10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Hoe leuk zou het zijn als Mayke (41), Miss Natural 2013, 5 jaar later haar Mister Natural ontmoet
06 april 2018 
2 min. leestijd

Hoe leuk zou het zijn als Mayke (41), Miss Natural 2013, 5 jaar later haar Mister Natural ontmoet

Voor Mayke (41 jaar) uit Eindhoven is liefde alles omvattend! Daar draait het voor haar om in deze wereld. Liefde voor mens, dier en natuur is haar motto! Mayke omschrijft zichzelf als kleurrijk, liefdevol, zorgzaam, temperamentvol, relaxed, trouw, begripvol en een tikkeltje dominant. Zij houdt van makkelijk, biologisch en vers koken en bakken en daarna gezellig eten met vrienden en familie.

Zingend het leven door

Na een opleiding Natuurvoedingadviseur is zij nu mama voor haar zoon van 1 jaar, waar het meeste van haar tijd in gaat zitten. Samen zwemmen en muziek maken, boekjes lezen en wandelingen maken. Een ochtend in de week doet zij vrijwilligerswerk met verslaafden in herstel. Daar haalt zij veel voldoening uit. Mayke spreekt regelmatig af met vriendinnen en familie en gaat dan graag ergens eten of een kop thee drinken en kletsen of heerlijk picknicken in de natuur. Mayke kookt bijna elke dag vers en bakt regelmatig een lekker gezonde taart, cake of brood.

Dit past bij haar natuurlijke levensstijl;

  • Biologisch
  • Veganistisch
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij
  • Anders

Ben jij de man voor Mayke?

Een echte man (32 – 42 jaar) die vanuit zijn hart handelt en praat, stoer is en niet bang om zich kwetsbaar op te stellen. Een relaxte, liefdevolle man met charisma en humor die een deur voor je open houdt. Tikkeltje eigenwijs is en goed weet wat hij wil. Geen heavy drinker of roker.

Hoe leuk zou het zijn als Mayke, Miss Natural 2013, 5 jaar later haar Mister Natural ontmoet via Miss Natural. Zij is er klaar voor, jij ook?

“Voor mij hoeft het allemaal niet zo groots, ik geniet van de kleine dingen!”

Miss-Natural-Date-Me-Mayke

Sprookjeswereld

Mayke gaat graag wandelen in de bossen of aan zee zandkastelen bouwen. Ze geniet van de kleine en simpele dingen in het leven; een lach, een traan, een knuffel, een kus, een lief berichtje. Voor mij hoeft het allemaal niet zo groots. Ga heel graag een dagje naar de Efteling ronddwalen in het sprookjesbos. Zij doet bijna alles te voet of op de fiets.

Ja, ik wil een date met Mayke

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.