datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

100% natuurlijke energiereep met echte superfoods
03 juli 2012 
3 min. leestijd

100% natuurlijke energiereep met echte superfoods

Go!Greenbar repen In april van dit jaar belandde ik met een vriendin bij de biologische suikervrije lunchroom “Sugarless by J&J” in Amsterdam. Daar genoten we van een heerlijke lunch met zuurdesembrood met humus en gegrilde groenten.

Bij het afrekenen viel onze blik op twee dozen met health bars die op de toonbank stonden. De opmerking “no sugar added” triggerde ons. Zouden we dan eindelijk een health bar gevonden hebben die echt suikervrij is? We besloten beiden om van elke smaak een reep mee te nemen zodat we die thuis konden uitproberen.

Welke health bar kochten wij?

Wij kochten ieder twee Go!Greenbar® repen. Dit zijn 100% natuurlijke energierepen van vruchten en noten met echte superfoods. Superfoods komen rechtstreeks uit de natuur en zijn zeer rijk aan bijzondere voedingsstoffen zoals antioxidanten, bioflavonoïden, aminozuren, enzymen en glyconutriënten. Superfoods versterken het immuunsysteem, werken anti-aging en hebben een positief effect op de gezondheid.

100% natuurlijke vruchten-noten reep met superfoods

Welke smaken repen zijn er?

De repen zijn tot dusverre in twee varianten verkrijgbaar:

Very Berry

Met als ingrediënten: dadels, cashewnoten, dadelstroop, pistachenoten, goji bessen, cranberries, blauwe bessen, olijfolie, maca, groene thee, spirulina en natuurlijke aroma’s.
Calorieën per reep: 222

Choco Coco

Met als ingrediënten: dadels, cashewnoten, dadelstroop, kokos, pistachenoten, magere cacao, cacaomassa, olijfolie, cacaostukjes, maca, spirulina, groene thee en natuurlijke aroma’s.
Calorieën per reep: 241

100% natuurlijke vruchten-notenrepen met echte superfoods

Bevat géén
Suiker, glucose-fructosestroop, gluten, tarwe, zuivel, soja, mais, pinda’s, zout.

Bevat wel
Hoogwaardige ingrediënten: Super Food, Super Fruit, Happy Food.

Tessa ontwikkelde de Go!Greenbar

De slogan van oprichter Tessa van der Steen is niet voor niets: “Healthy living is a lifestyle!”. Tessa van der Steen is oprichter van Your Health Coach, voedingsadvies & coaching. Zij is orthomoleculair therapeut en noemt zichzelf voor het gemak “Health Coach”. Vanuit haar twee praktijken in Amsterdam begeleidt ze mensen naar een gezonde levensstijl.

Begin 2011 besloot ze haar eigen product te ontwikkelen omdat ze bij het adviseren van gezonde tussendoortjes tegen een probleem aanliep: Tessa kon nergens een gezonde “on the go” reep vinden die aan haar eisen voldeed. En daarom besloot ze het zelf te gaan doen! Go!Greenbar® is hiervan het resultaat.

Go!Greenbar® is een lekkere noten-vruchtenreep met echte superfoods. Zonder suiker, gluten of onnodige toevoegingen (bevochtingsmiddelen, emulgatoren e.d). De repen worden in Nederland geproduceerd en bevatten, waar dit mogelijk was, biologische ingrediënten.

Go!Green® is een merk voor gezondheidsbewuste mensen die kritisch naar ingrediënten kijken. Alles wat in de natuur groeit is in onze beleving groen. Go!Green bevat uitsluitend natuurlijke, groene ingrediënten en geen onnatuurlijke toevoegingen of allergenen.

Waar kan ik Go!Greenbar kopen?

Je kunt de Go!Greenbars online bestellen via Go!GreenStore®. Daarnaast kan je op Go!Greenbar® kijken waar ze verder te koop zijn. Dit zijn tot dusverre nog vooral adressen in Amsterdam maar inmiddels zijn ze ook bij De Vitaminstore te vinden.
vinden. Deze zit in de meeste grote plaatsen. Wat ook noemenswaardig is, is dat Go!Greenbar als enig gezond tussendoortje te vinden is in de veelbesproken automaten die onlangs in een aantal Connexxion-bussen zijn geplaatst.

De lekkerste repen zonder suiker

Dit zijn de lekkerste suikervrije health bars die ik tot dusverre ken en gegeten heb. Na die twee proefrepen die ik in Amsterdam kocht, heb ik van beide varianten een doos met twaalf stuks besteld. Zelf heb ik een hele  lichte voorkeur voor de Very Berry-variant (en da’s toch vreemd voor een echte “choco addict”). Ik gebruik de Go!Greenbar als tussendoortje maar ook als ontbijt of lunch kan dit prima.

Ik voel me echt lange tijd heerlijk verzadigd na het eten van een Go!Greenbar en heb het gevoel dat ik mijn lijf iets gezonds gegeven heb. En wat ik tenslotte erg leuk vind, is dat het een Nederlands product is waarvan ik hoop dat het spoedig op iedere straathoek verkrijgbaar is.

Proef gratis een pakketje van deze heerlijke repen

Tessa stelt 5 pakketjes met ieder 2 repen beschikbaar voor Miss Natural leden. Wil jij kans maken op 1 van deze 5 pakketjes, laat dan hieronder weten wat jouw reden is waarom jij de Go!Greenbars wilt proberen! De 5 origineelste inzendingen ontvangen een pakketje thuis.

Waarom wil jij Go!Greenbar proeven?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Sietske
Door

Sietske

op 03 Jul 2012

Ik wil het graag proeven omdat ik heel erg pro gezonde snacks ben. Momenteel eet ik vaak de Eat Natural bars, maar ik vind hoe meer keuze hoe beter. Het is sowieso bijzonder leuk om een Nederlandse gezonde reep te nuttigen!

Angelique
Door

Angelique

op 03 Jul 2012

Ik ben heel erg benieuwd naar deze repen, wordt er nu al blij van. Ik ben al langer op zoek naar een gezond tussendoortje wat makkelijk mee te nemen en langer houdbaar is. Ook gaan we eind van het jaar naar de USA en hiervoor wil ik ook een voorraad gezonde tussendoortjes meenemen aangezien het daar wat lastiger te vinden is (in ieder geval waar ik naar toe ga)

Rebecca
Door

Rebecca

op 03 Jul 2012

Ik zou heel graag in aanmerking komen voor een proefpakketje om niet alleen mijzelf, maar ook mijn stiefdochterje kennis te laten maken met een echt gezond tussendoortje. Niets geeft een fijner gevoel dan je kind iets meegeven naar school waar ze echt energie van krijgt, zonder al die onnodig toegevoegde suikers en e-nummers en dat soort dingen.

Petty
Door

Petty

op 03 Jul 2012

Ik zou heeeeeeeel graag in aanmerking willen komen zodat ik ook lekker mee kan "snaaien" als ik met mijn man en drie kinderen op REEP GA! (Repen = brabants voor op pad gaan)

Tamara
Door

Tamara

op 03 Jul 2012

Hmm, wat klinken die repen lekker! Ik zou graag in aanmerking komen voor een proefpakketje. Ik ben nu 11 weken zwanger van de tweede. Bij de eerste zat ik dicht tegen zwangerschapssuiker aan, dus deze keer wil ik veel bewuster met mijn eten omgaan. Zo'n reep lijkt me nou een heerlijk, schuldvrij tussendoortje!

Tessa Your Health Coach
Door

Tessa Your Health Coach

op 16 Jul 2012

Dag Tamara, Gefeliciteerd met je 2e zwangerschap en fantastisch om te horen dat je nu heel bewust aan je voeding denkt. De Go!Greenbar is inderdaad een lekker en schuldvrij tussendoortje. Ik raad mijn zwangere clienten aan ze altijd in hun tas te hebben, zo kom je nooit voor verassingen te staan. Ook in het ziekenhuis tijdens de bevalling komen ze van pas: het eten in het ziekenhuis is helaas vaak van slechte kwaliteit (veel suiker!) en een Go!Greenbar® geeft je gezonde, langdurige energie. Ik heb al van meerdere clienten gehoord dat ze met behulp van Go!Greenbar® hun bevalling tot een goed einde konden brengen. Daarom ben jij een van de winnaars van de proefpakketjes Go!Greenbars®. Je mag je naam, adres, pc, woonplaats mailen naar: info@gogreenbar.nl dan ontvang je het proefpakket spoedig thuis. Groetjes, Tessa

Tamara
Door

Tamara

op 19 Jul 2012

Hoi Tessa, Super dat ik gewonnen heb! Als de repen me bevallen dan zal ik er zeker wat inslaan, goed idee om ze bij de bevalling en in het ziekenhuis op voorraad te hebben. Ik heb je inmiddels gemaild, bedankt alvast! Groetjes, Tamara

vera thijssen
Door

vera thijssen

op 03 Jul 2012

Ik zou heel graag deze "GO!greenbars" willen proeven omdat: We met 2 personen binnen dit gezin geen zuivelproducten (mogen) gebruiken en we komende week (met het hele gezin gaan starten met de cursus 40 dagen zonder suiker! En we dus opzoek zijn naar verantwoorde zuivelvrije en suikervrije tussendoortjes die je ook makkelijk mee kunt nemen in je tas!

Tessa Your Health Coach
Door

Tessa Your Health Coach

op 16 Jul 2012

Dag Vera, De reden dat ik Go!Greenbar® heb ontwikkeld is juist om mensen die geen gluten en/of zuivel willen/mogen eten toch iets lekkers te bieden. En natuurlijk geen toegevoegde suikers! Daarom ben jij een van de winnaars van de proefpakketjes Go!Greenbars®. Je mag je naam, adres, pc, woonplaats mailen naar: info@gogreenbar.nl dan ontvang je het proefpakket spoedig thuis. Heel veel plezier ervan! Tessa

Evelien
Door

Evelien

op 03 Jul 2012

Mijn motto: Life without sugar is just so much sweeter! Als drukbezette vertegenwoordiger valt het nog niet mee om bij de tankbeurt al die schreeuwende suikerbommen te laten liggen... Een suikervrije, natuurlijke candybar die zo in mijn tas mee kan, zou een geweldige oplossing zijn!!

Tessa Your Health Coach
Door

Tessa Your Health Coach

op 16 Jul 2012

Dag Evelien, Je hebt helemaal gelijk: zonder suiker is het leven veel leuker! En zeker als je voor je werk veel op de weg zit, is de Go!Greenbar® echt een uitkomst. Straks loop je met een enorme smile het tankstation binnen: want je hebt net je Go!Greenbar achter de kiezen en voelt je fit, energiek en happy! Jij bent dus een van de winnaars van de proefpakketjes Go!Greenbars®. Je mag je naam, adres, pc, woonplaats mailen naar: info@gogreenbar.nl dan ontvang je het proefpakket spoedig thuis. Laat je me weten hoe ze bevallen? Groetjes, Tessa

Evelien
Door

Evelien

op 18 Jul 2012

Wat een leuke verrassing! Ik stuur direct mijn gegevens en ga ze na ontvangst meteen proeven! Wordt zeker vervolgd! Groetjes

Anny
Door

Anny

op 04 Jul 2012

Ik ben al best lang op zoek naar een suikervrije reep of tussendoortje, maar vond die maar niet, want er zat altijd wel weer een andere vorm van suiker in. Ik wil ook mijn man en kind kennis laten maken met de reep, maar zonder dat ze weten dat er geen suiker in zit. We gaan altijd met de auto op vakantie en dan komen de dippen tijdens het rijden. Ik wil uitproberen of hij nu zonder die dippen naar ons vakantieadres kan rijden en hem er achter laten komen dat zonder suiker ook lekker kan zijn. Ik heb mijn zoon van zes al zover dat hij uit zichzelf al begint met de etiketten lezen en vraagt of het gezond is. Helemaal geweldig toch? Nu mijn man nog!!! Daarbij zou dit proefpakketje zeker kunnen helpen!

Tessa Your Health Coach
Door

Tessa Your Health Coach

op 16 Jul 2012

Dag Anny, Complimenten voor je inzet om de hele familie op het gezonde pad te krijgen. En zo zie je aan je zoon dat hij al etiketten begint te lezen,... fantastisch! Ik zou willen dat alle kinderen dat doen. Daarom ben jij een van de winnaars van de proefpakketjes Go!Greenbars®. Je mag je naam, adres, pc, woonplaats mailen naar: info@gogreenbar.nl dan ontvang je het proefpakket spoedig thuis. En ik hoor graag of je met de Go!Greenbars® geen dip hebt gehad tijdens het rijden! Groetjes, Tessa

laila
Door

laila

op 04 Jul 2012

Iz zou ze graag willen uitproberen. Eet al een tijd volgens de oervoeding. Deze repen kunnen prima meedoen als lekker tussendoortje! Ook voor mijn kinderen probeer ik allerlei alternatieven uit ben benieuwd wat zij van de reep vinden!

Esther
Door

Esther

op 04 Jul 2012

Ik ben gewoon altijd nieuwsgierig naar nieuwe en gezonde producten! Dus kam maar op met die reep!

Alina
Door

Alina

op 07 Jul 2012

Sinds begin dit jaar heb ik voor mezelf eindelijk durven toe te geven dat ik een eetstoornis heb. Helaas heeft het wel lange tijd geduurd, waardoor ik ook erg gevallen was en ook extreem ondergewicht heb gekregen. Op dit moment ben ik er onwijs hard tegen aan het vechten om weer mijn leven op te pakken en op een goede en vooral gezonde manier te leven. Ik wil echt genieten weer van mijn leven, en niet laten leiden door een eetstoornis. Na de zomer ben ik namelijk van plan om weer naar school te gaan en nou eens eindelijk mijn diploma te halen (heb 2 jaar moeten stoppen, omdat het gwn niet meer ging). Op dit moment is mijn gewicht ook eindelijk aan het stijgen en durf ik met kleine stapjes andere dingen uit te proberen (en weer eens iets te eten wat 'lekker' is). Daarom zou ik ook heel graag dit willen uitproberen, omdat het ook gwn een makkelijk maar vooral een voedzaam product is! (en volgens mij echt heel lekker! haha) Dus dit was eigenlijk een beetje mijn verhaal :) liefs, A

Alina S.
Door

Alina S.

op 07 Jul 2012

Sinds begin dit jaar heb ik voor mezelf eindelijk durven toe te geven dat ik een eetstoornis heb. Helaas heeft het wel lange tijd geduurd, waardoor ik ook erg gevallen was en ook extreem ondergewicht heb gekregen. Op dit moment ben ik er onwijs hard tegen aan het vechten om weer mijn leven op te pakken en op een goede en vooral gezonde manier te leven. Ik wil echt genieten weer van mijn leven, en niet laten leiden door een eetstoornis. Na de zomer ben ik namelijk van plan om weer naar school te gaan en nou eens eindelijk mijn diploma te halen (heb 2 jaar moeten stoppen, omdat het gwn niet meer ging). Op dit moment is mijn gewicht ook eindelijk aan het stijgen en durf ik met kleine stapjes andere dingen uit te proberen (en weer eens iets te eten wat 'lekker' is). Daarom zou ik ook heel graag dit willen uitproberen, omdat het ook gwn een makkelijk maar vooral een voedzaam product is! (en volgens mij echt heel lekker! haha) Dus dit was eigenlijk een beetje mijn verhaal liefs, A P.S. ben nu officieel lid! :)

Tessa Your Health Coach
Door

Tessa Your Health Coach

op 16 Jul 2012

Dag Alina! Wat een overwinning om toe te geven dat je een eetstoornis hebt ontwikkeld en daar zo open op deze site over te schrijven. Dat verdient een beloning: jij bent een van de winnaars van de proefpakketjes Go!Greenbars®. Je mag je naam, adres, pc, woonplaats mailen naar: info@gogreenbar.nl dan ontvang je het proefpakket spoedig thuis. We weten zeker dat je ervan zult gaan genieten en natuurlijk: zonder schuldgevoel! Groetjes, Tessa

Alina S.
Door

Alina S.

op 19 Jul 2012

Wat onwijs gaaf! Dankjulliewel! Ik kan nu niet wachten om ze uit te proberen! Veel liefs, Alina

Maaike
Door

Maaike

op 09 Jul 2012

Ik zou ze graag willen geven aan mijn man. Ik probeer ook hem aan de gezonde tussendoortjes te krijgen, en dat lukt niet altijd ;) Ik hoop dat het met deze bars wel gaat lukken!!

sanne roozen
Door

sanne roozen

op 10 Jul 2012

kon nie wachten dus ook een gemengde doos besteld! beetje jammer van de erg hoge verzendkosten! Ik kon ze trouwens echt niet vinden bij de vitaminestore!!! waar de verzendkosten stukken lager zijn :)

Tessa van der Steen
Door

Tessa van der Steen

op 16 Jul 2012

Hai Sanne, Wat goed dat je meteen een hele doos hebt besteld! Helaas passen de dozen niet door de brievenbus en zitten we dus vast aan het tarief voor pakketpost. Maar bij ons (www.gogreenstore.nl) heb je 1.90 euro per reep betaald, en bij de Vitamin Store betaal je 2.50,.. dus tel uit je winst! Hoop dat je ze lekker vindt, Groetjes, Tessa

sanne roozen
Door

sanne roozen

op 18 Jul 2012

ze zijn heerlijk!!!!

Petty
Door

Petty

op 12 Jul 2012

Ik was nieuwsgierig of de repen al waren verloot?! Pet ongeduld ;-)

Tessa Your Health Coach
Door

Tessa Your Health Coach

op 16 Jul 2012

Dag Petty! vandaag maken we de winnaars van de pakketjes Go!Greenbars® bekend,..! Groetjes, Tessa

Vera
Door

Vera

op 14 Jul 2012

Ik zou graag in aanmerking willen komen om de go greenbars uit te proberen. Omdat ik altijd wel in ben voor iets nieuws. Wat gezond en lekker is en goed is voor het lichaam en geest.

Alina S.
Door

Alina S.

op 17 Jul 2012

En is het al bekend wie de gelukkigen zijn geworden? :)

Irene Kuipers
Door

Irene Kuipers

op 14 Jan 2013

Thuis ben ik de enige veganist, tussen de vleeseters. Ik ben 17 jaar, en ben al 3 jaar vegatariër. Maar na een tijd ben ik overgestapt naar het veganisme. Ik ben al iets maar dan een jaar veganist. Mijn moeder haalt thuis vaak en veel snoep! Terwijl ik veel fruit en groente wil. Maar daar doet ze bij het kopen moeilijker over! Helaas heb ik te kampen met ondergwicht. Ik weeg 45 kilo en ben 1,63 meter. Ik moet thuis aan te komen, maar ik vind zelf dat ik het gewoon laat gebeuren. Ik heb mijn moeder kunnen overhalen om de Soyahogurht te halen en soya melk. ik was er super blij mijn met mijn eerste veganistische onbijt. Helaas Zitten hier veel ingerdiënten, en dat betekent niet veel goeds! Maar voor is het helemaal moeilijk om de dingen die ik denk dat gezond tot me te nemen, als ik niet eens bepaal wat er in huis is! Ik ben erg geinterseerd in gezond eten en ben er ook erg enthousiast over!! Ik ben vooral geinterseerd in Superfoods! Het is voor mij ook lastig om producten te vinden dat helemaal oke is. daarom vond ik het zelf ook helemaal fantastisch om te lezen dat product een 100 procent gezond product is. Ik dacht meteen: die wil ik wel een keer proberen! Groetjes,, Irene Kuipers

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading