Hilke is nieuw bij de Miss Natural redactie

Mijn naam is Hilke Meerman en ik woon in Groningen. In mijn dagelijks leven ben ik Communicatie Adviseur, Yogi én Miss Natural. Mensen herkennen mij aan mijn nuchtere Groningse houding, mijn droge humor en mijn harde lach.  Daarnaast is mindfulness een terugkomend thema in mijn dagelijks leven. D oe alles met aandacht en concentreer je op wat je nu aan het doen bent, dat geeft je een hoop energie.

Na de opleiding tot Sociaal Cultureel Werker, studeerde ik Internationale Communicatie. Ik liep stages in Guatemala, Mexico en Suriname. Vervolgens werkte ik binnen de ontwikkelingssamenwerking en de zorgsector als communicatie adviseur.

Van stresskip tot yogi

Terwijl ik vroeger ongezond at, last had van stress en twijfelde aan mijn eigen kunnen, zit ik nu heel goed in mijn vel. Door yoga ben ik dichter bij mezelf gekomen. De yogahoudingen maakten mij flexibeler en gaven mij een impuls om goed voor mijn lichaam te zorgen. Zo maakte ik de recepten van Amber Albarda klaar en werd ik lid van Miss Natural. In India volgde ik een intensieve cursus tot yogadocent. Ik leerde ik dat yoga meer is dan een uurtje oefeningen doen op de mat. Het staat voor een goede ademhaling, voeding, meditatie, ontspanning, en het fit houden van je lichaam. Een yogi blijkt dus een echte Miss

Natural te zijn!

Ik en mijn voeding

Ik vind het heerlijk om op mijn vrije zaterdagochtend de stad in te lopen om verse groenten, fruit en noten in te slaan. Koken werkt ontspannend en het is altijd gezellig om samen te eten. Als ik dit zo opschrijf klinkt mijn leven wel heel gezond en gestructureerd. Maar ik zondig af en toe ook wel met een lekker stuk chocolade of een avondje borrelen met vrienden. Regels zijn er om heel af en toe van af te wijken, toch?

Op Miss Natural geef ik je regelmatig een update en praktische tips over alles wat ik tegenkom op het gebied van yoga en mindfulness. 

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.