datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Irene Lelieveld is Miss Natural 2012!
29 april 2012 
3 min. leestijd

Irene Lelieveld is Miss Natural 2012!

Irene Lelieveld is Miss Natural 2012Gisteren was het dan zover. De uitreiking van de Miss Natural Awards 2012! Na maanden van voorbereiding was er dan eindelijk een ontknoping en wat voor een ontknoping! Tot het allerlaatste moment was deze natuurlijke contest super spannend.

Zo stond Evelien Leijten geruime tijd op nummer 1 met het aantal stemmen. Ineens was Prins van den Bergh daar en zorgde ervoor dat zij een aantal dagen de lijst aanvoerde. Ook Anke Boon was super gemotiveerd om de titel Miss Natural 2012 binnen te halen en stond de hele contest op nummer 3. Tot vrijdagavond, want vanaf dat moment stond Irene Lelieveld op haar plek!

Irene Lelieveld uit Sittard is Miss Natural 2012!

Op zaterdag 28 april is om 17 uur de winnaar bekend gemaakt van de Miss Natural Awards, dé contest voor vrouwen met een natuurlijke levensstijl. Aan het einde van een dag vol inspirerende workshops heeft Eva de Beijer (midden), oprichter van het platform Miss Natural Lifestyle en initiatiefnemer van de Miss Natural Awards, gister middag Miss Natural 2012 bekend gemaakt.

Finalisten en Jury Miss Natural 2012

Het was nog een spannende strijd in de Tuinen van Appeltern, maar het aanwezige publiek en jurylid Kyra de Vreeze (2e links) heeft unaniem gekozen voor Irene Lelieveld (2e rechts) als Miss Natural 2012!  Op de 2e plaats kwam Prins van den Bergh (rechts) en de 3e plaats ging naar Evelien Leijten (links).

Jurylid Amber Albarda over Miss Natural 2012

Irene laat niet alleen bij talloze andere mensen het overgewicht, maar ook gezondheidsklachten verdwijnen door ze de weg op het gebied van gezond eten en leven te wijzen. Hoeveel mensen zitten er tegenwoordig -helaas- niet lekker in hun vel en hangen aan elkaar van lusteloosheid en andere vage kwalen maar hebben geen idee hoe het komt of wat ze eraan kunnen doen? Irene laat zien dat de meeste klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen door ‘gewoon’ gezonder te gaan leven zonder dat daar een doktersreceptje aan te pas hoeft te komen. Bij deze insteek is iedereen gebaat en Irene is wat mij betreft dan ook een echte Miss Natural.

Eva stelt de finalevraag aan de 3 finalisten

Over Irene Lelieveld

Irene (1970) heeft een eigen praktijk de “Persoonlijke Voedingspraktijk” waar ze als (auto) kinesiologische voedingstherapeut werkt. Verder is ze auteur van de boeken; Koud? Eet je warm! en Een gezonde eter voelt zich beter Irene is enorm actief en doet ontzettend veel, zo heeft o.a geschreven voor een TV programma Eten = Weten dit programma wat gepresenteerd wordt door Dieuwertje Blok is in 2012 gelanceerd.

Ze is columniste en schrijft voor verschillende websites, nu is ze actief bij de website Vetvrij en heeft een stuk geschreven voor het BEM magazine en Zonder meer magazine waar ze nog actief in meewerkt.

Irene Lelieveld en haar gezinOok geeft ze veel workshops zoals gezonde bonbons maken en verschillende presentaties over voeding en gezondheid in bedrijven en verenigingen. Momenteel is Irene bezig het schrijven van haar derde boek. Ze is al 26 jaar gelukkig met haar man Stef Lelieveld en ze hebben twee kinderen Stephanie van 14 jaar en Japser van 11 jaar.

Voeding is een echte passie voor haar en daar leef ze dan ook 100% naar. Ze heeft al duizenden mensen advies gegeven en geïnspireerd met haar werk in gezonde voeding.  Ze voelde zich al heel lang Miss Natural en ze vind het geweldig dat ze nu officieel deze titel heeft gekregen van het platform Miss Natural Lifestyle van Eva de Beijer.

Het prijzenpakket voor Miss Natural 2012Het prijzenpakket voor Irene

Natuurlijk heeft Miss Natural 2012 ook mooie prijzen gewonnen: Een geheel verzorgd weekend voor 2 bij het Yoga Festival op Terschelling t.w.v. €500, de Versapers Slow Juicer t.w.v. €299,- en een Vitaminstore & MÁDARA pakket met voedingssupplementen en natuurlijke beautyproducten t.w.v. €100,-

De overige finalisten gingen ook niet met lege handen naar huis en kregen van Vitals True Superfood t.w.v. €65,- en een doos met gevriesdroogd fruit van Beatz.

Daarnaast kregen alle bezoekers aan het event een goedgevulde goody bag t.w.v. € 57,79 van de Natural Partners.

Was jij er bij gisteren?

Laat dan zeker even een reactie achter om te vertellen wat je van dit allereerste Miss Natural evenement vond! De foto’s kun je nu al op Facebook bekijken.

Partners Miss Natural Awards

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Anke Boon
Door

Anke Boon

op 29 Apr 2012

Ik vond het een superdag, met hele interessante workshops over onderwerpen die me echt boeien. Vooral de lezing van Kyra de Vreeze raakte veel puntjes waar ik zelf iets mee kan. De lunch was goed verzorgd met lekker veel vers fruit!! Irene was mijn favoriet (na mezelf natuurlijk) en ik ben echt superblij voor haar dat ze gewonnen heeft!! Een klein beetje extra omdat ik haar yoga-maatje tijdens het festival op Terschelling mag zijn :P Al met al een top-evenement, zeker voor herhaling vatbaar!!

Layla Pansier
Door

Layla Pansier

op 29 Apr 2012

Gefeliciteerd, Irene! Jammer dat ik er niet bij kon zijn..

irene lelieveld
Door

irene lelieveld

op 29 Apr 2012

Dank je Layla, maar er komt zeker weten een nieuwe Miss natural en ik zal daar ook aanwezig zijn en hopelijk ontmoet ik je daar. Groetjes irene lelieveld

Eva Janssen
Door

Eva Janssen

op 29 Apr 2012

Irene, nogmaals van harte gefeliciteerd! Verdient gewonnen :-)Eva & Miss Natural Team, Bedankt voor de leuke dag! Interessante lezingen en workshops. Volgende keer zullen we weer van de partij zijn! See you next time!Gezonde groetjes, Eva en Stéphanie

Eva Krzanowski-Janssen
Door

Eva Krzanowski-Janssen

op 29 Apr 2012

Irene, nogmaals van harte gefeliciteerd! Verdient gewonnenEva & Miss Natural Team, Bedankt voor de leuke dag! Interessante lezingen en workshops. Volgende keer zullen we weer van de partij zijn! See you next time!Gezonde groetjes, Eva en Stéphanie

Mayke
Door

Mayke

op 29 Apr 2012

Irene van harte gefeliciteerd met je welverdiende titel Miss Natural Award 2012!!! Prins en Evelien proficiat met jullie 2de en 3de plaats, jullie zijn allemaal winnaressen! De dag was werkelijk FAN-TAS-TISCH met allemaal leuke, interessante en inspirerende vrouwen en 1 heer! De workshops vond ik stuk voor stuk TOP erg interessant en het heeft me een hoop inspiratie en motivatie gegeven om nog natuurlijker te leven, bedankt Louise, Sharon, Ellen, Kyra en Eva. Ik ben met een goed gevoel naar huis gegaan gisteren en dat werkt nu nog steeds door en de goody bag vond ik SUPER, kan ik het event nog even thuis doorzetten ;-)

Nora Olthof
Door

Nora Olthof

op 29 Apr 2012

Eva, wat super wat jij allemaal in 1 jaar neer hebt gezet! Een interessante dag. Mijn complimenten. Felicitaties voor Irene en ook Evelien en Prins. Ben heel benieuwd wat we nog allemaal van jullie gaan horen de komende tijd. Het was een inspirerende dag en ik hoop ook ooit in de toekomst mijn steentje bij te dragen om de boodschap over 'Gezonde voeding' bij een groter publiek uit te dragen. Voor mij is het al jaren heel belangrijk, en zou mijn kennis graag verdiepen met wetenschappelijke kennis (feiten) rondom dit onderwerp.

Boek: Koken met Irene | Alles over eten
Door

Boek: Koken met Irene | Alles over eten

op 06 Feb 2013

[...] met Irene is namelijk niet van mij, maar van Irene Lelieveld. Irene werd vorig jaar benoemd tot Miss Natural 2012 en heeft al verschillende boeken op haar naam staan. Onder andere het boek Koud? Eet je warm! [...]

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading