datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Kievit, jouw elke dag Superfood Mix + Gratis proefverpakking!
08 oktober 2014 
3 min. leestijd

Kievit, jouw elke dag Superfood Mix + Gratis proefverpakking!

Op dit moment is er veel aandacht voor superfoods. Niet alleen in de media maar ook bij de grootste kruidenier van Nederland en andere grote ketens. Het is werkelijk overal! Chiazaad, hennepzaad, cacao, maca, goji bessen en de zogenaamde greens. Heel fijn dat wij als Nederlanders steeds bewuster gaan leven en ons eten daarop aanpassen. Want zeg nou zelf; als je producten eet met een hoge voedingswaarde, voel je je gewoon een stuk beter! Meer energie en lekkerder in je vel.

Superfoods, maar welke?

Help: wat een aanbod! Maar wat kies je nu? Wat moet ik waar voor nemen? Wanneer? Hoeveel? Ik kwam een nieuw product tegen waar ik eigenlijk heel blij van werd. Namelijk Kievit Blend!

Kievit Blend, is een superfood mix met daarin 30 ingrediënten verkrijgbaar in de smaken naturel en chocola! Honderd procent puur natuur en glutenvrij. In een verpakking Kievit Blend zit ongeveer een kilo en is genoeg om een maand lang iedere dag te gebruiken. En er is een kidsvariant! De smaak is heerlijk en het heeft een lekkere bite. Heel fijn, want gezondheid is belangrijk, maar het moet wel lekker zijn.

Miss Natural TV – Aan tafel met Maureen Baas van Kievit

In deze aflevering van Miss Natural TV praat Eva van Zeeland met Maureen Baas over haar natuurlijke levensstijl en waarom ze het product Kievit Superfood Blend op de markt bracht.

Een maatlepel vol gezondheid

In meerdere opzichten is Kievit Blend interessant.

  • In een maatlepel zit ongeveer 50% pompoenpittenproteïne. Dit natuurlijke eiwit heeft een positieve invloed op je metabolisme. Een snellere verbranding leidt namelijk dat gewichtsverlies. Overigens vind ik gewichtsbeheersing een veel betere term, want afvallen is vaak iets tijdelijks. Als je nu dagelijks begint met Kievit Blend zorg je ervoor dat je gewicht onder controle is.
  • Een ander voordeel van proteïne is dat het zeer voedzaam is. Als je s’morgens ontbijt met Kievit Blend heb je zeker geen trek tot lunchtijd.
  • Verder zitten er heel weinig koolhydraten in. Fijn! Want daardoor hoef je ook minder suiker te verbranden en blijft je suikerspiegel stabiel.
    Ook zitten er veel vezels in en die dragen weer bij aan een goede stoelgang.

Proef Kievit en verrijk er je eigen favoriete recept mee

Wat mij vooral erg aanspreekt is het gemak. s’ Ochtends neem je een bakje yoghurt, kwark, havermout of je maakt je favoriete smoothie. Dit vul je aan met een schep Kievit Blend en je ontbijt is klaar, compleet en zeer voedzaam. Je hebt direct een groot deel van je gezonde voedingswaarde binnen en daar hoef je je de rest van de dag geen zorgen meer te maken. Behalve dat het een fijn ontbijtproduct is, kan Kievit Blend op meerdere momenten. Je kunt er ook mee bakken bijvoorbeeld. Bekijk hier het recept van de Kievit Blend cake.

Ontbijt recept met Superfood Mix

Ingrediënten

  • 1 maatlepel Kievit Blend
  • 250 ml van je favoriete yoghurt of kwark
  • 150 gram van je favoriete fruit(mix)
  • 50 gram van je favoriete noten en/of zaden

Bereiding
Garneer tot een prachtige maaltijd! Tip: Maak de avond van te voren het ontbijt klaar en laat het een nachtje in de koelkast staan. De volgende morgen is het ontbijt heerlijk lobbig en romig!

Nu 30% korting voor Miss Natural leden

Zelf Uitproberen? Een kiloverpakking Kievit Blend kost 49,95 euro. Speciaal voor Miss Natural leden is er nu een geweldig korting van 30%. Je kunt hiervoor bij je bestelling de kortingscode: missnatural gebruiken.

Je kunt Kievit Blend hier bestellen >>>

Deze aanbieding is geldig tot eind oktober.

Kievit gratis proeven?

Ben je Miss Natural Lucky Member? Dan kan je zelfs een gratis proefverpakking Kievit aanvragen via het Miss Natural Natuurlijk Testpanel en jouw mening geven.

Lucky Members kunnen hier een gratis proefverpakking aanvragen >>>

In het Miss Natural magazine staat ook nog een lekker Chocolade Smoothie recept met Kievit Blend!

Wat is jouw favoriete superfood mix?

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Debby
Door

Debby

op 09 Oct 2014

Leuke actie. Ik heb de proefverpakking binnengekregen. Moet het alleen nog uitproberen. Echter, als je ermee gaat bakken, gaan er dan geen belangrijke voedingsstoffen verloren? Het is een raw product.

Maureen - Kievit Blend
Door

Maureen - Kievit Blend

op 13 Oct 2014

Hoi Debby,Bedankt voor je interesse in Kievit Blend.Het klopt dat Kievit Blend bestaat uit 30 rauwe ingredienten. Als je er mee gaat bakken gaan er wel wat voedingsstoffen verloren, maar zeker niet alles. Omdat er zoveel in zit, blijft er genoeg. Wat je ook zou kunnen proberen is om Kievit Blend RAW bars te maken.. Ook heerlijk. Het recept vind je op: http://www.kievitblend.com/category/recepten/Hartelijke groet, Maureen Kievit Blend

Emma Ederveen
Door

Emma Ederveen

op 11 Oct 2014

Probeer dit artikel te bestellen met 30% korting maar krijg steeds het volledige bedrag te zien ondanks de kortingscode. Wat doe ik verkeerd?

Emma Ederveen
Door

Emma Ederveen

op 11 Oct 2014

ik probeer kievit met 30%korting te bestellen maar het lukt niet ondanks de kortingscode. Krijg steeds het volledige bedrag te zien. Wat doe ik verkeerd?

Maureen - Kievit Blend
Door

Maureen - Kievit Blend

op 13 Oct 2014

Dag Emma,Bedankt voor je interesse in Kievit Blend. Wat gek dat de code niet werkt. Ik heb de code net nog even getest en bij mij werkt het.Kun je mij anders even mailen, dan ga ik het in orde maken voor je.Bedankt!Groet Maureen info@kievitblend.com

ingrid
Door

ingrid

op 22 Jun 2016

uit enthousiasme kievits blend besteld, maar vind het echt niet lekker. iemand die 5 potten tegen kostprijs wilt overnemen?

Roos Daniel
Door

Roos Daniel

op 18 Sep 2016

Beste Maureen,ik las net over de kievits blend en zou graag ook willen proberen en bestellen maar ik woon helemaal op de Antillen Curacao en benieuwd of ze het hier ook verkopen en waar op Curacao,

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading