2020 is jouw jaar!

Wil jij groeien op alle gebieden in jouw leven, zakelijk én privé?

Make some MAGIC with us!

WE CAN MAKE IT EVERYWHERE CHANTAL!!!

Inschrijving Master Mind opent over

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Positieve gedachtenkracht bundelen!

POWER boost!

De Power Intention Master Mind heeft tot doel om jouw leven een enorme POWER boost te geven! Dit doen wij door onze volledige toewijding, aanstekelijk enthousiasme en geweldige energie. Zo dat jij op alle gebieden in jouw leven, zakelijk én privé, kunt groeien. Door het bundelen van onze positieve gedachtenkracht en het uitspreken van onze intenties zorgen wij samen voor snelle manifestatie van al jouw wensen, doelen en onvervulde verlangens.

Wij zijn er om elkaar te versterken en uit te dagen!

Chantal Vermeer

Mijn naam is Chantal Vermeer, Illustraties Specialist, owner van Shirtsbychantal, creatieveling, 20 jaar ondernemer in hart en nieren en een expert om alles om te buigen naar iets positief. Ik denk 'out of the box' en handel altijd in mogelijkheden, ik ben 'unstoppable' en zit vol passie in het leven. Meteen uit de schoolbanken ben ik begonnen als ondernemer en startte mijn eigen bedrijf als retailer en als importeur. Binnen een half jaar van dat erg succesvol. Dit kwam voornamelijk door meteen out of the box te werken en goed op mijn marge te focussen. Social Media was er toen nog niet, maar ik ging gewoon live langs alle bedrijven van deur tot deur met al mijn staff om zo veel mogelijk bekendheid te genereren. Ik wil graag inspireren en leef erg in het nu.


DIT IS CHANTAL
 • Eva van Zeeland

  Eva is al ruim 10 jaar een gedreven ondernemer en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Daarvoor was zij 15 jaar actief in de fitness- en wellnessbranche en gespecialiseerd op het gebied van marketing, communicatie, conceptontwikkeling en branding. Zij studeerde HBO sportmanagement (commerciële economie) en deed ook nog een aerobic instructor opleiding. In 2005 won zij de National E-mail Marketing Award voor de beste e-mail campagne. Ruim 5 jaar was zij als National Marketing Manager verantwoordelijk voor de marketing en communicatie van 20 clubs bij ‘s werelds grootste fitnessketen Fitness First. In de periode 2007 – 2012 was zij mede eigenaar van WellPro Group BV, hiertoe behoren de organisaties WellPro BV, adviesbureau voor fitnessondernemers en Wellness¬Club BV, een netwerk van 150 fitnessclubs. Deze bedrijven heeft zij in de zomer van 2012 succesvol weten te verkopen.

  DIT IS EVA

 • Het Intentie Effect

  In de Power Intention Master Mind werken wij met het intentie effect, een bewezen succesvolle techniek die wetenschappelijk bewezen is na 10 jaar onderzoek en experimenten met groepen op het gebied van gedachtekracht. Met onze gedachten kunnen we namelijk wonderen verrichten: we zijn in staat om ons eigen leven en dat van anderen te helen en de wereld positief te veranderen. Het effect van gedachtekracht neemt exponentieel toe als we onze gedachten bundelen in een kleine groep. Met de hele groep focussen we dus om de beurt op elkaars intenties. Dit is niet alleen effectief voor degene die de intenties ontvangt, maar de hele groep profiteert ervan door het spiegeleffect.

  Teken je Toekomst

  Daarnaast werken wij bij de Power Intention Master Mind met ‘Teken je toekomst’ een zeer krachtige visualisatie techniek ontwikkeld door Chantal Vermeer. Je gebruikt het als krachtige tool om je te helpen jouw toekomst daadwerkelijk te zien en meer duidelijkheid te creëren. Visualiseren geeft overzicht en met overzicht komt er rust in je hoofd. Je ziet "The Big Picture”! Tijdens de intensieve “Teken de Toekomst sessies” ontdek je weer nieuwe dingen van jezelf, je kunt beter tegen de uitdagingen die je tegenkomt in het leven en in je business. Daarnaast ervaar je meer balans in je werk en privé, je wordt creatiever in het ondernemen en staat vrolijker in het leven. Teken je Toekomst maakt duidelijk, waar jij de focus op gaat leggen.

  Power Intention Master Mind

  5 x Power Intention Master Mind live meeting

  Elke twee maanden komen we live bijelkaar in Tilburg voor een intensieve sessie en heerlijke lunch. Dit is van 10 - 14 uur op de volgende maandagen; 12 maart, 14 mei, 9 juli, 10 september en 12 november 2018. 

  12 x Power Intention Master Mind online meeting

  Elke maand komen we in de geheime Facebook groep van de Power Intention Master Mind bijelkaar voor een live video session. Hier bespreken we wat er speelt, focussen we op onze intenties en ontvangen we gast sprekers. 

  1 x Power Intention Master Mind Europa Trip

  Omschrijving

  Power Intention Boost Pakket

  Om je welkom te heten ontvang je bij aanmelding een Power Intention Boost Pakket met daarin o.a.; de beste stiften, een tekenblok, een boek, T-shirt ByChantalV en Miss Natural ketting met klavertje vier hanger. 

  In een Master Mind met Chantal & Eva... hoe is dat?

  Vijf jaar lang heb ik met Eva samen in een mastermind gezeten met betrekking tot online marketing en het inrichten van een optimale website. Eva is professioneel en heeft altijd iets positiefs toe te voegen. Zij luistert actief en komt met gerichte creatieve inbreng. In de afgelopen jaren heb ik enorm veel geleerd van Eva op het gebied van marketing en bedrijfsvoering. Ik kan iedereen aanraden zich bij een mastermind met haar aan te sluiten. Ze is erg zorgvuldig met haar tijd dus als je de kans hebt, laat hem niet voorbij gaan.

  Monique Appels - www.yalla.nl

  Ik heb samen met Eva ruim 4 jaar in een Mastermind Groep voor online ondernemers gezeten. Ondernemers die allemaal al offline hun sporen hadden verdiend en die de wereld van het online ondernemen aan het ontdekken waren c.q. aan het uitbreiden waren. Ik heb Eva leren kennen als een ondernemer met een enorme focus, drive, marketinginstinct en die als geen ander in mogelijkheden denkt. No matter what. En ik heb Eva ook leren als een vrouw die durft. Zij durft om het moment dat ze voor zichzelf moet gaan staan dat ook werkelijk zakelijk te doen. Ook al moet ze haar concept daarvoor ombuigen. Dat maakt haar tot een boeiende ondernemer die vanuit haar eigen persoonlijke ontwikkeling zakelijk ook steeds nieuwe impulsen geeft aan iedereen die haar volgt.

  Jaldhara Groeneveld - www.Whispersfromtheholycircle.com

  Eva is echt een powervrouw! Als er iemand is die van aanpakken houdt, dan is het Eva wel. Ik heb een aantal jaren met Eva in een Mastermind groep gezeten. Zij is altijd toegewijd, energiek, inspirerend en vol aandacht voor iedereen. Eva kan perfect haar enthousiasme overbrengen naar de groep en hiermee iedereen inspireren tot actie. Daarnaast is zij een mooie en lieve vrouw die verstand heeft van zaken. Ze snapt hoe je een business moet opbouwen zonder jezelf te verliezen. Welke tools waardevol zijn en vooral hoe je in actie kunt komen. Ik vind haar top!

  Heleen Verkerk - www.heleenverkerk.nl

  Power Intention Master Mind... wil jij?

  Echt een verschil willen maken in de wereld met jouw business?

  - hier nog tekst

  Ondernemen vanuit jouw passie en expressie geven vanuit je ziel?

  - hier nog tekst

  Niet alles alleen willen doen en de support willen ervaren bij het bouwen van jouw business?

  - hier nog tekst

  Stoppen met twijfelen, knopen doorhakken en door je angst doorbreken?

  - je wilt echt gaan voor al jouw passies, wensen en onvervulde verlangens

  Alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan!

  - hier nog tekst

  Inspirerend trips maken met andere enthousiaste ondernemers?

  Tekst

  Ontdek nog meer over Chantal Vermeer...

  Chantal Vermeer - ByChantalV

  Ik geloof heel erg in jezelf blijven, dat werkt het beste in je bedrijf. 

  Do what you love and love what you do! Op een gegeven moment was het tijd voor nieuwe crazy doelen; Ik begon mijn verlangens nog meer te volgen en mijn illustraties te mixen met fashion en al snel was ik succesvol en ging ik online mixen met offline, geef er lezingen over en ook werden de ondernemers waar ik al jaren mee werkten super happy en kon ik hun zo veel verder helpen om weer vrolijker in hun onderneming te staan door met illustraties te werken. Al mijn illustraties en shirts werden meteen opgepikt door heel Bekend Nederland, TV en Radio. Binnen een paar weken had ik een wachtlijst opgebouwd om te werken met mij. 


  Maar omdat dit zo snel ging en ik inmiddels ook erg zichtbaar was door Social Media vond ik het ook heel spannend! Wat als het straks is afgelopen? Ben ik wel goed genoeg? Ben ik niet te zichtbaar? Ik geloof heel erg in jezelf blijven, dat werkt het beste in je bedrijf. Jezelf blijven bijsturen en ook veel bijleren. Wat ik belangrijk vind, is dat als je mijn illustraties en shirts ziet dat je mijn energie blijft zien. Vrolijk, vol vertrouwen en betrouwbaar. Of je nu een eigen restaurant hebt, een kapsalon, een kledingwinkel, beautysalon of wat anders, jezelf zichtbaar maken is nu in deze tijd zo belangrijk. Uniek zijn en duidelijkheid creëeren voor jezelf en je staff is nu in deze tijd meer dan ook nodig. Daarom heb ik verschillende thema's ontwikkeld onder de naam ByChantalV. Je kunt online en offline met mij werken. Zie het (bedrijfs)leven voor je zoals jij het elke dag zou willen leven. Met zoveel meer plezier en nog meer lol. 


  Samen met Eva gaan we elkaar versterken, uitdagen en helpen en met onze bedrijven door naar de next level.

  Ontdek nog meer over Eva van Zeeland...

  Eva van Zeeland - Miss Natural

  Ik wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan!

  Miss Natural Lifestyle is in 2011 tot leven gekomen uit het creatieve hart van Eva van Zeeland. Miss Natural heeft nationale bekendheid en is hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Zij delen hun kennis en inspireren via toegankelijke artikelen, video’s, webinars, e-books, boeken en online cursussen. Sinds augustus 2014 is er ook Miss Natural magazine in een gedrukte oplage van 30.000 stuks. Het magazine is gratis verkrijgbaar in natuurwinkels, gezondheidswinkels, reformwinkels, drogisterijen en apotheken in Nederland. Ook online is Miss Natural magazine te bekijken.


  Eva gaat graag dansend door het leven en wil daarin balans en vrijheid ervaren. Zij weet hoe ze alle facetten van haar vrouwelijkheid kan gebruiken en gaat voor al haar passies, wensen en onvervulde verlangens. Eva wil alles uit het leven halen, gewoon omdat het kan en voelt zich op haar best als ze kan creëren en inspireren! Als lifestyle coach heeft zij de afgelopen jaren duizenden mensen geholpen op weg naar hun natuurlijke levensstijl.


  Eva heeft een achtergrond in Wellness, Marketing en Orthomoleculaire geneeskunde en heeft met haar ervaring op dit gebied leveranciers, supermarktketens en hele organisaties aangezet tot het nadenken en toevoegen van meer eerlijke biologische en suikervrije producten in de schappen. Daarnaast helpt zij als ervaringsdeskundige en lifestyle coach koppels met een kinderwens om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen. Hiervoor maakte zij de videoserie ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ waarbij negen koppels een jaar lang werden gevolgd.


  Ik word enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook!

  The button below is something you need to click!