoma weggehaald en mag ze het weer op eigen kracht proberen. Haar darmen moeten weer aan het werk. Ik heb zelf de ziekte van Crohn en weet hoeveel invloed biologische en gezonde voeding heeft op de darmen. Ze is natuurlijk nog erg moe en heeft niet altijd zin om uitgebreid te koken. Zo'n pakket zou haar daar natuurlijk heelmgoed bij kunnen helpen. Groetjes Monique

Ria
Door

Ria

op 16 Dec 2015

Ik zou dit kerstpakket aan mijn ouders willen geven. Al twee jaar gaan zij gebeukt onder 'ziektes'. Ondanks alles blijven ze positief (en dat ben ik dan ook, niet zeuren maar door) en dat vind ik een bedankje waard in de vorm van dit gezonde kerstpakket.

Christel
Door

Christel

op 16 Dec 2015

hI Eva, dit pakket zou ik aan wanda, een vriendin van mij willen geven; op de eerste plaats omdat zij een mens is met een groot hart dat voor iedereen openstaat zonder enig oordeel of voorwaarde. Daarbij kan ze wel wat inspiratie gebruiken op het vlak van gezonde voeding, voor haar kan het net die aanmoediging zijn die zij nodig heeft om goed voor zichzelf te zorgen en ik gun haar het zo, een gezond lichaam waar ze zelf goed voor zorgt!

katinka
Door

katinka

op 16 Dec 2015

Ik zou het aan mijn vriendin en tevens 'sister from another mother' geven die druk bezig is met gezond, bewust en natuurlijk leven op alle facetten en die zich hier als alleenstaande en studerende moeder ondanks de tijdnood en niet al te ruime portemonnee toch helemaal in vast bijt!

Noor
Door

Noor

op 16 Dec 2015

Aan mijn aller liefste moeder! Zij is na het overlijden van mijn opa een jaar geleden zich helemaal gaan stortte op een gezond leven. Helaas is de december maand voor haar iets pittiger aangezien ze steeds mijn gebakken koekjes en taarten moet proeven, maar ik zou haar een enorm plezier doen met dit pakket, en haar het juiste steuntje in de rug geven :) omdat ze het verdiend!

Carola
Door

Carola

op 16 Dec 2015

Dag Eva, Graag zou ik dit pakket willen geven aan mijn man. Hij heeft hemochromatose, dat is een ijzerstapelingsziekte en is daardoor vaak erg vermoeid. Ondanks alles is hij een enorme doorzetter en wil altijd klaar staan voor zijn vrouw en kinderen. Ik vind dat hij het heeft verdiend! Groeten Carola

Veer
Door

Veer

op 16 Dec 2015

Ik gun het iedereen, maar zou blij zijn als het bij Esther van de Stel terecht zou komen. Ze kan een opkikkertje gebruiken

Barbara
Door

Barbara

op 16 Dec 2015

Heel graag zou ik t pakket zelf ontvangen om deze naturel artikelen te kunnen proberen. Wil heel graag gezond en zonder toevoegingen de rest van mijn leven leiden.ben nog niet echt over de streep wat ik er allemaal voor kan doen. Dan heel graag voor mijn schoondochter die ook heel graag natuurlijke producten gebruikt voor haat 3 kindjes , man en haarzelf. Is altijd drukkkkkkk met werk, studie, huishouden enz enz. Op deze manier hoeft ze niet meer te gaan uitpuzzelen maar kan ze de producten proberen . Dank jullie wel en in afwachting. . Groetjes.

Ellis
Door

Ellis

op 16 Dec 2015

Dit is echt hét kado voor mijn Friese vriendin Nynke. Zelf ben ik van Friesland naar Zuid-Limburg verhuisd en zie haar niet wekelijks bij een bakje koffie ofzo. Zoals iedereen wellicht weet, staat't 3FM Glazen Huis dit jaar te Heerlen. En Nynke fietst met een club medewielren-gekken van Friesland naar Zuid-Limburg! #Fryslanfietstfoar3fm Ik ben zooooo trots op haar en gun haar een speciaal kerstkado meer dan welk torenhoog bedrag het Glazen Huis dit jaar maar mag ophalen!

Tineke
Door

Tineke

op 16 Dec 2015

Ik zou het gratis pakket graag willen geven aan mijn dochter Simone. Omdat ik haar zo bewonder hoe ze elke dag haar vriend verzorgt,die 25jaar ouder is dan zij zelf en een hersenbloeding heeft gehad.waar hij aversie(spraak probleem) aan over heeft gehouden en half verlamd is ....ze eten graag biologisch eten maar dat kunnen ze bijna niet meer bekostigen omdat er in de zorg zo ontzettend veel financieel gekort is. En ze voelen zich veel fitter als ze biologisch eten. Daarom gun ik het hun van harte toe.

Joyce
Door

Joyce

op 17 Dec 2015

Lieve miss naturel, ik gun mijn lieve vader en moeder dit kerstpakket! Zij hebben een hele zware tijd achter de rug waarin m'n vader een aantal jaren erg ziek is geweest (bijnieruirputting oa) en m'n moeder haar bedrijf is gestopt en last but not least zijn ze gaan scheiden na 30 jaar huwelijk, op n hele liefdevolle manier waarin ze afstand doen van elkaar maar toch van elkaar blijven houden! Ik vind deze mensen zulke toppers omdat zij ondanks deze uitdagingen het niet erbij laten zitten en genieten van het leven! Ik gun ze dit pakket heel erg! Lieve groet Joyce

Anne
Door

Anne

op 17 Dec 2015

Hoi Eva, Ik zou heel erg graag het pakket aan mijn schoonzus gunnen. Zij heeft de afgelopen 2 jaar extra voor ons klaar gestaan. Dit in verband met het zwaar ongeluk van haar broer en mijn vriend. Dat verdient extra aandacht en een presentje :-). Ze vindt biologisch, gezond en gevarieerd eten/leven erg belangrijk, vandaar dat dit pakket perfect bij haar zou passen. Het zou leuk zijn om haar in het zonnetje te zetten met dit mooie pakket! Dank je wel :-). Groetjes Anne

Maria Louise
Door

Maria Louise

op 17 Dec 2015

Het kerstpakket zou ik geven aan mijn vriendin Michelle, ze is moeder van een zoon van 5 en ze verdient het gewoon om eens wat extra's te krijgen en het liefst zo natuurlijk mogelijk, de afgelopen jaren heeft ze het zwaar gehad en ze heeft zichzelf en gaar zoon daar goed doorheen weten te slaan, Ze is altijd erg geïnteresseerd in goede en gezonde voeding, alleen is dat met haar budget vaak niet te realiseren, ik ben zooooo trots op haar en haar zoon, ze is een sterke en moedige vrouw en daarom verdient zij dit kerstpakket 😊🌺💖

Danny
Door

Danny

op 17 Dec 2015

Wat een geweldig kerstpakket. Ik weet zeker als Tessa dit pakket ontvangt dat er direct een grote glimlach op haar gezicht verschijnt. Tessa heeft een zwaar jaar achter de rug met veel ups en downs. Ze was blij als het weer even beter ging maar het kon in eens weer slechter gaan. Er zijn wat tranen gevloeid maar tussendoor kwam er ook wel eens een lach op haar gezicht. Hopelijk wordt 2016 een beter jaar voor haar en wat zou het leuk zijn als ze verrast mag worden met dit pakket.

Nolleke Morren
Door

Nolleke Morren

op 17 Dec 2015

Ik zou het graag voor mezelf houden want heb de ene tegenslag na de andere. De feestdagen en mijn verjaardag op kerst weet ik zelfs nog niet hoe ze gaan verlopen. Maar mijn grote zus Chantal die er steeds voor mij is gun ik het zeker en vast!

Monique-Cecile
Door

Monique-Cecile

op 18 Dec 2015

Een pakket voor mijn 2 zussen. Die zo n pittige tijd prive hebben meegemaakt en toch bewust zijn geworden van een natuurlijke etensstijl

anne
Door

anne

op 18 Dec 2015

Een vriendin van mij zal blij zijn met een kerstpakket.... 1. omdat ze een engel is 2. ze zit financieel in zwaar noodweer 3. ze is aan het genezen met biologische voeding wat voor haar eigenlijk veel te duur is 4. ze is heel erg ziek Dat zijn 4 redenen om haar het kerstpakket te gunnen. toch? gezonde kerstdagen en een bewust 2016 groetjes van Anne

Sandra
Door

Sandra

op 18 Dec 2015

Is het heel egoïstisch om het voor jezelf te willen houden? Nou ja, na een jaar van ingeruild worden terwijl je koud bevallen bent en vriendinnen die je dan zomaar laten vallen terwijl ik voor ze door het vuur ging, leer ik eindelijk om mijn eigen belang voorop te stellen. Deze wereldverbeteraar houdt het pakket dus lekker voor zichzelf. Al is er een heel klein clubje geliefden met wie ik het wel wil delen;-) Liefs Sandra

Dymphie
Door

Dymphie

op 19 Dec 2015

Hallo Eva, Het klinkt msschn ietwat egoïstisch, maar het lijkt me leuk om samen met mijn zoon (6jr) het fijne pakket te ontvangen.😀 Was begonnen om bewuster te eten ondanks klein budget. Ben alleenstaande moeder, wat op zich niet vreemd is en ik ben gewend zuinig te leven.😊 Nu had ik t idee dat ik in 2016 wel weer op de rit zou komen. En mn 15 stress kilo's weer kwijt te raken.😰 Tot ik 10 nov (6e verjaardag 🎈v mn zoontje) in een gesprek v 14 min. ivm reorganisatie te horen kreeg dat ik per direct naar huis kon 😱en dus na 20 jaar werkeloos ben.😵 Ipv t sint en kerst gebaar v mn baas, wordt t msschn wel een gulle gift van miss natural! 😊Fijne dagen🎄, succesvol..maar bovenal een 💝liefdevol 2016! 🍀Dymphie 🌻

Lenie
Door

Lenie

op 22 Dec 2015

heel graag zou ik het kerstpakket aan mijn schoonzus gunnen. Zij heeft jarenlang, na haar scheiding, heel hard gevochten om haar hoofd boven water te houden. Zij heeft vier kinderen en heeft haar hele leven moeten omgooien door middelvan studie en hard werken. Helaas raakt zij per 1 januari ook werkloos ivm. opheffen van haar baan. Lichamelijk is zij een wrak en heeft veel pijn door artrose. Ik probeer haar te laten inzien dat voeding veel verschil kan uitmaken en ik hoop van harte dat dit pakket een eerste aanzet is voor haar. Ik bewonder haar doorzettingsvermogen enorm.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading