datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Hoe kun je leven vanuit bewustzijn?
18 januari 2021 
2 min. leestijd

Hoe kun je leven vanuit bewustzijn?

Bewust leven houdt voor mij in dat je bewust bezig bent met jezelf en je omgeving.

  • Welke voeding neem je tot je?
  • Wat luister, kijk, lees en denk je?
  • Met wie omring jij je?
  • Wat smeer of spuit je in of op je huid?
  • Hoe ziet je omgeving eruit waar jij dagelijks vertoeft?
  • Wat doe je om je lijf gezond te houden?

Leven vanuit bewustzijn

leven-vanuit-bewustzijnDoor je bewust te worden van de keuzes die je maakt en inzichten hierin te verkrijgen, neem jij het heft in eigen handen. Het leven overkomt je dan niet, maar jij bepaalt zelf de richting.  Als je je meer bewust bent over de keuzes die je maakt en jouw persoonlijke doelen, dan maak je vaak ook betere keuzes die deze doelen ondersteunen.

  1. Wat zijn jouw doelen?
  2. Waar wil jij naar toe met je leven?
  3. Hoe wil jij je voelen, gedragen en uitstralen?

Begin met schrijven waar je dankbaar voor bent, hoe je wil dat je dag positief verloopt, welke uitdagingen je ervaart en zoek hulp als je er zelf even niet uit komt. Ik help je graag op weg met jouw bewustzijn om je eigen gezondheid te bewaken op alle holistische niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Als je aan jezelf werkt, verandert je omgeving met je mee

Als jij wilt dat je leven verandert, zal je met jezelf moeten beginnen. Je kan niet van het leven houden als je niet gelukkig bent en je kan ook niet van anderen houden als je niet van jezelf houdt. Zodra je aan jezelf gaat werken, leer je jezelf steeds beter kennen en kom je meer op het voor jou bestemde pad. Je wordt rustiger, komt in balans en kan beter omgaan met tegenslagen.

Als je de verbintenis met jezelf aan gaat om te veranderen, dan ga je dingen opmerken die je nooit eerder zag. Probeer niet te oordelen, aannames te doen, te klagen, maar lief voor jezelf en anderen te zijn. Beetje bij beetje zal je zien hoe je vroegere gedrag jouw leven beïnvloedde. Laat jouw positieve houding en vriendelijkheid de wereld vervullen en tot een betere plek maken.

Praktijk Lief voor Jezelf

leven-vanuit-bewustzijnBegin 2020 ben ik mijn Praktijk Lief voor Jezelf aan huis gestart, waar ik al het geleerde met liefde aan anderen overdraag. Lief voor Jezelf is een praktijk waar ik een liefdevolle verbinding leg tussen je binnen- en buitenwereld. Hierdoor ervaar je meer rust, balans en bewustwording en kom je terug in je eigen kracht.

Fysieke, mentale, emotionele, energetische en spirituele klachten zijn pijnlijke waarheden die je onder ogen moet komen om te kunnen helen en vrij te kunnen leven. Je blijft je hetzelfde voelen, overkomen, denken en gedragen als je niks met je eigen pijn gaat doen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor alles wat je doet en voelt en bent de enige die dit kan veranderen.

Symptoombestrijding zal nooit de kern van je probleem oplossen en zal altijd tijdelijk zijn. Door de kern van je klacht te vinden en deze te helen, komt deze niet terug of wordt een waarschuwingssignaal. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu. Als vertalende raadgever weet ik de kern altijd te vinden en wandel graag een stukje mee op jouw pad. Ik laat je vervolgens weer los op het moment dat jij de antwoorden in jezelf gevonden hebt en je geheeld voelt.

Over de schrijver
Claudia is holistisch therapeut en schoonheidsspecialiste die je weer in balans en in je kracht brengt door een liefdevolle verbinding te leggen tussen je innerlijke en uiterlijk. Zij doet dit door middel van energetische behandelingen, waarvoor zij verschillende methodieken gebruikt.
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading