10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Natuurlijk zwanger, tips en adviezen om zwanger te worden
12 mei 2013 
3 min. leestijd

Natuurlijk zwanger, tips en adviezen om zwanger te worden

Zwanger zijn is een magische gebeurtenis, maar natuurlijk zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat heb ik helaas zelf ook mogen meemaken.

Er komt veel verdriet en frustratie bij als je jouw grootste wens niet in vervulling ziet gaan. Beste raar eigenlijk dat je zo erg naar iets kunt verlangen dat je niet eens kent. Blijkbaar zit dit oergevoel er zo sterk in! Voor mijn gevoel was ik ook al een mama lang voordat ik zelf kinderen kreeg. Zo voelde dat gewoon.

Ik omschreef dit gevoel eens zo in woorden;

Ik ben verdrietig om iets dat ik nooit ben geweest,
Dat ik weet dat je er bent.

Ik ben bedroefd om iets dat ik nooit heb gekend
En heb vastgehouden.

Ik ben verscheurd door het idee het nooit te beleven.
Ik ben een moeder zonder kind.

Boek over natuurlijk zwanger wordenDubbele beloning

Een zeer emotionele, frustrerende en moeilijke periode die ik gelukkig heb kunnen afsluiten met de mooiste beloning die er bestaat… zwanger worden! Mijn geduld werd in maart 2010 zelfs dubbel beloond met een tweeling.

Informatie en tips over zwanger worden

Medio augustus 2011 besloot ik om mijn verhaal op te schrijven, deels als blijvende herinnering en anderzijds als inspirerend verhaal en informatiebron. Ik ben daarom de afgelopen weken bezig geweest om alle informatie omtrent natuurlijk zwanger worden voor je te verzamelen en deze te bundelen in mijn eerste boek Natuurlijk Zwanger.

Ik wens namelijk iedereen die moeite heeft met het vervullen van hun grootste wens de beste natuurlijke oplossingen!

Verschillende professionals aan het woord

Aangezien ik ook niet alle wijsheid in huis heb ben ik gaan praten met verschillende professionals die ieder vanuit hun eigen vakgebied hun meningen en ervaringen met je delen. Zo sprak ik met een natuurgeneeskundig therapeut en bestuurslid van Het Verbond, de Beroepsorganisatie voor Natuurgeneeskundig Therapeuten. Had ik een interview met Amber Albarda voedingscoach en schrijfster van Eet, jezelf Mooi, Slank & Gelukkig. Ging ik lunchen met gynaecoloog Dr. Susanne van der Velden en haar collega Anja van Rossum en sprak ik met orthomoleculair therapeut Jeroen de Haas.

In dit boek kun je ook mijn complete persoonlijke verhaal lezen op weg naar het moederschap en tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden.

Voor wie is Natuurlijk Zwanger

Dit boek is geschreven voor vrouwen (en hun mannen) die zwanger willen worden, voor stellen bij wie zwanger raken niet vanzelf gaat en voor iedereen die in hun omgeving te maken heeft met vrienden of familieleden die kampen met problemen rondom zwangerschap. Mijn doel met dit boek en mijn platform Miss Natural is dat ik zoveel mogelijk mensen kan adviseren, tot actie kan aanzetten en bovenal kan motiveren! Tot slot vind ik dat iedereen een vrije keuze moet hebben en dan is het wel handig eerst te weten wat alle keuzemogelijkheden zijn.

Verrassende invalshoeken en informatie

In dit boek wordt vanuit een aantal verschillende en soms zelfs verrassende invalshoeken gekeken naar zwanger worden. Je zult het echt hele waardevolle informatie vinden en heel positief zijn over zwanger worden na het lezen van dit boek.

Je kunt mijn boek Natuurlijk Zwanger hier bekijken.

Werd jij snel zwanger?

 

 

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.