datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Maak kennis met het Superfood start pakket van De Weegschaal
09 april 2014 
1 min. leestijd

Maak kennis met het Superfood start pakket van De Weegschaal

Gezondheidswinkel De Weegschaal is al ruim 25 jaar een gerenommeerd specialist op het gebied van Biologische, Biologisch Dynamische, Fair Trade, Reform, Natuurlijke en Drogisterij artikelen. Ontdek zelf hun grote assortiment van ruim 50.000 producten!

Sinds kort biedt De Weegschaal, in samenwerking met Miss Natural, handige pakketten aan om kennis te maken met natuurlijke producten. Zo zijn er de suikervrije pakketten, en nu ook het Miss Natural Superfood start pakket!

Superfood start pakket, bomvol energie!

Het superfood start pakket is voor de beginnende superfood gebruiker. Het pakket bevat de belangrijkste basis superfood artikelen, die onder andere in je gezondheidshake/smoothie kunnen worden gebruikt. Maar je kunt er natuurlijk ook andere dingen mee doen. Ontdek het zelf! Bij dit pakket ontvang je bovendien uitleg van de verschillende superfood artikelen en ook een aantal tips en recepten.

Voordelig kennis maken met superfoods

Bestel het Superfood start pakket nu extra voordelig bij De Weegschaal! Het superfood start pakket heeft een normale waarde van €65,- maar is nu als compleet superfood pakket nu slechts €55,-!

Dit zit er in het Miss Natural Superfood start pakket van De Weegschaal:

  • It’s Amazing cacao poeder 100 gram
  • It’s Amazing kokosolie extra vierge 500 ml
  • Private label chiazaad 250 gram
  • Private label goji bessen 200 gram
  • Private label golden inca bessen 200 gram
  • Lovechock mulberry vanilla 40 gram
  • It’s Amazing maca poeder
  • It’s Amazing tarwegras poeder
  • It’s Amazing hennepzaad gepeld

De Weegschaal bij de Miss Natural Awards

Op 19 april 2014 kun jij kennis maken met de biologische producten van De Weegschaal, aan hun stand tijdens de Miss Natural Awards in Bunnik. Zorg dus dat je erbij bent! De tien finalisten krijgen bovendien elk een Superfood start pakket van De Weegschaal mee naar huis!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading