datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Natuurlijk zwanger, tips en adviezen om zwanger te worden
12 mei 2013 
2 min. leestijd

Natuurlijk zwanger, tips en adviezen om zwanger te worden

Zwanger zijn is een magische gebeurtenis, maar natuurlijk zwanger worden is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Dat heb ik helaas zelf ook mogen meemaken.

Er komt veel verdriet en frustratie bij als je jouw grootste wens niet in vervulling ziet gaan. Beste raar eigenlijk dat je zo erg naar iets kunt verlangen dat je niet eens kent. Blijkbaar zit dit oergevoel er zo sterk in! Voor mijn gevoel was ik ook al een mama lang voordat ik zelf kinderen kreeg. Zo voelde dat gewoon.

Ik omschreef dit gevoel eens zo in woorden;

Ik ben verdrietig om iets dat ik nooit ben geweest,
Dat ik weet dat je er bent.

Ik ben bedroefd om iets dat ik nooit heb gekend
En heb vastgehouden.

Ik ben verscheurd door het idee het nooit te beleven.
Ik ben een moeder zonder kind.

Boek over natuurlijk zwanger wordenDubbele beloning

Een zeer emotionele, frustrerende en moeilijke periode die ik gelukkig heb kunnen afsluiten met de mooiste beloning die er bestaat… zwanger worden! Mijn geduld werd in maart 2010 zelfs dubbel beloond met een tweeling.

Informatie en tips over zwanger worden

Medio augustus 2011 besloot ik om mijn verhaal op te schrijven, deels als blijvende herinnering en anderzijds als inspirerend verhaal en informatiebron. Ik ben daarom de afgelopen weken bezig geweest om alle informatie omtrent natuurlijk zwanger worden voor je te verzamelen en deze te bundelen in mijn eerste boek Natuurlijk Zwanger.

Ik wens namelijk iedereen die moeite heeft met het vervullen van hun grootste wens de beste natuurlijke oplossingen!

Verschillende professionals aan het woord

Aangezien ik ook niet alle wijsheid in huis heb ben ik gaan praten met verschillende professionals die ieder vanuit hun eigen vakgebied hun meningen en ervaringen met je delen. Zo sprak ik met een natuurgeneeskundig therapeut en bestuurslid van Het Verbond, de Beroepsorganisatie voor Natuurgeneeskundig Therapeuten. Had ik een interview met Amber Albarda voedingscoach en schrijfster van Eet, jezelf Mooi, Slank & Gelukkig. Ging ik lunchen met gynaecoloog Dr. Susanne van der Velden en haar collega Anja van Rossum en sprak ik met orthomoleculair therapeut Jeroen de Haas.

In dit boek kun je ook mijn complete persoonlijke verhaal lezen op weg naar het moederschap en tips en adviezen om natuurlijk zwanger te worden.

Voor wie is Natuurlijk Zwanger

Dit boek is geschreven voor vrouwen (en hun mannen) die zwanger willen worden, voor stellen bij wie zwanger raken niet vanzelf gaat en voor iedereen die in hun omgeving te maken heeft met vrienden of familieleden die kampen met problemen rondom zwangerschap. Mijn doel met dit boek en mijn platform Miss Natural is dat ik zoveel mogelijk mensen kan adviseren, tot actie kan aanzetten en bovenal kan motiveren! Tot slot vind ik dat iedereen een vrije keuze moet hebben en dan is het wel handig eerst te weten wat alle keuzemogelijkheden zijn.

Verrassende invalshoeken en informatie

In dit boek wordt vanuit een aantal verschillende en soms zelfs verrassende invalshoeken gekeken naar zwanger worden. Je zult het echt hele waardevolle informatie vinden en heel positief zijn over zwanger worden na het lezen van dit boek.

Je kunt mijn boek Natuurlijk Zwanger hier bekijken.

Werd jij snel zwanger?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading