Wil je weten hoe je op een natuurlijk, gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen, meer energie kunt krijgen en beter in je vel kunt zitten zonder diëten en calorieën tellen?

Miss Natural gelooft niet in diëten en calorieën tellen lijkt haar een onzinnige bezigheid. Miss Natural laat zich niet misleiden door gezondheidslabels of marketingkreten op verpakkingen. Zij weet wat haar keuzemogelijkheden zijn en kiest voor haar alleen het beste!

Word ook lid van Miss Natural!

Ik (Eva van Zeeland) ben dit platform in 2011 begonnen omdat ik merkte dat er een steeds grotere belangstelling kwam voor gezonde en eerlijke voeding. Net als ik denken steeds meer mensen na over de kwaliteit van het voedsel dat ze dagelijks tot zich nemen, maar ook waar het vandaan komt, hoe het verbouwd is, getransporteerd en bewaard wordt.

Miss Natural is inmiddels hét grootste platform en community gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Samen met mijn team ga ik dagelijks voor je op onderzoek uit naar alles omtrent de Natural Lifestyle. Dus niet alleen voeding, maar ook beauty, beweging en ontspanning. Zodat ik je kan adviseren, tot actie kan aanzetten en bovenal kan motiveren!

Als Miss Natural wil ik je graag laten meedenken zodat je jezelf en andere (vrienden, bedrijven, autoriteiten) kritische vragen gaat stellen. Dit doen wij vooral door je te prikkelen met vernieuwende inzichten. Dit alles in duidelijk begrijpbare taal. Tot slot vind ik dat iedereen een vrije keuze moet hebben, maar dan moet je wel eerst weten wat alle keuzemogelijkheden zijn!

Is de Miss Natural Lifestyle iets voor mij?

Beantwoord de volgende vragen;

1. Wil je meer energie en je fit voelen?
2. Wil je (letterlijk) beter in je vel zitten?
3. Is een dieet niets voor jou?
4. Ben je toe aan verandering?
5. Kan je wel wat motivatie gebruiken?

Indien je meer dan 2 vragen met JA beantwoord hebt en je sta je open voor verandering, dan is Miss Natural bedoeld voor jou!

Elke maand nieuwe recepten en een boodschappenlijstje

Weet je niet wat je vandaag weer moet koken? Vind je natuurlijk leven lastig? Niet voor Lucky Members met het Miss Natural Plan! Ontvang elke maand een eetschema, met 15 natuurlijke recepten en een boodschappenlijstje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende ontbijtrecepten, 5 lunchrecepten en 5 dinerrecepten waarmee je de hele maand kunt variëren. Zo leer je nieuwe recepten kennen en wordt natuurlijk leven en biologisch eten een stuk eenvoudiger!

De recepten zijn allemaal suikervrij, te maken zonder pakjes & zakjes en foute e-nummers. Er worden zuivel- en vleesvervangers gebruikt en enkele gerechten zijn wel met vlees of vis. De gebruikte ingrediënten zijn zoveel mogelijk vers en uit het seizoen. Bovendien zijn het ook eenvoudig te maken recepten!

Op het boodschappenlijstje staat de hoeveelheid ingrediënten van alle 15 recepten om ze 1 x te kunnen maken. Van bepaalde basisingrediënten zoals bijv. kokosolie, zout en kaneel staat geen hoeveelheid op het boodschappenlijstje omdat je deze vaak gebruikt in recepten. Je kunt naar eigen wens vlees, vis of kaas weglaten of vervangen met een plantaardige variant zodat het recept past binnen jouw natuurlijke levensstijl.

Alle recepten zijn zo samengesteld dat je een optimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnenkrijgt, genoeg varieert en ook nog eens heel smakelijk eet.

Toegang tot ruim 200 natuurlijke en suikervrije recepten

Als Lucky Member heb je toegang tot de Miss Natural Receptenbank met ruim 200 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier zelf een keuze maken uit de heerlijke diner recepten die passen binnen de Miss Natural Lifestyle. Alle recepten zijn eenvoudig te maken en zonder geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen. Kies zoveel mogelijk voor biologische ingrediënten, zodat je schoon eet zonder bestrijdingsmiddelen.

Ontvang Miss Natural magazine thuis!

Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven. Miss Natural zet aan tot een blijvende verandering in het voedingspatroon en laat zien dat natuurlijk leven en biologisch eten leuk is!

Lucky Members ontvangen 4 x per jaar een gedrukt exemplaar van Miss Natural magazine t.w.v. €4,95 thuis gestuurd*. Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Zo kun je heerlijk op de bank met een kop kruidenthee alles lezen over natuurlijk leven en biologische eten. Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips tijdens jouw ontdekkingsreis naar echt gezond eten voor een leuk en energiek leven.

*Voor leden in Nederland en België, voor alle overige landen zullen er extra verzendkosten gerekend worden.

Alle voordelen voor Miss Natural leden op een rij:

 • 50% Korting op alle e-learning: Miss Natural maakt natuurlijk leven leuk en biedt e-learning programma's in de vorm van online cursussen, inspiratieweken en e-boeken. Zo kun je vanuit huis nieuwe kennis opdoen en stap voor stap op weg geholpen worden met jouw natuurlijke levensstijl! Als Lucky Member krijg je onbeperkt 50% korting op ALLE Miss Natural e-learning producten! Ook krijg je extra korting op events.
 • Miss Natural Plan: Lucky Members ontvangen elke maand een eetschema, met 15 natuurlijke recepten en een boodschappenlijstje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende ontbijtrecepten, 5 lunchrecepten en 5 dinerrecepten waarmee je de hele maand kunt variëren. Zo leer je nieuwe recepten kennen en wordt natuurlijk leven en biologisch eten een stuk eenvoudiger!
 • Toegang tot de Miss Natural Receptenbank: Lucky Members hebben toegang tot de receptenbank met ruim 150 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier zelf een keuze maken uit de heerlijke diner recepten die passen binnen de Miss Natural
  Lifestyle. Alle recepten zijn eenvoudig te maken en zonder geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen.
 • Ontvang gratis producten/diensten: Als Lucky Member krijg je als eerste toegang tot nieuwe Miss Natural producten en diensten en krijg je deze ook regelmatig gratis. Zo ben je als een van de eerst op de hoogte van de nieuwste producten en diensten binnen de natuurlijke levensstijl.
 • Maak elke maand kans op een geweldig cadeau: Elke maand maak je kans op een mooie prijs. De afgelopen maanden zijn de volgende prijzen al verloot onder alle Lucky Members; een fiets, een pannenset, een slowjuicer, sorbetijsmaker, een serviesset, waterfilter, blender, vierseizoenen wollen dekbed, mondverzorgingspakket en voedingssupplementen.
 • Ontvang Miss Natural magazine thuis: Lucky Members ontvangen 4 x per jaar een gedrukt exemplaar van Miss Natural magazine t.w.v. €4,95 thuis gestuurd*. Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Zo kun je heerlijk op de bank met een kop kruidenthee
  alles lezen over natuurlijk leven en biologische eten.

Dit is jouw Welkom Cadeau!

Welkom Cadeau: Groene Smoothie Challenge

Alle Lucky Members ontvang gratis de 21 dagen Groene Smoothie Challenge. Maak ook een fris en gezond begin van de lente! Een groene smoothie is gezond en makkelijk te maken. Bovendien is het een erg eenvoudige manier om de smaak van de groente te verbergen met zoet fruit. Groene smoothies vormen een zeer voedzame maaltijd: je hebt binnen een mum van tijd je dagelijkse portie groente en fruit binnen. En, ook niet onbelangrijk, het is ook nog eens hartstikke lekker!

Bij de 21 dagen Groene Smoothie Challenge ontvang je ook twee speciale e-books met daarin 21 Groene Smoothie Recepten + 15 Bonus Recepten; Verschil tussen smoothies en juices; Advies over blender, slowjuicers en sapcentrifuges; Veel gestelde vragen en antwoorden over groene smoothies drinken; Ervaring van groene smoothie drinkers; Tips voor onderweg en op vakantie; Smoothie weekoverzichten; Boodschappenlijst per week; Alles over smoothies voorbereiden, bewaren en meenemen; Handige drinkbekers en keukenhulpjes; Overzicht meest bespoten groenten en fruit; Lekkere toppings en gezonde toevoegingen.

Maar wacht, dat is nog niet alles!

Elke maand maak je kans op een mooie prijs. De afgelopen maanden zijn de volgende prijzen al verloot onder alle Lucky Members; een fiets, een keramische pannenset, een slowjuicer, sorbetijsmaker, een serviesset, waterfilter, blender, vierseizoenen wollen dekbed, voedingssupplementen en mondverzorgingspakket.

Win Lavera Zonbeschermingset!

Het nieuwe cadeau waar je als Miss Natural Lucky Member kans op maakt is een zonbeschermingset van Lavera t.w.v. €25,- met daarin de volgende producten;

Zonder chemische UV-filters

Betrouwbare 100% natuurlijke minerale zonbescherming, vrij van chemische UV-filters, directe bescherming, speciaal geschikt voor de gevoelige huid, baby's, kinderen en mensen met een allergie-gevoelige huid. Goed om te weten! De verbeterde formule van de Lavera SPF20 spray maakt het makkelijk aan te brengen en uit te smeren.

Miss Natural mag 5 x een Lavera Zonbeschermingset t.w.v. €25,- geven aan Lucky Members. Je hoeft hier niets voor te doen en maakt als Lucky Member automatisch kans!

Kies het lidmaatschap dat bij jou past!

De keuze is aan jou! Wil je kennis maken met natuurlijk leven en biologisch eten? Word dan Miss Natural Free Member. Wil je meer energie, beter in je vel zitten én een blijvende verandering in je levensstijl? Word dan Miss Natural Lucky Member!

 • 950 Inspirerende artikelen: ontdek meer dan 950 artikelen over biologisch en suikervrij eten, detoxen en ontgiften, natuurlijke huidverzorging, superfoods, voedingssupplementen, groene smoothies, paleo, natuurlijk genezen, motivatie en nog veel meer!
 • Elke maand Win Acties: Altijd al iets willen winnen? Wie niet! Kans maken op een mooie prijs is altijd leuk. Daarom kun je bij Miss Natural elke maand gratis kans maken op een Natural Prize! Alleen leden maken kans op leuke prijzen als bijvoorbeeld cosmetica, boeken over de natural lifestyle en andere natuurlijke producten.
 • Ledenvoordeel: Ontvang als lid speciaal voordeel en korting bij geselecteerde partners en webshops.
 • Community: Ontmoet andere leden in de besloten Facebook groep, vind gelijkgestemden en deel ervaringen.

Alle extra voordelen voor leden:

 • 50% Korting op alle e-learning: Miss Natural maakt natuurlijk leven leuk en biedt e-learning programma's in de vorm van online cursussen, inspiratieweken en e-boeken. Zo kun je vanuit huis nieuwe kennis opdoen en stap voor stap op weg geholpen worden met jouw natuurlijke levensstijl! Als lid krijg je onbeperkt 50% korting op ALLE Miss Natural e-learning producten! Ook krijg je extra korting op events.
 • Miss Natural Plan: Leden ontvangen elke maand een eetschema, met 15 natuurlijke recepten en een boodschappenlijstje. Je kunt kiezen uit 5 verschillende ontbijtrecepten, 5 lunchrecepten en 5 dinerrecepten waarmee je de hele maand kunt variëren. Zo leer je nieuwe recepten kennen en wordt natuurlijk leven en biologisch eten een stuk eenvoudiger!
 • Toegang tot de Miss Natural Receptenbank: Je hebt toegang tot de receptenbank met ruim 200 suikervrije recepten voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier zelf een keuze maken uit de heerlijke diner recepten die passen binnen de Miss Natural Lifestyle. Alle recepten zijn eenvoudig te maken en zonder geraffineerde suiker en kunstmatige zoetstoffen.
 • Ontvang gratis producten/diensten: Als Lucky Member krijg je als eerste toegang tot nieuwe Miss Natural producten en diensten en krijg je deze ook regelmatig gratis. Zo ben je als een van de eerst op de hoogte van de nieuwste producten en diensten binnen de natuurlijke levensstijl.
 • Maak elke maand kans op een geweldig cadeau: Elke maand maak je kans op een mooie prijs. De afgelopen maanden zijn de volgende prijzen al verloot onder alle Lucky Members; een fiets, een keramische pannenset, een slowjuicer, sorbetijsmaker, een serviesset, waterfilter, blender, voedingssupplementen, mondverzorgingspakket en vierseizoenen wollen dekbed.
 • Ontvang Miss Natural magazine thuis: Lucky Members ontvangen 4 x per jaar een gedrukt exemplaar van Miss Natural magazine t.w.v. €4,95 thuis gestuurd. Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten! Zo kun je heerlijk op de bank met een kop kruidenthee alles lezen over natuurlijk leven en biologische eten.

Kies het lidmaatschap dat bij jou past!

Hoe langer je lid wordt, hoe aantrekkelijker het is. Vooruit betalen biedt voordelen.
Nu tijdelijk de eerste maand slechts €5,-

Miss Natural
GRATIS

Online Ledenomgeving

Beperkte toegang


Miss Natural
€17,- p/mnd

Online Ledenomgeving volledige toegang

+ Weekmenu's
+ Receptenbank
+ 50% korting E-learning
+ Natuurlijk Testpanel
+ Miss Natural magazine
+ Cadeau: 21 dagen Groene Smoothie Challenge
+ Kans op Lavera Zonset

Elke maand opzegbaar
+ 1e maand slechts €5,-


Miss Natural
€170,- p/jr

Online Ledenomgeving volledige toegang

+ Weekmenu's
+ Receptenbank
+ 50% korting E-learning
+ Natuurlijk Testpanel
+ Miss Natural magazine
+ Cadeau: 21 dagen Groene Smoothie Challenge
+ Kans op Lavera Zonset

2 maanden cadeau!


Je kunt ook eerst gratis lid worden en hebt dan beperkt toegang tot de ledenomgeving.

Enthousiaste Miss Naturals aan het woord

Wat mij aanspreekt bij Miss Natural zijn persoonlijke mails en de overzichtelijke website. Daarnaast zijn er leuke win acties en interessante artikelen om te lezen.

Tessa, 32 jaar uit Heerhugowaard

Miss Natural heeft een leuke manier van schrijven en goede tips
over natuurlijke producten. Ik ben zelf het afgelopen jaar heel veel
bezig geweest met natuurlijke en biologische voeding om mijn gewicht
naar beneden te brengen en mijn gezondheid op peil te houden. De tips en verhalen hebben me goed geholpen en zijn gewoon erg leuk om te lezen.

Sabrine, 30 jaar uit Almere

Vind het een leuke site met gevarieerde onderwerpen. Altijd leuk
om weer over nieuwe producten en ervaringen van jullie te lezen. Zo doe
je weer nieuwe ideeën op en leer je weer andere producten kennen. Kijk
er heel vaak op. Ga zo door en veel succes voor de toekomst.

Marijke, 58 jaar uit Bavel

Interessante onderwerpen, leuk om te lezen. Vond het erg leuk dat jullie ons betrekken bij sommige onderwerpen b.v. het interview met Amber Albarda dat we zelf vragen konden stellen en waar ik nooit op gerekend had ook nog een kook boek gewonnen had, en ook daadwerkelijk gekregen heb (nogmaals dank) erg leuk!

Conny, 49 jaar uit Bennekom

Leest heerlijk weg! Duidelijk, overzichtelijk en kleurgebruik is zeer prettig. Ikzelf gebruik het als extra handvat, ben net begonnen met het letten op voeding en haal hier heel veel informatie vandaan. Dus dit zou ik zeker aanbevelen.

Lydia, 24 uit 's-Gravenzande

De positieve instelling en de "zoektocht" naar natuurlijke alternatieven. Ik ben er van overtuigd dat heel veel zogenaamde welvaartsziekten/kwalen te voorkomen c.q. om te polen zijn d.m.v. voeding en een "andere" kijk op de dingen die je "overkomen". Je lichaam probeert je iets te vertellen. De kunst is wel om uit te vinden wat precies...

Liesbeth, 54 jaar uit Duiven

Eerlijk. Relevante onderwerpen. Eye-openers. De informatie is betrouwbaar en nuttig voor jezelf en je kinderen. Miss Natural heeft een gunstige invloed op je leefstijl. Door het lezen ga je beter kijken
naar de producten die je gebruikt, het eten dat je eet, je leven; kortom je wordt bewust!

Nicole, 32 jaar uit Breda

Hé vriendin, ik heb nou toch een ontzettend leuke site gevonden over 'gezond leven' daar zou je eens op moeten kijken echt de moeite waard.

Sybrig, 46 jaar uit Pesse

De uitstraling van de website en het enthousiasme waarmee de artikelen gebracht worden. Ik raak altijd super geïnspireerd! Ik leef al in grote lijnen volgens een suikervrij en clean eating eetpatroon waarbij ik veel sport, maar ontdek altijd weer nieuwigheden. Top!
Esther, 40 jaar uit Venlo


Ik help je graag op weg naar jouw natuurlijke levensstijl!

Met natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

PS Heb je nog een vraag over het Lucky Member lidmaatschap?
Kijk dan bij de veelgestelde vragen of die van jou er bij staat.