datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Het beste voor jou en je kindje met Dr Hauschka + Workshop
28 augustus 2015 
3 min. leestijd

Het beste voor jou en je kindje met Dr Hauschka + Workshop

Het begint er al mee als je ontdekt dat je in verwachting bent: het gevoel dat je goed voor jezelf en je lichaam wilt zorgen om het kindje dat in jou groeit alles te bieden wat het nodig heeft.

Het is dan fijn als je kunt vertrouwen op een natuurzuivere verzorging vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, minerale oliën, parabenen, siliconen, polyethyleenglycol (PEG) en conserveringsmiddelen.

De producten van Dr. Hauschka voldoen hieraan en zijn zeer geschikt voor als je in verwachting bent, voor de periode rondom de bevalling, de borstvoedingsperiode én voor de gevoelige babyhuid. Hier de producten die ik heb gebruikt tijdens mijn zwangerschap en nu voor baby Indy.

Voorkomen van zwangerschapsstriemen

Na de geboorte van mijn tweeling had ik weer een mooie platte buik zonder zichtbare striemen. Vandaar dat ik mij bij deze tweede zwangerschap ook dagelijks heb ingesmeerd om mijn huid soepel te houden en zo zwangerschapsstriemen te voorkomen. Het regelmatig aanbrengen van Bodyolie Sleedoorn stimuleert de elasticiteit en veerkracht van je huid.

De olie werkt het meest effectief als je deze na een douche of bad inmasseert op een nog vochtige huid. Er ontstaat dan een emulsie van water en olie die je huid gemakkelijk opneemt en zijdezacht maakt. Adviesprijs € 18,50

Lichaamspoeder, tovermiddel!

En dan is je kindje er! Niets is zo zacht als een babyhuidje. Dat maakt het ook erg kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Tot de navelstreng is losgekomen (circa twee weken) heeft je kindje voor de reiniging niets anders nodig dan water. Alleen voor de vochtige billetjes of voor de kleine plooitjes (knieholten, okseltjes) kun je een beetje lichaamspoeder op je hand strooien en vervolgens aanbrengen op de babyhuid.

Lichaamspoeder is ook voor jou als moeder zeer geschikt. Als je last hebt van tepelkloofjes kun je na elke voeding een beetje poeder op de tepels strooien. Dit werkt ook preventief. Verder is het ook geschikt tegen jeuk, droge plekjes, als voetenpoeder en als zachte deodorant. Adviesprijs € 22,50

Ontspannen in een Lavendel Bad

Tijdens mijn zwangerschap lag ik elke dag in een heerlijk lavendel bad, lekker ontspannen en een stuk lichter! Een heerlijk gevoel met mijn groeiende buik. Na de warmte van dit bad ben je klaar voor een ontspannen nachtrust.

Je houdt de heerlijke geur extra vast als je jezelf en je buik insmeert met Bodyolie Moor Lavendel. Een echte aanrader, ook als badje voor je baby vlak voor het slapen gaan. Adviesprijs € 16,95

Bekijk hier alle Dr. Hauschka producten >>>

Miss Natural Workshop Moeder en Baby

Miss Natural organiseert in samenwerking met Dr. Hauschka op vrijdag 20 november een exclusieve Workshop voor de verzorging van moeder en baby. Tijdens deze workshop leer je welke producten van Dr. Hauschka geschikt zijn tijdens de zwangerschap, voor de periode rondom de bevalling, de borstvoedingsperiode én voor de gevoelige babyhuid.

Daarnaast leer je hoe je een babymassage kunt geven met natuurlijke bodyolie. Je mag naar hartenlust alle producten zelf uitproberen. Zo ontdek je de beste verzorging voor jezelf en voor je baby. Ik ben er zelf met baby Indy natuurlijk ook bij! Jij ook? Dr. Hauschka zorgt voor biologische sappen en versnaperingen!

Datum: vrijdag 20 november 2015
Tijd: van 13.00 tot 15.30 uur
Locatie: Verrijn Stuartlaan 48, Rijswijk
Kosten deelname: €15,-

Goody bag met Dr Hauschka producten

Na afloop van de workshop ontvang je een goodie bag t.w.v. €25,- met een selectie heerlijke Dr. Hauschka producten om thuis nog een keer na te genieten. De workshop is voor 25 deelnemers. Je kunt je hier aanmelden.

[gravityform id=”50″ title=”false” description=”false”]

Het lijkt mij leuk je daar te ontmoeten!

Wat gebruik jij voor de verzorging van jezelf en jouw baby?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading