datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Inspirerende sprekers op de Miss Natural Awards 19 april 2014
21 maart 2014 
in Events
6 min. leestijd

Inspirerende sprekers op de Miss Natural Awards 19 april 2014

Wie al een keer naar de Miss Natural Awards is geweest, weet wat een inspirerende dag je ook nu weer kunt verwachten. Naast de mooie locatie, het heerlijke natuurlijke eten, heel veel mooie prijzen, de leuke ontmoetingen met andere Miss Naturals en natuurlijk de uitreiking van de Miss Natural Awards, kun je deze dag ook heel veel leren.

Voorgaande jaren hebben we al vele interessante lezingen en workshops mogen ervaren van bijzondere mensen. Zo ook dit jaar weer. Maak kennis met de sprekers van de Miss Natural Awards 2014!

Suzanne Poot over een levensveranderende kijk op voeding en gezondheid

Suzanne voelde zich jarenlang niet fit. Ze had veel klachten waaronder last van haar darmen, hoofdpijn, ze was vaak moe en had regelmatig last van brandend maagzuur. Met reguliere artsen kwam ze niet verder. Ze vond het niet normaal dat een jonge vrouw zo vaak niet fit was en begon haar zoektocht naar de mogelijke oorzaken. Na jaren van lezen en leren, reisde ze uiteindelijk af naar het meest vooraanstaande gezondheidsinstituut: het Hippocrates Health Institute in Amerika en volgde daar het 21 dagen: ‘life change program’.

Ze volgde daar alle lezingen, workshops en raakte bevriend met andere gasten waarvan de meesten erg ziek waren en de hoop op genezing al bijna hadden opgegeven. Tot haar verbazing boekten zij opzienbarende resultaten. Suzanne leerde een compleet andere kijk op voeding, natuurlijk leven, ziektes en gezondheid kennen die haar leven totaal veranderd heeft. Na deze drie weken voelde ze zich onbeschrijfelijk fit en wilde deze kennis, haar ervaringen en die van andere mensen met de wereld delen en besloot haar boek: ‘Rauw, Naakt en Gezond‘ te schrijven. In haar lezing tijdens de Miss Natural Awards 2014 zal ze haar ervaringen en veel kennis die zij in Amerika opdeed met jullie delen. Ook zullen er 5 exemplaren van haar boek worden verloot onder het publiek. Haar verhaal zou ook jouw leven voorgoed kunnen veranderen!

Juglen Zwaan over het oerwoud van voedingssupplementen

Steeds meer mensen ontdekken de voedingssupplementen. Zijn deze nu noodzakelijk of gewoon een hype? Iedereen zegt weer wat anders en wie moeten we nu geloven? Tijdens deze lezing zal Juglen Zwaan je meenemen door het oerwoud van de supplementen, zodat je meer inzicht krijgt in middelen zoals vitamines, mineralen, superfoods en nog veel meer! Juglen laat je meekijken door zijn ongekleurde bril. Je gaat naar huis met een schat aan kennis die voor de meeste mensen verborgen blijft.

Juglen Zwaan is de initiatiefnemer van het gezondheidsplatform aHealthylife.nl. Deze site krijgt dagelijks honderdduizenden Nederlanders over de digitale vloer. Juglen houdt van positiviteit en groei. Hij gelooft dat gezonder leven voor iedereen mogelijk is. Tijdens zijn lezingen maakt hij bewust, maar reikt hij ook oplossingen aan zodat je naar huis gaat met handige tools voor een gezonder leven.

Juglen heeft enkele jaren in het onderwijs gewerkt, maar heeft zijn baan opgezegd om volledig te werken aan zijn grote passie: gezondheid. Op dit moment heeft hij net twee studies achter de rug: Medische Basisvakken en Orthomoleculaire geneeskunde. In december 2013 is zijn boek ‘De Supplementenwijzer‘ uitgekomen, waar er ook 5 van worden weggegeven aan het publiek tijdens de Miss Natural Awards. Medio 2014 hoopt Juglen de deuren van zijn praktijk in het midden van Nederland te kunnen openen om mensen individueel te begeleiden.

Michèle Bevoort over je hart volgen

Michèle Bevoort (1976) is auteur van twee boeken: ‘I Love Me25 manieren om dichter bij jezelf te komen en alles uit je leven te halen’ en ‘Voel je Sparkle, 15 manieren om lichter te leven’. Van dit boek zullen tijdens de Miss Natural Awards 2014 5 exemplaren worden verloot onder het publiek.

Na bijna twaalf jaar als redacteur gewerkt te hebben voor verschillende glossy tijdschriften als Cosmopolitan en Marie Claire kreeg ze behoefte aan meer vrijheid en behoefte om haar passie voor de psyche van de mens meer in haar werk te integreren. Ze is gaan freelancen en is ondertussen afgestudeerd als Levenstherapeut/Coach, en als Aura-Soma kleurentherapeut. Ze is altijd bezig met het bedenken en opzetten van nieuwe projecten waarin haar liefde voor esthetiek en de mooie dingen van het leven samenkomen met haar liefde voor bewustzijn en de psyche van de mens. Voorbeelden hiervan zijn haar boeken, de serie ‘bewuste’ reisgidsen met de naam Puur die ze zelf heeft opgezet en haar blog Free your Dreams.

Het online platform dat ze aan het opzetten is heet Free your Dreams, Live the life you want.Maar het leven leven dat je wilt en je dromen waarmaken is niet altijd zo vanzelfsprekend. Vanuit haar persoonlijke ervaring en de ervaring die ze heeft als therapeut deelt ze in deze lezing herkenbare blokkades en beren op de weg, en vooral ook hoe zij die heeft overwonnen. Al is het niet altijd gemakkelijk het levert echter wel veel op: je dromen, passie en hart volgen zorgt ervoor dat je die sprankeling weer voelt. Het is eigenlijk net als gezonde voeding tot je nemen, ook dat geeft nieuwe energie en levenslust.

Ard Pisa over het zelfgenezend vermogen van ons lichaam

Na het uitkomen en lezen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’ van prof. Brian Peskin, gebaseerd op de wetenschap van Nobelprijswinnaar dr. Otto Warburg, heeft Ard Pisa nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Het kan niet waar zijn dat de oorzaak van kanker sinds 1926 bekend is, maar dat de kankerindustrie met haar farmaceutische spelers met miljarden omzet er niets van wil weten. Komt de volgende fraude aan het licht? Het wordt tijd om de waarheid boven tafel te krijgen maar bovenal mensen beter voor te lichten over de ziekte en preventie. Miss Natural deelt deze visie en ondersteund Ard Pisa in zijn missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze kennis.

Bedrijfskundig ingenieur Ard Pisa (1971) heeft 17 jaar in het bankwezen gewerkt, waarvan de laatste 10 jaar als managementteamlid van diverse lokale Rabobanken. Zijn authentieke en passievolle eigentijdse stijl viel op en leverde hem in 2011 binnen de Rabobank organisatie de leiderschapsprijs op. Zijn visie op leiderschap is opgenomen in het boek ‘Leiderschap bij de Rabobank’. Na het afronden van een tweejarige opleiding voor personal coaching in 2006, startte Ard vanuit zijn gedrevenheid voor gezondheid eigen onderzoeken op om te achterhalen wat nu wél en niet gezond is op het gebied van voeding, beweging, leefomgeving en emotionele huishouding. Tijdens zijn onderzoeken heeft het historische wetenschappelijke kankeronderzoek van de Duitse dr. Warburg en Amerikaanse professor Peskin hem geïnspireerd waardoor hij zich heeft gespecialiseerd in het werkveld van kankerpreventie. Ook zijn lezingen gaan hierover, evenals zijn boek ‘Wat Angelina niet wist over kanker maar wel had moeten weten‘. Van dit boek zullen er op de Miss Natural Awards 2014 5 exemplaren worden verloot onder het publiek.

Kom ook naar de Miss Natural Awards 2014!

Wil jij niets missen van deze inspirerende sprekers? Kom dan naar de Miss Natural Awards op 19 april 2014 in De Landgoederij te Bunnik. Het Miss Natural Awards Event is een hele dag bedoeld voor jou! Even tijd voor jezelf… om je te laten inspireren en motiveren door geweldige sprekers, kennis te maken met andere Miss Natural leden, lekker te eten en drinken en zien wie er Miss Natural 2014 wordt bij de Award uitreiking. Dit alles op een prachtige locatie, centraal in het land. Daar moet je bij zijn!

Bekijk hier het volledige programma en reserveer je ticket. Wees er wel op tijd bij, er zijn namelijk slechts 200 tickets beschikbaar!

Kom jij ook naar de Miss Natural Awards 2014?


Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Donte
Door

Donte

op 09 May 2017

GO!!OEUSG!R! I love every single photo, they tell the tale perfectly! A stunning day for such a perfect couple. I was kinda hoping the lightbulb dress photo would have made it into the selection!!- I cant wait to see that one . Yay for the silly bridesmaid photo though! Absolutely perfect Natasha xx

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading