datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Marleen (24) zoekt een bewuste man die met beide benen op de grond staat
06 april 2018 
in Dating
1 min. leestijd

Marleen (24) zoekt een bewuste man die met beide benen op de grond staat

Marleen (24 jaar) uit Zutphen is een bewuste vrouw die al veel gave ervaringen uit het leven gehaald heeft en hiermee veel geleerd heeft over zichzelf. Ze is zeer geïnteresseerd en gemotiveerd op het gebied van natuurvoeding. Zelf eet ze biologische, suikervrij, glutenvrij en zuivelvrij. Ze volg ook een studie op het gebied van orthomoleculaire voeding. Marleen staat open voor allerlei thema’s in en over het leven.

Samen met beide benen op de grond

Deze lieve, humoristische en rustige vrouw kan goed op zichzelf zijn maar zou het leven ook graag willen delen met een partner. Ze is graag in kleinere groepen te vinden. Op vakantie gaat ze naar zonnige gebieden, het liefst aan het strand. Het verborgen talent van Marleen is haar muzikaliteit. Liefde voor Marleen is een verbinding aangaan dat een verrijking is van al compleet zijn met jezelf.

Dit past bij haar natuurlijke levensstijl;

  • Biologisch
  • Suikervrij
  • Glutenvrij
  • Zuivelvrij

Ben jij de man voor Marleen?

Marleen is op zoek naar een liefdevolle man waarmee ze op een luchtige manier gesprekken kan voeren over diepgaande onderwerpen. Ze zoekt een man die met beide benen op de grond staat en net als zijzelf houdt van spiritualiteit. Iemand die bewust en zelfstandig in het leven staat en zijn gevoelens en wensen wil delen. Ze zoekt een partner waarmee ze haar passie voor een gezonde levensstijl, op het gebied van voeding kan delen.

“Ik ben op zoek naar een man die bewust is en weet wat hij echt wilt”

Miss-Natural-Date-Me-Marleen

Ben jij die net geklede man, rond een jaar of 30 die kan koken? Reageer dan en misschien ga jij binnenkort wel met Marleen op een date!

Ja, ik wil een date met Marleen

Ben je vrijgezel en lijkt het je leuk om de liefde te vinden? Doe dan mee met ‘Date me’ en wie weet ga jij op date!

  1. Vul de vragenlijst hieronder in om te reageren op de vrouw/man die jij leuk vindt. 
  2. Maak er een leuk verhaal van (het is jouw liefdesverklaring). 
  3. Zorg er ook voor dat je er een aantal foto’s bij upload, laat je zien!
  4. Van alle reacties mogen de kandidaten kiezen met wie zij op speeddate gaat.

[gravityform id=”83″ title=”false” description=”false”]

Vind samen met Miss Natural de liefde die past bij jouw natuurlijke levensstijl! 

miss-natural-eat-dance-love

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading