datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Luxe schoonheidsbehandeling met biologische producten
07 december 2013 
2 min. leestijd

Luxe schoonheidsbehandeling met biologische producten

Tijdens de Inspiratie en Relax week op Ibiza heb ik een aantal bijzondere en inspirerende mensen mogen ontmoeten. Een van hen was Bettina van den Burg. Zij is natuurlijk schoonheidsspecialiste en heeft haar eigen schoonheidssalon in Soest.
Een tijdje terug mocht ik genieten van een luxe schoonheidsbehandeling in haar salon ‘Bettina Beauty Care’, waarbij enkel en alleen gebruik werd gemaakt van biologische producten. Wat heb ik genoten!

Over Bettina Beauty Care

Schoonheidsspecialiste Bettina van den Burg is op 1 december 2006 gestart met Bettina Beauty Care. Na jarenlange ervaringen in verschillende beautysalon’s in Soest en een scala aan gespecialiseerde vakopleidingen, is zij haar eigen koers gaan varen.

De belangrijkste doelstelling die zij nastreeft in haar salon is: het centraal stellen van en verdiepen in de wensen van de klant. En daar leeft Bettina ook zeker naar. De behandelingen worden uitgevoerd in een rustige, ontspannen en vertrouwde atmosfeer, waarbij steeds een individuele benadering wordt gehanteerd. Bettina’s zus, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ontharingsdeskundige, Iris van den Burg runt samen met Bettina de praktijk.

De kwaliteitsproducten die bij Bettina Beauty Care worden gebruikt, zijn op natuurlijke basis, dierproefvrij,  ecocert of BDIH gecertificeerd en geselecteerd door Bettina zelf. De producten zijn zonder parabenen en bevatten geen minerale oliën, kleurstoffen, siliconen en synthetische parfums.

In de salon wordt gewerkt met onder meer producten van dr. Alkaitis, Comfort Zone (Sacred Nature), dr.Hauschka, dr. Baumann, dr. Schrammek (Green Peel) en Weleda. Dit om een zo breed mogelijke biologische, biologisch-dynamisch en natuurlijke productrange en behandelingen te kunnen bieden.

Bekijk hier het interview dat ik met Bettina had tijdens onze week op Ibiza:

Een natuurlijke boost met een eetbaar masker

Om mijn huid een boost te geven kreeg ik van Bettina een masker opgesmeerd. Dit werd samengesteld door Bettina, met als basis een organic universal masker van dr. Alkaitis. “Dit bevat biologische actieve ingrediënten, zoals extracten uit verschillende grassoorten (kamut grass, alfalfa, oat grass en weat grass), groenten, zeewier en zaden.”, aldus Bettina. “Dat heb ik gemengd met biologische honing en geitenyogurt. Het is voor iedere huid die wel een boost kan gebruiken. Het werkt kalmerend, zuiverend en verminderd roodheid op de huid.”

Alle maskers van dr Alkaitis zijn biologisch actief. Door een vochtig substantie toe te voegen worden de aanwezige voedingsstoffen geactiveerd waardoor ze optimaal door de huid worden opgenomen. Dr. Alkaitis is voeding voor de huid. Alles van dit merk is bovendien eetbaar, want “als je het niet kunt eten dan moet je het ook niet op je huid smeren”.

Win een luxe schoonheidsbehandeling

De behandeling die ik mocht ervaren bij Bettina Beauty Care duurde 2 uur en bestond uit:
  • Reiniging gezichtshuid
  • Peeling / scrub
  • Lotion
  • Harsen en/of epileren
  • Vapazone
  • Verwijderen onzuiverheden
  • Een gezichtsmassage
  • Gezichtsmasker
  • Dag- of nachtverzorging
  • Voetreflexbehandeling

De prijs voor deze luxe schoonheidsbehandeling is € 110,-. Wil jij, net als ik, ook genieten van deze heerlijke behandeling? Dat komt mooi uit, want wij mogen er een cadeau doen!

Wat moet je doen om kans te maken? Reageer onder dit bericht en laat weten waarom jij deze fijne behandeling zou willen winnen. Wie weet ben jij wel degene die binnenkort in Soest een bezoek mag brengen aan Bettina Beauty Care!

Korting voor Miss Natural leden

Niet gewonnen of he geen zin om te wachten tot de winactie voorbij is? Ook dan is het extra voordelig om lid te zijn van Miss Natural.  Miss Natural leden krijgen nu € 10,- korting! Om hiervan te profiteren hoef je bij het maken van je afspraak alleen maar te vermelden dat je gebruik wilt maken van de Miss Natural korting.

Geniet jij ook graag van een natuurlijke schoonheidsbehandeling?
Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
lies
Door

lies

op 07 Dec 2013

wauw dat is echt een leuke actie! lijkt me heerlijk om na de kerst drukte (ben bloemist) te ontspannen. en dan zeker met natuurlijke middelen.

Jouke
Door

Jouke

op 07 Dec 2013

Ooh wat heerlijk, krijg er al helemaal zin :-D. Lijkt me heerlijk om nu in de kraamperiode even zo´n ontspannend moment voor mezelf te hebben én zal ook goed doen voor mijn huid :-).

Mirella van der Beek
Door

Mirella van der Beek

op 07 Dec 2013

Sinds een paar jaar heb ik rosacea. Ik ben daarmee erg voorzichtig geworden met wat ik op mijn gezicht smeer en heb nooit meer een schoonheidsbehandeling aangedurfd. Een behandeling op basis van biologische producten zou misschien uitkomst kunnen bieden en mijn gezicht wat rustiger maken zodat ik Weer stralend de straat op kan.

Amy
Door

Amy

op 07 Dec 2013

Wat een leuke winactie, lijkt me heeerlijk!Ik moet bekennen dat ik nog nooit een schoonheidsbehandeling heb gehad, dus lijkt me een super ervaring.Thuis probeer ik creatief te zijn door eigen middeltjes te maken, mijn favorieten zijn kokosolie en avocado!

Encarnita Rodriguez
Door

Encarnita Rodriguez

op 07 Dec 2013

Omdat ik zo graag het goede voorbeeld wil geven aan mijn dochters! Ook op het gebied van het omgaan met je huid. De natuur heeft ons zo veel te bieden. The inner beauty and the outer beauty!

Marcherie Giljam
Door

Marcherie Giljam

op 09 Dec 2013

Na en aantal periodes van overspannenheid ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding Erwin ik ook geen dingen meer smeren die ik niet kan eren. na de cursus "40 dagen zonder suiker " ben ik erg enthousiast geworden over natuurproducten zonder schadelijke toevoegingen. ik ga steeds mee inzien dat voedsel je medicijn is. Deze behandeling zou een perfecte aanvulling zijn op mijn zoektocht naar steeds meer gezond en verantwoord leven.

joska
Door

joska

op 09 Dec 2013

Ik kom graag in aanmerking omdat ik al heel lang wat puistjes op mn voorhoofd heb en ook omdat ik met natuurlijke voeding en prod. bezig ben.metvrgr Joska

Annemarie
Door

Annemarie

op 09 Dec 2013

Wat een mooie aktie! En net nu ik op zoek ben naar natuurlijke verzorgingsproducten!! En ontspanning kan ik zeker goed gebruiken! Ik zie mijzelf al liggen in de stoel.... Alleen dat al is ontspanning!

Manon
Door

Manon

op 09 Dec 2013

Een baan als docent in het voortgezet onderwijs levert in het eerste jaar een hoop gespannen spieren op! Het zou enorm fijn zijn helemaal relaxt te zijn na deze behandeling. Ik kan het goed gebruiken .. :)

Dorien
Door

Dorien

op 09 Dec 2013

Iedereen heeft recht op zo'n lekkere behandeling! En uiteraard wil ik net zo hard als iedereen winnen! Graag wil ik winnen omdat ik zo'n behandeling doorgaans niet zou kunnen betalen. Dan is winnen de enige optie!

Angelika
Door

Angelika

op 09 Dec 2013

Hoi lieve mensen, ik zou graag een schoonheidsbehandeling willen winnen omdat ik een overbelaste mantelzorger [ voor mijn dochter die een ernstige psychatrische stoornis heeft ] ben. Groeten Angelika

wennie
Door

wennie

op 09 Dec 2013

Wauw, dat zou ik wel willen! Wie niet natuurlijk... Lesgeven aan pubers en daarnaast nog een studie. Ontspannen doe ik eigenlijk te weinig, hopelijk krijg ik de kans deze behandeling bij Bettina te mogen ondergaan.

Linda Sijtsma
Door

Linda Sijtsma

op 10 Dec 2013

Eigenlijk verdient iedereen zo'n verwenmoment. Aandacht en verzorging met mooie producten. Daar rij ik graag voor naar Soest!

michelle aalbregt
Door

michelle aalbregt

op 12 Dec 2013

ik zou dit cadeau graag geven aan Christina Fokker, een vriendin van mij. Zij heeft een heel pittig jaar achter de rug en kan een ontspannen momentje goed gebruiken. Daarnaast is ze altijd wel in voor een verzorginsmomentje en een natuurlijke levenstijl aan het verkennen. oa. door afgelopen jaar suiker te laten staan. Het lijkt mij dus leuk haar hier mee te kunnen verrassen!

Florence
Door

Florence

op 13 Dec 2013

Voor mijn moeder. Zij werkt altijd het hardste en zorgt voor iedereen. Ze verdient het om te ontspannen!

Vanessa
Door

Vanessa

op 13 Dec 2013

Deze luxe schoonheidsbehandeling zou ik heel graag weggeven aan mijn lieve vriend. Hij kan heel goed masseren en verwent mij daarmee heel graag. Op deze manier zou ik hem graag een luxe verwennerij teruggeven.

Sandra
Door

Sandra

op 13 Dec 2013

Ach, wat zou mijn vriendinnetje Tamara dit heerlijk vinden! Na twee zware zwangerschappen, een druk gezin zonder opvang om op terug te vallen en enkele gezondheidsklachten is haar hormoonhuishouding behoorlijk in de war. Toch blijft ze een vechter die altijd het positieve probeert te blijven inzien. Ze is net bezig met gezonder eten dus ze weet nog niet zo goed waar te beginnen. Met dit steuntje in de rug kan ze daar eens heerlijk ontspannen over nadenken. Daarnaast verdient deze topper, hardwerkende moeder, liefdevolle echtgenote en warme vriendin die vroeger heel wat heftigs heeft meegemaakt, het om eens uitgebreid in de watten gelegd te worden! Omdat ik haar bewonder om de sterke persoonlijkheid die ze is geworden en waardeer voor haar advies waarin ze nooit oordeelt of veroordeelt, maar gewoon voor iedereen klaarstaat.

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading