Hip en duurzaam op de yogamat met Iloveyoga

Drollenvangers, gebatikte wijde T-shirts, wollen sokken en truien… Ze zijn verleden tijd! Want tegenwoordig kan je met kekke pakjes de yogamat op. Hippe leggings met mooie prints, tops en truien met grappige teksten.

Daar wilde ik meer over weten! Ik maakte kennis met Margreet van Iloveyoga. Zij combineerde haar passies voor yoga en fashion en begon deze webshop met hippe yoga kleding voor de yogi van nu.

Vliegend door het leven

Margreet komt op me over als iemand die met een flinke dosis enthousiasme en humor door het leven vliegt. Als stewardess, yogadocent en fashionprofessional komt er van alles op haar pad. En nog steeds is Margreet niet uitgeleerd. In september begint ze aan de teacher training van YogaDelight in Utrecht.

Je hart volgen

Ik vind het mooi om te horen dat wanneer je je hart volgt, de puzzelstukjes op z’n plek vallen. Het meegaan in de stroom, in plaats van er tegenin te zwemmen.

Door haar deeltijdbaan als stewardess komt Margreet op veel mooie locaties. Tijdens Margreet’s werktrips bezoekt ze yogastudio’s over de hele wereld. Wanneer ze hippe yogakleding tegen komt, komen twee passies samen: yoga en fashion. “De yogascholen die ik bezocht tijdens mijn reizen waren een aangename verrassing! Wat een super hippe outfits… dat miste ik in Nederland!” Door beide passies samen te brengen is Iloveyoga yogawear ontstaan. “I love yoga… Wear it by heart”.

Duurzaamheid

Door kleding van Iloveyoga te dragen zie je er niet alleen mooi uit, maar denk je ook nog eens om het milieu. De kleding wordt geproduceerd van gerecyclede producten. Een legging is bijvoorbeeld gemaakt van vijfentwintig petflessen!

Waar koop je de kleding van Iloveyoga

Via de webshop www.iloveyoga.nl koop je de kleding. Wanneer je de kleren toch liever in een rek ziet hangen ga naar yogastudio Sukha Yoga Amsterdam, Yoga Maarssen of Yogaschool Body Flex in Den Haag. Iloveyoga On Tour biedt je de mogelijkheid om de kleding op bijvoorbeeld een event of in jouw yogastudio te verkopen. Heb je interesse? Neem dan contact op via info@iloveyoga.nl.

Win een Tarrot Magick Legging van Iloveyoga

Miss Natural mag van Iloveyoga de Tarrot Magick Legging weggeven. Een legging met mooie graphics er op. Op de achterkant staat een veer afgebeeld, wat staat voor je brein en de verbinding met het hogere. De cactus refereert naar je onderbewuste dat kan bloeien als een bloem, zodat je hart opent en je dromen waarheid worden.

Hoe maak je kans op deze hippe legging? Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom jij deze legging zou willen winnen en misschien hij binnenkort bij jou in de kledingkast!

Waarom wil jij kans maken op de Tarrot Magick Legging?