datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hooikoorts problemen? Los het natuurlijk op met kwarteleieren!
15 juni 2017 
3 min. leestijd

Hooikoorts problemen? Los het natuurlijk op met kwarteleieren!

De zomer is weer in aantocht! Fijn! Maar helaas niet voor iedereen even fijn. Dit is namelijk ook de tijd dat het stuifmeel zoals (gras)pollen weer los door de lucht vliegen. Het inademen hiervan veroorzaakt bij veel mensen allergische reacties zoals jeukende en rode ogen, niesbuien, loopneus en keelpijn. Dit zijn allemaal verschijnselen van hooikoorts en kunnen erg vervelend en hinderlijk zijn. Circa 20% van de bevolking heeft er last van. Veel middelen tegen hooikoorts hebben bijwerkingen als hoofdpijn, sufheid en slapeloosheid wat ook weer voor veel ongemak kan zorgen.

Wakker liggen met een verstopte neus

Zelf krijg ik hier ook elk jaar weer mee te maken. De hooikoorts uit zich bij mij in jeukende ogen, keelpijn, niezen, jeukende neus en een loopneus. Het is te vergelijken met een erge verkoudheid. ’s Nachts kan ik hier zelfs door wakker liggen omdat m’n neus dan verstopt zit of ik hele erge keelpijn heb. Het is dan net of mijn keel in brand staat. Echt een rot gevoel. Mei en juni zijn de maanden waarin ik meestal het meeste last krijg van hooikoorts. Het is voor mij iets van de laatste jaren. Ik denk dat ik er nu zo’n 5 à 6 jaar last van heb. Hiervoor eigenlijk nooit gehad en nu lijkt het wel of het elk jaar erger wordt.

Met een zonnebril op naar buiten

Wat ik zelf doe er tegen is altijd een zonnebril dragen als ik naar buiten ga want dit scheelt al erg veel voor mijn ogen, en een boswandeling zal ik ook niet snel gaan doen nu omdat daar natuurlijk erg veel pollen rond vliegen. Verder gebruik ik medicijnen omdat het anders niet te doen is, medicijnen verlichten een hoop maar halen niet alles weg. Ik gebruik nu sinds kort een natuurlijk middel genaamd SnizTop en ik heb oogdruppels. Deze medicijnen gebruik ik elke dag. Als het echt hooikoorts tijd is gebruik ik ze meerdere keren per dag. Mijn oogdruppels werken ongeveer 8 uur dus die pak ik in de ochtend en in de avond. Sniztop kan ik vaker op een dag nemen en werkt direct. De aanbevolen hoeveelheid is van 2 tot 10 tabletten per dag dus het ligt hoeveel last ik er van heb hoeveel ik er die dag van pak. Het zijn kleine tabletten waar je op moet kauwen dus erg gemakkelijk om in te nemen en ze hebben ook geen vieze smaak dus ze zijn prima te doen!

hooikoorts

Natuurlijk middel bij hooikoorts

SnizTop  is een natuurlijk en medicijnvrij voedingssupplement dat snel werkt bij de ondersteuning van lichamelijke reacties op allergenen zoals huisstofmijt, huisdierenstof, pollen en grassen. Het heeft geen negatieve bijwerkingen, zoals sufheid of slapeloosheid, en is hierdoor ook zeer geschikt voor kinderen. De kracht van de natuur wordt met SnizTop wederom bewezen; het middel is op basis van zink en Japanse kwarteleieren.

De kracht van kwarteleieren

In de vroege jaren ‘70 merkte een Franse huisarts op dat landbouwers die kwartels (Coturnix coturnix) kweekten minder allergiesymptomen vertoonden dan de algemene bevolking in dat gebied. Hij gaf rauwe kwarteleitjes aan zijn allergische patiënten, waaronder zowel volwassenen als kinderen, en bemerkte dat hun symptomen verminderden.

Bewezen effectief

Klinische studies hebben de effectiviteit van kwarteleitjes met betrekking tot de verlichting van milieu- en seizoensgebonden allergieën bevestigd. De afgelopen twee jaar is SnizTop al onder eigen lokale merknamen succesvol gelanceerd in onder andere Canada, Nieuw Zeeland, US, Tsjechië. En nu introduceert Davantis Health, in samenwerking met het Zwitserse Stragen Pharma, het product op de Nederlandse en Belgische markt.

Dus SnizTop omdat:Hooikoorts-Medicijn

  • Op natuurlijke basis
  • Geen nevenverschijnselen
  • Geschikt voor volwassenen & kinderen
  • Onderscheidend product
  • Door de consument beoordeeld op kwaliteit met gemiddeld 8.7

Waar kan ik SnizTop kopen?

SniZtop is een product van Davantis Health en o.a. verkrijgbaar bij DA Drogisterijen, G&W Gezondheidswinkels, Dio Drogisterijen, Drogisterij Bewust Beter en geselecteerde apotheken en drogisterijen. Online is SniZtop te vinden in de Miss Natural Shop en ook via www.sniztop.nl

De verkoopprijs is €14,95 voor 30 kauwtabletten.

Wat helpt bij jouw bij hooikoorts? Laat het mij weten in een reactie!

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading