100% natuurlijke energiereep met echte superfoods

In april van dit jaar belandde ik met een vriendin bij de biologische suikervrije lunchroom “Sugarless by J&J” in Amsterdam. Daar genoten we van een heerlijke lunch met zuurdesembrood met humus en gegrilde groenten.

Bij het afrekenen viel onze blik op twee dozen met health bars die op de toonbank stonden. De opmerking “no sugar added” triggerde ons. Zouden we dan eindelijk een health bar gevonden hebben die echt suikervrij is? We besloten beiden om van elke smaak een reep mee te nemen zodat we die thuis konden uitproberen.

Welke health bar kochten wij?

Wij kochten ieder twee Go!Greenbar® repen. Dit zijn 100% natuurlijke energierepen van vruchten en noten met echte superfoods. Superfoods komen rechtstreeks uit de natuur en zijn zeer rijk aan bijzondere voedingsstoffen zoals antioxidanten, bioflavonoïden, aminozuren, enzymen en glyconutriënten. Superfoods versterken het immuunsysteem, werken anti-aging en hebben een positief effect op de gezondheid.

Welke smaken repen zijn er?

De repen zijn tot dusverre in twee varianten verkrijgbaar:

Very Berry

Met als ingrediënten: dadels, cashewnoten, dadelstroop, pistachenoten, goji bessen, cranberries, blauwe bessen, olijfolie, maca, groene thee, spirulina en natuurlijke aroma’s.
Calorieën per reep: 222

Choco Coco

Met als ingrediënten: dadels, cashewnoten, dadelstroop, kokos, pistachenoten, magere cacao, cacaomassa, olijfolie, cacaostukjes, maca, spirulina, groene thee en natuurlijke aroma’s.
Calorieën per reep: 241

100% natuurlijke vruchten-notenrepen met echte superfoods

Bevat géén
Suiker, glucose-fructosestroop, gluten, tarwe, zuivel, soja, mais, pinda’s, zout.

Bevat wel
Hoogwaardige ingrediënten: Super Food, Super Fruit, Happy Food.

Tessa ontwikkelde de Go!Greenbar

De slogan van oprichter Tessa van der Steen is niet voor niets: “Healthy living is a lifestyle!”. Tessa van der Steen is oprichter van Your Health Coach, voedingsadvies & coaching. Zij is orthomoleculair therapeut en noemt zichzelf voor het gemak “Health Coach”. Vanuit haar twee praktijken in Amsterdam begeleidt ze mensen naar een gezonde levensstijl.

Begin 2011 besloot ze haar eigen product te ontwikkelen omdat ze bij het adviseren van gezonde tussendoortjes tegen een probleem aanliep: Tessa kon nergens een gezonde “on the go” reep vinden die aan haar eisen voldeed. En daarom besloot ze het zelf te gaan doen! Go!Greenbar® is hiervan het resultaat.

Go!Greenbar® is een lekkere noten-vruchtenreep met echte superfoods. Zonder suiker, gluten of onnodige toevoegingen (bevochtingsmiddelen, emulgatoren e.d). De repen worden in Nederland geproduceerd en bevatten, waar dit mogelijk was, biologische ingrediënten.

Go!Green® is een merk voor gezondheidsbewuste mensen die kritisch naar ingrediënten kijken. Alles wat in de natuur groeit is in onze beleving groen. Go!Green bevat uitsluitend natuurlijke, groene ingrediënten en geen onnatuurlijke toevoegingen of allergenen.

Waar kan ik Go!Greenbar kopen?

Je kunt de Go!Greenbars online bestellen via Go!GreenStore®. Daarnaast kan je op Go!Greenbar® kijken waar ze verder te koop zijn. Dit zijn tot dusverre nog vooral adressen in Amsterdam maar inmiddels zijn ze ook bij De Vitaminstore te vinden.
vinden. Deze zit in de meeste grote plaatsen. Wat ook noemenswaardig is, is dat Go!Greenbar als enig gezond tussendoortje te vinden is in de veelbesproken automaten die onlangs in een aantal Connexxion-bussen zijn geplaatst.

De lekkerste repen zonder suiker

Dit zijn de lekkerste suikervrije health bars die ik tot dusverre ken en gegeten heb. Na die twee proefrepen die ik in Amsterdam kocht, heb ik van beide varianten een doos met twaalf stuks besteld. Zelf heb ik een hele  lichte voorkeur voor de Very Berry-variant (en da’s toch vreemd voor een echte “choco addict”). Ik gebruik de Go!Greenbar als tussendoortje maar ook als ontbijt of lunch kan dit prima.

Ik voel me echt lange tijd heerlijk verzadigd na het eten van een Go!Greenbar en heb het gevoel dat ik mijn lijf iets gezonds gegeven heb. En wat ik tenslotte erg leuk vind, is dat het een Nederlands product is waarvan ik hoop dat het spoedig op iedere straathoek verkrijgbaar is.

Proef gratis een pakketje van deze heerlijke repen

Tessa stelt 5 pakketjes met ieder 2 repen beschikbaar voor Miss Natural leden. Wil jij kans maken op 1 van deze 5 pakketjes, laat dan hieronder weten wat jouw reden is waarom jij de Go!Greenbars wilt proberen! De 5 origineelste inzendingen ontvangen een pakketje thuis.

Waarom wil jij Go!Greenbar proeven?