datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Multi voor vrouwen die zwanger willen worden of in verwachting zijn
25 mei 2014 
1 min. leestijd

Multi voor vrouwen die zwanger willen worden of in verwachting zijn

De Elke Dag multi van Vitals is een zeer zorgvuldig ontworpen multi met de beste verbindingen, juiste doseringen en een uitgekiende samenstelling. Niet voor niets de eerste keus van veel therapeuten en adviesdrogisten. En ook Miss Natural is al even fan van Vitals! Elke Dag is opnieuw verbeterd en nu ook verkrijgbaar in capsulevorm (2 capsules per dag). En er zijn twee nieuwe varianten: Elke Dag Mama en Elke Dag Senior.

Vernieuwde Vitals Elke Dag

Elke Dag (evenals alle nieuwe multi’s in de serie) bevat nu onder andere de biologisch actieve vormen van B2, B6 en B12. De formule bevatte al B12 in de vorm van methylcobalamine, maar nu ook adenosylcobalamine. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Quatrefolic®, de superieure, lichaamseigen vorm van foliumzuur (5-methyltetrahydrofolaat) gebonden aan (plantaardig) glucosaminezout. Dit is de meest stabiele vorm van 5-MTHF met de hoogste biologische beschikbaarheid. Bovendien zijn de doseringen van de B-vitaminen beter op elkaar afgestemd en bevat de formule nu niet alleen vitamine E als d-alfatocoferol, maar is het beter gebalanceerd met ook natuurlijke bèta-, gamma- en deltatocoferolen.

De Elke Dag Capsules bevatten precies de helft van een tablet en de aanbevolen dagdosering is dan ook twee capsules per dag. Ze zijn echter makkelijker door te slikken en eventueel te openen.

Elke Dag Mama en Elke Dag Senior

Vitals heeft nu ook twee  nieuwe varianten van de Elke Dag multi: Elke Dag Mama en Elke Dag Senior. Elke Dag Mama is speciaal aangepast aan de behoeftes van vrouwen die zwanger willen worden, in verwachting zijn of borstvoeding geven. Dit ziet men bijvoorbeeld terug in de doseringen van foliumzuur, B12, D3 en ijzer.

De Elke Dag Senior is gericht op mannen en vrouwen boven de 50. Het bevat bijvoorbeeld alfaliponzuur en pterostilbeen. De Elke Dag Senior bevat bewust geen ijzer en koper.

Naast Vitals Elke Dag, Elke Dag Mama en Elke Dag Senior, is er ook Elke Dag Junior die na de zomer ook zal worden vernieuwd.

Bestel als Miss Natural met 10% korting!

Je kunt Vitals Elke Dag multi met 10% korting bestellen. Ga hiervoor naar de website van Vitals en gebruik bij het afrekenen de kortingscode: missnatural

Wat is jouw favoriete multi?

P.S.: De multi’s van Vitals zijn ook verkrijgbaar in de Miss Natural Shop!

 

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Zoë
Door

Zoë

op 08 Mar 2015

Hoi Layla, Geen extra foliumzuur meer nodig wanneer je deze Multi slikt?

Ilse
Door

Ilse

op 12 Oct 2015

Dat is ook mijn vraag. Ik slik nu naast de vitals mama ook nog foliumzuur met vit b12. Is dat nodig en wat is verstandig? Alvast dank!

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading