Met Yves Rocher Culture Bio onder de douche

Blij was ik om te horen dat ik de nieuwe Yves Rocher Culture Bio lijn mocht testen. Ik had vroeger al veel producten van Yves Rocher, nog voordat ik aan mijn milieubewuste en natuurlijke lifestyle was begonnen. En toen ik hoorde dat ze ook een biologische lijn hadden toegevoegd aan hun assortiment werd ik uiteraard heel nieuwsgierig. Ik kreeg een bodylotion en een douchegel toegestuurd, beiden gebaseerd op honing en muesli. Twee ingrediënten waar ik dol op ben!

Een lijn vol natuurlijke producten

De Culture Bio lijn van Yves Rocher bestaat uit 11 producten: een douchegel, bodylotion, nacht en dagcrème, bodypeeling, deodorant en gezichtsverzorging. Naast de ‘smaak’ honing en muesli hebben ze ook Aloë Vera, karite boter en argan olie producten. Yves Rocher is een bedrijf dat veel doet voor het milieu. Het milieu staat op de eerste plaats zeggen ze, en daar houd ik van! Ze planten 50 miljoen bomen over de hele wereld en hebben op hun website een leuke teller staan waar wordt bijgehouden hoeveel er op het moment al geplant zijn. Daarnaast zetten ze zich ook in om de insecten te beschermen. Ik ben zeer te spreken over de inzet van Yves Rocher voor het milieu en hoop dat veel bedrijven hun voorbeeld zullen volgen. En het geeft mij dan ook het gevoel dat ik ergens aan bijdraag door de producten te kopen.

Heerlijke geur waar je trek van krijgt

Genoeg over het bedrijf, ik ben natuurlijk razend benieuwd naar de test, dus hup onder de douche! De douchegel ruikt ontzettend lekker, zit in een fijne flacon met een handige knijpdop. Al moet ik soms wel hard trekken om hem open te krijgen. Ik zou alleen niet gaan douchen als je honger hebt. Want deze douchegel ruikt zo lekker dat je alleen nog maar meer trek krijgt, kan ik je vertellen! De bodymilk heeft dezelfde lekkere geur en is lekker smeerbaar, niet te vettig of dik en trekt snel in de huid, heel erg fijn dus. En het belangrijkst voor mij aan een bodymilk is dat ik na afloop niet blijf plakken aan mijn spijkerbroek. Wat dat betreft is de milk ook zeker geslaagd voor de test!

Een schoon product

Uiteraard ben ik altijd geïnteresseerd in de ingrediënten, geen verpakking gaat door mijn handen zonder een uitgebreide inspectie. Ik ben altijd als de dood dat er SLS, parabenen of dat soort troep in zit. Maar de producten zien er gelukkig heel ‘schoon’ uit. Op de geur na, die is namelijk op alcohol basis. Ik kan daar op zich nog wel tegen, al ben ik er niet zo’n fan van. Maar mijn man die een heel gevoelige huid heeft en het alleen goed doet op olijfzeep krijgt hier een droge huid en jeuk van. De prijs van deze lijn van Yves Rocher is gelukkig heel fijn, dus al met al is het een mooi product van een bedrijf dat ontzettend goed bezig is. Als ik mijn oude vertrouwde olijfzeep, kokosolie en arganolie weer eens zat ben weet ik waar ik terecht kan!

Maak kans op deze producten van Yves Rocher Bio Culture!

Wil jij ook kennis maken met de voedende bodymilk en  voedende douchegel met de geur van honing en muesli? Dat kan! Miss Natural mag 5 x een pakket met deze producten t.w.v. €14,90 weggeven! Hoe maak je kans? Door te reageren op dit artikel! Vertel ons waarom jij kans wilt maken en misschien heb jij straks deze heerlijk geurende verzorgingsproducten van Yves Rocher Bio Culture in het bezit!

Doe mee met de Natural Beauty Week

Wie zich bezig houdt met een natuurlijke levensstijl, houdt niet alleen rekening met wat zij binnen krijgt via voeding, maar ook met wat er op de huid wordt gesmeerd. De gemiddelde vrouw gebruikt wel zo’n 12 beautyproducten. Deodorant, dagcrème, oogcrème, foundation, bodylotion, shampoo, conditioner, haarlak, mascara, oogschaduw, blusher, nagellak… Wist je dat je via cosmetica en verzorgingsproducten de meeste rommel binnen krijgt die niet in het lichaam thuis hoort? Tijdens de Natural Beauty Week leer je alles over natuurlijke cosmetica en verzorgingsproducten. Wat is goed voor je en welke ingrediënten in producten kun je het beste vermijden? Dat en meer leer je tijdens de Natural Beauty Week!

Gebruik jij producten van Yves Rocher?

De 5 winnaars zijn geworden:

Lena Luna, Debora, wennie, Marieke en Heidi S.  Gefeliciteerd! Jullie krijgen allemaal de de voedende bodymilk en voedende douchegel met de geur van honing en muesli, van Yves Rocher Bio Culture thuisgestuurd. Graag jullie adresgegevens sturen  via het contactformulier van Miss Natural.