arrow_drop_up arrow_drop_down
25 mei 2014 

Multi voor vrouwen die zwanger willen worden of in verwachting zijn

De Elke Dag multi van Vitals is een zeer zorgvuldig ontworpen multi met de beste verbindingen, juiste doseringen en een uitgekiende samenstelling. Niet voor niets de eerste keus van veel therapeuten en adviesdrogisten. En ook Miss Natural is al even fan van Vitals! Elke Dag is opnieuw verbeterd en nu ook verkrijgbaar in capsulevorm (2 capsules per dag). En er zijn twee nieuwe varianten: Elke Dag Mama en Elke Dag Senior.

Vernieuwde Vitals Elke Dag

Elke Dag (evenals alle nieuwe multi’s in de serie) bevat nu onder andere de biologisch actieve vormen van B2, B6 en B12. De formule bevatte al B12 in de vorm van methylcobalamine, maar nu ook adenosylcobalamine. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Quatrefolic®, de superieure, lichaamseigen vorm van foliumzuur (5-methyltetrahydrofolaat) gebonden aan (plantaardig) glucosaminezout. Dit is de meest stabiele vorm van 5-MTHF met de hoogste biologische beschikbaarheid. Bovendien zijn de doseringen van de B-vitaminen beter op elkaar afgestemd en bevat de formule nu niet alleen vitamine E als d-alfatocoferol, maar is het beter gebalanceerd met ook natuurlijke bèta-, gamma- en deltatocoferolen.

De Elke Dag Capsules bevatten precies de helft van een tablet en de aanbevolen dagdosering is dan ook twee capsules per dag. Ze zijn echter makkelijker door te slikken en eventueel te openen.

Elke Dag Mama en Elke Dag Senior

Vitals heeft nu ook twee  nieuwe varianten van de Elke Dag multi: Elke Dag Mama en Elke Dag Senior. Elke Dag Mama is speciaal aangepast aan de behoeftes van vrouwen die zwanger willen worden, in verwachting zijn of borstvoeding geven. Dit ziet men bijvoorbeeld terug in de doseringen van foliumzuur, B12, D3 en ijzer.

De Elke Dag Senior is gericht op mannen en vrouwen boven de 50. Het bevat bijvoorbeeld alfaliponzuur en pterostilbeen. De Elke Dag Senior bevat bewust geen ijzer en koper.

Naast Vitals Elke Dag, Elke Dag Mama en Elke Dag Senior, is er ook Elke Dag Junior die na de zomer ook zal worden vernieuwd.

Bestel als Miss Natural met 10% korting!

Je kunt Vitals Elke Dag multi met 10% korting bestellen. Ga hiervoor naar de website van Vitals en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: missnatural

Wat is jouw favoriete multi?

P.S.: De multi’s van Vitals zijn ook verkrijgbaar in de Miss Natural Shop!

 

Zoë

Door

Zoë

op 8 March 2015

Hoi Layla, Geen extra foliumzuur meer nodig wanneer je deze Multi slikt?

Ilse

Door

Ilse

op 12 October 2015

Dat is ook mijn vraag. Ik slik nu naast de vitals mama ook nog foliumzuur met vit b12. Is dat nodig en wat is verstandig? Alvast dank!

Reactie plaatsen

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang het Week van de Vruchtbaarheid magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.