Jouw nieuwe Beauty Ritueel met Loïs Lee Pure Skinfood

In haar zoektocht naar de perfecte natuurlijke huidverzorging heeft Debbie van Weelden allerlei merken geprobeerd. Maar geen enkel product voldeed aan haar verwachtingen. Bovendien vond zij de meeste ‘natuurlijke’ verpakkingen er nogal truttig uit zien, niet echt hip en luxe. Daarom ontwikkelde Debbie gewoon zelf een eigen lijn met natuurlijke huidverzorging! Eva van Zeeland sprak met haar over haar nieuwe passie.

Met liefde handgemaakt

Debbie deed in 2015 de Engelse opleiding tot Organic Skincare Formulator en ontwikkelde met deze kennis Loïs Lee Pure Skinfood. Deze huidverzorging op maat bevat geen stofjes die belastend zijn voor de gezondheid en de hormoonhuishouding. Loïs Lee (vernoemd naar haar dochter) is het resultaat van anderhalf jaar onderzoeken, ontwikkelen en testen. Uiteindelijk met veel liefde handgemaakt in Amsterdam.

Jouw beauty ritueel

Debbie; “Ik vind het belangrijk dat je je verzorging kunt afstemmen op de behoefte van jouw huid. Customizable skincare! En waar je ‘gedwongen’ wordt om elke dag een paar minuten de tijd voor jézelf te nemen. Geen beauty routine, maar een beauty RITUEEL! Hard nodig in het drukke leven van de meeste vrouwen”.

Een gewone creme bestaat altijd uit water en olie. Maar om water en olie te mengen zijn emulgatoren nodig en om dit mengsel goed te houden zijn er conserveermiddelen nodig. Deze stoffen voeden de huid niet en kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn. Door de olie en het water te scheiden, dus twee aparte producten te bieden, bevat Loïs Lee Pure Skinfood enkel actieve ingrediënten die boordevol vitaminen, antioxidanten en goede vetten voor de huid zitten. Er wordt zelfs geen gewoon water gebruikt, maar bloesem-waters die ook vol werkzame stoffen zitten.

Debbie van Weelden over Loïs Lee Pure Skinfood

Reinigen, hydrateren en voeden

Loïs Lee heeft een effectief 3-stappen systeem ontwikkeld dat werkt voor iedere huidconditie en dat jouw huid gezond en mooi houdt: reinigen, hydrateren en voeden. Het beauty ritueel wordt heel duidelijk uitgelegd aan de hand van illustraties en een video op de website.

Gratis Reinigingsdoekjes t.w.v. €15

Voor een optimaal beauty ritueel gebruik je speciale katoenen reinigingsdoekjes. Hiermee verwijder je in combinatie met de soothing cleansing oil alle onzuiverheden van je gezicht, incl. make up. Tegelijkertijd wordt je huid op een milde manier geexfolieerd. Je krijgt als lid van Miss Natural een set van 7 reinigingsdoekjes t.w.v. €15,- cadeau bij je bestelling van het 3-stappen systeem. Je hoeft hiervoor geen ‘kortingscode’ in te voeren, maar zet ‘missnatural2017’ in de bestelnotities bij het afrekenen.

Win Actie 3 x Loïs Lee Travel kit t.w.v. €39,-

Jij kan nu ook kans maken op een Loïs Lee Pure Skinfood Travel Kit t.w.v. €39! Ja je leest het goed! Je maakt nu kans om deze geweldige natuurlijke huidverzorgingslijn gratis uit te testen! Super handig om mee te nemen op jouw vakantie.

Hoe maak je kans? 
Laat hier onder in een reactie achter waarom jij graag kans wil maken op deze Loïs Lee Pure Skinfood Travel Kit. Ga je nog op vakantie? Laat dan ook even weten naar welke bestemming je gaat en waarom jij denkt dat jij niet zonder deze Travel Kit naar jouw bestemming kan!

Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties en zonnige vakantiebestemmingen. Uit alle reacties wordt binnenkort een winnaar gekozen.

Gebruik jij al natuurlijke huidverzorging en wat is jouw beauty ritueel?

De 5 winnaars van de Loïs Lee Pure Skinfood Travel Kit zijn: Kate, Suus, Scarlett, Jessica en Jellie! Gefeliciteerd en geniet van jullie nieuwe beauty ritueel!

Bewaren