Page content

MEGA SUMMER SALE van 26 t/m 30 juli 2017 > 50% korting op ALLES!

Ken je dat gevoel? Je hebt met de jaren te veel gekocht, te veel bewaard, te veel niet gebruikt. Het is tijd om op te ruimen!

Daar gaan we dan, wij gaan morgen eindelijk verhuizen! Het is tijd voor een nieuw begin, een nieuwe start, een nieuw concept. Daarom stop ik met de huidige vorm van Miss Natural, ik kan het namelijk ook niet allemaal mee verhuizen ; )

Kijkje in de Miss Natural keukenAchter de schermen werk ik samen met mijn team aan de vernieuwde Miss Natural. Wil je een kijkje in de nieuwe Miss Natural “keuken”? Klik dan hier om je in te schrijven voor alle verhalen achter de schermen. Een keer per maand ontvang je dan een exclusieve update van de making off Miss Natural 2.0.

Een verhuizing brengt vaak hele goede vragen met zich mee:

  • Neem ik dit mee naar mijn nieuwe huis?
  • Gooi ik dat weg of bewaar ik het nog een paar jaar?
  • Waarom heb ik dit ook al weer ooit gekocht?

Dat heb ik niet alleen met mijn eigen verhuizing maar ook met mijn producten. Want om plek te kunnen maken voor nieuwe dingen moet je ook weten wanneer je los moet laten.

De nieuwe Miss Natural gaat over meer dan alleen voeding. Het is tijd om te verbreden en daar ben ik heel enthousiast over. Ik beloof je het wordt helemaal te gek!

MEGA SUMMER SALE van 26 t/m 30 juli 2017

Laatste kans! 50% korting op alles

Ik kijk heel erg uit naar ons nieuw ingerichte woning, de vakantie volgende week in Zeeland en het vernieuwde Miss Natural concept. De zomer gebruik ik privé om op te ruimen en plaats te maken voor het nieuwe. Zo ook bij Miss Natural! Volgende maand zal ik definitief stoppen met de verkoop van alle Miss Natural producten* in huidige vorm. Nog de laatste 5 dagen voor jou de mogelijkheid om deze aan te schaffen!

* Met uitzondering van het Lucky Member lidmaatschap! Alle Lucky Members krijgen deze maand exclusief toegang tot een Miss Natural cursus naar keuze... HELEMAAL GRATIS!

Flink uitpakken met 50% KORTING OP ALLES!

Waar wil jij deze zomer ruimte voor maken? Deze periode van het jaar is een goed moment om hier eens bij stil te staan.

Is dit wel goed voor mij? Suiker –-> Ga eens 40 dagen zonder Suiker
Neem ik dit mee op vakantie? Ontdek het in de --> Travel Survival Guide
Verfrissing nodig? Maak zelf --> Gezonde Fruitijsjes receptenboek; laatste exemplaren!
Zelfverzekerd in bikini en toch lekker eten --> Summer Detox 10 dagen kuur

Laatste kans! 50% korting op alles

Bekijk hier alle producten waar ik mee stop -->

JA! Dit is echt de allerlaatste kans!

Ik hoor je denken; Eva, stop je echt met de verkoop van al deze producten? Ja! Dit is echt de allerlaatse kans om deze Miss Natural producten met 50% korting te kopen;

Echt de laatste kans!

Je kunt mij alles vragen!

Voor het nieuwe concept van Miss Natural zijn wij bezig met thema’s die meer dan alleen over voeding gaan. Want ja, voeding is heel belangrijk, maar zeker niet het enige ingrediënt voor een energiek, gezond en vervullend leven.

Vind je het leuk om in een live uitzending van de Miss Natural Talk Show je verhaal te vertellen, of een thema aan te vragen waarbij wij voor je onderzoek gaan doen, laat het mij weten. Stuur mij een reply op dit bericht, ik lees ze allemaal!

Miss Natural Talk Show 25 juli 2017

Een fris wit canvasAlle verandering is lastig hoor je de meeste mensen zeggen. Ook ik vind verandering berespannend, maar juist ook heel erg leuk! Ik zie een schone lei, een nieuw fris canvas, een leeg zwembad waarin ik als eerste een duik ga nemen...

Alles is mogelijk, de weg is vrij en wie wil gaat met mij mee!

Veel liefs en natuurlijk een groet,

Eva van Zeeland

PS Profiteer snel van deze eenmalige MEGA SUMMER SALE met 50% korting op alle producten!

Let op! Deze eenmalige aanbieding is geldig van woensdag 26 t/m zondag 30 juli 2017 

Bewaren

Bewaren

Gratis magazine t.w.v. €4,95
Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten gratis in je mailbox.
Wij hebben ook een hekel aan spam
summer-sale
Eva van Zeeland
Eva van Zeeland is de oprichter en eigenaar van Miss Natural Lifestyle. Eva heeft een passie voor alles omtrent de natuurlijke levensstijl en deed haar kennis op tijdens de opleiding orthomoleculaire geneeskunde en jarenlange ervaring in de fitness branche. Eva heeft in haar leven nog nooit een dieet gevolgd en calorieën tellen lijkt haar een erg saaie bezigheid! “Leer weer te luisteren naar wat je lichaam nodig heeft en vergroot zelf je kennis over voeding”. Eva is een gedreven ondernemer en moeder van de 7-jarige tweeling Bob & Lex en bijna 2-jarig meisje Indy.

Comment Section

0 reacties op “MEGA SUMMER SALE van 26 t/m 30 juli 2017 > 50% korting op ALLES!

Plaats een reactie


*