datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Miysu: het duurzame kledingmerk met een edge!
21 mei 2014 
2 min. leestijd

Miysu: het duurzame kledingmerk met een edge!

Het Nederlandse duurzame damesmodelabel Miysu heeft weer een nieuwe collectie op de markt gebracht.  Ria van Kleef is het brein achter het label Miysu dat nu drie jaar zowel online als in haar eigen winkel in Gorinchem verkrijgbaar is. Ook is zij onderdeel van de redactie van Miss Natural en informeert ons regelmatig over duurzame kleding met haar artikelen.

De zomercollectie van Miysu laat de voorliefde van de ontwerpster Ria van Kleef zien voor karakteristieke, krachtige designs die de eigenzinnigheid van vrouwen versterken. De modellen in haar nieuwe collectie zijn gemaakt met de beste en mooiste materialen met een duurzame oorsprong.

Al drie jaar bewust & uniek

Drie jaar geleden werd het label Miysu op de markt gebracht. Ria: “Met dit merk en de daarbij behorende stijl en signatuur inspireer ik andere vrouwen“. Met prachtige sfeerfoto’s en een stylingbook laat ze de vrouwen zien hoe de collectie gedragen kan worden.

Het bijzondere van Miysu is dat het een totaal plaatje biedt. Je kunt je er van top tot teen in kleden zonder dat het er te ‘gestyled’ uitziet. Hoewel trends uiteraard een rol spelen in de ontwerpen van Miysu, staat originaliteit en eigenheid centraal. Voor het compleet maken van elke outfit, maken ook accessoires van exclusieve merken zoals Chan Luu en Petra Reyrink onderdeel uit van de collectie.

Prijzen en onderscheidingen

In eerste instantie is Miysu een fashionlabel, maar dan wel geheel van eco-stoffen en duurzaam geproduceerd. Een klant koopt het kledingstuk om het model en zijn uiterlijk. Dat het daarnaast geheel duurzaam is maakt het kledingstuk tot een feel good product.

Dat het concept werkt bleek in de afgelopen jaren. Zo werd ontwerpster Ria van Kleef meerdere malen genomineerd voor zowel eco-webshop van het jaar (2e in 2012), de viva 400 in de categorie eco en ook voor de MVO prijs 2013 van de Gemeente Gorinchem, waar ze ook 2e werd.

Waar is Miysu te koop?

De kleding is onder meer verkrijgbaar in de Miysu-winkel in Gorinchem en via de webshop. Maar ook in de Miss Natural shop kun je terecht voor de eco-fashion van Miysu: kijk voor broeken & leggings, voor jurken & rokken en voor shirts & tops van Miysu.

Hieronder een aantal van onze favorieten!

   

    

Koop jij bewust duurzame kleding?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading