Activeer ook al jouw Super Powers!

Join the NATURAL LIFESTYLE CLUB

DIRECT TOEGANG 

Body, Mind & Soul Activation

Body

- BODY -

Je lichaam is jouw voertuig in dit leven. Ontdek hoe je jouw lichaam het beste kunt voeden, het zelf genezend vermogen kunt activeren, veroudering kunt vertragen, je energiek kunt voelen en er stralend uit kunt zien!
Mind

- MIND -

Jouw hart is zoveel meer dan een vitaal orgaan. Je hart is het centrum van je gevoelens. Als je je hart volgt, luister je niet naar je hoofd, maar naar wat je voelt dat goed is. Maak de reis van je hoofd naar je hart. 
Soul

- SOUL -

Leef het leven waarvoor je hier op aarde bent gekomen! Vind de kracht om in jouw licht te gaan staan en op te komen waar jij voor staat. Maak contact met jouw innerlijk weten, hogere zelf en begeleiders uit het universum. 
miss-natural

NATUURLIJK GENEZEN

Activeer het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.

SCHIJN JOUW LICHT

Durf te staan waar jij voor staat en wees jouw stralende zelf!

OPEN JE HART

Maak de reis van je hoofd naar je hart en leef vanuit vertrouwen. 

OPTIMAAL GEZOND

Vertraag veroudering, voel je energiek en optimaal gezond.

SPIRITUEEL CONTACT

Met jouw innerlijk weten, hogere zelf en begeleiders uit het universum. 

NIEUWE WERELD

Samen maken wij een mooie nieuwe wereld in verbinding en liefde. 

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

De Natural Lifestyle Club is voor iedereen die;

 • Eenvoudig en snel gezonde maaltijden wil koken met pure en suikervrije ingrediënten.
 • Zelf kennis over voeding wil vergroten en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wil activeren. 
 • Optimaal wil genieten en alles uit het leven wil halen.
 • Een verbetering wil in energie, gezondheid, hormoonbalans en lichaamsgewicht.
 • Balans en vrijheid wil ervaren in het dagelijks leven en in het denken en voelen.
 • Volop in het leven staat en zich graag wil blijven ontwikkelen.
 • Naar gevoel durft te luisteren en gaat voor alle hartewensen en verlangens.
 • Bewuste keuzes wil maken, fake nieuws van echt nieuws wil onderscheiden en voor zichzelf uit het beste kan kiezen door zelf een weloverwogen beslissing te nemen.
 • Bewust wil leven en graag het gemak van nu met het beste van de natuur wil combineren.


"Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken". Eva van Zeeland - Miss Natural

Eva van Zeeland; "Alles wat ik doe komt voort uit de overtuiging dat wij als mensen bewuster mogen worden zodat wij een mooiere wereld kunnen creëren". 

Volg een inspiratieweek en ontdek jouw intoleranties

Kies uit >750 heerlijke suikervrije recepten

eenvoudig te maken voor elk moment van de dag

Exclusief toegang tot de speciale ledensite

suikervrije recepten
suikervrij-detox

Natural Lifestyle Club is inclusief:

> 750 HEERLIJKE SUIKERVRIJE RECEPTEN PER SEIZOEN

Zoveel mogelijk biologisch, suikervrij en vers eten is de basis van de Miss Natural Lifestyle. Ontdek heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner die eenvoudig zelf te maken zijn met producten uit het seizoen. Van gezond & snel tot slow cooking Sunday, zodat je op je eigen tempo en eigen wijze zelf kan bepalen waarvan je wilt genieten.

PROGRAMMA'S VOOR JOUW NATUURLIJKE LEVENSSTIJL EN GROEI

Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in je voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is! Om je te helpen bij jouw natuurlijke levensstijl kun je kiezen uit verschillende online programma’s; Natuurlijk! Suikervrij in 40 dagen zonder Suiker, Clean Start 21 dagen detox, Summer Detox 10 dagen kuur, Koken zonder E-nummers, Optimaal Gezond met Suikers, Natuurlijke Huidverjonging en Natuurlijk Opvoeden.

WEEKMENU'S MET BOODSCHAPPENLIJSTJES EN SCHEMA'S

Voor elk nieuw seizoen zijn er het Miss Natural Weekmenu met een uitgewerkte voedingsschema voor vier weken. Met 84 verschillende heerlijke recepten voor ontbijt, lunch en diner plus suggesties voor drie tussendoortjes per dag. Zo kun je heerlijk genieten en zelfs enkele kilo's afvallen!

VOLG INSPIRATIEWEKEN EN CHALLENGES

Miss Natural biedt inspiratie weken en challenges om je op weg te helpen naar jouw natuurlijke levensstijl. Wanneer je meedoet krijg je een week lang elke dag nieuwe informatie, tips, adviezen en recepten. 
Inspiratieweken; zonder BH, suiker, tarwe, e-nummers en zuivel en met oervoeding & superfood
Challenges; Groene Smoothie, Groente Challenge, MicroBewegingen en Winter Smoothie

LEES ALLE MISS NATURAL MAGAZINES

Bekijk alle uitgaven van Miss Natural magazines online. Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Zo kun je heerlijk op de bank met een kop kruidenthee en een tablet alles lezen over natuurlijk leven en biologische eten.

holistische-aanpak


"Het feit dat je hier bent betekent dat je al een besluit hebt genomen om
jouw natuurlijke levensstijl én groei wilt omarmen".

Ik heb veel tegenslagen gekend in mijn leven en daardoor lijd ik aan een posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ik probeer mijn leven hierdoor zo min mogelijk te laten beïnvloeden door te genieten van de kleinste dingen, elke dag weer. Ik kan bijvoorbeeld intens genieten wanneer ik met mijn honden een stuk ga wandelen. Ook ben ik een groot sportliefhebber. Ik haal veel energie uit spinning, fitness en hardlopen, en doe dit dan ook dagelijks. Gezond eten is iets wat ik altijd al heb gedaan. Ik houd simpelweg niet van ongezonde dingen, daar doe je mij geen plezier mee. Wat ik vooral heb geleerd van Miss Natural is dat je jezelf mag zijn en dat is voor mij van zeer grote waarde ook omdat ik een buddy hulphond in mijn leven heb die het leven zoveel makkelijkere maakt voor mij.

Ineke uit Eindhoven
Ik ken Eva ook al 10 jaar. Eva leerde mij suikervrij eten toen ik haar vertelde dat ik regelmatig migraine had. Vanaf die tijd heb ik daar nooit meer last van gehad. We grapten over gezonde voeding want toentertijd gaf ik mijn honden zeer verantwoorde verse voeding maar at ik zelf drie keer per week junkfood. Inmiddels eet ik helemaal geen dierlijke producten meer. Nu zitten we ook helemaal op één lijn als het gaat om bewust leven en de reis van het hoofd naar het hart. Eva, bedankt voor al jouw inspiratie van de afgelopen jaren. Er komen vast weer mooie nieuwe projecten aan en ik blijf je volgen.
Monique uit Praag
Ik ben dit jaar meer bewust gaan leven, door de angst die om mij heen en ook in mij plaatsvond. Via mijn vader ben ik getipt op Eva van Zeeland en ben ik bij The Heart Connector terechtgekomen. Ik ben lid geworden, omdat ik het fijn vond dat Eva een positievere wereld neer wil zetten, een wereld waar we wél naartoe willen. Dat begin ik steeds belangrijker te vinden, wat wil ik voor de wereld betekenen, welke wereld zie ik voor mij? Daarnaast vind ik het fijn een groep gelijkgestemde mensen om me heen te hebben en dit heb ik gevonden bij The Heart Connector. De afleveringen van ‘’Voelen en Overgeven” raakten mij en maakten mij nieuwsgierig naar wat er allemaal te ontdekken valt op het gebied van zelfontwikkeling.  Er is zoveel mogelijk, zoals holistische geneeswijze, regressietherapie en plantmedicijnen, dingen waarvan ik hiervoor nog weinig kennis had. Daarnaast komen we elke volle maan en nieuwe maan online bij elkaar om intenties te zetten, wat mij leert te onderzoeken waar ik heen wil en de verantwoordelijkheid voor mijn eigen leven te nemen. Eva komt voor mij oprecht en lief over en haar positieve vibes maken dat je samen een mooiere wereld neer wil zetten.  
Eline uit Wageningen
Ik vind het heel fijn om in verbinding te zijn met mensen die staan voor Licht, Liefde en Waarheid. Omdat het voor mij een uitdaging blijft om uit mijn hoofd te gaan, vind ik het fijn om aan de Challenges mee te doen. Inspirerend om te zien wat Eva allemaal doet om de reis van haar hoofd naar haar hart te maken. Ik krijg elke keer als ik haar zie weer nieuwe energie en positiviteit. Ook heb ik veel aan de tips voor mijn gezondheid; fysiek en geestelijk. Ik heb nog lang niet alles uit ons universum ontdekt, mijn leven is nog nooit zo interessant geweest (ondanks de donkere kanten die je ontdekt) er is nog zoveel te ontdekken!
Hagar uit Middelburg

Ik vond de wereld om mij heen steeds minder gezellig en toen ik mij ging verdiepen in het waarom kwam ik steeds meer dingen tegen die niet kloppen en dat ik een wereld leef die ik graag veranderd wil zien. We kunnen wachten op onze redding en wachten op een betere wereld. Maar ik ben niet zo'n geduldig persoon en heb toch echt sterk het gevoel dat we zelf aan de slag moeten voor een betere wereld. In mijn zoektocht kwam ik wat filmpjes van Eva tegen ik was gelijk enthousiast, wat een positiviteit en interessante onderwerpen. Toen ik het aanbod zag ben ik lid geworden. Om samen met andere positief gestemde ideeën op te doen en elkaar te steunen in de creatie van een vrije liefdevolle aarde. Ik zeg JA!. Wat ik ook leuk vind is elke volle maan en nieuwe maan een virtuele bijeenkomst, wat mij helpt om bewuster te zijn waar ik me deze maand mee bezig wil houden. Verder krijg je ook nog toegang tot heel veel gezonde recepten en challenges. Ik word er blij van.

Mirte uit Oost-Souburg
Voor de geboorte van onze dochter aten mijn man en ik iedere week bij een fastfoodrestaurant, al ons voedsel was verpakt met suikers, transvetten, E-nummers, noem maar op. Wij waren destijds onwetend en onze levensstijl was erg ongezond. Wij waren ervan overtuigd dat wij heel normaal aten. Onze dochter bleek, na heel lang onderzoek, allergisch te zijn voor ei. In de loop der jaren is in onze leefstijl geen transvetten, suikers en E-nummers meer te vinden. In plaats daarvan eten wij alleen nog maar verse groenten, fruit, goede granen, peulvruchten en biologische producten. Wij verbouwen onze eigen groenten en na de geboorte van onze tweede dochter in 2015 (ik was tegelijk zwanger met Eva) heb ik ook mijn placenta laten capsuleren. Ik ben erg dankbaar voor een platform als Miss Natural, waardoor je goed wordt geïnformeerd en gemotiveerd om de juiste keuzes te maken wat betreft gezond leven.
Dani uit Zoetermeer

Zelf ben ik al heel lang bezig met wat gezond is en wat niet. En daar heeft Miss Natural zeker een belangrijke bijdrage bij geleverd. Ik ben ook samen met mijn man bij jouw event geweest en de cursus 40 dagen zonder suiker gedaan. Ik heb veel geleerd over goede huidverzorgingsproducten, vaccinatie, gezonde voeding en dat er aliens bestaan en ga zo maar door. Buikdansen vind ik ook heel leuk, maar wat is dat moeilijk! En wat ik bijna vergeet, dankzij jou zijn we bij David Icke en London Real terecht gekomen. Dank daarvoor!

Susanne uit Papendrecht
jubileum

Persoonlijk contact met Eva van Zeeland

Via een besloten groep en community kun je via je telefoon vragen stellen aan Eva van Zeeland en ook in verbinding komen met andere leden. In deze tijden van grote verandering is het prettig om een netwerk van gelijkgestemden om je heen te hebben zodat je weet dat je gesteund wordt in moeilijke tijden.

Natural Lifestyle Club is inclusief;

Motivatie

wekelijkse e-mails

Recepten

natuurlijk & suikervrij

Video's

over bewustwording

Support

gelijkgestemden

Unlock Your Full Potential Today!

NATURAL LIFESTYLE CLUB

 • Find freedom in your heart!

  € 22,22

  Per maand en maandelijks opzegbaar

  NATURAL LIFESTYLE CLUB

 • Be the change you want to see in the world!

  € 111

  In 5 termijnen of ineens met onbeperkt toegang

  Met 100% Garantie!

  • Wij bieden je een 100% niet-goed-geld-terug garantie. 
  • Wanneer de Natural Lifestyle Club om een of andere reden niks voor jou is, dan mag je ons binnen 10 dagen een e-mail sturen en ontvang je direct je geld terug, zonder verdere vragen. 
  • Wij hebben graag alleen tevreden leden!

  Je loop dus geen enkel risico en kunt het lidmaatschap 10 dagen gratis uitproberen.

  "Vergroot zelf je kennis over voeding en activeer het zelfherstellend vermogen van het lichaam".

  Misschien heb je nog vragen?
  Ik heb er alvast een aantal voor je beantwoord. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, neem dan gerust contact op!

  Veel gestelde vragen over Natural Lifestyle Club

  Voor wie is de Natural Lifestyle Club?

  De Natural Lifestyle Club is voor iedereen op zoek is naar een totaaloplossing voor lichaam, geest en ziel! Dit is geen dieet maar een levensstijl geschikt voor iedereen die een blijvende verandering wil en de kwaliteit van leven wil vergroten.

  Is de Natural Lifestyle Club ook voor mannen?

  Ja! Mannen zijn zeker welkom! Je zult omringt zijn door het meerendeel vrouwen, maar daar hebben wij nog nooit iemand over horen klagen ; )

  Waar heb ik allemaal toegang tot?

  Je krijgt direct toegang tot ALLES van 10 jaar Miss Natural! Alle succes programma's, recepten, weekmenu's, challenges, inspiratieweken, video's, audio's en e-books.

  Wanneer kan ik het beste starten?

  Elke dag is een perfecte dag voor jouw nieuwe levensstijl. Als Natural Lifestyle Club member bepaal je zelf met welk programma je wilt starten.

  Hallo, ik ben Eva van Zeeland oprichter van Miss Natural Lifestyle, hét grootste platform gericht op natuurlijk leven, biologisch eten en bewustwording. Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en pas deze kennis toe voor mijzelf en mijn gezin. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.


  Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken. Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!

  Zo is Miss Natural Lifestyle in 2011 ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid. 

  Eva van Zeeland - Miss Natural Lifestyle

  Orthomoleculaire Geneeskunde, wat is dat?