Koningin Máxima opent 17 januari de Bio-beurs en haar nieuwe zusje: Pureness!

De Bio-beurs is dé ontmoetingsplek voor professionals in de biologische sector. Dit jaar geldt dat nog meer, want de Bio-beurs heeft er een zusje bij: Pureness! Pureness is twee dagen lang pure inspiratie en groen zakendoen op het gebied van natuurcosmetica, producten voor persoonlijke verzorging en schoonheid, natuurlijke voedingssupplementen, biologisch rawfood en superfood, biologische producten voor wellness, sport en beweging, bloesemremedies, fytotherapie, homeopathie en kruidengeneeskunde. Ook biedt Pureness podium aan biologische en fairtrade kleding, van o.a. katoen, hennep en bamboe.

Koningin Máxima opent 17 januari de Bio-beurs!

De Bio-beurs is de grootste nationale beurs van de biologische sector en vindt dit jaar plaats op 17 en 18 januari in de IJsselhallen in Zwolle. Niemand minder dan Koningin Máxima zal de Bio-beurs zal openen. Op woensdag 17 januari om 14:00 uur zal de Koningin de officiële opening verrichten en vervolgens vergezellen wij haar voor een rondleiding over de beurs. Dit is natuurlijk een prachtige kans om de Koningin de mooie biologische sector te laten zien.

Pureness met workshops over lifestyle op de Bio-beurs

Met de eerste editie van het onderdeel Pureness is er extra aandacht voor beauty, wellness en health. Ben je voor je bedrijf op zoek naar een cosmeticamerk om te verkopen? Of wil je weten wat de verschillen zijn tussen de merken? Kom naar de Bio-beurs en ontmoet standhouders. Laat je inspireren door de diverse workshops op het gebied van lifestyle: van natuurlijke cosmetica tot de gezondheidsvoordelen van kurkuma. Bekijk hier het volledige programma op Pureness.

Ontvang GRATIS kaarten voor Pureness!

Je kunt nu samen met mij gratis de Pureness beurs bezoeken. Dit kun je doen door mij in een reactie op deze pagina te laten weten waarom jij, als ondernemer, de beurs wilt bezoeken. Vertel wat over je bedrijf, met welke producten je werkt of wilt gaan werken en waarbij ik jou zou kunnen helpen. Uit alle inzendingen kies ik dan 50 winnaars die samen met mij de Pureness beurs bezoeken.

Ga jij naar de Bio-beurs en Pureness? Ik ben in ieder geval aanwezig, misschien zie ik je daar!