datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hoe lees je de bijsluiter van de 22 weken prik voor zwangeren?
18 december 2019 
1 min. leestijd

Hoe lees je de bijsluiter van de 22 weken prik voor zwangeren?

Er is weer een nieuw vaccin uitgebracht. De 22 wekenprik, oftewel de DKT Difterie Kinkhoest Tetanus -prik. Deze vaccinatie beschermt je niet alleen tegen kinkhoest maar ook tegen 2 andere ziektes: Tetanus en Difertie. Een los vaccin voor alleen bescherming tegen kinkhoest bestaat niet.

De Rijksoverheid laat weten dat de meeste volwassenen al eens zijn gevaccineerd tegen kinkhoest of dat ze (ongemerkt) kinkhoest hebben gehad. Vandaar dat tijdens je zwangerschap het halen van een herhalingsprik voldoende is. Dit heet een ‘boostervaccinatie’. Een booster bevat een lagere dosering werkzame stoffen dan een vaccin voor kinderen die nog niet zijn gevaccineerd. Wel moet je deze vaccinatie tijdens elke zwangerschap opnieuw krijgen voor een goede bescherming.

Het boostervaccin dat je krijgt is Boostrix® van GSK (GlaxoSmithKline B.V.). In de bijsluiter staat uit welke bestanddelen het vaccins precies bestaat. Op de pagina Wat zit er in een vaccin? kun je meer informatie vinden over de verschillende bestanddelen.

Lees de bijsluiter zeer goed, er staan namelijk veel opmerkelijke zaken in.

Hoe maak je ZELF een bewuste keuze?

Deel uit de bijsluiter:

Alleen dit stukje zegt naar mij idee al voldoende.

Boostrix is een vaccin dat als herhalingsdosis (boostervaccinatie) wordt gebruikt bij kinderen vanaf 4 jaar (GEEN ONGEBOREN BABY!), tieners en volwassenen om drie ziektes te voorkomen: difterie, tetanus (kaakkramp) en pertussis (kinkhoest). Daarbij zijn de overlijdenscijfers 1 op de 2 jaar.

De FDA geeft toe dat de regering niet-geteste, niet-geregistreerde vaccins voor zwangere vrouwen aanbeveelt

Klik hier voor meer informatie!

Laat jij je vaccineren? Of heb jij je kinderen laten vaccineren? Vertel jouw ervaring in de reactie en informeer andere.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading