datingapp

Spiritueel Daten

Ontmoet gelijkgestemde zielen!

Natuurlijke huidverzorging van A.O. Energique
26 februari 2013 
3 min. leestijd

Natuurlijke huidverzorging van A.O. Energique

Een paar jaar geleden merkte ik dat mijn huid steeds slechter reageerde op de verzorgingsproducten die ik gebruikte. Nu heb ik al mijn hele leven een gevoelige huid, dus ik koos mijn producten voor mijn gevoel altijd met zorg. Ik probeerde een andere face wash, maar mijn huid reageerde nog gevoeliger. Ik probeerde een andere eye make-up remover, maar had het gevoel dat mijn ogen in brand stonden. Uiteindelijk was het zo erg dat ik het gevoel had dat mijn hele gezichtshuid in brand stond nadat ik er crème op had gesmeerd. Dit nam dan pas na een minuut of 5 een beetje af. Gek werd ik ervan!

Een collega wees me op de praktijk van zijn vrouw, Angelique. Zij had sinds enkele jaren, naast haar studio voor huid- en voetverzorging, een eigen volledig natuurlijke huidverzorgingslijn ontwikkeld: A.O. Energique.

De behandeling

Ik besloot een afspraak te maken voor een behandeling, hopend dat mijn huid tot rust zou komen. Tot mijn verrassing bestond de behandeling uit kijken en af en toe licht aanraken om te onderzoeken hoe mijn huid reageerde. Angelique besloot dat mijn huid zo geïrriteerd was dat eigenlijk alles te veel was. De eerste tijd na de behandeling moest ik alleen maar afspoelen met lauw water en een beetje jojoba olie op mijn huid doen. Na een maand keken we weer verder. Minder bleek meer, langzaam maar zeker kwam mijn huid weer tot rust. Met veel zorg probeerden we mijn huid weer langzaam te laten wennen aan het gebruik van verzorgingsproducten. En het werkte! Langzaam, maar zeker kreeg ik een rustige stralende huid terug. Ik ben haar daar nog altijd erg dankbaar voor. Ik heb nooit meer iets anders dan haar producten gebruikt en kan ze iedereen aanraden! 

Natuurlijke bestanddelen voor je huid

Angelique: “Vanuit het werken in mijn praktijk (sinds 1992) is de basis ontstaan om een eigen huidverzorgingslijn op de markt te brengen. Ik kwam in mijn praktijk veel mensen tegen met allergische reacties, eczeem of rode uitslag na gebruik van een verzorgingsproduct. Omdat ik zelf altijd al zoekende was naar de meest natuurlijke bestanddelen om een huid te verzorgen, ben ik diverse opleidingen en workshops gaan volgen in huidverzorging op natuurlijke basis.”

“Aromatherapie en natuurlijke oliën zijn mijn passie geworden”, gaat Angelique verder. “Het werd mij steeds meer duidelijk dat de verzorging en het onderhoud van de huid  zeer gebaat is bij natuurlijke huidverzorging. Een product zonder synthetische stoffen die de poriën verstoppen, de vetmantel ontregelen en de huidflora vernietigen.”

Na lang zoeken is het Angelique gelukt om een product vanuit haar visie op de markt te brengen: een volledig natuurlijke huidverzorgingslijn, vervaardigd uit zuivere grondstoffen. Dus zonder huidbelastende stoffen als kleur-, geur- en conserveermiddelen en zeker niet getest op dieren. De overgang naar een product dat natuurlijk is zal even wennen zijn. Het smeert anders en de geur zal misschien anders zijn dan je gewend bent. Maar je huid zal je dankbaar zijn!

Natuurlijke huidverzorging van A.O. Energique

De verzorgingslijn A.O. Energique bestaat uit crèmes voor de verschillende huidtypen, reinigingsproducten, scrubpeeling, maskers, hand-, voet-, en lichaamsverzorging, haarverzorging en koudgeperste oliën. Allemaal zonder synthetische geur- en kleurstoffen, siliconen, paraffine en andere aardolieproducten. Alleen plantaardige grondstoffen zoals oliën, vetten en wassen, kruidenextract, bloemwater en aroma oliën. Ik gebruik zelf verschillende producten en mijn huid voelt weer heerlijk zacht aan, ziet er prima uit en, heel belangrijk, reageert niet meer op wassen of crème opsmeren. Wil je meer weten over de huidverzorgingslijn van A. O. Energique, dan kun je hier kijken.

Maak kans op een crème van A.O. Energique

We mogen onder de Miss Natural leden 5 crèmes verloten van de nieuwe lijn ‘Crème Noblesse’. Wat moet je hiervoor doen? Vertel ons jouw (vervelende) ervaring met huidverzorging onderaan dit artikel! De leukste, meeste inspirerende, bijzondere of grappige reacties maken kans op de crème van A.O. Energique.

De crème die je kunt winnen is een hoogwaardige dag- en nachtverzorging voor de huid vanaf ongeveer 35-40 jaar. De werkstoffen van onder andere Argan olie, Avocado olie, Teunisbloem olie, Witte thee en Vitamine E zorgen voor een hydraterend, voedend, straktrekkend en bij couperose en roodheid een rustgevend effect. De crème bevat een natuurlijke UVA filter. Op de wisselende hormonenbalans tijdens de overgang heeft deze crème een geweldig effect.

Vertel ons jouw ervaring met huidverzorging en maak kans op de dag- en nachtcrème van A.O. Energique!

 

De 5 winnaars zijn:

Anita H., marike, Nathalie B., Judith van der Z. en Wendy van E. Stuur ons jullie adresgegevens via het contactformulier van Miss Natural en je krijgt je prijs zo snel mogelijk thuisgestuurd.

Over de schrijver
"Ik zorg zelf voor mijn gezondheid door zoveel mogelijk biologisch en suikervrij te eten, schoon water te drinken, een balans vinden in werk en ontspanning, te aarden in de natuur en op te laden in de zon. Voedingssupplementen hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zeker nadat ik de opleiding orthomoleculaire geneeskunde (2011) deed en er achter kwam op welke manieren wij allemaal ziek worden gemaakt. De meeste mensen hebben een te kort aan de meest essentiële voedingsstoffen en zijn belast met toxische stoffen. Ontdek met mijn online programma's en recepten jouw natuurlijke levensstijl!
Anita H.
Door

Anita H.

op 27 Feb 2013

Inmiddels ben ik 48 jaar en heb ik nog altijd een probleemhuid (rosacea), maar dit verhaal is al van heel lang geleden. Mijn gezicht zat helemaal onder de puisten; mijn zus had in iets mindere mate last van puisten. We probeerden alle mogelijke middeltjes uit, het ene nog agressiever dan het andere. Zonder veel resultaat. Totdat we iets ontdekten waarvan ik de naam niet meer weet. Begon met "Ben" als ik me niet vergis en was gekocht bij Kruidvat. Superspul. We deden samen met 1 flacon. Maar toen die leeg was, konden we het spul nergens meer vinden. Echt heel veel winkels bezocht. Naderhand hebben we vernomen dat het spul om bepaalde redenen uit de handel was genomen. "Niet oké" dus, kennelijk. Maar wij baalden.

marike
Door

marike

op 14 Mar 2013

Ik heb sinds een aantal maanden een erg onrustige huid, voornamelijk in het gebied rondom mijn ogen en wangen. Ik gebruik nu de amandellijn van Weleda maar ben op zoek naar een echt fijne natuurlijke dagcreme die ook echt wat doet voor mijn huid. Wat ik erg belangrijk vind is dat er sowieso een UVA filter in moet zitten.Het zou super zijn als ik deze creme mag gaan uit proberen.

Reactie plaatsen

reading

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang Miss Natural magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden. 
gratis magazine