Geef je vruchtbaarheid een boost met het Miss Natural IVF Dieet

Vergroot je kansen én geef je baby de allerbeste start!

ONTDEK HOE

Ontdek het belang van de PreConceptie fase

Het PreConceptie programma met het daarin het Natural IVF Dieet is geschikt voor iedereen met een kinderwens!

              IVF staat voor Intelligente Vruchtbaarheid Formule             

Had ik deze kennis toen zelf maar gehad!

"Als je gebruik gaat maken van het medische traject wil je daar goed voorbereidt ingaan. Jullie kansen zijn immers niet onbeperkt! Tevens kan een IVF behandeling een grote impact hebben op je lichaam en relatie. Een goede voorbereiding is dus aan te raden". 

"Ik zou willen dat ik al deze kennis had toen ik zelf bezig was met vruchtbaarheidsbehandelingen. Naast het gebruikelijke advies om te stoppen met roken en alcohol drinken is er namelijk nog veel meer dat jullie zelf kunnen doen om een vruchtbaarheidsbehandeling als IUI, IVF of ICSI natuurlijk te ondersteunen". De eerste 1.000 dagen van het leven; 9 maanden zwangerschap en de eerste twee levensjaren van het kind, zijn cruciaal voor een gezond leven. Met het Natural IVF Dieet vergroot je jullie kansen én geef je jullie kind de allerbeste start!" 

Eva van Zeeland, orthomoleculair vruchtbaarheidscoach, ervaringsdeskundige, moeder van 3 kinderen en bekend van Miss Natural Lifestyle, helpt stellen met een onvervulde kinderwens.

Ontdek wat jullie zelf kunnen doen!

Willen jullie graag zwanger worden en je optimaal voorbereiden op een gezonde zwangerschap en baby? Of staat er juist een IUI, IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Dan is het Natural IVF Dieet geschikt voor jou! In dit programma zit alles om jezelf optimaal voor te kunnen bereiden zodat jullie vruchtbaarheid én de kans op een succesvolle zwangerschap vergroot zal worden. 
JA, VERTEL MIJ MEER

Vergroot je kansen én geef je baby de beste start!

Ook ik hoorde bij 1 van de 5 stellen* die vruchtbaarheidsproblemen heeft.

Eva van Zeeland; Mijn onvervulde kinderwens heeft tot grote frustratie geleid. In de periode dat ik niet zwanger werd had ik heel veel vragen. Want waarom lukte het niet om natuurlijk zwanger te worden? Waarom verlegde ik steeds mijn grenzen en ben ik uiteindelijk in het medische circuit beland? En wat had ik zelf kunnen doen om mijn vruchtbaarheid te verbeteren tijdens de vruchtbaarheidsbehandelingen?

Ruim 5 jaar heb ik er de eerste keer over gedaan om zwanger te worden. Na een pijnlijke kijkoperatie (in 2006), 6 IUI behandelingen (in 2007), 1 mislukte IVF behandeling (pijnlijke punctie, nul bevruchting), 1 ICSI behandeling met terugplaatsing en embryo’s over voor invriezing (cryo), terugplaatsing cryo’s (in 2008) was het tijdens de laatste ICSI poging (die uiteindelijk een IUI werd) die zorgde voor mijn allereerste zwangerschap (in 2009)!

Een zeer emotionele, frustrerende en moeilijke periode die ik gelukkig heb kunnen afsluiten met de mooiste beloning die er bestaat… zwanger worden! 
* Bron: CBS in 2020

Op 13 maart 2010 is mijn tweeling geboren.

Het PreConceptie programma is beschikbaar over

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
INTERESSE?


Hulpeloos afwachten hoeft niet! Ontdek wat je zelf kunt doen om jullie vruchtbaarheid een BOOST te geven;

Jullie kunnen samen meer doen dan je denkt. Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de Pre-Conceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat! Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van uiterst belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

Voorbereiden op IVF

Ook als je gebruik gaat maken van het medische traject met vruchtbaarheidsbehandelingen wil je daar goed voorbereidt ingaan. Jullie kansen zijn immers niet onbeperkt! Tevens kan een IVF behandeling een grote impact hebben op je lichaam en relatie. Een goede voorbereiding is dus aan te raden. Naast het gebruikelijke advies om te stoppen met roken en alcohol drinken is er nog veel meer dat jullie zelf kunnen doen om een vruchtbaarheidsbehandeling als IUI, IVF of ICSI natuurlijk te ondersteunen. 

 • Ontdekt hoe jullie jezelf optimaal kunnen voorbereiden op een vruchtbaarheidsbehandeling
 • Welke voeding de vruchtbaarheid vergroot, de ei - en zaadcel kwaliteit verbeterd en innesteling bevorderd
 • Welke dagelijkse gebruiksproducten je beter kunt wegdoen en welke chemicaliën je absoluut moet vermijden!
 • Hoe je met je mindset en meditatie je kansen op een succesvolle zwangerschap kunt vergroten
 • Wat jullie allemaal dagelijks zelf kunnen doen om de kansen te vergroten
 • Welke medicijnen en voedingssupplementen negatieve invloed kunnen hebben op IVF medicatie
 • Hoe jullie de innesteling kunnen bevorderen en de kans op een miskraam kunnen verkleinen
 • Wat je dagelijks kunt eten tijdens een IVF behandeling; vanaf voorbereiding tot terugplaatsing

Vergroot je kansen én geef je baby de beste start met het 4 Stappen Herstelplan;

Stap 1 - Hormonen in balans

Vruchtbaarheidsproblemen zijn vaak te herleiden naar een disbalans in één of meer hormonale assen. De hormonale assen staan met elkaar in verbinding en hebben invloed op elkaars activiteit. Het is dus van belang om je hormonen weer in balans te krijgen. Dit doe je door hormoonverstorende stoffen te vermijden en reeds aanwezige chemische oestrogenen actief te verwijderen uit je lichaam. Toxische zware metalen zoals aluminium, lood, kwik en cadmium, zijn allemaal stoffen die een verband vertonen met onvruchtbaarheid, miskramen, vroeggeboorte en misvormingen of ondergewicht van de pasgeborene. 
ivf-dieet

Stap 2 - Eet je zwanger

Naast dat jullie lichaamscellen schoon dienen te zijn, is het ook van belang dat ze voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen. Gezond eten is een cruciaal onderdeel om het lichaam klaar te maken voor een zwangerschap. Elke dag staan we weer voor de keuze… wat gaan we eten? En er is ook zoveel keuze! Het klinkt paradoxaal, maar toch zijn we allemaal door deze overdaad een beetje ondervoed; we eten veel vulling en nog maar weinig echte voeding. Het is van belang te weten dat veel voedingsmiddelen echter besmet zijn met giftige chemicaliën. Kies dus zoveel mogelijk voor juiste voeding zonder chemische toevoegingen en conserveermiddelen die nog lang in je lichaam kunnen blijven. 

Stap 3 - Optimaal voeden

Gebruik voedingssupplementen voor jou en je partner zodat jullie tekorten kunnen aanvullen en het gehalte aan toxische chemicaliën kunnen verminderen. Goede supplementen bevatten calcium, magnesium, ijzer, zink, selenium en vitamine C, B1 en B12. Een multivitaminen/mineralenpreparaat speciaal voor de zwangerschap kan ook helpen. Foliumzuur is uiteraard aan te bevelen, maar neem dat bij voorkeur als onderdeel van een algemeen vitamine-B-complex of een multivitaminepil. Ook voor de man! Dit zijn aanpassingen in je levensstijl die moeten worden doorgevoerd voorafgaand aan pogingen om zwanger te worden en die tijdens de zwangerschap kunnen worden aangehouden.

Stap 4 - Ontvangen

Het is erg belangrijk om vol positieve gedachten het IVF traject in te gaan. Vandaar dat ik in mijn programma veel aandacht besteed aan mindset. Alle gedachten, positief en negatief beïnvloeden namelijk jouw leven. In dit onderdeel ga je jouw overtuigingen die je hebt over zwanger worden veranderen. Door het veranderen van jouw overtuigingen kun je zelfs jouw biochemie veranderen waardoor je super vruchtbaar kunt worden en blijven! Onthoudt dat wat er ook ooit gezegd is of wat er volgens de statistieken wel of niet mogelijk zou zijn, dit niet van toepassing is op jou.

JA, stuur mij een e-mail bij lancering!

Op maandag 16 september zal het Miss Natural Lifestyle PreConceptie programma beschikbaar zijn. Laat hier jouw naam en e-mail achter en ontvang een bericht bij lancering.

Het PreConceptie programma is voor stellen die;

 • zich optimaal willen voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap.
 • gaan starten met IUI, IVF of ICSI behandelingen en hun kansen willen vergroten. 
 • onverklaard onvruchtbaar zijn, er is geen aanwijsbare oorzaak gevonden. 

Voor wie is het ook aanbevolen?

 • Voor stellen waarvan de man verminderd vruchtbaar is; slechte of verminderde zaadkwaliteit.
 • Voor stellen waarvan de vrouw verminderd vruchtbaar is; PCOS, endometriose, onregelmatige of geen cyclus.
 • Voor vrouwen die hun eicellen willen laten invriezen voor later gebruik.
 • Voor vrouwen die eiceldonor zijn en mannen die zaaddonor zijn.


Heb je zelf geen kinderwens, maar ken je wel iemand voor wie dit interessant zou zijn?
Wijs ze dan op deze pagina!