datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Laatste keer zwanger op de cover, Miss Natural magazine juni-juli
05 juni 2015 
4 min. leestijd

Laatste keer zwanger op de cover, Miss Natural magazine juni-juli

Het nieuwe nummer van Miss Natural magazine staat online! Ook nu ben ik nog zwanger. Maar dit zal mijn laatste keer zijn dat ik zwanger op de cover sta. Ik ben al met zwangerschapsverlof, de baby komt er dan ook al bijna aan.

Afgelopen maand was ik naar Griekenland op vakantie geweest. Heb daar gelijk de nieuwe cover voor het magazine laten maken. Ik sta dan ook met mijn mooie ronde buik in een zomerse sfeer op de cover!


Het zonnige Griekenland

Even helemaal niets, niet nadenken over wat te eten, niet koken maar lekker langs een groot buffet lopen en opscheppen. Gelukkig was er voldoende keuze uit verse groente, fruit en verse soepen. Natuurlijk was er ook een buffet met gebakjes, pudding en ijs en daar hebben we ook zeker wel wat van gesnoept. Bij ben ik dan ook met het nieuwste recepten vol met gezonde fruitijsjes en ijskoude snacks.

Natuurlijke kraamzorg

Aangezien de uitgerekende datum (27 juni) steeds dichterbij komt, heb ik mij tijdens de vakantie verdiept in de bevalling. Bij de geboorte van mijn tweeling in 2010 heb ik namelijk een ruggenprik en een keizersnede gehad, doel was toen natuurlijk bevallen, maar zoals ik nu weet valt er helaas niets te plannen. Ik heb ook gekozen voor een natuurlijke kraamzorg van Allerzorg en ga straks met ons meisje naar een antroposofische consulaatsbureau. Tot slot laat ik mijn placenta capsuleren tot een voedingssupplement.

Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten!

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Gratis verkrijgbaar bij de natuurwinkels in Nederland

Miss Natural magazine verschijnt 6 x per jaar als gedrukt magazine in een oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels en reformwinkels in Nederland. Tevens ontvangen Miss Natural leden het magazine gratis thuis per post. Daarnaast is hetzelfde nummer 6 x per jaar als online magazine gratis te downloaden via de website en wordt deze verzonden naar 30.000 Miss Natural leden.

In Miss Natural magazine Juni/Juli 2015

  • Gezonde fruitijsjes
  • Femke eet suikervrij
  • Hulp bij haaruitval
  • Natural beauty
  • Natuurlijk shoppen
  • Boekentips + Winactie
  • Cosmetica veilig?
  • Met yoga in balans
  • Veilig zonnen
  • 7 Vragen aan

Download hier GRATIS Miss Natural magazine >>> 

Het magazine heeft 34 pagina’s en bevat handige linkjes en afbeeldingen waarop je kunt klikken zodat je direct meer achtergrondinformatie krijgt en zelfs producten kunt shoppen.

Ik zou het heel leuk vinden om te horen wat je van Miss Natural magazine vindt. Je kunt dit doen door een reactie achter te laten op deze pagina. Uiteraard kan je ook je vrienden verwijzen naar deze pagina zodat ook zij de voordelen van natuurlijk leven kunnen ervaren.

Ontvang Miss Natural magazine gedrukt thuis!

Lucky Members ontvangen 6 x per jaar een gedrukt exemplaar van Miss Natural magazine t.w.v. €4,95 thuis gestuurd. Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Zo kun je heerlijk op de bank met een kop kruidenthee alles lezen over natuurlijk leven en biologische eten.

Jouw welkomstcadeau: 38 Suikervrije IJsrecepten t.w.v. €14,95

Als je nu Lucky Member wordt dan ontvangt je als welkomstcadeau het nieuwste recepten eboek van Miss Natural; Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks! Kan je wel wat verkoeling gebruiken, ben je gek op ijs, maar eet je liever geen Magnum, Cornetto of Solero vol met suiker? Maak dan deze zomer zelf gezonde fruitijsjes, ijskoude snacks en verkoelende drankjes 100% natuurlijk, zonder geraffineerde suiker of chemische zoetstoffen!

De basis van de 38 recepten die je vindt in “Gezonde Fruitijsjes & IJskoude Snacks” is fruit. Fruit is van nature zoet en zit boordevol vezels, vitaminen en mineralen, die je weer de benodigde energie geven om je sterk en vitaal te voelen. Deze gezonde ijsjes zijn dan ook een ideaal tussendoortje voor kinderen en natuurlijk jezelf op warme zomerse dagen!

Word nu Lucky Member en maak kans op een
Sorbetijsmaker + IJshoorntjesmaker t.w.v. €108,98

Alle Lucky Members van Miss Natural maken deze maand ook kans op een heel cool cadeau! Een Sorbetijsmaker en IJshoortjesmaker van Trebs. Met de Sorbetijsmaker t.w.v. €69,99 kun je heel eenvoudig binnen enkele seconden gezond ijs maken uit puur fruit. Er is geen toevoeging nodig van suiker of zoetstoffen! Zo maak je snel Banaan Chocolade ijs, Framboos Pindakaas ijs of Bessenijs. Je kunt er ook frozen yoghurt mee maken. Een perfect zomerscadeau voor het maken van vezelrijke, caloriearme en zuivelvrije ijsjes: een heerlijke traktatie zonder schuldgevoel!

Maar dat is nog niet alles. Bij de Sorbetijsmaker krijg je ook nog een IJshoorntjesmaker t.w.v. €38,99. Maak heerlijke zelfgemaakte wafels, ijshoorntjes, wafelbakjes of oublierolletjes. Zo is elke warme dag een ijsfeest! Als je nu Miss Natural Lucky Member wordt dan maak je kans om deze coole apparaten t.w.v. €108,98,- te winnen! Onder alle Lucky Members (ook bestaande) verloten we maar liefst 3 van deze coole sets.

Deze actie is geldig t/m 30 juni 2015.

Heb jij het nieuwe Miss Natural magazine al gedownload?

Handtekening-Miss-Natural


Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Greta
Door

Greta

op 27 Jul 2015

Zeer veel geluk wensen met je dochter.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading