Ontvang nu GRATIS het nieuwe Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Ontvang nu GRATIS het nieuwe

Miss Natural magazine t.w.v. €4,95

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Let op! Je ontvangt hem alleen indien je niet eerder het magazine hebt opgevraagd. Indien je al in ons bestand staat ontvang je automatisch een e-mail met het magazine.

Het nieuwe Miss Natural magazine omvat veel meer dan een nieuw logo en compleet nieuwe huisstijl. Mijn vernieuwde concept spreekt de taal van hartsverlangen en draagt de spirit van innerlijke bewustwording en compleet nieuwe vrouwelijkheid.

Eva van Zeeland - Miss Natural

2011

Miss Natural sinds

30.000

Oplage magazine

150.000

Bezoekers per maand

Onderwerpen voor jou

MISS NATURAL WINTER RETREAT

Wist je dat er veel meer vrouwen burn-out raken dan mannen? Volgens de taoïsten heeft het te maken met het verdwijnen van de vrouwelijke yinfase. Een yinfase is het tegenovergestelde van hard werken. Het is een periode van naar binnen gaan en jezelf opladen. Tijd voor een Winter Retreat!

WE ARE ELECTRIC

Aarden, of geaard zijn, betekent elektrisch verbonden zijn met de aarde. Dit gebeurt wanneer we fysiek contact maken met het aardoppervlak. De vrije, negatief geladen elektronen waarmee het aardoppervlak geladen is, stromen ons lichaam in wanneer onze blote huid de aarde aanraakt.

NATUURLIJK GENEZEN

 Ik sprak met Joyce van der Zalm, eigenaresse van Praktijk Mijn Welzijn, gericht op natuurlijke geneeswijzen, over de gebruikers van statines die zij ziet in haar praktijk.

BORSTWEEFSEL MASSAGE

Veel vrouwen hebben op enig moment last van pijnlijke en/of gespannen borsten. Gezonde borsten horen geen pijn te doen en je kan iets doen om je borsten (weer) gezond te krijgen. Je hoeft niet onnodig met je klachten rond te blijven lopen.

THE 9 ESSENTIAL OILS

Essentiële oliën zijn de geurige, vluchtige bestanddelen van geneeskrachtige planten, kruiden, bloemen, vruchten en zaden. Oude culturen gebruikten al essentiële oliën voor de geestelijke en lichamelijk gezondheid. In Miss Natural magazine ontdek je 9 essentiële oliën met hun werking en toepassing.

SUIKERVRIJ AT WORK

Een actieve levensstijl is natuurlijk bevorderlijk voor de gezondheid, maar helaas onderschatten nog steeds veel werkgevers het belang van gezonde voeding voor hun werknemers. Niet alleen zijn werknemers met een gezond voedingspatroon productiever, ze slapen ook beter en verzuimen minder.