Page content

Geef je op voor de Miss Natural zomercover!

Cover-Actie-Miss-Natural

Leuk dat je op de cover wilt van Miss Natural magazine! Opgeven kan t/m zondag 30 april 2017, zodat familie, vrienden en collega’s vanaf vrijdag 5 mei 2017 voor jou als Miss Natural kunnen stemmen en net als jij kans maken op geweldige prijzen.

Voorwaarden voor deelname

Je bent een vrouw van minimaal 18 jaar oud en aangemeld als lid van Miss Natural. Je hebt een inspirerend verhaal dat je graag wilt delen met een groot publiek (oplage 30.000!). Je vindt het leuk om op de foto te gaan en je professioneel te laten opmaken.

Volg nu de volgende stappen.

Stap 1. Word lid van Miss Natural

Meld je hier aan als lid van Miss Natural. Ben je al lid van Miss Natural? Ga dan naar stap 2!

Stap 2. Meld je aan als kandidaat Miss Natural

Upload je foto’s met je persoonlijke motivatie én inspirerende verhaal. Gebruik je echte voor- en achternaam en foto zodat je herkenbaar bent voor iedereen die op jou wil stemmen. Kies direct de juiste foto’s en schrijf een pakkende motivatie zodat het publiek hopelijk voor jou kiest. Klik daarna op ‘verstuur’.

AANMELDING IS GESLOTEN!

Stap 3. Inspireer met jouw verhaal en zorg voor stemmers

Vertel je vrienden en familie dat ze vanaf vrijdag 5 mei 2017 op jou kunnen stemmen en verwijs ze naar jouw persoonlijke pagina (volgt nog). Om kans te maken op de cover en de mooie prijzen dien je anderen met jouw verhaal te inspireren en te zorgen voor veel stemmers. Gebruik je privé en zakelijk netwerk en benader ze via e-mail, Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest, YouTube, etc. Wees creatief!

Bewaren