datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miss Natural is geëindigd in de top 5 van de VIVA 400!
27 november 2013 
in Events
3 min. leestijd

Miss Natural is geëindigd in de top 5 van de VIVA 400!

Gisteravond was het dan zover: de uitreiking van de VIVA 400! In The College Hotel te Amsterdam werden de winnaressen bekend gemaakt tijdens het VIVA400 event. De VIVA400 is in 2008 gelanceerd en is een variant van de Quote 500. Het verschil schuilt echter in het feit dat er alleen vrouwen in voorkomen. Succesvolle, jonge vrouwen die elk binnen hun eigen vakgebied iets bijzonders gepresteerd hebben, een onderscheiding hebben gekregen of op een andere manier erkenning verdienen.

Het was dus al een enorme eer om alleen maar genomineerd te worden, en wel in de categorie ‘Online’. Een nog grotere eer was het om gisteravond in de top 5 te belanden. Helaas geen eerste prijs, maar wel een hele hoop erkenning. En dat is heel fijn als je een ‘Miss Natural met een missie’ bent! De winnaar in de categorie ‘online’ is Charlotte Meindersma geworden (zie foto).

De winnaars van de Viva 400

Nadat de 12.000 (!) stemmen waren geteld. Was het dit jaar voor het eerst aan een heuse jury om in elke categorie de winnaar te kiezen. En de winnaars van 2013 zijn:

Aanstormend talent – Lisanne Buik en Emma Veerhuis
Van junior chef tot meester chef: deze twee passievolle, jonge ondernemers maken lekker eten toegankelijk voor iedereen. De jury was het unaniem eens: VanChefs past goed bij de tijdsgeest is duurzaam en vernieuwend en is gewoon een fantastisch idee!

Online – Charlotte Meindersma
Niet Eva van Zeeland, maar wel een andere zeer geïnspireerde vrouw! Omdat ondernemen leuk moet zijn, is Charlotte een jurist die klare taal spreekt en ondernemers begrijpt. Haar doel? Wet-en regelgeving voor iedereen begrijpelijk maken. De jury sprak ook klare taal: “Alle vrouwen in de zaal hebben iets aan jouw vakmanschap in een nieuw jasje, jij verdient de VIVA400-Award!”

Business – Jacqueline Vizée
Jacqueline organiseert grote events tot ver over de grenzen van ons landje. “Een entrepreneur met visie die iets verandert in de dancewereld. Ze heeft bakken potentie om het de komende jaren te maken.”

Creatief – Myrthe van der Meer
Het oordeel van de jury: “Myrthe is dapper en durft zich kwetsbaar op te stellen, een echte VIVA-vrouw.” Myrthe schreef een roman over haar burn-out en opname op een psychiatrische afdeling. Paaz werd een bestseller en wordt binnenkort een tv-serie.

Mode – Lara de Graaf
Lara gaat tegen de wind in en is een jonge meid met lef. Dit alles zorgde ervoor dat ze de VIVA-Award in de wacht sleepte. Met haar eigen label Ydence bestormt ze de beste brandstores in de grootste steden!

Knappe Koppen – Anne-Marie de Brouwer
Barstend van de energie komt Anne-Marie op voor vrouwenrechten. Want: verbeter de rechten van vrouwen en je verbetert de gezondheid van de mensheid. Ze is al een van de jongste ridders in de Orde van Oranje Nassau en mocht nu naast een lintje ook de VIVA-Award ophalen!

Stoer – Faiza Oulahsen
Dé Jeanne d’Arc van 2013, een strijder: Greenpeace-activiste Faiza was erbij daar in Rusland. Terwijl iedereen zich druk maakt om de crisis maakt zij haar handel vuil aan het milieu. Deze vrouw verdient een hart onder de riem en zeker een VIVA-Award!

Eco – Lisanne van Zwol en Jente de Vries
Stop de voedselverspilling! Vijf tot tien procent van de groenten wordt vanwege hun ‘looks’ verspild. Daar wilden Lisanne en Jente een stokje voor steken. De jury vond een award zeker geen verspilling want: “Deze stoere vrouwen passen helemaal bij VIVA: al ben je een gekke groente, je bent goed zoals je bent!” En daar is Miss Natural het natuurlijk helemaal mee eens!

Erkenning van mijn missie

Dat Miss Natural in de top 5 is beland betekent heel veel voor mij. Deze erkenning draagt namelijk bij aan het bekender worden van mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te inspireren tot een natuurlijke levensstijl. Ik breng graag mensen en kennis bij elkaar en faciliteer hierin middels een platform en community waar gelijkgestemden elkaar kunnen vinden. Ik word altijd enorm enthousiast als ik mensen kan inspireren en motiveren tot een positieve verandering in hun leven, op welk gebied dan ook. Mijn missie is dan ook om met Miss Natural zoveel mogelijk mensen aan te zetten tot een blijvende verandering in hun leven waardoor ze gelukkig en positief in het leven zullen staan.

Bedankt voor jouw stem!

Zonder jullie stem was het mij niet gelukt om zo hoog te eindigen in de Viva 400. Wat een geweldig, hartverwarmend gevoel om te merken dat er zoveel mensen zijn die Miss Natural een warm hart toedragen en mijn missie willen steunen. Ik ben jullie dan ook ontzettend dankbaar!

Met natuurlijk een groet,

Handtekening-Miss-Natural

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Marjon
Door

Marjon

op 27 Nov 2013

Gefeliciteerd met je top5 plek! Mooie prestatie

Marja
Door

Marja

op 02 Dec 2013

Gefeliciteerd met je mooie plek!!!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading