Download GRATIS het nieuwe Miss Natural magazine!

Ontvang nu GRATIS het nieuwe

Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 

Hét magazine over natuurlijk leven en biologisch eten!

2011

Miss Natural sinds

30.000

Oplage magazine

150.000

Bezoekers per maand

Onderwerpen voor jou

SISTER LOVE

Veel vrouwen zeggen gelijk “Nee, Sisterhood dat is toch niks voor mij” maar oordeel niet te snel over het onbekende zonder het geprobeerd te hebben. Het lijkt op het begin misschien ver van je af te staan en iets wat je nooit eerder gedaan hebt maar niks is minder waar. Die gesprekken die je voert met je zus, moeder of vriendinnen dat is ook onderdeel van de sisters die elkaar helpen. Sisterhood is een verbinding tussen vrouwen. 

GODINNEN WEEKEND PARIJS

Wanneer ben jij voor het laatst een weekend alleen weggeweest? Ja, alleen! Zonder partner of man en kinderen, jij alleen. Ik nodig je uit om mee te gaan voor een heel speciaal weekend. Een weekend helemaal voor jou om jezelf te mogen zijn, te mogen stralen, te lachen, genieten en te voelen. Na dit weekend zul je jezelf opgeladen, energiek en sexy voelen. Wat we gaan doen? We gaan met 9 vrouwen voor een Godinnen Weekend naar Parijs!

NATUURLIJKE HUIDVERJONGING

Wat je eet heeft invloed op je huid. Dat weten we allemaal. Maar kun je met de juiste voeding en supplementen de aanmaak van collageen in je huid stimuleren, en zo de klok wat je uiterlijk betreft een beetje terugdraaien? Ook dat kan. Mits je weet waar je op moet letten.

GRENZEN!

We kennen het allemaal wel, het gevoel dat we overladen worden door dingen die “moeten” gebeuren. Werk, studie, boodschappen doen, het huis poetsen, relaties en vriendschappen, naschoolse activiteiten, etc. Maar wat is daar eigenlijk van waar. Wat moeten we nou echt en wat leggen we onszelf op aan verantwoordelijkheden?

MEDICINALE PLANTEN

Eeuwenlang gebruiken mensen geneeskrachtige planten en kruiden voor hun gezondheid. In oude samenlevingen zorgden sjamanen, kruidendokters, medicijnmannen voor de gezondheid van hun leden, dikwijls gepaard met rituelen en gebeden.

SUMMER DETOX

Speciaal voor jou ontwikkelde ik een complete zomer detox kuur die je lichaam reinigt, voedt en rust geeft. Met als resultaat een frisse start van de zomer met meer energie, wat overtollige kilootjes minder en een flinke dosis zelfvertrouwen er bij! Na deze 10 dagen kuur voel jij je weer gezond en energiek en kun je alles aan! Bovendien maak je met de Summer Detox meteen een goede herstart naar de Miss Natural Lifestyle. Veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de 50 heerlijke recepten!

Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken.

Eva van Zeeland - Miss Natural

JA! Stuur mij het GRATIS magazine

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.