arrow_drop_up arrow_drop_down
11 februari 2020 
in Events

Nederlands Vaccinatie Congres zaterdag 16 mei 2020 in Hoevelaken

De beslissing om je kinderen wel of niet te laten vaccineren is een grote en belangrijke beslissing. Het onderwerp vaccineren zorgt voor heel veel emoties in de samenleving. Op zaterdag 16 mei 2020 zal het Nederlands Vaccinatie Congres plaatsvinden in Hoevelaken. Tijdens deze congresdag krijgen deelnemers inzicht in wat vaccins zijn en wat de achterliggende gedachten zijn van het vaccineren. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd is er een discussie gaande over dat vaccineren schadelijk zou kunnen zijn voor de gezondheid! Wat is hiervan waar?

Vaccinatie Experts aan het woord

De sprekers op het Nederlands Vaccinatie Congres zullen ieder vanuit een andere invalshoek het onderwerp vaccineren behandelen.

Met medewerking van:

  • Dr. C.F. van der Horst, auteur ‘Dodelijke Leugens’
  • Désirée Röver, medisch onderzoeksjournaliste
  • Drs. John Consemulder, neuropsycholoog en auteur
  • Anne-Marie van Raaij, voorzitter van de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken
  • Dr. Herman Koning, arts bio-fysische geneeskunde

Aan het einde van de middag behandelt het forum van deskundigen de vragen uit het publiek. Er worden filmopnames gemaakt tijdens deze congresdag. Dagvoorzitter op het congres is Eva van Zeeland. 

Tickets Nederlands Vaccinatie Congres

Wil je alles weten over vaccineren? Reserveer dan nu je ticket! Deelname aan het congres €65,- per persoon.
Een Early Bird ticket kost slechts €55 indien uiterlijk 31 maart besteld.

Goed om te weten! ​Er is ook een ruimte met opvang en activiteiten voor kinderen gedurende het congres.

Ga jij naar het Nederlands Vaccinatie Congres?

iUCvPrNEpXgwmkzu
fJbKHervYEFjTdNp
YJgkiPNseSTyvGu
jprhzeVkMDUKyuqc
WOipIoUFjGzJ
RZWagFGNUyBTewYp
hImjfnzUM
Frank

Door

Frank

op 19 February 2020

Natuurlijk laat ik mijn kinderen vaccineren. Want een vaccin is een virus in een zodanig verzwakte vorm dat je er niet ziek van wordt, maar dat het lichaam wel aangezet wordt tot het vormen van antistoffen. Waardoor als men later geïnfecteerd wordt door het echte virus, dat meteen het loodje legt. En men dus beschermd is. Het is dus eigenlijk homeopathie: 'similia similibus curentur': genees of voorkom een ziekte door het gelijksoortige. In een vorm die werkt.

Witteke

Door

Witteke

op 19 February 2020

Congressprekers opgezocht op internet, ook hun eigen websites. Het zijn stuk voor stuk complotdenkers die vinden dat gehele medische, politieke en mediawereld tegen ons samenspannen met leugens. Dus ga lekker naar dat congres toe als je een eenzijdig verhaal wil horen.

Reactie plaatsen

Gratis magazine voor jou!

Schrijf je hieronder in en ontvang het Week van de Vruchtbaarheid magazine binnen een paar minuten in je mailbox. Aanmelden is gratis en je kunt je elk moment weer afmelden.