arrow_drop_up arrow_drop_down

Ontvang nu GRATIS het nieuwe

Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 

Hét magazine voor jouw natuurlijk levensstijl en groei!

2011

Miss Natural sinds

30.000

Oplage magazine

150.000

Bezoekers per maand

Onderwerpen voor jou

WERK PRIVE IN BALANS

De moderne en bewuste vrouw die zelf wilt bepalen of ze carrière combineert met de zorg van een gezin is niet meer dan normaal geworden. Maar is werk privé balans wel realistisch? Balans impliceert dat 2 of meerdere zaken in evenwicht moeten zijn. Voor een lange tijd heb ik met het woord “balans” geworsteld. Als ambitieuze vrouw, liefdevolle echtgenote en gepassioneerde moeder van twee dochters. Dacht ik: maar hoe dan?

BEAUTY 30 DAGEN PLAN

We willen allemaal de heilige graal vinden voor onze huidverzorging. Daarom zijn we geneigd te geloven in ieder nieuw ‘wondermiddel’ dat op de markt komt. Maar weet je wat pas een wonder is? De werking van je huid. Als je tijdens het Beauty Programma leert mee te bewegen met het ritme van je huid, ontdek je dat je eigenlijk al een geweldige huid hebt.

WAT ARTSEN NIET VERTELLEN

Artsen schrijven soms argeloos medicijnen voor aan zwangere vrouwen, Celeste McGovern keek naar de verontrustende risico’s voor de baby. Volgens de CDC is het gebruik van recept-geneesmiddelen in de eerste drie maanden van de zwangerschap de laatste dertig jaar met meer dan 60 procent gestegen. ‘Het gebruik van vier of meer geneesmiddelen in het eerste trimester is bijna verdrievoudigd, en het gebruik van vier of meer geneesmiddelen op enig moment in de zwangerschap is meer dan verdubbeld.’1 

CULINAIRE COSMETICA

Gebruik de inhoud van je koelkast, fruitschaal, voorraadkast of kruidentuin voor het maken van je eigen cosmetica. Susette Brabander laat in haar boek Culinaire Cosmetica zien dat het makkelijk en leuk is om te doen!

ELEKTRO MAGNETISCHE VELDEN

Steeds meer mensen hebben last van chronische oververmoeidheid, depressiviteit, overgangsklachten, erectie of andere seksuele stoornissen, fibromyalgie of tal van allergieën. Wat is er aan de hand? Is het een tijdverschijnsel of verzwakt ons lichaam door andere oorzaken? 

HELP ME NOW + WIN ACTIE!

Journaliste Marianne Power besluit een jaar lang alle adviezen uit haar collectie zelfhulpboeken tot op de letter op te volgen om te kijken of haar huidige leven met schulden, angsten, katers en Netflix-marathons kan transformeren tot hét perfecte leven waarin ze healthy en happy de man van haar dromen – het liefst in kasjmieren trui – tegen het lijf loopt. Ben jij een zelfhulpjunkie of benieuwd of zelfhulpboeken nu echt werken? Maak dan 3 x kans op 'Help me' 

Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken.

Eva van Zeeland - Miss Natural

JA! Stuur mij het GRATIS magazine

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.