10 dagen DETOX

Je lichaam reinigen en voeden

Maak kennis met het Superfood start pakket van De Weegschaal
09 april 2014 
1 min. leestijd

Maak kennis met het Superfood start pakket van De Weegschaal

Gezondheidswinkel De Weegschaal is al ruim 25 jaar een gerenommeerd specialist op het gebied van Biologische, Biologisch Dynamische, Fair Trade, Reform, Natuurlijke en Drogisterij artikelen. Ontdek zelf hun grote assortiment van ruim 50.000 producten!

Sinds kort biedt De Weegschaal, in samenwerking met Miss Natural, handige pakketten aan om kennis te maken met natuurlijke producten. Zo zijn er de suikervrije pakketten, en nu ook het Miss Natural Superfood start pakket!

Superfood start pakket, bomvol energie!

Het superfood start pakket is voor de beginnende superfood gebruiker. Het pakket bevat de belangrijkste basis superfood artikelen, die onder andere in je gezondheidshake/smoothie kunnen worden gebruikt. Maar je kunt er natuurlijk ook andere dingen mee doen. Ontdek het zelf! Bij dit pakket ontvang je bovendien uitleg van de verschillende superfood artikelen en ook een aantal tips en recepten.

Voordelig kennis maken met superfoods

Bestel het Superfood start pakket nu extra voordelig bij De Weegschaal! Het superfood start pakket heeft een normale waarde van €65,- maar is nu als compleet superfood pakket nu slechts €55,-!

Dit zit er in het Miss Natural Superfood start pakket van De Weegschaal:

  • It’s Amazing cacao poeder 100 gram
  • It’s Amazing kokosolie extra vierge 500 ml
  • Private label chiazaad 250 gram
  • Private label goji bessen 200 gram
  • Private label golden inca bessen 200 gram
  • Lovechock mulberry vanilla 40 gram
  • It’s Amazing maca poeder
  • It’s Amazing tarwegras poeder
  • It’s Amazing hennepzaad gepeld

De Weegschaal bij de Miss Natural Awards

Op 19 april 2014 kun jij kennis maken met de biologische producten van De Weegschaal, aan hun stand tijdens de Miss Natural Awards in Bunnik. Zorg dus dat je erbij bent! De tien finalisten krijgen bovendien elk een Superfood start pakket van De Weegschaal mee naar huis!

Kom jij naar de Miss Natural Awards 2014?

Over de schrijver
Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren!
Reactie plaatsen

Activeer al jouw SUPER POWERS for BODY 🍀 MIND 💞 SOUL 🌟

Ik geef je zelfvertrouwen om de juiste keuzes vanuit je hart te maken in een wereld in verandering. 

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.