arrow_drop_up arrow_drop_down
11 februari 2020 
in Events

Nederlands Vaccinatie Congres zaterdag 16 mei 2020 in Hoevelaken

De beslissing om je kinderen wel of niet te laten vaccineren is een grote en belangrijke beslissing. Het onderwerp vaccineren zorgt voor heel veel emoties in de samenleving. Op zaterdag 16 mei 2020 zal het Nederlands Vaccinatie Congres plaatsvinden in Hoevelaken. Tijdens deze congresdag krijgen deelnemers inzicht in wat vaccins zijn en wat de achterliggende gedachten zijn van het vaccineren. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd is er een discussie gaande over dat vaccineren schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid! Wat is hiervan waar?

Vaccinatie Experts aan het woord

De sprekers op het Nederlands Vaccinatie Congres zullen ieder vanuit een andere invalshoek het onderwerp vaccineren behandelen.

Met medewerking van:

  • Dr. C.F. van der Horst, auteur ‘Dodelijke Leugens’
  • Désirée Röver, medisch onderzoeksjournaliste
  • Drs. John Consemulder, neuropsycholoog en auteur
  • Anne-Marie van Raaij, voorzitter van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
  • Dr. Herman Koning, arts bio-fysische geneeskunde

Aan het einde van de middag behandelt het forum van deskundigen de vragen uit het publiek. Er worden filmopnames gemaakt tijdens deze congresdag. Dagvoorzitter op het congres is Eva van Zeeland. 

Tickets Nederlands Vaccinatie Congres

Wil je alles weten over vaccineren? Reserveer dan nu je ticket! Deelname aan het congres €65,- per persoon.
Een Early Bird ticket kost slechts €55 indien uiterlijk 31 maart besteld.

Goed om te weten! ​Er is ook een ruimte met opvang en activiteiten voor kinderen gedurende het congres.

Ga jij naar het Nederlands Vaccinatie Congres?

WOipIoUFjGzJ
RZWagFGNUyBTewYp
hImjfnzUM
Frank

Door

Frank

op 19 February 2020

Natuurlijk laat ik mijn kinderen vaccineren. Want een vaccin is een virus in een zodanig verzwakte vorm dat je er niet ziek van wordt, maar dat het lichaam wel aangezet wordt tot het vormen van antistoffen. Waardoor als men later geïnfecteerd wordt door het echte virus, dat meteen het loodje legt. En men dus beschermd is. Het is dus eigenlijk homeopathie: 'similia similibus curentur': genees of voorkom een ziekte door het gelijksoortige. In een vorm die werkt.

piet

Door

piet

op 20 February 2020

Yup!! En zelfs als je kind vaccinatieschade oploopt zul jij nooit naar vaccins wijzen. Die informatie, die kant, wil jij jezelf toch niet informeren.

Witteke

Door

Witteke

op 19 February 2020

Congressprekers opgezocht op internet, ook hun eigen websites. Het zijn stuk voor stuk complotdenkers die vinden dat gehele medische, politieke en mediawereld tegen ons samenspannen met leugens. Dus ga lekker naar dat congres toe als je een eenzijdig verhaal wil horen.

piet

Door

piet

op 20 February 2020

Meer mensen waren compleet VOOR vaccins. Maar komen nu met ander verhaal omdat hun eigen kind of kinderen vaccinatieschade hebben opgelopen. Dan wordt het tijd om niet met de horde mee te lopen, maar toch zelf je verhaal delen.. Of niet?

Joris Driepinter

Door

Joris Driepinter

op 20 February 2020

Blijft dat het een anti-vaccinatie congres wordt met enkel deze geluiden. Of wordt de in totaal 16 uur aan video van het WHO vaccinatie veiligheids congres van een paar weken terug daar ook integraal getoond? Ik denk het niet he? https://respectfulinsolence.com/2020/01/15/who-scientists-did-not-question-the-safety-of-vaccines-at-the-global-vaccine-safety-summit/

piet

Door

piet

op 20 February 2020

Jij bent toch geen persoon die echt beseft wat het inhoudt als je ouder wordt/bent met een kind met vaccinatieschade. Dus ja, mensen informeren die dat wel beseffen, of niet helemaal helder hebben hoe je je op andere wijze jezelf kunt beschermen, is wat mij betreft een goed idee. Tis al idioot dat er alleen maar over pro v.s. anti vaccinatie wordt gepraat. Terwijl er gewoon andere manieren zijn ter zelfbescherming, maar daar mag natuurlijk niet over worden gepraat.

Joris Driepinter

Door

Joris Driepinter

op 21 February 2020

Natuurlijk mag daar over gepraat worden. Het is altijd anti-vax die zaken uitsluit, zoals de wetenschap in zijn geheel.

Roos

Door

Roos

op 2 March 2020

Het zou inderdaad fijn zijn als er van beide " kampen", voor- en tegenstanders geluiden te horen zouden zijn op het congres zodat je een weloverwogen besluit kan maken als ouder!

gerke

Door

gerke

op 24 February 2020

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/rijksvaccinatieprogramma-haal-de-22-wekenprik-uw-kind-wordt-hermafrodiet-gemaakt/

FwMrmPLQBtezcgZh
wGVQBxkXotjNlDec
gHzIrCJEhVibmM
IQRdylxEHmGkWc
YTrkaoPBAxDUpRdK
qzQOrhaCE
olROvnNgWxJKUkMd
KOcTMrmGdyHniF
fNiwOaDsJmoZXYCk
vUCkTousJS
CbZKlMDVuqXAsQoE
ZieTfBGMwkuNxQp
DutOZTLa
BxYWfVczmNvk
OckCYXgwUq
WKlGCzIbTNDkj
DKlgQyOjBUMc
Tanja

Door

Tanja

op 24 March 2020

Terwijl de wereld smeekt om een vaccin tegen Covid 19 (corona-virus).

gIlzwdvX
Reactie plaatsen

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang het Week van de Vruchtbaarheid magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.