Natuurlijke huidverjonging bij Résidence de Beauté
Cosmetica en Huidverjonging
Eva van Zeeland
Cosmetica en Huidverjonging
10/14/2013
2 min
5

Natuurlijke huidverjonging bij Résidence de Beauté

10/14/2013
2 min
5

Misschien ken je haar nog wel van de Miss Natural Awards 2012, waar zij een van de deelnemers van was: Evelien Leijten. Evelien is schoonheidsspecialist in haar eigen salon, Résidence de Beauté en ze werkt met volledig natuurlijke huidverzorgingsproducten, maar ook met voeding. Want echte natuurlijke schoonheid komt natuurlijk van binnenuit!

Speciaal voor de Natural Beauty Week sprak ik met Evelien over natuurlijke huidverzorging en huidverjonging. In een interview legt de schoonheidsspecialist uit Chaam uit wat zij doet en wat jij kunt doen om je huid er mooier en jonger uit te laten zien.

Evelien Leijten en haar passie voor natuurlijke schoonheid

De interesse voor het vak van schoonheidsspecialist kwam bij Evelien al heel vroeg. “Als klein meisje ging ik al met mijn moeder mee naar de plaatselijke drogist bij ons in het dorp,” laat ze weten. “Ik wilde elke week weer gaan om te kijken of er misschien toch weer iets nieuws zou liggen. Mijn interesse in de huid, voeding, innovatie en inspiratie werd steeds opnieuw groter.” Uiteindelijk wist Evelien zeker dat ze hier haar beroep van wilde maken, en na de middelbare school is ze meteen naar een particuliere school gegaan om de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen.

“Vanaf dat moment werd alles anders in mijn leven,” gaat Evelien verder. “Ik kreeg een boost aan energie door het bijzondere contact met mensen. Daarbij werd ik steeds leergieriger en ik wilde alles weten wat er mogelijk is op het gebied van schoonheid. Eerst in de breedte en nu heel doelgericht. Ik vind het belangrijk om te weten hoe ik het maximale kan halen uit de huid.”

Het maximale halen uit de huid doet Evelien met verschillende natuurlijke producten en behandelingen. Maar ook met voeding. Evelien: “Alleen door van binnen in balans te zijn en echt levend voedsel te eten kan je een mooie huid krijgen en vooral behouden.”

Résidence de Beauté, de schoonheidssalon van Evelien Leijten bestaat inmiddels al 12,5 jaar en in die jaren heeft zij al heel wat bereikt. Zo won ze in 2010 een Beauty Award voor beste schoonheidsspecialist, was ze deelnemer aan de Miss Natural Awards in 2012 en is ze nu ook weer genomineerd voor de Beauty Award 2014.

Interview met Evelien Leijten

Speciaal voor de Natural Beauty Week sprak ik met Evelien over natuurlijke huidverzorging en huidverjonging. Bekijk de video hieronder om kennis te maken met Evelien en haar werkzaamheden, en voor interessante tips over natuurlijke huidverzorging en -verjonging.

Vragen over natuurlijke verzorging? Stel ze tijdens het Natuurlijk Spreekuur!

Vanavond, 14 oktober 2013, is er van 20:00 tot 21:00 uur een Natuurlijk Spreekuur via de webcam met Geiske de Ruig, over voeding en suppletie die je kunt gebruiken voor natuurlijke huidverjonging.

Op maandag 21 oktober organiseert Miss Natural opnieuw een Natuurlijk Spreekuur via de webcam, dit keer met Evelien Leijten. Van 21:00 tot 22:00 kun je dit ‘webinar’ volgen en antwoord krijgen op al jouw vragen over natuurlijke huidverzorging en – verjonging.

Je kunt het Natuurlijk Spreekuur (na inloggen) hier terugkijken >>>

Wat is jouw vraag over natuurlijke huidverzorging?

Reacties
Categorieën