datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Met €30,- korting naar 'Gezond in één dag' - Jouw gezonde doorbraak!
20 juni 2014 
in Events
2 min. leestijd

Met €30,- korting naar 'Gezond in één dag' - Jouw gezonde doorbraak!

Je kunt nog zoveel geld hebben, nog zoveel succes in je carrière, maar als je gezondheid het nu of later laat afweten, kan je er nauwelijks van genieten.

Steeds meer experts in Nederland komen er achter, wat de ‘geheimen’ zijn achter energie, vitaliteit en gezondheid. Ben je er klaar voor om te leren van deze experts? En dat in een ongedwongen zeer leuke atmosfeer met gelijkgestemde mensen? Ben jij iemand die zelf gezonder, vitaler of energieker wil zijn? Of wil je weten hoe je de mensen in je omgeving zo ver krijgt om wat gezonder te worden? Kom dan op 29 juni naar hét health seminar van 2014: Gezond in één Dag!

5 topsprekers over jouw gezondheid

Op het seminar ‘Gezond in één Dag‘ komen 5 nationale topsprekers en experts bij elkaar om jou inzicht te geven in je eigen gezondheid.

Ralph Moorman (top gezondheidcoach, succesauteur en bekend van TV), Vivian Reijs (televisie presentatrice, health coach), Dr. Remko kuipers (wetenschapper, researcher, auteur en promovendus in de evolutionaire geneeskunde) en Alex van de Werf (top gezondheidscoach en ervaringsdeskundige) zullen hun kennis, ervaringen en expertise met je delen om jou de laatste inzichten, tips en recepten te geven om (nog) gezonder te leven. En David de Kock & Arjan Vergeer zorgen ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen overtuigingen omtrent gezondheid en zullen je in ‘concrete actie’ zetten.

Je gaat naar huis boordevol ideeën en inspiratie en nieuwe doelstellingen om de volgende stappen te zetten in jouw ‘healthy lifestyle’.

Wat leer je op het Gezond in één Dag seminar?

De 17 belangrijkste Gezond in één Dag onderdelen waar je mee naar huis gaat:

 1. Inzicht krijgen in je eigen overtuigingen omtrent gezondheid
 2. Hoe je je comfort zone vergroot zonder daar nerveus van te worden
 3. Unieke vaardigheden uit de zakelijke en persoonlijke coaching, waarmee je in kleine stapjes een reuzensprong naar succes kunt maken
 4. Basis evolutionaire geneeskunde met ondersteuning vanuit de wetenschap
 5. Waarom oervoeding veel gezonder is dan moderne, industriële voeding
 6. De schadelijke gevolgen van moderne, industriële voeding
 7. Blauwdruk van onze voeding en genen
 8. Wat een lagegraads ontsteking is, die op zijn beurt allerlei hele nare welvaartsziekten veroorzaakt
 9. Eten zonder honger
 10. De rol van hormonen in een gezonde leefstijl
 11. Hoe herken ik hormonale disbalansen
 12. Hoe herstel ik de balans
 13. Hoe leef je healthy met het hele gezin (make it fun and simple)
 14. Nieuwste inzichten krijgen in gezonde voeding voor kinderen
 15. Je omringen met gelijkgestemden die jouw gezonde levensstijl ondersteunen in plaats van afbreken
 16. Succes en gezondheid samen laten gaan
 17. In 10 stappen naar een gezonde leefstijl met de NEXT methode (No extra time)

Met €30,- korting en 2e kaartje gratis naar Gezond in één Dag

Wil jij graag meer leren over gezondheid tijdens het ‘Gezond in één Dag’ seminar? Als Miss Natural lid krijg je nu maar liefst €30,- korting op een ticket EN een gratis 2e kaartje! Gebruik hiervoor de kortingscode MN14 en vul deze in op het betaalscherm wanneer je en ticket koopt via de website.

Ga jij op 29 juni naar het ‘Gezond in één Dag’ seminar?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Annet
Door

Annet

op 26 Jun 2014

Hallo,Ik probeer kaartjes te bestellen alleen vraag ik me af wanneer ik de kortingscode moet invullen.....Groetjes,Annet de Weerdt

Liesbeth
Door

Liesbeth

op 01 Jul 2014

En, ben je er geweest? En wat vond je er van?

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading