10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Horoscoop, een weekvoorspelling voor elk sterrenbeeld.
30 september 2021 
1 min. leestijd

Horoscoop, een weekvoorspelling voor elk sterrenbeeld.

Elke week voor de rest van 2021 doe ik een weekvoorspelling voor elk sterrenbeeld, het is net iets anders dan een horoscoop. Ik leg tarot & orakel kaarten om voor mijn kijkers een voorspelling te doen van eventuele zaken die deze week in jouw leven zich kunnen voordoen.

Video van de maandvoorspelling voor alle sterrenbeelden.Indien je gelijk door wil naar de voorspelling, staan hier onder de tijden voor waar het begint in de video.

♈️RAM: 3:03

♉️STIER: 10:26

♊️TWEELINGEN: 19:44

♋️KREEFT: 28:30

♌️LEEUW: 36:52

♍️MAAGD: 46:22

♎️WEEGSCHAAL: 55:02

♏️SCHORPIOEN: 1:03:49

♐️BOOGSCHUTTER: 1:11:32

♑️STEENBOK: 1:18:51

♒️WATERMAN: 1:26:26

♓️VISSEN: 1:35:12Mijn naam is Tobias en ik ben al langer dan 10 jaar bezig met astrologie, het nieuwe tijdperk, nieuwetijdskinderen, edelstenen en de energetische wereld. Ik combineer elke week mijn kennis om voor elk sterrenbeeld gemiddeld een video van 7 minuten te maken met een voorspelling van jouw week. Het is een vorm van entertainment waar het ook heel belangrijk is dat je zelf kan door borduren op het verhaal, ik benoem een kleur en een situatie en de rest vul je zelf in. Dit soort videos kunnen invloed hebben op jouw manifestaties, zowel positief als negatief. Het is altijd belangrijker om je gevoel te volgen dan wat iemand anders zegt.

Het is handig om naar je zonnenteken, maanteken en ascendant te kijken. Via de volgende pagina kun je linksboven op Chart drawing/Ascendant klikken, jouw geboortegegevens invullen en dan staat links in het scherm AC en het logo van de maan is gewoon de maan.  https://www.astro.com/horoscopes
Je kan bij mij ook een persoonlijke lezing boeken, de kosten hiervoor zijn €44,44 en dan vertel ik je onder andere wat over je ascendant en maan teken plus de dingen die ik zie in jouw karakter en levenspad. Contact via Tobias@starseeds.nl of 06 290 766 18 (Whatsapp/Telegram)

Je kan de wekelijkse voorspelling volgen via mijn YouTube kanaal https://www.youtube.com/c/Tobiasopaardsemissie

Ook is iedereen welkom in het Telegram kanaal Starseeds Nederland, dit is een informatie en chatkanaal voor mensen die door de illusie heen kijken en graag samen The Great Awakening beleven. T.me/StarseedsNL


Over de schrijver
Mijn interesses zijn astrologie, tarot, nieuwetijdskinderen en alles wat het nieuwe tijdperk met zich meebrengt. Je kan mij vinden op YouTube onder de naam Optimystic Tobias , ook ben ik de oprichter van het chatkanaal Starseeds Nederland. Indien je interesse hebt in spiritualiteit voel je welkom. T.me/StarseedsNL
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.