datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Natuurlijke huidverjonging bij Résidence de Beauté
14 oktober 2013 
2 min. leestijd

Natuurlijke huidverjonging bij Résidence de Beauté

Misschien ken je haar nog wel van de Miss Natural Awards 2012, waar zij een van de deelnemers van was: Evelien Leijten. Evelien is schoonheidsspecialist in haar eigen salon, Résidence de Beauté en ze werkt met volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten, maar ook met voeding. Want echte natuurlijke schoonheid komt natuurlijk van binnenuit!

Speciaal voor de Natural Beauty Week sprak ik met Evelien over natuurlijke huidverzorging en huidverjonging. In een interview legt de schoonheidsspecialist uit Chaam uit wat zij doet en wat jij kunt doen om je huid er mooier en jonger uit te laten zien.

Evelien Leijten en haar passie voor natuurlijke schoonheid

De interesse voor het vak van schoonheidsspecialist kwam bij Evelien al heel vroeg. “Als klein meisje ging ik al met mijn moeder mee naar de plaatselijke drogist bij ons in het dorp,” laat ze weten. “Ik wilde elke week weer gaan om te kijken of er misschien toch weer iets nieuws zou liggen. Mijn interesse in de huid, voeding, innovatie en inspiratie werd steeds opnieuw groter.” Uiteindelijk wist Evelien zeker dat ze hier haar beroep van wilde maken, en na de middelbare school is ze meteen naar een particuliere school gegaan om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen.

“Vanaf dat moment werd alles anders in mijn leven,” gaat Evelien verder. “Ik kreeg een boost aan energie door het bijzondere contact met mensen. Daarbij werd ik steeds leergieriger en ik wilde alles weten wat er mogelijk is op het gebied van schoonheid. Eerst in de breedte en nu heel doelgericht. Ik vind het belangrijk om te weten hoe ik het maximale kan halen uit de huid.”

Het maximale halen uit de huid doet Evelien met verschillende natuurlijke producten en behandelingen. Maar ook met voeding. Evelien: “Alleen door van binnen in balans te zijn en echt levend voedsel te eten kan je een mooie huid krijgen en vooral behouden.”

Résidence de Beauté, de schoonheidssalon van Evelien Leijten bestaat inmiddels al 12,5 jaar en in die jaren heeft zij al heel wat bereikt. Zo won ze in 2010 een Beauty Award voor beste schoonheidsspecialist, was ze deelnemer aan de Miss Natural Awards in 2012 en is ze nu ook weer genomineerd voor de Beauty Award 2014.

Interview met Evelien Leijten

Speciaal voor de Natural Beauty Week sprak ik met Evelien over natuurlijke huidverzorging en huidverjonging. Bekijk de video hieronder om kennis te maken met Evelien en haar werkzaamheden, en voor interessante tips over natuurlijke huidverzorging en -verjonging.

Vragen over natuurlijke verzorging? Stel ze tijdens het Natuurlijk Spreekuur!

Vanavond, 14 oktober 2013, is er van 20:00 tot 21:00 uur een Natuurlijk Spreekuur via de webcam met Geiske de Ruig, over voeding en suppletie die je kunt gebruiken voor natuurlijke huidverjonging.

Op maandag 21 oktober organiseert Miss Natural opnieuw een Natuurlijk Spreekuur via de webcam, dit keer met Evelien Leijten. Van 21:00 tot 22:00 kun je dit ‘webinar’ volgen en antwoord krijgen op al jouw vragen over natuurlijke huidverzorging en – verjonging.

Je kunt het Natuurlijk Spreekuur (na inloggen) hier terugkijken >>>

Wat is jouw vraag over natuurlijke huidverzorging?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Marielle
Door

Marielle

op 14 Oct 2013

Hallo, Wat een leuk interview met Evelien. Ik heb wel twee vragen: - Hoe heet de groene thee die Evelien elke ochtend drinkt? - Ik heb in mijn nek diverse rode bultjes. Het zijn geen puistjes en ik dacht van de zomer dat het warmte bultjes waren, maar ik heb ze nog steeds. Ik gebruik shampoo en conditioner van Madare en de Neem Haarlotion van Dr. Hauschka. Bij de Etos heb ik een borstel gekocht met 50% echt haar en 50% nylon. Ik dacht dus goed bezig te zijn, maar de bultjes zitten er nog steeds en ik vind het heel vervelend. Heb je een tip voor me? Groetjes, Marielle

Armande
Door

Armande

op 19 Oct 2013

Super dat je op zo'n manier je beauty salon runt en zelfs bij de bakker en een restaurant gezonde opties mogelijk hebt gemaakt! Mijn vraag is met welke verzorgingsproducten jij in de salon werkt.

Marike
Door

Marike

op 21 Oct 2013

Hallo, Ik heb ook n vraag, wat te doen bij pigmentvlekken? Ik gebruikte hiervoor nl eerst eucerin even brighter maar is er ook n natuurlijk alternatief? Gr. En vast bedankt!

Thea
Door

Thea

op 21 Oct 2013

Wat is een goede dagcreme, die goed intrekt en beslist niet vet mag zijn.

Marjon
Door

Marjon

op 21 Oct 2013

heb je een tip voor een natuurlijk haarkleuring (behalve henna)? en hoe lang blijft deze in het haar zitten?

Reactie plaatsen

Activeer jouw innerlijk vuur!

Ik schrijf momenteel mijn boek met de werktitel 'Zoek Het Zelf Uit!' en publiceer elke week een nieuw verhaal. Laat hier je naam en e-mail achter om deze elke vrijdag om 20:00 uur te ontvangen.

reading