datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Natuurlijke Huidverjonging met Collageen Anti-aging Beauty Supplement
04 juli 2018 
5 min. leestijd

Natuurlijke Huidverjonging met Collageen Anti-aging Beauty Supplement

Wat je eet heeft invloed op je huid. Dat weten we allemaal. Maar kun je met de juiste voeding en supplementen de aanmaak van collageen in je huid stimuleren, en zo de klok wat je uiterlijk betreft een beetje terugdraaien? Ook dat kan. Mits je weet waar je op moet letten.

Collageenvezels geven de huid een stevige structuur. Vanaf het dertigste levensjaar neemt het collageengehalte in de huid echter af. De huid verliest dan geleidelijk haar elasticiteit en stevigheid. Dan verschijnen ook de eerste rimpeltjes. Als je kiest voor de populaire crèmes om dit tegen te gaan van bekende merken, dan betaal je vooral voor de reclamebudgetten die er aan besteed worden om de, meestal ook nog gefotoshopte, knappe gezichten te betalen die het product aan de man (én vrouw) te brengen. Duur staat niet per definitie voor beter en de hoeveelheid werkzame stoffen is vaak nihil.

“Een goede doorbloeding is erg belangrijk voor een gezonde huid. Bij een goede huid doorbloeding kan je huid de voedingsstoffen opnemen en de afvalstoffen afvoeren.”

Bij een behandeling met botox kies je voor een quick fix die slechts tijdelijk is en die zelfs je spieren verlamt. Voor een goede doorbloeding heeft je huid juist spiercontractie nodig! Geen goede huid doorbloeding betekent geen toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Of simpel gezegd, de conditie van je huid gaat heel snel achteruit, waardoor je huid juist op die plaats snel veroudert.

Crèmes kunnen het collageen in de diep gelegen huidlagen moeilijk bereiken. Met de juiste collageenpeptiden is het wel mogelijk om de diepere huidlagen te bereiken, zo blijkt uit een aantal recente studies.

Hoe werkt collageen?

Collageen komt van nature in kleine hoeveelheden voor in onze voeding. Dit heeft helaas geen invloed op de huid. Een supplement dat een specifieke vorm van bioactieve collageenpeptiden bevat kan wèl verschil maken. Een eerste vereiste is dat het collageen is gehydrolyseerd, oftewel afgebroken in kleinere peptidendeeltjes met een laag moleculair gewicht. Dit is noodzakelijk voor een goede en vrijwel volledige opname uit het maagdarmkanaal.

Als er sprake is van collageenafbraak in de huid (zoals bij beschadiging), dan worden er mechanismen in gang gezet om de afbraak van collageen te remmen. Tegelijkertijd wordt de vorming van nieuw collageen in de fibroblasten gestimuleerd.

Je huid van binnen uit in balans

Natuurlijke huidverjonging kan je bereiken door het gebruik van natuurlijke cosmetica en huidverzorgingsproducten zonder schadelijke toevoegingen. Echt resultaat hiermee bereik je alleen door ook van binnen in balans te zijn. Door echt levend voedsel te eten kan je een mooie huid krijgen én vooral behouden. Zodat we altijd vooruit werken en preventief ons lichaam blijven verjongen.

Wanneer je gaat letten op wat je inneemt en wat je op je huid smeert zal je zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen, maar mensen om je heen zullen zeggen, wat zie jij er goed uit! Zij zien iets maar weten niet precies wat zij zien. Doordat je zoveel levende stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaad. s’ Ochtends fit wakker worden en s’ avonds heerlijk in slaap vallen. En meer op een dag kunnen doen, zonder dat het je teveel energie kost maar je er juist fitter van wordt. Dat willen we allemaal toch!

“Wanneer je gaat letten op wat je inneemt en wat je op je huid smeert zal je zien dat je niet alleen van buiten gaat stralen.”

Het collageen dat in kleine hoeveelheden in onze voeding voorkomt heeft helaas geen invloed op de huid. Een supplement dat een specifieke vorm van bioactieve collageenpeptiden bevat kan wèl verschil maken. Een eerste vereiste is dat het collageen is gehydrolyseerd, oftewel afgebroken in kleinere peptidendeeltjes met een laag moleculair gewicht. Dit is noodzakelijk voor een goede en vrijwel volledige opname uit het maagdarmkanaal. Als de collageenfragmenten eenmaal in de bloedbaan circuleren en zich ophopen in de huid, treedt er een mooi mechanisme in werking. Niet alle collageenhydrolysaten hebben dit stimulerende effect. Er zijn producten op de markt die minder effectief of zelfs in het geheel niet effectief zijn.

Natuurlijke ingrediënten?clean-label

Ook beweren fabrikanten vaak dat ze natuurlijke ingrediënten gebruiken, maar dit is nogal misleidend. Zelfs als een product slechts één of twee natuurlijke grondstoffen bevat en de rest allemaal synthetische grondstoffen, wordt er al de naam ‘natuurlijk’ aan gegeven. De natuurlijke stof verdwijnt in een synthetisch product en dus worden wij als consument gewoon misleid. De term ‘natuurlijk’ is namelijk niet beschermd en mag dus gewoon op ieder product worden gezet, ook als er maar heel weinig natuurlijke ingrediënten inzitten.

In al die potjes voor dat gewenste soepele, liefst rimpelloze, huidje zitten nogal wat bestanddelen die niet goed voor de huid zijn. Deze crèmes doen niet wat ze beloven, maar richten meer schade aan dan dat ze de huid goed doen. Daarnaast moet je beseffen dat veel crèmes gebaseerd zijn op olie en vet. Hierdoor trekt de crème lekker in de huid, inclusief de chemische bestanddelen. Voordat je een supplement gaat gebruiken is het dus raadzaam om te kijken of er studies ten grondslag liggen aan het gebruikte collageen in een product.

“Doordat je zoveel levende stoffen in en op je huid krijgt, merk je dat je mentaal ook weer oplaad.”

Natuurlijke anti-aging beautydrank

Voor de aanpak voor een strakkere huid van binnenuit heeft NutraSkin Collagen Drink ontwikkeld. Dit is een innovatieve anti-aging beautydrank op basis van VERISOL® collageen. Collagen Drink onderscheidt zich door de hoge dosering hiervan. Door dagelijks gebruik van Collagen Drink blijft de huid elastisch en verminderen lijntjes en rimpeltjes.

De filosofie van NutraSkin is dat voedingssupplementen werkzaam moeten zijn, maar ook dat er geen overbodige of ongewenste stoffen in voor moeten komen. Oftewel: clean label. Géén hulpstoffen en geen allergenen. Om deze reden is NutraSkin Collagen Drink een poeder dat je zelf oplost en geen kant-en-klare drank. Er zijn daardoor géén toevoegingen nodig als stabilisatoren en zuurteregelaars. NutraSkin Collagen Drink bestaat voor 100% uit actieve ingrediënten.NutraSkin Collageen drankVan VERISOL® collageen is door middel van placebo-gecontroleerde klinische studies aangetoond dat een dagelijkse dosering vanaf 2,5 gram daadwerkelijk leidt tot een significante verbetering van de huidelasticiteit, een afname van rimpels en een toename van collageenaanmaak. Op langere termijn zou zelfs cellulitis kunnen verminderen door inname van VERISOL®, zo blijkt uit de nieuwste onderzoeksresultaten.

Gebruik van Collageen Drank

Doe de inhoud van een sachet in een glas en voeg een beetje lauw water toe. Roer goed en vul het glas verder aan met water of sap. Laat de drank enkele minuten staan tot het poeder geheel is opgelost. Roer nog eenmaal en de collageendrank is klaar voor gebruik.

Nu tijdelijk 50% korting op de 2e verpakking! Normale prijs €34,95 per verpakking (20 zakjes) nu speciaal voor Miss Natural van €69,90 nu €52,50 voor 2 verpakkingen (40 zakjes) inclusief verzendkosten!

DEZE AANBIEDING EN ACTIE IS VERLOPEN

Doe Mee en Win!

Miss Natural geeft 5 x “Nutraskin Collagen Drank” t.w.v. €34,95 cadeau. Wil jij kans maken op Nutraskin? Reageer dan hieronder en vertel ons waarom jij dit anti-aging beautysupplement uitproberen wilt.

Gebruik jij al collageen voor huidverjonging?

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Marieke
Door

Marieke

op 05 Jul 2018

Ik gebruik dit al een tijdje en ben er heel tevreden over. Ik heb nog geen rimpels maar mijn huid is wel steviger geworden. Dus ik doe graag mee.

Esther
Door

Esther

op 08 Jul 2018

Ik zou dit product heel graag willen uitproberen omdat ik na een verdrietige en stressvolle periode mijn huid enorm achteruit is gegaan. Ik heb een verslapte huid gekregen en tussen mijn wenkbrauwen een diepe fronsrimpel gekregen. Dus daarom zou ik het heel fijn vinden als ik dit product zou mogen uitproberen om te zien wat het met mijn huid zal doen in de positieven zin :-)

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 10 Aug 2018

Hoi Esther, je bent een van de winnaars van de “Nutraskin Collagen Drank” t.w.v. €34,95 gefeliciteerd! Kan je mij in een persoonlijk bericht jouw adresgegevens sturen?

Sterre
Door

Sterre

op 10 Jul 2018

Als dit werkt, ben ik om! Zou het dolgraag willen proberen! En aangezien vanaf je 25e de ellende begint, heb ik al 2 jaar in te halen;)

Barbara de bruin
Door

Barbara de bruin

op 10 Jul 2018

WOWW klinkt super heb nog nooit zoiets gebruikt ....ben nu 50 en lijntjes beginnen nu wel zichtbaar te worden ik wil zo graag dat het wat minder word zou erg blij zijn wil dus graag proberen en evt revieuwen Liefs Barbara

Yashica Peperkamp
Door

Yashica Peperkamp

op 10 Jul 2018

Wie wil er nou niet een mooie stralende huid en de tijd een beetje terugdraaien. Dus ja ik doe heel graag mee!

Neetu Devi
Door

Neetu Devi

op 10 Jul 2018

Ik wil graag deze beautysupplement proberen. Voor een stralende huid en minder lijntjes. Ik ben al een tijdje benieuwd

Ingrid
Door

Ingrid

op 10 Jul 2018

O top door medicijngebruik is mijn onderhuids collageenlevel erg laag bleek na een analyse. Als nutraskin bevalt kan ik daar mee blijven doorgaan.

Daisy Vallejo
Door

Daisy Vallejo

op 10 Jul 2018

Het lijkt me ontzettend fijn om dit te mogen uitproberen, na een zware zwangerschap met bekkeninstabiliteit en een heftige bevalling nog steeds thuis in de ziektewet en te horen gekregen dat ik fibromyalgie heb. Mn gezichtje is wel gaan tekenen, terwijl ik pas 37 jaar ben. Dus t zou wel een glimlach van oor tot oor geven als dat minder zou worden. T haalt de klachten natuurlijk niet weg, maar toch

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 10 Aug 2018

Hoi Daisy, je bent een van de winnaars van de “Nutraskin Collagen Drank” t.w.v. €34,95 gefeliciteerd! Kan je mij in een persoonlijk bericht jouw adresgegevens sturen?

Daisy Vallejo
Door

Daisy Vallejo

op 16 Aug 2018

Wat leuk! Hoe kan ik een persoonlijk bericht sturen? Dank je wel alvast, ben suler blij!

Sophie Volkerink
Door

Sophie Volkerink

op 10 Jul 2018

Ben bijna 2 jaar geleden gestopt met roken en sindsdien is mijn huid al een heel stuk verbeterd, maar ik zou graag nog meer gaan stralen van binnenuit. Ben heel benieuwd of ik daadwerkelijk verschil ga voelen/zien. Heb al eerder wat over Nutraskin gelezen en ik ben nu toch wel erg nieuwsgierig naar het product.

Petruschka Zeitsen
Door

Petruschka Zeitsen

op 11 Jul 2018

Zou erg graag in aanmerking komen voor deze Anti-aging collageen. Omdat ik al jaren chronisch ziek ben en pijn klachten heb ziet mijn huid er oud en verslapt uit. Ik zou heel graag iets willen uitproberen wat mijn huid weer een beetje minder oud doet lijken. Zie je goed uit dan voel je je ook weer een klein stukje beter.

Esther Hakkens
Door

Esther Hakkens

op 27 Jul 2018

Ben heel erg lang ziek geweest waardoor mijn huid behoorlijke opdoffers heeft gehad van chemo en bestraling. Toch kunnen anderen dit niet aan me zien. Waar ik nieuwsgierig naar ben is de werking van de collagendrank. Heeft deze daadwerkelijk effect? Ik denk het wel, maar wil het eerst zien en ervaren! Dus laat me het maar proberen!

Eva van Zeeland
Door

Eva van Zeeland

op 10 Aug 2018

Hoi Esther, je bent een van de winnaars van de “Nutraskin Collagen Drank” t.w.v. €34,95 gefeliciteerd! Kan je mij in een persoonlijk bericht jouw adresgegevens sturen?

E Hakkens
Door

E Hakkens

op 16 Aug 2018

Hallo Eva, bedankt voor je mail! PB =verstuurd

Yvonne
Door

Yvonne

op 11 Aug 2018

over een paar maanden wordt ik 50!!mijn (veel jongere)vriendinnen gaan een feestje voor mij organiseren.graag zou ik nu al deze collageen drank willen proberen om er dan,op mijn feestje net zo jong en stralend uit te zien als die jonge meiden!!

Esther
Door

Esther

op 21 Aug 2018

Ik ken dit product nog niet en ben er heel benieuwd naar! Ik ben altijd op zoek naar producten om mijn huid mooi te houden.

Sandra van den Berg
Door

Sandra van den Berg

op 27 Aug 2018

Ik ben net 50 geworden en heb naast mijn baan en mijn gezin al zes jaar de zorg voor mijn moeder. De mensen zeggen dat ze de vermoeidheid van mijn gezicht afzien, dat is natuurlijk niet wat je wilt horen. Ik wil weer heel graag stralen in mijn gezicht. Dus ik doe heel graag mee.

Chonda Luring
Door

Chonda Luring

op 12 Sep 2018

Puur natuurlijk werken, dat doen we op onze bio-boerderij Landleven. Op de 'huid' van de aarde komt alleen natuurlijke bemesting, want we moeten de aarde voeden. Zij brengt leven voort! Zo voed ik als boerin ook graag mijn huid: met natuurlijke middelen. Want ook ik ben een stukje natuur!

SONJA DE JAGER
Door

SONJA DE JAGER

op 16 Nov 2018

Ik zou de “Nutraskin Collagen Drank" dolgraag willen testen, Want mijn inmiddels 48-jarige huid verdient alleen het beste van de allerbesten?

Scarlett
Door

Scarlett

op 18 Feb 2022

Ik wil graag een natuurlijke toner maken met Vitamine C.Kan ik dit gewoon mixen met een normale supplement, zoals Vitamine C van https://www.flinndal.nl/ of moet ik specifieke producten voor cosmetica zoeken? Toner met vitamine c is ook anti aging toch?

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine