Download GRATIS het nieuwe Miss Natural magazine!

Ontvang nu GRATIS het nieuwe

Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. Let op! Je ontvangt hem alleen indien je niet eerder het magazine hebt opgevraagd. Indien je al in ons bestand staat ontvang je automatisch een e-mail met het nieuwe magazine.

Neem nu een jaarabonnement op Miss Natural magazine voor slechts €24,95 inclusief verzendkosten in Nederland en België. Je ontvang dan 4 x per jaar het nieuwste Miss Natural magazine per post thuis en het abonnement stopt automatisch. Je zit dus nergens aan vast!

+ EXTRA CADEAU voor jou!

Alleen NU tijdelijk ontvang je bij jouw abonnement de Miss Natural ketting met klavertje vier hanger t.w.v. €14,95 als welkom cadeau!

Het abonnement stopt automatisch! 

2011

Miss Natural sinds

30.000

Oplage magazine

150.000

Bezoekers per maand

Onderwerpen voor jou

MISS NATURAL DATE ME

Heb jij jouw natuurlijke levensstijl helemaal voor elkaar, maar ben jij jouw grote liefde nog niet tegen gekomen op de biologische markt of bij het vegaschap in de supermarkt? Miss Natural heeft de oplossing. Vind dan samen met Miss Natural de liefde die past bij jou natuurlijke levensstijl!

PRANA LATEN STROMEN

We kennen het allemaal. Zo'n dag dat je eigenlijk liever nog niet op wilt staan. Graag nog even een uurtje extra wilt blijven slapen, maar daarna alsnog niet uitgeslapen opstaat. Deze 5 tips helpen jou om je dag lekker te beginnen want; een goed begin is het halve werk!

DIK DOOR STRESS?

Er zijn nauwelijks onderwerpen waar zoveel onzin over ons is uitgestort als over ons gewicht, afvallen, en hoe we er uit zouden willen of moeten zien. Het blijkt namelijk dat de oorzaken van overgewicht en obesitas niets te maken hebben met te veel eten of te weinig bewegen!

HOE VEILIG IS NAGELLAK?

Nagellak bestaat al heel lang. Oorspronkelijk komt nagellak uit China, waar het 5000 jaar geleden al werd gebruikt. Zwarte (en rode) nagellak was gereserveerd voor het Chinese koningshuis, totdat in de jaren ’70 van de vorige eeuw de punkcultuur opkwam en zwarte nagels weer trendy werden.

LENTE DETOX

Het is tijd om wakker te worden uit je winterslaap! Een nieuw seizoen is de ideale gelegenheid om je lichaam en geest grondig te reinigen met een detox. In de winter wil je lichaam warm blijven en houdt het meer voedingsstoffen (en vet) vast, je lichaam is dan, net als de rest van de natuur, in een soort rust toestand. Het is nu tijd geworden om je lichaam weer wakker te maken! Nu de zon zich weer vaker laat zien is dat vet laagje niet meer nodig.

Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken.

Eva van Zeeland - Miss Natural

JA! Stuur mij het GRATIS magazine

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.