datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Julia (44) is op zoek naar diegene die de chemische reactie bij haar kan losmaken
06 april 2018 
in Dating
2 min. leestijd

Julia (44) is op zoek naar diegene die de chemische reactie bij haar kan losmaken

Julia (44 jaar) uit Aalten is erg sportief. Bewust en gezond eten en leven heeft een hoge prioriteit in haar leven. Maar behalve voeding en gezondheid heeft zij ook zeker interesses in andere aspecten van het leven. Julia heeft een flinke rugzak met levenservaring bij haar, zowel positieve als de levenslessen die wat zwaarder waren maar haar wel tot een sterk persoon hebben gemaakt. Door een combinatie van de juiste Koreaanse genen, veel sport en 20 jaar veel fruit en groente eten ziet zij er een stuk jonger uit dan de veertiger die zij is.

Begeleiding via boeken

Julia is moeder van 2 nog jonge kinderen en helpt mensen met haar boeken en begeleiding gezonder en bewuster door het leven te gaan. Sporten en de krant lezen doet zij elke dag en als de kinderen op bed liggen kijkt zij graag Netflix. Haar secret talent is dat zij stiekem best goed kan acteren.

“Ik kies de gezonde keuze en eet vooral heel veel fruit!”

Ben jij de man voor Julia?

Julia is op zoek naar een man (35 – 44 jaar) die naast haar minnaar te zijn, ook haar beste maatje is. Iemand die de ‘chemische reactie’, die ‘klik’ bij haar kan losmaken. Dat moment van geraakt en onweerstaanbaar aangetrokken worden door de juiste combinatie van uiterlijk, charisma en persoonlijkheid. Behalve alle clichés (lief, betrouwbaar, leuk intelligent) wil Julia graag uitgedaagd worden en als het ware verrast worden door het feit dat de ander haar tot nieuwe en diepgaande inzichten kan brengen omtrent zichzelf, haarzelf, onze medemensen en de wereld. Maar natuurlijk wil ik ook ‘gewoon’ lol kunnen hebben: samen dingen ondernemen; uit eten, bioscoop, avond op de bank met boek, film of gewoon lekker kletsen. Verder zoek ik natuurlijk een partner die hopelijk net als ik zeer sportief is, niet rookt en graag bewust en gezond eet en leeft. Overigens is dit geen absolute must. Zolang je elkaars verschillen respecteert en accepteert kunnen ook verschillende leefstijlen een mooie liefde vormen natuurlijk.

“Ik denk dat ik een prettig persoon ben om mee om te gaan en te leren kennen. Ik probeer integer en oprecht door het leven te gaan.”

Miss-Natural-Date-Me-Julia

Geen dogmatische eetwijze

Julia is niet van het dogmatische dat of alles biologisch, zuivel, suiker en glutenvrij en veganistisch moet zijn. Zij kiest altijd de gezonde keuze, dat wil zeggen zoveel mogelijk biologisch, geen vlees en vis, wel in mate eieren en heel, heel soms vis als zij uit eten ga. Julia eet vooral heel veel fruit!

Ja, ik wil een date met Julia

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading