Gratis magazine voor jou!
Miss Natural magazine inspireert en geeft praktische tips voor jouw natuurlijke levensstijl en groei!
Clean Start 21 dagen detox
detox-cursusDirect Toegang

Page content

Maak kennis met de natuurlijke make-up van UNE

article content

Maak kennis met de natuurlijke make-up van UNE

UNE staat voor schoonheid. Natuurlijke schoonheid, met respect voor de vrouw, de huid en de planeet. Dit geweldige make-up merk biedt essentiële producten, gemakkelijk aan te brengen, licht op de huid en gemakkelijk mee te nemen. De formules van UNE zijn voor 98% tot 100% van natuurlijke oorsprong en bezitten cosmetische kwaliteiten die niet onderdoen voor conventionele formules. Zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen of parabenen, zonder synthetische parfums of kunstmatige kleurstoffen. Echte producten voor een Miss Natural, dus! Tijdens de Miss Natural Awards 2014 kun je kennis maken met de make-up van UNE.

De Make-up van UNE

Klassieke make-up kan maskeren, transformeren, maar UNE make-up zet iedere vouw in de spotlights om zichzelf te laten zien. De make-up van UNE wil de oorspronkelijke schoonheid van elke vrouw tot uiting brengen door haar eigen stijl en persoonlijkheid te behouden. Van nature mooi…

Respect voor de planeet

De prioriteit van UNE gaat uit naar natuurlijke formules met bestanddelen van biologische oorsprong, voor gezonde en milieuvriendelijke producten. De meeste producten van UNE hebben een ecologisch en/of biologisch Ecocertlabel. De verpakkingen zijn ecologisch, om de impact op het milieu te minimaliseren. Met 98% tot 100% natuurlijke bestanddelen en zonder genetisch gemodificeerde bestanddelen of parabenen, zonder synthetische parfums of kunstmatige kleurstoffen, is UNE niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor de huid.

UNE bij de Miss Natural Awards

Op 19 april 2014 kun jij kennis maken met de natuurlijke producten van UNE, bij hun stand tijdens de Miss Natural Awards in Bunnik. Zorg dus dat je erbij bent! De tien finalisten krijgen bovendien elk een make-up set van UNE mee naar huis en ze hebben de mogelijkheid om zich aan het begin van de dag te laten opmaken door een UNE proffesional.

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

 

Deel jouw mening

Comment Section

0 reacties op “Maak kennis met de natuurlijke make-up van UNE

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

GRATIS MAGAZINE t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Je blijft op de hoogte en kunt je elk moment weer afmelden!