10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Koningin Máxima opent 17 januari de Bio-beurs en haar nieuwe zusje: Pureness!
11 januari 2018 
in Events
1 min. leestijd

Koningin Máxima opent 17 januari de Bio-beurs en haar nieuwe zusje: Pureness!

De Bio-beurs is dé ontmoetingsplek voor professionals in de biologische sector. Dit jaar geldt dat nog meer, want de Bio-beurs heeft er een zusje bij: Pureness! Pureness is twee dagen lang pure inspiratie en groen zakendoen op het gebied van natuurcosmetica, producten voor persoonlijke verzorging en schoonheid, natuurlijke voedingssupplementen, biologisch rawfood en superfood, biologische producten voor wellness, sport en beweging, bloesemremedies, fytotherapie, homeopathie en kruidengeneeskunde. Ook biedt Pureness podium aan biologische en fairtrade kleding, van o.a. katoen, hennep en bamboe.

Maxima-opent-bio-beursKoningin Máxima opent 17 januari de Bio-beurs!

De Bio-beurs is de grootste nationale beurs van de biologische sector en vindt dit jaar plaats op 17 en 18 januari in de IJsselhallen in Zwolle. Niemand minder dan Koningin Máxima zal de Bio-beurs zal openen. Op woensdag 17 januari om 14:00 uur zal de Koningin de officiële opening verrichten en vervolgens vergezellen wij haar voor een rondleiding over de beurs. Dit is natuurlijk een prachtige kans om de Koningin de mooie biologische sector te laten zien.

Pureness met workshops over lifestyle op de Bio-beurs

Met de eerste editie van het onderdeel Pureness is er extra aandacht voor beauty, wellness en health. Ben je voor je bedrijf op zoek naar een cosmeticamerk om te verkopen? Of wil je weten wat de verschillen zijn tussen de merken? Kom naar de Bio-beurs en ontmoet standhouders. Laat je inspireren door de diverse workshops op het gebied van lifestyle: van natuurlijke cosmetica tot de gezondheidsvoordelen van kurkuma. Bekijk hier het volledige programma op Pureness.

Ontvang GRATIS kaarten voor Pureness!

Je kunt nu samen met mij gratis de Pureness beurs bezoeken. Dit kun je doen door mij in een reactie op deze pagina te laten weten waarom jij, als ondernemer, de beurs wilt bezoeken. Vertel wat over je bedrijf, met welke producten je werkt of wilt gaan werken en waarbij ik jou zou kunnen helpen. Uit alle inzendingen kies ik dan 50 winnaars die samen met mij de Pureness beurs bezoeken.

Ga jij naar de Bio-beurs en Pureness? Ik ben in ieder geval aanwezig, misschien zie ik je daar!

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Zaklina Melis
Door

Zaklina Melis

op 11 Jan 2018

Beste Miss Natural, 2018 is een jaar waar ik mijn droom baan wil creëren! Na 12 jaar gewerkt te hebben als recruitment consultant voor internationals in Nederland wordt het tijd om mijn opleiding van Natuurvoedingkundige en Aromatherapeut te benutten. Ik hoop op de Pureness beurs een inspiratie te vinden om de stap in de juiste richting te makken!

Sandra Wijkhuisen
Door

Sandra Wijkhuisen

op 11 Jan 2018

Eva, jaaaa ik zou heel graag met jou op de 18e naar de beurs willen. Als eigenaresse van Beautopia werk ik met chi en Phyts maar wil graag een merk vinden met niet alleen huidverzorging maar ook decoratieve cosmetica, die een goede match is met mijn eisen. Ik zoek een Bedrijf die ook een juiste filosofie heeft voor mens, dier en natuur. Nog mooier zou zijn wanneer dat bedrijf ook de sponsor zou willen zijn voor de Yellow Roses Foundation. Deze Stichting organiseert al sinds 2006 Beauty Verwendagen voor vrouwen met kanker en andere levensbedreigende ziekten. Het zou fantastisch zijn wanneer jij mij daarbij kan helpen. 💛🍀

Jacqueline Sseggayi-Blankenstein
Door

Jacqueline Sseggayi-Blankenstein

op 12 Jan 2018

Hoi, wat superleuk dat je mensen wil helpen en meenemen! Ik wil heeel graag met je mee om allerlei mooie en natuurlijke merken en producten te vinden voor in mijn webshop. Dit gaat over natuurlijk gezond opvoeden en kan dus alles zijn wat te maken heeft met kinderen en een natuurlijk gezonde leefstijl. Daarnaast zoek ik niet alleen producten maar ook mensen om mee samen te werken. Want samen sta je sterker én kun je netwerken uitwisselen ;-) Ik ijk ernaar uit om me je mee naar de beurs te mogen. Groetjes en natuurlijk, mooi en succesvol 2018!

Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.