Is jouw lipstick 100% natuurlijk, biologisch, vegan, cruelty free en halal?

Heb je enig idee wat alle ingrediënten betekenen die op al jouw dagelijkse producten staan, als je ze überhaupt al kunt uitspreken! In de meeste cosmetica en verzorgingsproducten zitten wel een dozijn chemicaliën. En wij hebben er geen idee van wat voor schade deze kunnen aanbrengen. Sommigen zijn zelfs kankerverwekkend, verstoren hersenfuncties en voortplantingsorganen.

Schadelijke stoffen in lipstick

Vandaag de dag gebruikt een gemiddelde vrouw wel zo’n 12 beautyproducten. Wat denk je van deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak en lipstick!

Ruil je oude lipstick om #lipswithNOtrash

Tijd dus voor meer bewustwording over het gebruik van toxische stoffen in cosmetica! INIKA Organic bedacht een mooie campagne waarbij je jouw oude lipstick kunt inruilen voor een nieuwe, 100% natuurlijke en vegan INIKA Organic lipcrayon. 

Donatie Plastic Soup Foundation

De lipcrayon heeft de formule van een lipstick, is verrijkt met kokosolie en vitamine E, is vegan en cruelty free en verzorgt en hydrateert de lippen. De lipcrayon heeft een mooie warme, natuurlijke kleur die geschikt is voor alle huidtinten.

Bekijk hier alle INIKA Organic verkooppunten.

Je krijgt voor €2,50 een nieuwe INIKA Organic lipcrayon;

Dit symbolische bedrag wordt gedoneerd aan de Plastic Soup Foundation, zodat je met jouw nieuwe lipstick een bijdrage kan leveren aan schonere oceanen.


Mooie lippen zonder microplastics 

De campagne "lipswithNOtrash" gaat van start op 2 oktober en loopt tot 30 november 2023. 

Om dit initiatief te steunen heeft INIKA Benelux 2500 lipsticks beschikbaar gesteld.

Doe ook mee aan de beweging voor bewustzijn:

Samen kunnen we de wereld mooier maken, één lipstick per keer.

Ga jij jouw lipstick omruilen? Deel dit dan met een foto en de hashtag #lipswithNOtrash om jouw vrienden ook bewust te maken