Download GRATIS het nieuwe Miss Natural magazine!

Ontvang nu GRATIS het nieuwe

Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. Let op! Je ontvangt hem alleen indien je niet eerder het magazine hebt opgevraagd. Indien je al in ons bestand staat ontvang je automatisch een e-mail met het nieuwe magazine.

Neem nu een jaarabonnement op Miss Natural magazine voor slechts €24,95 inclusief verzendkosten in Nederland en België. Je ontvang dan 4 x per jaar het nieuwste Miss Natural magazine per post thuis en het abonnement stopt automatisch. Je zit dus nergens aan vast!

+ EXTRA CADEAU voor jou!

Alleen NU tijdelijk ontvang je bij jouw abonnement de Miss Natural ketting met klavertje vier hanger t.w.v. €14,95 als welkom cadeau!

Het abonnement stopt automatisch! 

2011

Miss Natural sinds

30.000

Oplage magazine

150.000

Bezoekers per maand

Onderwerpen voor jou

MISS NATURAL WILD NATURE RETREAT

Wie zou jij zijn als je jouw echte ware ik zou tonen? Hoe zou het zijn als jij jouw wilde, oorspronkelijke natuur naar buiten brengt? Voel je vrij om te zijn wie je wilt zijn! Kom terug in contact met jouw wilde natuur, jouw ware ik. Ga met Miss Natural naar buiten en geef je over aan jouw oorspronkelijke natuur tijdens het ‘Wild Nature’ retreat van 4 t/m 6 mei 2018.

BURLESQUE WORKSHOP

Burlesque staat voor de kunst van de verleiding. In jouw vrouwelijke kracht staan en bewegingen op jouw eigen manier uitvoeren. We dansen, teasen, bewegen sierlijk en werken met verschillende expressies. Ontdek Burlesque met Miss Natural!

JE VROUWENLICHAAM

Het leven van de vrouw wordt gekenmerkt door twee belangrijke momenten: het begin van de menstruatie en het einde, de menopauze. Voor wie ook moeder is, is het baren een derde belangrijk kruispunt in het groeiproces als vrouw.

MEDICINALE PLANTEN

Eeuwenlang gebruiken mensen geneeskrachtige planten en kruiden voor hun gezondheid. In oude samenlevingen zorgden sjamanen, kruidendokters, medicijnmannen voor de gezondheid van hun leden, dikwijls gepaard met rituelen en gebeden.

HOE VEILIG IS DE PIL

Na vijftig jaar heeft de anticonceptiepil nog altijd allerlei akelige en soms dodelijke bijwerkingen. Steeds meer jonge vrouwen komen in opstand en stappen over op een natuurlijk alternatief. In het ergste geval leidt de pil tot een hartinfarct, beroerte of longembolie. Daarnaast blijkt de pil nog allerlei andere vervelende bijwerkingen te hebben, van wazig zien en tandvleesproblemen tot depressies, gewichtstoename en minder zin in seks. 

IK VOEL IETS IN MIJN BORST

Met pijn en ongemak en soms knobbel in de borst kunnen vrouwen jaren rondlopen zonder eens een keer de huisarts te bellen. Online kijken doen we tegenwoordig wel steeds vaker. Maar daar knap je ook niet van op, en wijzer wordt je er vaak helemaal niet van. Veel sites geven echt foute informatie!

Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken.

Eva van Zeeland - Miss Natural

JA! Stuur mij het GRATIS magazine

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.