10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Greentom, de groenste kinderwagen ter wereld!
01 april 2015 
4 min. leestijd

Greentom, de groenste kinderwagen ter wereld!

I love mint! Ik heb het kamertje van mijn kleine Miss Natural met deze frisse kleur ingericht en was helemaal verkocht toen ik deze kinderwagen zag!

Greentom Upp is anders dan alle andere wandelwagens. Het ontwerp is stoer en simpel. Greentom Upp onderscheidt zich niet alleen qua Dutch design. Wat deze wandelwagen écht anders maakt, is zijn duurzame karakter. Greentom Upp is namelijk de groenste kinderwagen ter wereld!

Let’s create a green tomorrow!

Greentom heeft een missie: het ontwikkelen en produceren van 100% groene producten waarmee we de wereld en de toekomst van onze kinderen stap voor stap een beetje groener kunnen maken.

Greentom werkt vanuit de ontwerp filosofie  “less is more”. Groen begint bij hun dan ook al op de tekentafel, bij het weglaten van overbodige eigenschappen. Greentom producten zijn altijd 100% groen, altijd gemaakt van duurzame materialen.

Verder is het Greentoms grote ambitie lokaal te produceren. Dat scheelt in het transport, draagt bij aan het verkleinen van de afvalberg bij Greentom en stimuleert de lokale economie. Zo worden onze duurzame producten nog duurzamer.

Bij Greentom willen ze graag bijdragen aan een groenere wereld maar dat kunnen en willen we niet alleen doen. Greentom heeft jou hulp daarbij nodig! Met elkaar kunnen we, door het ontwerpen, ontwikkelen en gebruiken van duurzame producten ons steentje bijdragen aan een groenere toekomst voor onze kinderen.

Aan het einde van de levenscyclus kunnen al hun producten namelijk weer bij Greentom worden ingeleverd, zodat zij de onderdelen kunnen hergebruiken of recyclen. Zo nemen we met elkaar meer verantwoordelijkheid voor onze gezamenlijke toekomst.

Een echt Nederlands ontwerp!

Een kinderwagen dient naast functioneel natuurlijk ook mooi te zijn! Nederland heeft een reputatie hoog te houden op het gebied van ontwerp. Greentom borduurt voort op die rijke ontwerptraditie, die zich het best als ‘eenvoudig’ en ‘zuiver’ laat omschrijven en altijd uitgaat van de functie van een product. Greentom Upp is dan ook een écht Nederlands ontwerp.

Greentom Upp is ontworpen door industrieel vormgever Bart Bost. Met de Greentom Upp kon Bart zijn persoonlijke visie in de praktijk brengen door een “eerlijke” kinderwagen te ontwerpen die praktisch en duurzaam is. Bekijk hier alle geweldige kleurcombinaties!

Comfort & gebruiksgemak

Bij Greentom Upp is er alles aan gedaan elke rit zo comfortabel mogelijk te maken. Het frame beschikt van nature over verende eigenschappen.

Zowel de wielen als zwenkdelen van Greentom Upp zijn voorzien van dubbele kogellagering, waardoor de wagen extreem wendbaar is. In combinatie met de ergonomische en gewatteerde zitting, de verstelbare zonnekap en de verstelbare rugleuning reizen jullie in alle comfort.

Bij het ontwerpen van Greentom Upp stonden het kind én de ouders centraal. Daardoor is de wandelwagen bijzonder gemakkelijk in het gebruik. Het is bijvoorbeeld kinderlijk eenvoudig deze wandelwagen in- en uit te klappen.

De ingeklapte Greentom Upp is bovendien zeer compact en kan moeiteloos overal mee naartoe in de auto. Ook kan de Greentom Upp ingeklapt overeind blijven staan en is thuis dus ook gemakkelijk op te bergen.

De Greentom kinderwagen is compleet met;

 • Verstelbare zonnekap
 • Afneembare veiligheidsbeugel
 • 5-punts veiligheidsgordel met gordelpads
 • Traploos verstelbare rugleuning
 • Zeer licht van gewicht
 • Wendbaar door de dubbele kogellagers
 • Snel en eenvoudig in te vouwen tot een compact pakketje
 • Inclusief boodschappenmand
 • Anti-lek banden (schuimrubber)
 • Voetrem
 • Verwijderbare en uitwasbare bekleding
 • Comfortabele en ergonomische zitting
 • Optioneel adapterset om een Maxi-Cosi Autostoeltje op het onderstel te plaatsen
 • Goedgekeurd volgens Europese veiligheidseisen
 • Bevat geen schadelijke stoffen

Hoe zet je de Greentom in elkaar? Heel eenvoudig!

Het in elkaar zetten ging ook heel eenvoudig en voor mij is het echt een heel duidelijk verschil hoe licht en wendbaar deze kinderwagen is, na het jarenlang gebruik van een tweelingwagen!

Ik kijk er erg naar uit om eind juni met Little Miss Natural te gaan wandelen!

Ga jij ook voor een groene kinderwagen?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.