Miss Natural komt naar jou toe deze zomer!

Dat was jarenlang de populaire slogan; Veronica komt naar je toe deze zomer! En inderdaad er is geen mooier moment in het jaar om elkaar te ontmoeten dan in de zomer. Veel mensen hebben vakantie, een aantal vrije dagen of doen het gewoon wat rustiger aan. Aangezien mijn agenda in de maand juli en augustus ook nog redelijk leeg is dacht ik, ja laat ik eens naar jullie toe gaan!

Weliswaar niet met de bus waarbij ik op deze foto sta op Ibiza, maar ik pak mijn auto en ga op weg naar jou.

Bij Miss Natural thuis

En dan bedoel ik bij jou thuis, jij bent immers ook Miss Natural en het lijkt mij leuk om te zien wat jouw passie is voor natuurlijk leven en biologisch eten. Heel gezellig op de (granen)koffie of (ijs)thee, ik kom gewoon naar jou toe. Lijkt je dat gezellig? Je mag zelf bepalen wat we gaan doen, bak je jouw favoriete suikervrije taart, gaan we lunchen of misschien wel hardlopen? Of heb je een moestuin en ga ik je mij die laten zien? Ik ben benieuwd en hoor graag hoe je mij én andere Miss Natural leden kunt inspireren met jouw natuurlijke levensstijl.

Inspireren met jouw natuurlijke levensstijl

Tijdens mijn bezoek zal ik ook een filmopname maken zodat we een leuk verslag hebben voor op de website. Je moet het dus niet vervelend vinden om in beeld te verschijnen. De opname is in gesprekvorm met elkaar en “toevallig” draait er een camera (kleintje maar) mee. Dus lijkt het jou leuk om mij ergens in de maand juli of augustus te ontvangen bij jou thuis of op je werk, mag ook, dan hoor ik dit graag! Ik kom, in verband met oppas voor mijn kinderen, het liefste overdag en door de week.

Ben jij thuis in juli of augustus?

Vertel in een reactie op dit bericht wanneer (datum/tijd) ik bij jou op bezoek zou kunnen komen, welke plaats je woont en wat we dan gaan doen. Uit alle reacties maak ik vervolgens dan een keuze en wie weet kom ik dan naar jou toe!

Mag ik bij jou op bezoek komen?