Meld je nu gratis aan voor de SuperFood Week!

Superfoods zijn hot! Er wordt over geschreven in magazines en dagbladen, ze komen langs in televisieprogramma’s over koken en gezondheid, en we zien ze steeds vaker in de winkels. Maar wat zijn superfoods nou eigenlijk? En wat kunnen deze voedingsmiddelen precies voor jou doen?

Daar kun je allemaal achter komen tijdens de SuperFood Week van Miss Natural, die op 24 februari van start gaat. Schrijf je nu gratis in en ontvang elke dag nieuwe informatie, tips, artikelen en lekkere recepten met superfoods!

Voor wie is de SuperFood Week?

De SuperFood Week is voor iedereen die houdt van natuurlijk leven en haar (of zijn) gezondheid graag een handje helpt met de juiste voeding. Tijdens deze week krijg je onder ander gratis iedere dag een e-mail met informatie over verschillende superfoods en kun je genieten van heerlijke recepten.

SuperFood Week uitdaging: elke dag een foto

Tijdens de SuperFood Week van 24 februari t/m 2 maart 2014 heeft Miss Natural een speciale foto uitdaging voor je: plaats elke dag een foto van een SuperFood op Facebook, Twitter en/ of Instagram:

  • dag 1, 24 februari: Goji bessen
  • dag 2: 25 februari: Chia Zaad
  • dag 3, 26 februari: Raw Chocolate
  • dag 4, 27 februari: Broccoli
  • dag 5, 28 februari: Aloe Vera
  • dag 6, 1 maart: Hennepzaad
  • dag 7, 2 maart: Kokos

Zorg dat je bij elke foto de Hashtag #SuperFoodWeek plaatst en mention @MissNatural, zodat wij je foto ook kunnen zien!

Hoe je de SuperFood van de dag op de foto zet, is helemaal aan jou, laat je creativiteit er op los. En wij doen natuurlijk met je mee!

Laat zien dat je meedoet en draag de speciale SuperFood Week button

Doe jij mee aan de SuperFood Week op Miss Natural? Voeg dan de speciale SuperFood Week button toe aan je profielfoto op Facebook of Twitter, zodat al jouw vrienden en volgers kunnen zien dat jij meedoet. Wie weet inspireer jij zo wel anderen om meer natuurlijk en gezonder te eten en leven!

Schrijf je nu in voor de SuperFood Week

Wil jij ook meer weten over superfoods, wat ze kunnen doen voor je gezondheid, hoe je ze kunt gebruiken en nog veel meer? Schrijf je dan nu met onderstaand formulier in voor de gratis SuperFood Week!

Doe jij mee aan de SuperFood Week?