datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Met Yves Rocher Culture Bio onder de douche
15 oktober 2013 
3 min. leestijd

Met Yves Rocher Culture Bio onder de douche

Blij was ik om te horen dat ik de nieuwe Yves Rocher Culture Bio lijn mocht testen. Ik had vroeger al veel producten van Yves Rocher, nog voordat ik aan mijn milieubewuste en natuurlijke lifestyle was begonnen. En toen ik hoorde dat ze ook een biologische lijn hadden toegevoegd aan hun assortiment werd ik uiteraard heel nieuwsgierig. Ik kreeg een bodylotion en een douchegel toegestuurd, beiden gebaseerd op honing en muesli. Twee ingrediënten waar ik dol op ben!

Een lijn vol natuurlijke producten

De Culture Bio lijn van Yves Rocher bestaat uit 11 producten: een douchegel, bodylotion, nacht en dagcrème, bodypeeling, deodorant en gezichtsverzorging. Naast de ‘smaak’ honing en muesli hebben ze ook Aloë Vera, karite boter en argan olie producten. Yves Rocher is een bedrijf dat veel doet voor het milieu. Het milieu staat op de eerste plaats zeggen ze, en daar houd ik van! Ze planten 50 miljoen bomen over de hele wereld en hebben op hun website een leuke teller staan waar wordt bijgehouden hoeveel er op het moment al geplant zijn. Daarnaast zetten ze zich ook in om de insecten te beschermen. Ik ben zeer te spreken over de inzet van Yves Rocher voor het milieu en hoop dat veel bedrijven hun voorbeeld zullen volgen. En het geeft mij dan ook het gevoel dat ik ergens aan bijdraag door de producten te kopen.

Heerlijke geur waar je trek van krijgt

Genoeg over het bedrijf, ik ben natuurlijk razend benieuwd naar de test, dus hup onder de douche! De douchegel ruikt ontzettend lekker, zit in een fijne flacon met een handige knijpdop. Al moet ik soms wel hard trekken om hem open te krijgen. Ik zou alleen niet gaan douchen als je honger hebt. Want deze douchegel ruikt zo lekker dat je alleen nog maar meer trek krijgt, kan ik je vertellen! De bodymilk heeft dezelfde lekkere geur en is lekker smeerbaar, niet te vettig of dik en trekt snel in de huid, heel erg fijn dus. En het belangrijkst voor mij aan een bodymilk is dat ik na afloop niet blijf plakken aan mijn spijkerbroek. Wat dat betreft is de milk ook zeker geslaagd voor de test!

Een schoon product

Uiteraard ben ik altijd geïnteresseerd in de ingrediënten, geen verpakking gaat door mijn handen zonder een uitgebreide inspectie. Ik ben altijd als de dood dat er SLS, parabenen of dat soort troep in zit. Maar de producten zien er gelukkig heel ‘schoon’ uit. Op de geur na, die is namelijk op alcohol basis. Ik kan daar op zich nog wel tegen, al ben ik er niet zo’n fan van. Maar mijn man die een heel gevoelige huid heeft en het alleen goed doet op olijfzeep krijgt hier een droge huid en jeuk van. De prijs van deze lijn van Yves Rocher is gelukkig heel fijn, dus al met al is het een mooi product van een bedrijf dat ontzettend goed bezig is. Als ik mijn oude vertrouwde olijfzeep, kokosolie en arganolie weer eens zat ben weet ik waar ik terecht kan!

Maak kans op deze producten van Yves Rocher Bio Culture!

Wil jij ook kennis maken met de voedende bodymilk en voedende douchegel met de geur van honing en muesli? Dat kan! Miss Natural mag 5 x een pakket met deze producten t.w.v. €14,90 weggeven! Hoe maak je kans? Door te reageren op dit artikel! Vertel ons waarom jij kans wilt maken en misschien heb jij straks deze heerlijk geurende verzorgingsproducten van Yves Rocher Bio Culture in het bezit!

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Gebruik jij producten van Yves Rocher?

Handtekening-Miss-Natural

De 5 winnaars zijn geworden:

Lena Luna, Debora, wennie, Marieke en Heidi S.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen allemaal de de voedende bodymilk en voedende douchegel met de geur van honing en muesli, van Yves Rocher Bio Culture thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen via het contactformulier van Miss Natural.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
gwendolyn
Door

gwendolyn

op 15 Oct 2013

Het lijkt mij heerlijk om deze producten uit te proberen. Ik vroeg mij inderdaad af welke producten wel te gebruiken zijn zonder kwalijke stoffen en honing in muesli klinken zeer appetijtelijk!!

linda
Door

linda

op 15 Oct 2013

Hoi! Lijkt me heerlijk! Vooral voor mijn man die het niet zo gezien heeft op olijfoliezeep of kokosvet als bodylotion.. kan de Badedas iig de deur uit.. zo in mijn sas zónder Badedas :D

Jolien
Door

Jolien

op 15 Oct 2013

Als ik deze win mag ik wel oppassen waar ik hem neerzet. Er staat al appelazijn, kokosolie en komijnpoeder in de douche, straks vind ik deze in het keukenkastje terug ;) Zeker in de winter kan mijn uitgedroogde huid (het trekkende huid proces gaat langzaam beginnen met dit weer :s) wel een boost gebruiken, dus ik hoop dat ik win ;)

Gwendolyn
Door

Gwendolyn

op 15 Oct 2013

Yves Rocher heeft ook bio argan olie die ben ik momenteel aan het gebruiken, is ook erg fijn, zou deze ook wel willen proberen.

Marieke
Door

Marieke

op 15 Oct 2013

Heerlijk! Ik vind het zo ontspannend om lekker lang onder de douche te staan en al die heerlijke geuren in me op te nemen. Maar na mijn 'bewustwording' sta ik een stuk minder gemakkelijk onder de douche met al die troep in de meeste 'verzorgingsproducten'. Dit zou ideaal zijn!

Marie-Paule
Door

Marie-Paule

op 15 Oct 2013

Goed om te lezen! Wil ze graag uitproberen, mits deze producten behalve natuurlijk ook proefdiervrij zijn..

Helma
Door

Helma

op 15 Oct 2013

Ik zou ook dit product (ben al 35 jaar lid van Yves Rocher) wel eens willen proberen. Ik heb de Bio douche al in huis, maar de shampoo ken ik nog niet. Ik ben allergisch voor suiker en mag dus ook geen honing, maar laatst heb ik het, in de sauna, op mijn huid gesmeerd en het voelt heerlijk. Honing bevat veel antioxidanten, heeft een anti-bacteriële werking, zorgt dat de huid vocht beter absorbeert en helpt tegen hoofd-, spier- en gewrichtspijnen. Al douchend gezonder worden dus!

Aline
Door

Aline

op 15 Oct 2013

Ohh dat klinkt als muziek in mijn oren, op dit moment ben ik geheel onthouder geworden voor douchegel vanwege de troep die ik niet op mijn huid wil hebben. Maar af en toe en lekker geurtje onder de douche is wel extra ontspannend, dus dat lijkt me heel fijn om in huis te hebben.

Floortje Jansen
Door

Floortje Jansen

op 15 Oct 2013

Hi Catherina, Leuk om wat van je te lezen! Ik ga aan aantal producten van deze lijn zeker uit proberen. . En als jij hier positief over bent ;) ben ik dat zeker, helemaal in mijn ' toestand'. Leuke prijsjes ook hoor. Dat wordt een heerlijk avondje!

Myrthe
Door

Myrthe

op 15 Oct 2013

Zo blij als ik vroeger werd van het scoren van een lekker geurtje of een mooi beautyproduct, nog véél leuker vind ik het nu om achter leuke, lekkere en betaalbare natuurlijke alternatieven te komen. Super dat Yves Rocher zich daar steeds meer bij aansluit! Ik gebruik hun producten al sinds mijn 15e ofzo, maar dat was de laatste tijd wat minder geworden juist vanwege mijn zoektocht naar verantwoorde producten. Nu heb ik weer enorm veel zin om deze mooie producten uit te gaan proberen!

Myrthe
Door

Myrthe

op 15 Oct 2013

Wat ik trouwens nog wel mis, is een shotje van de ingredientenlijst. Ik hou ervan om mezelf te kunnen overtuigen.. ;)

Melissa
Door

Melissa

op 15 Oct 2013

Ik vind de dagcrème prima, maar zodra de tube op is ga ik wel weer over op earth-line. De deo vind ik echt verschrikkelijk slecht. Binnen een uur stink ik, ik kan dus beter geen deo gebruiken dat deze deo...

Marielle
Door

Marielle

op 15 Oct 2013

Al lange tijd ben ik op zoek naar een gezonde levensstijl. Aan het ontdekken dat het niet alleen om voeding gaat, maar ook om andere producten, zoals cosmetica. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de lijn van Yves Rocher. Ik merk steeds meer dat mijn lichaam reageert op de verkeerde toevoegingen in producten. Waarom ik dit wil winnen? Omdat ik mega op zoek ben naar een product waar mijn lichaam op reageert, maar ook omdat de producten super klinken!!!!

Patricia
Door

Patricia

op 18 Oct 2013

Hoi, Nou ik krijg vandaag een pakje van yves Rocher binnen om diverse produkten uit de lijn te proberen en ik ben erg benieuwd. Ook kan ik jullie de lijn van DR. organic aanraden deze is echter in Nederland alleen bij De tuinen te koop.

anny
Door

anny

op 20 Oct 2013

Hallo Eva, Ik heb net als jij de biolijn van Yves Rocher ontdekt, maar deze heb ik nog niet uitgeprobeerd, ik zou het heel fijn vinden om deze via jou uit te mogen proberen!! Ook mijn familie zou er heel blij mee zijn, want die zijn ook al fan!

Jacolien
Door

Jacolien

op 21 Oct 2013

Deze producten zijn AANRADERS! Gebruik ze zelf, heerlijk in gebruik!

Jacolien
Door

Jacolien

op 21 Oct 2013

Deze producten zijn AANRADERS! Gebruik ze zelf, heerlijk in gebruik! Succes met de actie!

Fleur
Door

Fleur

op 21 Oct 2013

Ik ben echt helemaal gek op honing. Ik ben nu kort geleden begonnen met natuurlijk eten en om nu ook nog natuurlijke producten te gebruiken voor mijn huid zou me echt fantastisch lijken. Ik wil wel eens zien of dat ook zo bevrijdend voelt!

Heidi Steven
Door

Heidi Steven

op 21 Oct 2013

Vroeger kreeg ik geregeld producten van Yves Rocher van mijn oma en ik vond ze altijd heel aangenaam. Maar na haar overlijden ben ik Yves Rocher ook kwijtgeraakt. Een hernieuwde kennismaking zou ik erg leuk vinden dus ik loot graag mee.

wennie
Door

wennie

op 21 Oct 2013

Beste Miss Natural! Deze website heeft mij veel goeds gebracht. Ik eet al een tijd suikervrij en biologisch. Ook heb ik bijna al mijn verzorgingsproducten aangepast. Ik voel me hier super fijn bij. Het enige nadeel is het prijskaartje wat er aan hangt.. Daarom zou ik dit prijzenpakket graag willen winnen!

Elize
Door

Elize

op 21 Oct 2013

Deze shampoo van Yves Rocher zou ik écht heel graag uit willen proberen voor een natuurlijke huid, dat kan ik wel gebruiken na al die rotzooi! en aangezien je er honger van krijgt als je de heerlijke geur ruikt kan ik daarna gelijk door naar de keuken om een receptje te maken van Missnatural.nl ;-)

Mayke
Door

Mayke

op 22 Oct 2013

Omdat ik veel last heb van psoriasis en vaak allergisch reageer, is het telkens weer zoeken naar producten waar ik tegen kan. Ik heb al veel gekocht om te proberen en weer weggegeven omdat ik er toch slecht op reageerde. Dus een probeerpakket winnen, zou heel leuk zijn! :-)

Debora
Door

Debora

op 23 Oct 2013

Oh, wat zou ik graag dit pakket willen winnen. Na mijn badkamer-detox is er bijna niets overgebleven. Ik ben nog maar net begonnen met het 'schone leven'. Het gaat langzaam, maar iedere stap is er een, dus ik zou dit heel graag willen proberen.

Danny
Door

Danny

op 24 Oct 2013

Ik ken Yves Rocher al jaren, omdat mijn moeder er groot fan van is. Zelf gebruik ik het ook en ik vind het heerlijke producten. Deze heb ik nog niet in mijn kast staan dus ik hoop dat ik deze heerlijke set win! Vooral nu het weer kouder gaat worden wordt mijn huid ook weer droger dus extra verzorging is niet verkeerd.

Tessa
Door

Tessa

op 27 Oct 2013

Ik ben dol op honing en wat is er lekkerder als je er zelf ook nog naar ruikt. Ik vind de producten van Yves Rocher geweldig dus ik zou graag deze producten willen proberen, omdat ik dol ben op het gebruik van biologische producten.

Debby Broersma
Door

Debby Broersma

op 28 Oct 2013

3 generaties aan de Yves Rocher? Ik ken de lijn van Yves Rocher alleen van vroeger toen mijn moeder wat produkten in de badkamerkast had staan en ik ze (stiekem) probeerde. Nu ik bezig ben met de detoxperiode kijk ik ook naar de produkten in mijn badkamer. Mijn dochter van 10 maanden proeft ook alles wat ik eet. Ik ben benieuwd hoe de lijn van Yves Rocher nu is en ook of Myrthe de geuren kan waarderen. Hoeft zij niet stiekem straks de kastjes te onderzoeken :-)

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading