datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hip en duurzaam op de yogamat met Iloveyoga
12 maart 2014 
2 min. leestijd

Hip en duurzaam op de yogamat met Iloveyoga

Drollenvangers, gebatikte wijde T-shirts, wollen sokken en truien… Ze zijn verleden tijd! Want tegenwoordig kan je met kekke pakjes de yogamat op. Hippe leggings met mooie prints, tops en truien met grappige teksten.

Daar wilde ik meer over weten! Ik maakte kennis met Margreet van Iloveyoga. Zij combineerde haar passies voor yoga en fashion en begon deze webshop met hippe yoga kleding voor de yogi van nu.

Vliegend door het leven

MargreetMargreet komt op me over als iemand die met een flinke dosis enthousiasme en humor door het leven vliegt. Als stewardess, yogadocent en fashionprofessional komt er van alles op haar pad. En nog steeds is Margreet niet uitgeleerd. In september begint ze aan de teacher training van YogaDelight in Utrecht.

Je hart volgen

Ik vind het mooi om te horen dat wanneer je je hart volgt, de puzzelstukjes op z’n plek vallen. Het meegaan in de stroom, in plaats van er tegenin te zwemmen.

Door haar deeltijdbaan als stewardess komt Margreet op veel mooie locaties. Tijdens Margreet’s werktrips bezoekt ze yogastudio’s over de hele wereld. Wanneer ze hippe yogakleding tegen komt, komen twee passies samen: yoga en fashion. “De yogascholen die ik bezocht tijdens mijn reizen waren een aangename verrassing! Wat een super hippe outfits… dat miste ik in Nederland!” Door beide passies samen te brengen is Iloveyoga yogawear ontstaan. “I love yoga… Wear it by heart”.

Duurzaamheid

Door kleding van Iloveyoga te dragen zie je er niet alleen mooi uit, maar denk je ook nog eens om het milieu. De kleding wordt geproduceerd van gerecyclede producten. Een legging is bijvoorbeeld gemaakt van vijfentwintig petflessen!

Waar koop je de kleding van Iloveyoga

Via de webshop www.iloveyoga.nl koop je de kleding. Wanneer je de kleren toch liever in een rek ziet hangen ga naar yogastudio Sukha Yoga Amsterdam, Yoga Maarssen of Yogaschool Body Flex in Den Haag. Iloveyoga On Tour biedt je de mogelijkheid om de kleding op bijvoorbeeld een event of in jouw yogastudio te verkopen. Heb je interesse? Neem dan contact op via info@iloveyoga.nl.

Win een Tarrot Magick Legging van Iloveyoga

Tarrotlegging IloveyogaMiss Natural mag van Iloveyoga de Tarrot Magick Legging weggeven. Een legging met mooie graphics er op. Op de achterkant staat een veer afgebeeld, wat staat voor je brein en de verbinding met het hogere. De cactus refereert naar je onderbewuste dat kan bloeien als een bloem, zodat je hart opent en je dromen waarheid worden.

Hoe maak je kans op deze hippe legging? Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij deze legging zou willen winnen en misschien hij binnenkort bij jou in de kledingkast!

Waarom wil jij kans maken op de Tarrot Magick Legging?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Veerle
Door

Veerle

op 12 Mar 2014

Hallo, Ik ben gaan kijken naar de site (iloveyoga), ziet er heel mooi en leuk uit. Ik zou er direct naar mn yogales mee willen gaan. Ik zou wel graag eens willen weten hoe deze legging aanvoelt. Het zou ook veel fleuriger zijn in mn lessen. Ziet er erg gaaf uit.

Diana
Door

Diana

op 12 Mar 2014

Ik zie me helemaal in de Iloveyoga legging. Afgelopen maand ben ik gecertificeerde Laughter Yoga trainer geworden in de Amritapuri Ashram in Indie. Ik wil graag een LOL (Loop op Lachyoga) club in den Haag oprichten. Als een Laughter Yoga trainer ben ik geacht The Example te zijn van de meest vrolijke, gezond en fit persoon. Dankzij aan de Iloveyoga legging zou ik dat kunnen bereiken. Ik zie het beeld voor me - mijn LOL clubleden lachend en lopend mij in de Haagse bos volgen. De LOL clubleden zullen nooit mijn Tarrot Magick Legging uit hun zicht verliezen :-). Straks zullen wij allen uit LOL club in Iloveyoga leggings trainen.

Esther
Door

Esther

op 12 Mar 2014

Wauw wat een gave legging. Weg met al die suffe zwarte die in mijn kast liggen. Deze fleurt de yoga zaal straks helemaal op :)

Kirsti
Door

Kirsti

op 12 Mar 2014

Ik doe nu ruim een jaar yoga en wat is het heerlijk. Moest ik me altijd naar sportscholen slepen, bij yoga voelt het niet als een verplichting. Comfortable kleding is dan heerlijk en zeker als het er zo mooi uit ziet. Ik doe dus graag mee met deze winactie

Bianca
Door

Bianca

op 12 Mar 2014

ik zou hem graag winnen zit sinds kort op yoga en merk al dat mijn houding veel beter aan het worden is. en met zo`n kleurige broek krijg je er nog meer zin in :-)

susan svkodc
Door

susan svkodc

op 13 Mar 2014

Sinds dinsdag (eindelijk) weer naar yoga & meditatie. Voelde als thuiskomen. Heerlijk. Zou heerlijk zijn om zo'n prachtige en verantwoorde legging te hebben!

Jessica
Door

Jessica

op 13 Mar 2014

Wat een gave legging! Ik vind hem zo leuk dat ik hem eigenlijk ook gewoon overdag een rokje zou dragen.... :-)

Jessica
Door

Jessica

op 13 Mar 2014

Daar moest dus staan: onder een rokje :-)

Jeanine
Door

Jeanine

op 13 Mar 2014

Door de stevigheid van mijn benen, durf ik eigenlijk niet in een legging…. Ik heb de site van iloveyoga al een paar keer bekeken. Deze leggings zijn prachtig, maar ik durf het nog niet (aan)

Sanne
Door

Sanne

op 13 Mar 2014

Wat een vrolijke legging is dit! Ik yoga nu sinds een jaar en ben veel rustiger in mijn hoofd en lichaam. Het doet mij (en m'n omgeving ;-) heel goed. Wel ben ik al een tijdje op zoek naar een fijn zittende outfit. Van joggingsbroeken tot hardloopleggings....je hoort het al, ik ben nog niet geslaagd met mijn zoektocht! Deze legging komt als geroepen. Ik ben benieuwd!

Lauren de G.
Door

Lauren de G.

op 13 Mar 2014

Ik vind het hele mooie leggings en ze zijn altijd heel erg comfortabel!

Sylvia van Os
Door

Sylvia van Os

op 13 Mar 2014

Ik wil eindelijk eens af van die eeuwige joggingbroek ... en ik weet wel dat uiterlijk vertoon niet belangrijk is met yoga ... maar als ik op mijn hoofd sta en mijn broekspijpen zakken naar mijn knieën vind ik niet echt aangenaam en het is voor mij vaak een reden voor de slappe lach :-)

Linda
Door

Linda

op 13 Mar 2014

Deze legging is perfect voor de cursus Yin yoga die ik binnenkort ga volgen!! Supermooi!

Marian
Door

Marian

op 13 Mar 2014

Ik kan wel wat hulp gebruiken bij het waarmaken van mijn dromen.

Leonie
Door

Leonie

op 13 Mar 2014

Wat een superfijne legging! Niet alleen mooi, maar ook met zorg gemaakt. Ik zie het al voor me; -Thuis op de bank -Op yogales, nu toch maar een keer beginnen na die super leuke intro lessen -Dansen op een goa feestje En allemaal in mijn Tarrot Magick Legging. Ik moest die naam een keer zeggen, het klinkt bijna alsof je een hele bijzondere cocktail besteld. Al moet ik zeggen dat de deer medicine capri ook niet verkeerd is. Groene Groetjes, Leonie

Wanni
Door

Wanni

op 13 Mar 2014

M'n yoga mat heb ik net binnen, een supermooie.. Nu nog alleen de legging :) .. Toevallig dezelfde kleuren ook :)

Aniek
Door

Aniek

op 14 Mar 2014

Hij ziet er erg grappig uit

van erum aria louisa
Door

van erum aria louisa

op 14 Mar 2014

handig zo een legging moet je hebben ik doe mee

Janine
Door

Janine

op 14 Mar 2014

Ik ben pas begonnen met yoga. Het is heerlijk hoe je met yoga je rust kan vinden en tegelijkertijd flexibeler en sterker wordt. Ik zou heel graag kans maken op de Tarrot Magick Legging, kleurrijk de lente in met yoga!

chris
Door

chris

op 14 Mar 2014

hij is mooi, vrolijk en superfris ,dat is wat ik nog in mijn kledingkast mis. hiermee kom ik echt tot rust,dus die legging winnen is een "must"

Jose Mostert
Door

Jose Mostert

op 14 Mar 2014

Ik start over twee maanden met yoga. Ik heb er heel veel zin in! Tijd voor mezelf in deze hectische tijd en tot in de puntjes in shape komen na de 19 kilo die ik kwijt ben... :-) Zo'n mooie legging zou te gek zijn om straks mee te nemen naar de sportschool!!

Tineke
Door

Tineke

op 15 Mar 2014

Ruim 2 jaar doe ik al aan yoga. Het is waardevolle aanvulling op mijn leven, ik zou niet meer zonder kunnen. Bewust zijn, energie, happyness brengt het mij. Precies wat deze legging uitstraalt! En het zijn ook nog precies de kleuren uit mijn kleurenkaart van een kleurenanalyse die ik onlangs gedaan heb!

Priscilla
Door

Priscilla

op 16 Mar 2014

Wauwww echt een gave fleurige strakke legging., deze wil ik graag winnen, omdat ik alleen maar zwarte broeken of joggingsbroeken heb. Dit is voor mij weer iets nieuws en een duwtje naar de goeie richting. healthy & happiness.

angeline
Door

angeline

op 17 Mar 2014

Ik ben niet origineler dan de rest. Ik kan niet beter verzinnen waarom ik graag de yogakleding zou willen winnen. Wat ik wel weet is dat ik recent een 'erg goede yogabroek' heb gekocht maar... die is zo glad, dat ik er nog weinig aan heb. Aangezien het geen goedkope broek was, schaf ik niet zomaar weer een nieuwe aan. gr Angeline

Annemarie
Door

Annemarie

op 17 Mar 2014

Ik doe al tijden aan yoga maar vind ik het voor mijzelf de hoogste tijd om ook naar yoga (groeps) les te gaan en mijn oude versleten jogging broek is erg lekker om thuis yoga in te doen.Maar voor yogales heb ik toch echt een nieuwe yogabroek nodig en deze is wel erg leuk:) Als ik deze leuke yogalegging win ben ik echt helemaal klaar om eindelijk over die drempel heen te stappen en met yogalessen te beginnen!

Judith
Door

Judith

op 18 Mar 2014

Ben net een weekje aan de gang met yoga oefeningen en merk nu al verschil aan mijn lichaam en innnerlijk. De juiste kleding lijkt mij daar alleen maar meer bij te helpen. Hij ziet er natuurlijk ook erg hip uit. Eerlijk is eerlijk.

mariz
Door

mariz

op 18 Mar 2014

Ik houd van zwart en grijs, misschien word het eindelijk eens tijd voor meer kleur?!

Danique Castenmiller
Door

Danique Castenmiller

op 18 Mar 2014

Hij zal niet heel vaak in de kast hangen bij mij denk ik ☺️ Want ik vind hem super cool!! Hij matcht ook nog eens goed bij mijn yogamat, dat kan geen toeval zijn! Gauw ook even een kijkje nemen op de site.

Astrid
Door

Astrid

op 18 Mar 2014

Een absolute broekie ben ik in mijn yogaklas en dat blijkt ook de kleding die ik draag: een gemakkelijke zwarte broek en een wit T-shirt. Niks mis mee, maar zo'n legging als deze maakt me wel hipper dan ik nu verschijn!

Linda
Door

Linda

op 18 Mar 2014

Hij is prachtig en voor mijn doen ook wat gedurfd. Maar je bent nooit te oud om je grenzen te verleggen en nieuwe dingen uit te proberen.. Dus, kom maar op met die legging!! ;)

Agnes
Door

Agnes

op 18 Mar 2014

Wat een super gave legging! Die zou ik wel graag aan willen tijdens de yoga :) Want ja, we willen er allemaal mooi uitzien toch? En dat moet wel lukken met zo'n mooie legging.

Sacha Franke
Door

Sacha Franke

op 18 Mar 2014

Omdat het een super mooie legging en omdat yoga, magie en tarrot bij mijn leven horen.

Lonneke
Door

Lonneke

op 18 Mar 2014

In het yogamagazine las ik over dit merk yogakleding en daarop bezocht ik de website van Margreet. Ik vind het zo gaaf dat mooi design en duurzaamheid steeds vaker hand in hand gaan. Na miss natural te zijn in mijn voeding en lichaamsverzorging is mijn kledingkast aan de beurt, dus deze legging komt zeker van pas. En hoe nu beter te beginnen dan tijdens de introspectie die je ervaart dankzij yoga?

Naomi
Door

Naomi

op 18 Mar 2014

Waarom ik deze legging graag zou willen winnen? Gewoon omdat ik er vrolijk van word! Hij is prachtig en ik vind het leuk om te weten waarom welke symbolen erop afgebeeld zijn <3

Nikki
Door

Nikki

op 18 Mar 2014

Kleding is zelfexpressie, dus waarom zou ik een grijze niksige legging dragen als ik in de rest van het leven voor kleurig en opvallend ga? Ik wil glitteren in mijn yogapants :D

Corrie
Door

Corrie

op 18 Mar 2014

Wauw! Graag! Ik ben op mijn 50ste begonnen aan de vierjarige yoga-opleiding ( nog 2 mooie jaren te gaan)en geef nu sinds Januari les. Ik zou hem heel graag dragen naar de opleiding en als ik les geef!

Anke
Door

Anke

op 18 Mar 2014

Mijn hele leven ben ik al aan het bewegen en sporten o.a. paardrijden, schaatsen, skeeleren. Door een auto ongeluk enkele jaren geleden is sporten niet meer mogelijk. Wandelen en op een hometrainer leek de oplossing maar door dystrofie in een voet duurt het wandelen slechts een kwartier en op de hometrainer gaat niet vanwege een whiplash. Sinds een paar weken ben ik thuis yoga aan het doen, eerst m.b.v. een dvd tegenwoordig ook filmpjes op YouTube. Dit is echt een verademing, oké ik kan lang niet alle oefeningen maar wat ik kan doe ik vol overgave en passie, heerlijk weer in beweging zijn! Een echte goede legging is zeer welkom aangezien ik nu in de bijstand zit is het voor mij erg moeilijk om er een te kopen.

Jenny
Door

Jenny

op 18 Mar 2014

Na 2 jaar geleden betrokken te zijn geweest bij een gewapende overval waarbij ik een pistool op mijn hoofd kreeg en twee keer geschoten werd kamp ik met een Posttraumatische stressstoornis. Veel heb ik eraan gedaan om me beter te voelen. Leven als een miss natural leverde al veel positieve energie op en zo kwam ook yoga op mijn weg. Het beste wat mij sindsdien is overkomen! Ik beoefen het nu bijna dagelijks en het is onbeschrijfelijk wat het met me doet. Mijn eerste yoga legging de "Peacock Green Legging" heb ik een aantal weken geleden aangeschaft via mijn yoga lerares, zo super mooi! Nu ben ik behalve aan de yoga ook verslaafd aan de leggings! De site van "www.iloveyoga.nl" had ik al ontdekt en toegevoegd aan mijn favorieten. Ik kijk er vaak op en zoek in gedachten mijn nieuwe legging al weer uit voor als ik weer genoeg gespaard heb. Zo hoop ik de "Tarrot Magick Legging" binnenkort te mogen dragen tijdens de yoga lessen!

Ilse
Door

Ilse

op 18 Mar 2014

Wat een super legging! En wat een inspirerend verhaal van Margreet! Sinds ik in Zuid-Afrika in Bulungula (www.bulungula.com) geweest ben, denk ik er af en toe overna om mijn 'gewone' carrière op te geven en net als zij een yoga-docenten opleiding te gaan doen, zodat ik de locals les kan geven. Zij kunnen dan in de toekomst yogales geven aan de backpackers in hun lodge, om zo de lokale economie en werkgelegenheid op gang te houden. Iedere keer dat ik iemand hoor die zo zijn eigen pad is gaan volgen, raak ik meer gemotiveerd om dit zelf ook te doen. Misschien helpt die mooie legging wel om mijn inspiratie en motivatie levend te houden?

Ilse
Door

Ilse

op 18 Mar 2014

hij zou overigens ook perfect passen bij mijn iloveyoga-matje! ;)

Brita de Bruijn
Door

Brita de Bruijn

op 18 Mar 2014

Ik ben sinds een maand bezig met het ontwikkelen van een nieuwe leefstijl. Niet alleen bewuster eten en drinken maar ook bewuster met je lichaam omgaan. Yoga helpt mij hierbij.ik zou heel blij met zo'n mooie legging.

Marieke
Door

Marieke

op 18 Mar 2014

Een maand terug bevallen en mijn oude yoga broek slobbert aan mijn benen en billen. Wíe had dat ooit gedacht?! Tijdens de zwangerschap heb ik meerdere malen gedacht; "Ik gooi dat lelijke oude groene ding weg, want ik pas er toch bijna niet meer in en na de bevalling vast al helemaal niet....". NOT! Dus loop ik toch nog steeds dagelijks (al heisend) in dat lelijke oude groene ding omdat ik moeilijk afscheid kan nemen van deze oude goede "vriend" die me eraan herinnert dat er straks een tijd gaat komen dat ik me weer lekkerder in mijn veranderde lijf kan voelen met hulp van yoga. Wie o wie kan mij helpen afscheid te nemen van deze oude "vriend" en "Hallo!" te zeggen tegen een nieuwe periode als moeder die haar balans letterlijk en figuurlijk weer terug wil vinden?? Juist: yoga in zo'n prachtige nieuwe broek met symbolische meerwaarde....

Fleur
Door

Fleur

op 18 Mar 2014

In juni ga ik trouwen en ik ben de afgelopen maanden zo druk geweest dat ik helemaal niet meer actief ben geweest, of op mijn eten gelet. Als ik deze legging win, beloof ik meteen weer te focussen op mijn gezonde levensstijl... EN dan zie ik er ook nog eens goed uit op mijn bruiloft!

Janis
Door

Janis

op 19 Mar 2014

Wow.. wat een briljante legging.. deze legging past precies in het proces waarin ik me bevind. Connectie met mezelf en de kosmos. Mijn realiteit is de droom die werkelijkheid wordt.

Iris Josephina
Door

Iris Josephina

op 19 Mar 2014

Whoa wat een prachtlegging! Ik zou 'm graag willen winnen omdat ik maar 1 goeie yoga legging heb maar die is een beetje stuk aan het gaan en ik heb momenteel niet zo veel geld om een nieuwe aan te schaffen (: Als ik er één koop, moet ie wel duurzaam zijn én lekker zitten. En als er dan nog zo'n mooie symbolische boodschap aan zit als deze...whoa!!! This makes this yoga gal veeeeery excited to try 'em on!!!! Liefde x x x

Vief
Door

Vief

op 19 Mar 2014

wat een vrolijke mooie legging, met een mooie boodschap erin verwerkt. hij lijkt me ook erg comfortabel. Alleen al door die legging aan te doen krijg ik (goeie) zin

Regina
Door

Regina

op 20 Mar 2014

Spread your wings and kiss the sky....;) Dat zal ik zeker doen in deze mooie legging tijdens mijn Dru Yoga les, heerlijk....ik wens het een ieder toe....! Harte Groet Regina

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading