datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

De horoscoop voor het jaar 2022, wat zijn de voorspellingen?
28 december 2021 
2 min. leestijd

De horoscoop voor het jaar 2022, wat zijn de voorspellingen?

Het jaar 2022 zal voor ons allemaal een heel markerend jaar worden in de geschiedenis! Er zal een grote groep mensen bewust een andere vorm van leven aannemen.  Op persoonlijke thema's zal dit gaan om; Keuzes maken, Loslaten, Liefhebben en het blijven ontwikkelen van jouw licht na een grote schaduw periode.  

Verbinding met jezelf en met elkaar

Veel mensen zullen verder op zoek gaan naar de weg naar binnen, de verbondenheid met zichzelf, de aarde en de kosmos. Jupiter en Neptunus komen in de Lente samen in Vissen en deze energie houdt aan tot december maar zal in de lente en zomer het sterkste aanwezig zijn. Veel mensen zullen in groepen in parken verbinden en op een hele waterige manier verbinden met elkaar. Met zoveel planeten die door vissen reizen dit jaar gaan wij allemaal ervaren hoe het is om alleen maar onderwater te kunnen leven. 

Het Vissentijdperk

De vis is het enigste teken van de dierenriem die niet op het land kan, en dus zullen wij nu allemaal dingen gaan ervaren zoals de vis dat doet. Soms kan dit een beetje overweldigend zijn en emotioneel, maar maak je niet druk het water stroomt altijd door. De vis is het mystieke wezen, de dromer, de artiest, de gids, de priester, de heler en het is zijn levenstaak om weer 1 te worden met de kosmos, tijdens deze reis is vis soms ook een beetje verward, maak je niet druk hoort er allemaal bij. Om deze energie verder aan te trekken is het goed om met de kleuren blauw of turkoois te werken. De vis heeft ook vaak lief zonder verwachtingen of het fysieke, voor de vis is het vaak een energetische beleving om samen te zijn met anderen. 

Hoe zal Nederland eruitzien in in 2022

Nederland is het land met de meeste bewuste mensen per gebied. De spirituele ontwaking zal ontzettend snel gaan, en het contact leggen met andere dimensies zal steeds meer voorkomen. De verandering van de aarde die je kan linken aan een stijgende Schumann resonantie, een nieuwtijdperk, vlammen van de centrale zon of hoe jij dit evolutie punt ook maar wilt noemen. Door al deze veranderingen komt er veel energie vrij wat alles beïnvloed op deze planeet op een positieve manier, of voelde jij je wel thuis in die oude wereld? Contact met kosmische wezens die zich momenteel aan het positioneren zijn om deze planeet in vrije wil over te nemen met een betere intentie dan huidige leiders zal de overgang langzaam in de juiste banen leiden

5d dating

De 5de dimensie en telepathie in 2022

Er zullen lokaal veel nieuwe intenties gezet worden en onder een bepaalde goddelijke bescherming zal de planeet een hogere dimensie aannemen en alles wat er op leeft neemt ze met zich mee. Je hoeft nergens bang voor te zijn, ook al zal het soms voelen dat al jouw oude overtuigingen weggaan. We gaan weer leven vanuit het gevoel, er zullen energietalen ontstaan vanuit het hart en dit zal opgevangen door middel van telepathie. Dit is een duidelijke taal waar je niet iemand in kan misleiden, er zullen hele grote groepen mensen hetzelfde gaan denken en dat noemen wij het collectief bewustzijn, je kan hier alleen maar puur zijn. 

Herinneren wie je bent!

Je zal ook steeds minder nodig hebben, gewoon zijn en tot rust komen is meestal voldoende in dit nieuwe bewustzijn van deze aarde. Veel methodes die je volgens de oude wereld kan linken aan ''spiritualiteit'' zullen een enorme opleving krijgen om als bruggen te functioneren en eventuele extra kennis te gebruiken voor jouw ultieme staat van zijn. Je mag weer herinneren dat je een goddelijke ervaring hebt in een menselijk lichaam, net als elk ander mens.

Kijk jij ook al zo uit naar 2022?

Over de schrijver
Mijn interesses zijn astrologie, tarot, nieuwetijdskinderen en alles wat het nieuwe tijdperk met zich meebrengt. Je kan mij vinden op YouTube onder de naam Optimystic Tobias , ook ben ik de oprichter van het chatkanaal Starseeds Nederland. Indien je interesse hebt in spiritualiteit voel je welkom. T.me/StarseedsNL
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading