Cadeau 1: Figs & Rouge 100% natuurlijke handcrème en lipgloss
Cosmetica en Huidverjonging
Eva van Zeeland
Cosmetica en Huidverjonging
12/10/2012
2 min
21

Cadeau 1: Figs & Rouge 100% natuurlijke handcrème en lipgloss

12/10/2012
2 min
21

De winter heeft ons land weer bereikt. Dat betekent: gezelligheid bij de open haard, schaatsen, sneeuwplezier… Maar ook: koude dagen, droge handen en lippen. Aan de kou kunnen we helaas weinig doen, maar voor droge handen en lippen hebben we wel een oplossing! Figs & Rouge, de winnaar van de Natural Health Magazine Awards, heeft dit seizoen een aantal heerlijke nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd: drie verzorgende natuurlijke handcrèmes en bijbehorende voedende en verzachtende lipglossen. En Miss Natural mag er van elk vijf weggeven!

Figs & Rouge: natuurlijk en glamorous

Figs & Rouge maakt huidverzorgingsproducten die 100 % natuurlijk zijn. De verzorgende wonder balsems zijn vrij van schadelijke stoffen: het merk gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten in haar producten, zoals bijenwas en voedende shea butters. Bovendien zijn de producten niet getest op dieren.
Maar Figs & Rouge is meer dan dat. Het merk maakt namelijk korte metten met het ‘geiten wollen sokken-imago’ van de natuurlijke levensstijl, door haar producten een glamorous uitstraling te geven!

Drie varianten

De handcrèmes zijn er in drie varianten, net als de bijbehorende lipglossen. Dit zijn: Coco Rose, Cherry Blossom en Mocha Orange.  De rustgevende Coco Rose bevat zoals de naam al aangeeft de heerlijk geurende combinatie van Coco en Rose. De bijbehorende Coco Rose lipgloss heeft een zachtroze kleur voor een tikkeltje glamour. De zoete Cherry Blossom heeft naast een verzorgende, ook een extra hydraterende werking. De bijbehorende lipgloss geeft een langdurige soft cherry tint voor een echte glamour look. De frisse Mocha Orange is extra geschikt voor de droge huid. De Mocha Orange lipgloss heeft een nude shimmer voor een natuurlijk glamour gevoel.

Ik ben fan!

Mijn absolute favoriet is Coco Rose. Deze ruikt heerlijk naar rozenblaadjes! Zowel de handcrème als de lipgloss zijn vanaf nu standaard in mijn handtas te vinden.
Niet alleen vanwege de geur natuurlijk. Ook door het gebruik van de natuurlijke ingrediënten. Maar vooral omdat de producten doen wat ze beloven! Zodra de winter zijn gezicht laat zien beginnen mijn handen en lippen al snel droog te worden. Elke winter ben ik dus opnieuw op zoek naar de ultieme verzorgingsmiddelen. Met Figs & Rouge heb ik deze gevonden. De lipgloss houdt mijn lippen lang vet, zodat ik ze niet elke tien minuten opnieuw hoef in te smeren. Maar de handcrème heeft mij nog het meest doen verbazen. Toen ik deze mocht testen waren mijn handen al aardig droog. Ik smeerde ze regelmatig in met een ‘gewone’ handcrème, maar dit deed niet veel meer dan tijdens het smeren voor wat verlichting zorgen. Om vervolgens na een half uur weer te moeten smeren. De handcrème van Figs & Rouge deed meer voor mij. De crème trekt snel in de huid, maar blijft voelbaar doorwerken. Na de handcrème een dag te hebben gebruikt waren mijn handen zelfs al een stuk zachter dan voorheen. Je hoort het al: ik ben helemaal fan!

Maak kans op een set Figs & Rouge 100% natuurlijke handcrème en lipgloss

Miss Natural mag van Beauty Moods tijdens de Kerst Cadeau Week vijf sets met Figs & Rouge handcrème en lipgloss weggeven, ter waarde van €19,-.

Wil jouw vriendin, moeder, zus of nicht ook verzorgd, 100% natuurlijk en glamorous de winter door met Figs & Rouge?
Laat op deze pagina jouw reactie achter en lees snel de Kerst Cadeau Week Spelregels om te zien hoe je kans maakt!

Aan wie wil jij dit cadeau weggeven?

Reacties
Categorieën