arrow_drop_up arrow_drop_down

Week van de Vruchtbaarheid magazine

Ontvang nu GRATIS de special van

Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang het Week van de Vruchtbaarheid magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 

Een speciale uitgave van Miss Natural en Partners

FERTILITEITSMASSAGE  MET JOSÉ AALBERS 

Fertiliteitsmassage richt zich op het verbeteren van de doorbloeding van de baarmoeder en eierstokken. Daardoor kunnen afvalstoffen verwijderd worden. De kwaliteit van je eicellen verbetert, hormonen komen in balans en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte. De baarmoeder wordt gestimuleerd om weer beter te bewegen. Hierdoor krijgt je vruchtbaarheid direct een enorme boost en verminder je menstruatiepijn. 

HYPNOTHERAPIE MET LILIAN KRUSE

Probeer jij al heel lang zwanger te worden? Ben je al jaren verder en blijkt het moeizaam en heb je veel tegenslagen? Een positieve en juiste mindset is dan enorm belangrijk. Lilian helpt vrouwen die al heel lang zwanger willen worden, te vertrouwen op hun lichaam en de toekomst, onbewuste blokkades op te lossen en hun cyclus en hormoonhuishouding verbeteren, zodat hun kans op een succesvolle 

VRUCHTBAARHEIDSYOGA MET INGRID WALSTRA 

Door de rust in ademhaling, de ontspanning en het proberen gevoelens te verwoorden en te delen, hielp yoga mij om in stressvolle situaties lichamelijk en geestelijk meer innerlijke rust te ervaren. Dat is voor mij de reden geweest om voor vrouwen die nu in dezelfde situatie zitten vruchtbaarheidsyogalessen te gaan ontwikkelen en geven. 

ACUPUNCTUUR MET  MELANIE PETERS 

Gebruik de inhoud van je koelkast, fruitschaal, voorraadkast of kruidentuin voor het maken van je eigen cosmetica. Susette Brabander laat in haar boek Culinaire Cosmetica zien dat het makkelijk en leuk is om te doen!

NATUURLIJKE VRUCHTBAARHEID MET EVA VAN ZEELAND

Steeds meer mensen hebben last van chronische oververmoeidheid, depressiviteit, overgangsklachten, erectie of andere seksuele stoornissen, fibromyalgie of tal van allergieën. Wat is er aan de hand? Is het een tijdverschijnsel of verzwakt ons lichaam door andere oorzaken? 

Ik geloof dat een natuurlijke levensstijl een recht is van iedereen, dat biologisch en duurzaamheid de toekomst is en dat je in verbinding met je hart makkelijker naar de natuurlijke kracht in je lichaam kan luisteren en daar uiting aan kunt geven, om op deze wijze je eigen pad te kunnen ontdekken.

Eva van Zeeland - Miss Natural

JA! Stuur mij het GRATIS magazine

Schrijf je hieronder in en ontvang het Week van de Vruchtbaarheid magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.